ליגת ווינר, מחזור 2: אשקלון נגד מכבי - שני, 19:30, 5+LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 2: אשקלון נגד מכבי - שני, 19:30, 5+LIV

הודעהעל ידי אלמוג » 24 אוקטובר 2012, 11:33

אפרופו אוחיון ומאלאגה, רוט שהחליף אותו היה מצויין. בכלל מורן רוט נראה על המגרש פשוט מעולה. חייב לקבל יותר דקות.
בנושא אוחיון, אני לא תומך בלשיר לו שירים ולעודד אותו, לא מגיע לו את זה, לפחות לא העונה. אבל בטח ובטח לא לשרוק בוז.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2012, 11:45

אלמוג כתב:אפרופו אוחיון ומאלאגה, רוט שהחליף אותו היה מצויין. בכלל מורן רוט נראה על המגרש פשוט מעולה. חייב לקבל יותר דקות.
בנושא אוחיון, אני לא תומך בלשיר לו שירים ולעודד אותו, לא מגיע לו את זה, לפחות לא העונה. אבל בטח ובטח לא לשרוק בוז.

רוט טוב בניהול משחק, אבל איום ונורא בהגנה. כל גארד חודר עליו מייד ובקלות. אפילו במשחק נגד אשקלון. פעם הוא היה מהיר כמו טיל, כנראה הגיל עשה את שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2012, 12:28

אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 12:34

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע

אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..

אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה

במשחק במלאגה אוחיון קיבל 2 עיברות מהירות בדקות הראשונות של המשחק (לפחות אחת מהן היתה המצאה של השופטים), מה שהוריד אותו לספסל ומנע ממנו להכנס למשחק. אבל אני רוצה להזכיר לך, שברבע האחרון הוא התעורר ונתן שתי שלשות גדולות, שנתנו למכבי אוויר לנשימה, והורידו את המוראל של הספרדים, שלפני השלשות האלה כבר הרגישו שהם מצליחים להשוות את התוצאה

אני כמעט בטוח ששתי העבירות היו מוצדקות אבל זה לא משנה והיה לו משחק רע
זה שהוא קלע אחרי זה שתי שלשות בכלל לא מחפר על ניהול המשק שלו(או יותר נכון חוסר ניהול המשחק)שזה בעצם הדבר המרכזי אם לא היחיד שצריכים ומצפים ממנו
אני ממש לא מסוג האוהדים שמסתנוורים בגלל כמה מהלכים גדולים במאני טיים של שחקן שנראה רע בשאר המשחק,בגלל זה גם עצבן אותי כל הכתרים שהכתירו לבלו אחרי המשחק השני בפאו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 12:35

felix_r כתב:
אלמוג כתב:אפרופו אוחיון ומאלאגה, רוט שהחליף אותו היה מצויין. בכלל מורן רוט נראה על המגרש פשוט מעולה. חייב לקבל יותר דקות.

רוט טוב בניהול משחק, אבל איום ונורא בהגנה. כל גארד חודר עליו מייד ובקלות. אפילו במשחק נגד אשקלון. פעם הוא היה מהיר כמו טיל, כנראה הגיל עשה את שלו.

רוט שומר די טוב ואני מת על ההשתטחויות שלו על הרצפה
נכון שיש שחקנים ביורוליג שהוא יתקשה מולם אבל זה בסדר והוא דווקא נתן תרומה יפה עד עכשיו בדקות שבלאט נתן לו לשחק(חוץ מהמשחק מול אשקלון)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 13:03

MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).

נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?

לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 13:09

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע

אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..

אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה

במשחק במלאגה אוחיון קיבל 2 עיברות מהירות בדקות הראשונות של המשחק (לפחות אחת מהן היתה המצאה של השופטים), מה שהוריד אותו לספסל ומנע ממנו להכנס למשחק. אבל אני רוצה להזכיר לך, שברבע האחרון הוא התעורר ונתן שתי שלשות גדולות, שנתנו למכבי אוויר לנשימה, והורידו את המוראל של הספרדים, שלפני השלשות האלה כבר הרגישו שהם מצליחים להשוות את התוצאה

זה שהוא קלע אחרי זה שתי שלשות בכלל לא מחפר על ניהול המשק שלו(או יותר נכון חוסר ניהול המשחק)שזה בעצם הדבר המרכזי אם לא היחיד שצריכים ומצפים ממנו
אני ממש לא מסוג האוהדים שמסתנוורים בגלל כמה מהלכים גדולים במאני טיים של שחקן שנראה רע בשאר המשחק,בגלל זה גם עצבן אותי כל הכתרים שהכתירו לבלו אחרי המשחק השני בפאו

תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.

אני עדיין טוען ש90% מהביקורת כאן בפורום, ובכלל, היא מאינטרסים אישיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
מנגד, לי קשה יותר לפרגן להיקמן, כי לא התלהבתי ממנו בהתחלה, ולך זה הרבה יותר קל.

לא רואה כאן הרבה מעבר לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 13:30

תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.

נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.

היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו

לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 אוקטובר 2012, 13:45

Holiday_Armadillo כתב:אנשים שוכחים אבל פניני עשה בדיוק את אותו הדבר להפועל ירושלים רק שהפעם מכבי הייתה ה''גנבת''
הטיעונים של גיא היו בדיוק אותם טיעונים של יוגב וגם הוא חתם על חוזה בזמן שהיה לו חוזה עם הפועל אבל אני לא רואה את אף אחד שורק לו בוז על זה..למה? כי הוא עשה את זה בשביל להגיע למכבי ולא בשביל לעזוב? DOUBLE-STANDARD MUCH?

ההשוואה הזו היא לא מדויקת כי את צריכה לשים את אוהדי מכבי ביחסם לפניני בנעליים של אוהדי קובאן אילו יוגב היה מגיע לשם וסביר להניח שהם לא היו שורקים לו בוז, לעומת זאת אילו פניני באותו קיץ היה עושה פרסה ונשאר בי-ם תנסי רק לדמיין איזה גיהנום היו עושים לו האוהדים של הפועל....

בכל מקרה, אני חושבת שמה שקרה עם יוגב בקיץ צריך להישאר מאחורה.
הוא היה לא בסדר, הוא עשה הרבה טעויות, אבל בואו נהיה ה"BIGGER MAN" ונדע לסלוח ולשכוח ולעבור הלאה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 13:50

rc4991 כתב:

גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו

לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו

המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2012, 14:27

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).

לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?

אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.

ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 24 אוקטובר 2012, 15:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 14:51

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.

ועם השאר אתה לא מסכים? :unsure
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 24 אוקטובר 2012, 16:21

Holiday_Armadillo כתב:
מכבי ת"א ליוגב אוחיון, זכר לקיץ המסובך והמתוסבך, מתחילים לצוף. שלשום נרשם עימות ראשון: בתום הניצחון 67:100 באשקלון, ניגשו השחקנים ליציע כדי להודות לעשרות שליוו אותם - ואוחיון בלט בהיעדרו. הרכז מיהר לחדר ההלבשה כשהוא נסער ודמעות בעיניו. גיא פניני וליאור אליהו ניסו לשכנע אותו לבוא, אולם ללא הועיל.
יושבי ההיכל לא תמיד עשו חיים קלים לאנשי הקבוצה. לדיוויד בלאט קראו להתפטר בקדנציה הקודמת; ליותם הלפרין שרקו בוז עוד כשלבש צהוב; גם שרונאס יאסיקביצ'יוס התקבל בקריאות מפתיעות כשחזר לת"א עם פנאתינייקוס. אלא שאם בעבר עמדו מאחורי האקטים הבעייתיים אוהדי האלפיון העליון, זוללי הסושי ועונדי הרולקס בשערים 3 ,9-ו הפעם מגיעה המחאה ממעוז האוהדים השרופים בשער .11
במעמד החתימה של אוחיון במכבי נערכה פגישת סולחה בינו לבין ראשי האוהדים, ובעלי הקבוצה קראו לקהל להתייחס לרכז בסלחנות. ראשי הקומץ משער 11 אף יזמו בעצמם עוד שני מפגשים עם השחקן, אבל זה לא עזר: במשחק היורוליג נגד סיינה, כשאוחיון עלה לטקס הצגת השחקנים, נשמעו עשרות שריקות בוז מהיציע. הן נבלעו בים התשואות.
שלשום, לקראת סיום המשחק, שרו האוהדים שירי עידוד לכל אחד מהשחקנים - אבל על מספר 12 הם דילגו. ביציע התפתח ויכוח בין האוהדים לבין עצמם, כשחלק מהם מתחו ביקורת קשה על התנהלותם של נציגי שער .11
גיא פניני ניסה לעודד את הרכז. "יוגב בחור רגיש, והוא פגוע. הוא באמת נותן את כל כולו אחרי מה שהיה בקיץ," סיפר אתמול הקפטן. "בחדר ההלבשה הסברתי לו שלא צריך להתייחס ולקחת את זה קשה, כי רוב הקהל בעדו." שחקן אחר בקבוצה היה תקיף יותר: "תפקיד האוהדים הוא לתמוך. ברגע שהם פוגעים בשחקן, הם פוגעים בכל הקבוצה ובעיקר בעצמם."
"לא הבחנתי במה שקרה באשקלון, ואני לא מצליח להבין את התופעה," אמר המאמן בלאט. "ברגע שיוגב חזר - הוא בן משפחה, וככה צריך להתייחס אליו. לא מדובר בשחקן חדש במועדון, ויוגב כבר עשה בשביל מכבי דבר או שניים. חבל, כי זה לא מאפיין את האוהדים שלנו." אוחיון, שגזר על עצמו שתיקה תקשורתית מאז תחילת העונה, סירב להגיב לידיעה.

קרו הרבה דברים בקיץ עם יוגב ואני לא בטוחה שכל כך אהבתי את איך שנגמר אבל אני כל כך לא אוהבת את שער 11
הם אלה שלחצו כמו איזה פופוליסטים זולים לתת לליאור את הספרה 8 כשהוא חזר מויטוריה כי הוא כמו נמני :rolleyes
לצערי הם זרם די קיצוני שאוהב מאוד מאוד פירסום אבל לפעמים נראה שהם אוהבים יותר פירסום מאשר את הקבוצה
שלא יהיה עכשיו את המקרה של הקהל של בית''ר שהלכו ביניהם מכות כי חלק רצו לקרוא לקורנפיין להתפטר והרביצו למי שאמר להם להפסיק..יוגב פה כבר והוא חתום ל-3 שנים לא עד סוף הקיץ..מספיק כבר, עברו הלאה

ממש :rolleyes
עקרונות הארגון:
* הארגון שם לעצמו את הצלחת הקבוצה בראש סדר עדיפויותיו ויפעל על מנת להבטיח זאת.

כרמל את ממש ממש מתבלבלת.
נתחיל בזה שאני חבר בGATE 11
נמשיך בזה שכנראה באשקלון עשינו טעות (אגב, שימי לב- זה לא ששרקו בוז אלא פשוט לא שרו לו את שיר השחקן שלו)

מי שלחץ לתת לליאור את 8 זה בכלל האולטראס (ואם אני לא טועה זה גם היה המספר שלו לפני שהוא נסע לויטוריה.)
זרם די קיצוני? פירסום? אנחנו אלה שמעודדים כל המשחק, אנחנו אלה שנוסעים למשחקי חוץ, אנחנו אלה שמרימים תפאורות שכולם פה מהללים כ"כ. אז אף אחד לא ביקש כאן מדליה או משהו כזה אבל באמת זה מה שאת חושבת עלינו?
אנחנו באמת אוהבים יותר פרסום מאשר את הקבוצה? בגלל זה אנחנו משקיעים את החיים שלנו בשביל הקבוצה הזאת? אני בן 26 ואני באמת גאה להיות חלק מארגון כזה.

אנחנו לא הקהל של בית"ר. כל אוהדי מכבי לא החליטו איך מתנהגים עם אוחיון, עובדה שבמשחק יורוליג האחרון שהציגו אותו היו קריאות בוז מכל השערים אבל גם עידוד מכל השערים, כל אחד עשה את הבחירה שלו ואת לא יכולה להיכנס לאנשים למחשבות ולהגיד להם לשים את זה מאחורה.
מבחינתי (וזאת דעתי האישית בלבד כמובן) יוגב ירק על המועדון הקיץ, יש גם כאלה בארגון שחולקים עלי וזה בסדר גמור, זה חלק מדמוקרטיה ויש החלטות שהתקבלו.

וכן- אנחנו שמים את הקבוצה מעל הכל, אבל אם יש מקרים שצריך להבהיר משהו לטווח ארוך גם אם זה יפגע בקבוצה לטווח קצר אז זה לחלוטין לא פגיעה בקבוצה.
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 24 אוקטובר 2012, 16:26

Holiday_Armadillo כתב:ואני מצטערת שאני כל כך בוטה אבל הז*ן שלי

אני בטוחה שאתה נורא קשור לאירגון ובגלל זה אתה מגיב ככה אבל שמעתי מספיק מאנשים שקרובים אליי ושהיו שייכים לאירגון על סיבות שגרמו להם לעזוב אותו ואני לא אפרט כי אין לאנשים מהצד השני יכולת להגיב נגד ה''האשמות'' האלה אבל אני אגיד בכולל שהם נכוו קשות מהיחס של ה''בכירים'' באירגון

אין לי ספק ששער 11 זה אירגון של אוהדי מכבי אבל הכוח עלה לחלק מהם לראש וההחלטות שלהם גם בהתאם

בשורה התחתונה שום דבר שיגידו לי על האירגון הזה לא ישנה את דעתי אבל זה ממש ממש לא חשוב כרגע וגם לא מה שהכי מעניין אותי מכל הכתבה הזאת

אנשים שוכחים אבל פניני עשה בדיוק את אותו הדבר להפועל ירושלים רק שהפעם מכבי הייתה ה''גנבת''
הטיעונים של גיא היו בדיוק אותם טיעונים של יוגב וגם הוא חתם על חוזה בזמן שהיה לו חוזה עם הפועל אבל אני לא רואה את אף אחד שורק לו בוז על זה..למה? כי הוא עשה את זה בשביל להגיע למכבי ולא בשביל לעזוב? DOUBLE-STANDARD MUCH?

היה מה שהיה עם אוחיון ואני קראתי לו בשמות ואפילו כתבתי שעדיף שלא יהיה במכבי גם אם זה אומר שהוא יהיה שידרוג מקצועי במידה והוא יישאר אבל ברגע שהוא נשאר, חתם על חוזה ל-3 שנים(מה שאומר שלא הולכים להיפטר ממנו)ושראשי המועדון+השחקנים+המאמן אומרים לעזוב אותו במנוחה אז שום צעד של אירגון אוהדים שטוען שהוא פועל לטובת הקבוצה כלפי שחקן של מכבי שכולל כזה נידוי ובוז לא מקובל עליי לא משנה מה יגידו לי על הסיבות למיניהן בשביל לתת לגיטימציה למהלך הזה

ושוב, אני אשמח לשמוע על אנשים שעזבו את הארגון. אם את לא רוצה לפרסם את מוזמנת לפרסם בפרטי ואני מבטיח שאני אעביר את זה הלאה. אני עדיין חושב שאת מדברת על האולטראס שזה ארגון אחר לגמרי.

אגב, לגיא בניגוד ליוגב היה סעיף יציאה לאירופה בשנה האחרונה שלו בחוזה. הוא אמר לי-ם שהוא מנצל את הסעיף וחתם במכבי לעונה אח"כ. דבר שאולי קצת מלוכלך אבל חוקי. יוגב ניסה בכל אמצעי שעמד לרשותו לעזוב את מכבי למרות שהיה לו חוזה סגור במקום לבוא למכבי ולבקש להשתחרר תמורת סכום מסוים.

את לא יכולה להגיד לאנשים אם לעודד שחקן או לא. אני אישית שרקתי לו בוז ביום חמישי ואני כנראה אשרוק גם שבוע הבא כי אני חושב שהוא ירק על המועדון והפך אותנו לסמרטוט ועם כל האהבה שהיתה לי אליו מכבי מעל כל שחקן. אז שוב אני אחזור- אתמול אולי לקחו את זה צעד אחד רחוק מדי ואנחנו מודעים לזה וזה לא יקרה שוב אבל יש לא מעט אנשים בהיכל שחושבים כמוני- אז לכי תשתיקי גם אותם.

העיקר לבוא בביקורת לאנשים שבאמת עושים בשביל הקבוצה....
מקובי

הודעהעל ידי קודי » 24 אוקטובר 2012, 16:27

בסדר גמור - הבהרתם כבר את הנקודה נגד סיינה. למה להמשיך עם זה הלאה ולפגוע בקבוצה לאורך זמן?

ואגב - אם אתה שורק בוז לשחקן מהקבוצה וגורם לו להציג יכולת פחות טובה אז כנראה שאתה לא עושה הכל בשביל הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 24 אוקטובר 2012, 16:39

קודי כתב:החבר'ה האלה שחושבים שהם אוהדי מכבי הם בעצם אוהדים של עצמם. הם הפכו את עצמם לאיזו יישות עצמאית שצריך לתת לה כבוד בשביל שהיא תעודד ותעזור. אותם חבר'ה גרמו נזק אדיר לקבוצת הכדורגל כשלבשו חולצות שחורות כדי לגרש בעלים ומאמן, גירשו עוד מאמן ששנה לאחר מכן לקח אליפות מדהימה עם קבוצת תחתית, דאגו שיאמן את הקבוצה אדם בלי שום נסיון באימון רק בגלל שהוא אייקון צהוב ודאגו שגם אותו יחליף מאמן גרוע רק בגלל שהוא מכביסט. אם לא היה לקבוצת הכדורגל בעלים מיליארדר הקבוצה הזאת היתה כבר מזמן מתרסקת כמו בית"ר ירושלים ולא מעט בגלל הלחץ הנורא של האוהדים האלה, שהם לא אוהדי הקבוצה ללא תנאי אלא כאלה שבאים עם אג'נדה משלהם. אם הם לא רוצים לעודד את כל השחקנים בקבוצה אז מבחינתי שלא יבואו למשחקים.
ולעניין עצמו - אוחיון כבר התנצל, הושפל בפומבי ולמד את הלקח. מה עוד צריך לעשות לו? לתלות אותו בכיכר העיר? לא מבינים שפוגעים פה בקבוצה? הרי לא סתם הוא נתן משחק גרוע נגד סיינה, אחרי שספג קריאות בוז בהצגת השחקנים. לא מבינים שגורמים נזק לקבוצה? לא מבינים שכשאתה פוגע ברכז המוביל שלך אתה פוגע בכל הקבוצה ובהישגיה?
אותם חבר'ה, אגב, עשו בזמנו שביתת עידוד ברבע הראשון של שמינית גמר הסופרוליג בתחילת העשור הקודם (מחו נגד מחירי החבילות לפיינל פור בפאריז) - מה שגרם להלם אצל השחקנים שנקלעו לפיגור גדול וכמעט הפסידו משחק ביתי לקבוצה פולנית חלשה (אם אני זוכר נכון).

אני אוהד של עצמי. איזה יופי לקבל מחמאה כזאת אחרי שאני הולך אחרי הקבוצה הזאת כבר 10 שנים (עד 120).
אף אחד לא צריך לתת לנו כבוד- אנחנו שם כי אנחנו אוהבים את מכבי ורוצים שהיא תצליח.

אם תעשה טיפה שיעורי בית אז תדע שזה לא אותם חבר'ה כי אלו ארגונים שונים לגמרי. (בלי קשר שאני יכול להיכנס איתך גם לעניין הכדורגל אבל זה לא הזמן והמקום)

לא יבואו למשחקים? ואז תבכה שההיכל הוא סושי ופרוות ורולקסים ולא יודע איך עוד קוראים לאנשים אוהדי מכבי שמשקיעים המון כסף על מנוי. או שתבכה על כך שהתקציב יורד ומכבי לא מביאה שחקנים טובים?

תכריח אותי לא לבוא למשחקים כי אני לא מוכן לעודד את אוחיון. לדעתי האישית הוא ירק על מכבי ומי שיורק על מכבי יקבל ממני בוז או התעלמות.
אוחיון התנצל בהתנצלות כפויה ומיותרת. הושפל בפומבי? הוא בסופו של דבר ידע שיהיה לזה ריקושטים ושהקהל לא יקבל אותו כ"כ מהר (והוא גם אמר את זה באותה התנצלות אגב), וזה טבעי לחלוטין. חצי פורום היה כאן בדעה שיוגב צריך לקבל שריקות בוז במהלך הקיץ.

ואני שוב חייב לציין שזה לא אותם חבר'ה, אבל זה נראה שעל כל דבר שיקרה במדינה יהיה לך על מה לבכות. אם אותם חבר'ה לא היו באים לפיינל פור היית אומר איזה אוירה משעממת או לחלופין איזה אוהדים גרועים יש לנו וכד'. טבעי לגמרי שאוהדים שליוו את הקבוצה כל השנים הרעות ירצו להיות איתה בהצלחה שלה, ושמכבי היתה פייבוריטית לעלייה היתה עליית מחירים דראסטית גם מהחברה הרשמית שמכבי עבדה איתה. (ואגב המחאה היתה צריכה להיות מחצית... אבל בגלל המצב של הקבוצה זה קוצר לרבע או פחות מזה).

סליחה על הכפולות, אבל מזמן לא התעצבנתי ככה.
זה נראה כאילו מחפשים כאן רק את הדברים הרעים.
מכבי מנצחת ב33 הפרש? אף מילה טובה. טעות שנעשתה בגזרת האוהדים? חצי יום וכבר דף וחצי.
מכבי מביאה לנו המון רגעים יפים. תהנו מהם, לא צריך לחפש תמיד את הרע.

בסדר גמור - הבהרתם כבר את הנקודה נגד סיינה. למה להמשיך עם זה הלאה ולפגוע בקבוצה לאורך זמן?

ואגב - אם אתה שורק בוז לשחקן מהקבוצה וגורם לו להציג יכולת פחות טובה אז כנראה שאתה לא עושה הכל בשביל הקבוצה.

רשמתי, זאת היתה טעות ומטעויות לומדים.
אגב, נגד סיינה זה לא היה משהו מאורגן, היו חלק בקהל ששרקו בוז, היו חלק שעודדו. הארגון בכל מקרה לא נקט שום עמדה במשחק הזה.

אני מוכן להיפגע בטווח הקצר כדי שבטווח הארוך דברים כאלה לא יקרו.
אהבתי את יוגב מאוד, הוא היה השחקן השני שהכי אהבתי בקבוצה וכנראה זאת אחת הסיבות שקשה לי לסלוח לו. כמו שרשמתי אני מרגיש שמה שהוא עשה זה יריקה על המועדון, על הקהל, על כולם. ככה שאני מקווה שהבוז עכשיו יגרום לשחקנים אחרים בעתיד לחשוב לפני שהם יורקים על המועדון. מכאן זה מגיע.

אני חייב לציין שאולי משתמע שכל המשחק שרקתי בוז ליוגב- שרקתי בוז בהצגת שחקנים בלבד וכל שאר המשחק זה נטו מכבי.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 16:56

וכן- אנחנו שמים את הקבוצה מעל הכל, אבל אם יש מקרים שצריך להבהיר משהו לטווח ארוך גם אם זה יפגע בקבוצה לטווח קצר אז זה לחלוטין לא פגיעה בקבוצה.

:thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup :thumbup

אגב,למה אתם תמכתם באלה (ובכם) שלא הלכו לפיינל פור? הרי זו פגיעה בקבוצה
לפעמים צריך להקירב משהו קטן בטווח הקצר בשביל לקבל משהו גדול יותר בטווח הארוך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2012, 16:59

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:

לא היתה שום בעיה בניהול המשחק של אוחיון במשחק במלאגה (מה גם שהיקמן רוב הזמן מחזיק בכדור). אם היתה בעיה כזאת, בלאט בחיים לא היה שם אותו לשחק ברבע האחרון.

המשחק החלש היחיד של אוחיון היה נגד סיינה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוקטובר 2012, 17:03

לא היתה שום בעיה בניהול המשחק של אוחיון במשחק במלאגה (מה גם שהיקמן רוב הזמן מחזיק בכדור). אם היתה בעיה כזאת, בלאט בחיים לא היה שם אותו לשחק ברבע האחרון.

המשחק החלש היחיד של אוחיון היה נגד סיינה.

לדעתי הוא ניהל את המשחק מול מלאגה ברמה נמוכה מאוד ואני חושב שיש פה עוד שחושבים כמוני
בכל מקרה,איש באמונתו יחיה :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2012, 17:41

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.

ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.

כן, אבל אנחנו לא בNBA. מוצא השחקנים זה חלק מהעניין.
תראה את צסקא. היו יכולים תאורטית להביא 10 זרים מצויינים, אבל הם מחזיקים סגל רוסי מצויין שמשלים אותו צוות זרים מהשורה הראשונה באירופה.
ככה האוהדים רוצים את זה.

עניין הנאמנות לא קשור כאן בכלל. היום בעידן הכסף והתקשורת, אף אחד לא נאמן לאף אחד פרט לחשבון הבנק של עצמו, ואין מה לצפות שדווקא השחקנים של מכבי
יהיו אלה שיוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל החולצה הצהובה.

לגבי ליאור, לא הייתי אומר שאתה מהמפרגנים ביותר לליאור, ואני די בטוח שנשמע ממך מאוד מהר כשליאור יהיה בתקופה לא טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים