המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:אפרופו אוחיון ומאלאגה, רוט שהחליף אותו היה מצויין. בכלל מורן רוט נראה על המגרש פשוט מעולה. חייב לקבל יותר דקות.
בנושא אוחיון, אני לא תומך בלשיר לו שירים ולעודד אותו, לא מגיע לו את זה, לפחות לא העונה. אבל בטח ובטח לא לשרוק בוז.
felix_r כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע
אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..
אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה
במשחק במלאגה אוחיון קיבל 2 עיברות מהירות בדקות הראשונות של המשחק (לפחות אחת מהן היתה המצאה של השופטים), מה שהוריד אותו לספסל ומנע ממנו להכנס למשחק. אבל אני רוצה להזכיר לך, שברבע האחרון הוא התעורר ונתן שתי שלשות גדולות, שנתנו למכבי אוויר לנשימה, והורידו את המוראל של הספרדים, שלפני השלשות האלה כבר הרגישו שהם מצליחים להשוות את התוצאה
felix_r כתב:אלמוג כתב:אפרופו אוחיון ומאלאגה, רוט שהחליף אותו היה מצויין. בכלל מורן רוט נראה על המגרש פשוט מעולה. חייב לקבל יותר דקות.
בנושא אוחיון, אני לא תומך בלשיר לו שירים ולעודד אותו, לא מגיע לו את זה, לפחות לא העונה. אבל בטח ובטח לא לשרוק בוז.
רוט טוב בניהול משחק, אבל איום ונורא בהגנה. כל גארד חודר עליו מייד ובקלות. אפילו במשחק נגד אשקלון. פעם הוא היה מהיר כמו טיל, כנראה הגיל עשה את שלו.
MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע
אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..
אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה
במשחק במלאגה אוחיון קיבל 2 עיברות מהירות בדקות הראשונות של המשחק (לפחות אחת מהן היתה המצאה של השופטים), מה שהוריד אותו לספסל ומנע ממנו להכנס למשחק. אבל אני רוצה להזכיר לך, שברבע האחרון הוא התעורר ונתן שתי שלשות גדולות, שנתנו למכבי אוויר לנשימה, והורידו את המוראל של הספרדים, שלפני השלשות האלה כבר הרגישו שהם מצליחים להשוות את התוצאה
אני כמעט בטוח ששתי העבירות היו מוצדקות אבל זה לא משנה והיה לו משחק רע
זה שהוא קלע אחרי זה שתי שלשות בכלל לא מחפר על ניהול המשק שלו(או יותר נכון חוסר ניהול המשחק)שזה בעצם הדבר המרכזי אם לא היחיד שצריכים ומצפים ממנו
אני ממש לא מסוג האוהדים שמסתנוורים בגלל כמה מהלכים גדולים במאני טיים של שחקן שנראה רע בשאר המשחק,בגלל זה גם עצבן אותי כל הכתרים שהכתירו לבלו אחרי המשחק השני בפאו
תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.
אני עדיין טוען ש90% מהביקורת כאן בפורום, ובכלל, היא מאינטרסים אישיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
מנגד, לי קשה יותר לפרגן להיקמן, כי לא התלהבתי ממנו בהתחלה, ולך זה הרבה יותר קל.
לא רואה כאן הרבה מעבר לזה.
Holiday_Armadillo כתב:אנשים שוכחים אבל פניני עשה בדיוק את אותו הדבר להפועל ירושלים רק שהפעם מכבי הייתה ה''גנבת''
הטיעונים של גיא היו בדיוק אותם טיעונים של יוגב וגם הוא חתם על חוזה בזמן שהיה לו חוזה עם הפועל אבל אני לא רואה את אף אחד שורק לו בוז על זה..למה? כי הוא עשה את זה בשביל להגיע למכבי ולא בשביל לעזוב? DOUBLE-STANDARD MUCH?
rc4991 כתב:תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו
לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?
לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.
jol9 כתב:rc4991 כתב:תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.
היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו
לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו
המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.
Holiday_Armadillo כתב:מכבי ת"א ליוגב אוחיון, זכר לקיץ המסובך והמתוסבך, מתחילים לצוף. שלשום נרשם עימות ראשון: בתום הניצחון 67:100 באשקלון, ניגשו השחקנים ליציע כדי להודות לעשרות שליוו אותם - ואוחיון בלט בהיעדרו. הרכז מיהר לחדר ההלבשה כשהוא נסער ודמעות בעיניו. גיא פניני וליאור אליהו ניסו לשכנע אותו לבוא, אולם ללא הועיל.
יושבי ההיכל לא תמיד עשו חיים קלים לאנשי הקבוצה. לדיוויד בלאט קראו להתפטר בקדנציה הקודמת; ליותם הלפרין שרקו בוז עוד כשלבש צהוב; גם שרונאס יאסיקביצ'יוס התקבל בקריאות מפתיעות כשחזר לת"א עם פנאתינייקוס. אלא שאם בעבר עמדו מאחורי האקטים הבעייתיים אוהדי האלפיון העליון, זוללי הסושי ועונדי הרולקס בשערים 3 ,9-ו הפעם מגיעה המחאה ממעוז האוהדים השרופים בשער .11
במעמד החתימה של אוחיון במכבי נערכה פגישת סולחה בינו לבין ראשי האוהדים, ובעלי הקבוצה קראו לקהל להתייחס לרכז בסלחנות. ראשי הקומץ משער 11 אף יזמו בעצמם עוד שני מפגשים עם השחקן, אבל זה לא עזר: במשחק היורוליג נגד סיינה, כשאוחיון עלה לטקס הצגת השחקנים, נשמעו עשרות שריקות בוז מהיציע. הן נבלעו בים התשואות.
שלשום, לקראת סיום המשחק, שרו האוהדים שירי עידוד לכל אחד מהשחקנים - אבל על מספר 12 הם דילגו. ביציע התפתח ויכוח בין האוהדים לבין עצמם, כשחלק מהם מתחו ביקורת קשה על התנהלותם של נציגי שער .11
גיא פניני ניסה לעודד את הרכז. "יוגב בחור רגיש, והוא פגוע. הוא באמת נותן את כל כולו אחרי מה שהיה בקיץ," סיפר אתמול הקפטן. "בחדר ההלבשה הסברתי לו שלא צריך להתייחס ולקחת את זה קשה, כי רוב הקהל בעדו." שחקן אחר בקבוצה היה תקיף יותר: "תפקיד האוהדים הוא לתמוך. ברגע שהם פוגעים בשחקן, הם פוגעים בכל הקבוצה ובעיקר בעצמם."
"לא הבחנתי במה שקרה באשקלון, ואני לא מצליח להבין את התופעה," אמר המאמן בלאט. "ברגע שיוגב חזר - הוא בן משפחה, וככה צריך להתייחס אליו. לא מדובר בשחקן חדש במועדון, ויוגב כבר עשה בשביל מכבי דבר או שניים. חבל, כי זה לא מאפיין את האוהדים שלנו." אוחיון, שגזר על עצמו שתיקה תקשורתית מאז תחילת העונה, סירב להגיב לידיעה.
קרו הרבה דברים בקיץ עם יוגב ואני לא בטוחה שכל כך אהבתי את איך שנגמר אבל אני כל כך לא אוהבת את שער 11
הם אלה שלחצו כמו איזה פופוליסטים זולים לתת לליאור את הספרה 8 כשהוא חזר מויטוריה כי הוא כמו נמני![]()
לצערי הם זרם די קיצוני שאוהב מאוד מאוד פירסום אבל לפעמים נראה שהם אוהבים יותר פירסום מאשר את הקבוצה
שלא יהיה עכשיו את המקרה של הקהל של בית''ר שהלכו ביניהם מכות כי חלק רצו לקרוא לקורנפיין להתפטר והרביצו למי שאמר להם להפסיק..יוגב פה כבר והוא חתום ל-3 שנים לא עד סוף הקיץ..מספיק כבר, עברו הלאה
ממש
עקרונות הארגון:
* הארגון שם לעצמו את הצלחת הקבוצה בראש סדר עדיפויותיו ויפעל על מנת להבטיח זאת.
Holiday_Armadillo כתב:ואני מצטערת שאני כל כך בוטה אבל הז*ן שלי
אני בטוחה שאתה נורא קשור לאירגון ובגלל זה אתה מגיב ככה אבל שמעתי מספיק מאנשים שקרובים אליי ושהיו שייכים לאירגון על סיבות שגרמו להם לעזוב אותו ואני לא אפרט כי אין לאנשים מהצד השני יכולת להגיב נגד ה''האשמות'' האלה אבל אני אגיד בכולל שהם נכוו קשות מהיחס של ה''בכירים'' באירגון
אין לי ספק ששער 11 זה אירגון של אוהדי מכבי אבל הכוח עלה לחלק מהם לראש וההחלטות שלהם גם בהתאם
בשורה התחתונה שום דבר שיגידו לי על האירגון הזה לא ישנה את דעתי אבל זה ממש ממש לא חשוב כרגע וגם לא מה שהכי מעניין אותי מכל הכתבה הזאת
אנשים שוכחים אבל פניני עשה בדיוק את אותו הדבר להפועל ירושלים רק שהפעם מכבי הייתה ה''גנבת''
הטיעונים של גיא היו בדיוק אותם טיעונים של יוגב וגם הוא חתם על חוזה בזמן שהיה לו חוזה עם הפועל אבל אני לא רואה את אף אחד שורק לו בוז על זה..למה? כי הוא עשה את זה בשביל להגיע למכבי ולא בשביל לעזוב? DOUBLE-STANDARD MUCH?
היה מה שהיה עם אוחיון ואני קראתי לו בשמות ואפילו כתבתי שעדיף שלא יהיה במכבי גם אם זה אומר שהוא יהיה שידרוג מקצועי במידה והוא יישאר אבל ברגע שהוא נשאר, חתם על חוזה ל-3 שנים(מה שאומר שלא הולכים להיפטר ממנו)ושראשי המועדון+השחקנים+המאמן אומרים לעזוב אותו במנוחה אז שום צעד של אירגון אוהדים שטוען שהוא פועל לטובת הקבוצה כלפי שחקן של מכבי שכולל כזה נידוי ובוז לא מקובל עליי לא משנה מה יגידו לי על הסיבות למיניהן בשביל לתת לגיטימציה למהלך הזה
קודי כתב:החבר'ה האלה שחושבים שהם אוהדי מכבי הם בעצם אוהדים של עצמם. הם הפכו את עצמם לאיזו יישות עצמאית שצריך לתת לה כבוד בשביל שהיא תעודד ותעזור. אותם חבר'ה גרמו נזק אדיר לקבוצת הכדורגל כשלבשו חולצות שחורות כדי לגרש בעלים ומאמן, גירשו עוד מאמן ששנה לאחר מכן לקח אליפות מדהימה עם קבוצת תחתית, דאגו שיאמן את הקבוצה אדם בלי שום נסיון באימון רק בגלל שהוא אייקון צהוב ודאגו שגם אותו יחליף מאמן גרוע רק בגלל שהוא מכביסט. אם לא היה לקבוצת הכדורגל בעלים מיליארדר הקבוצה הזאת היתה כבר מזמן מתרסקת כמו בית"ר ירושלים ולא מעט בגלל הלחץ הנורא של האוהדים האלה, שהם לא אוהדי הקבוצה ללא תנאי אלא כאלה שבאים עם אג'נדה משלהם. אם הם לא רוצים לעודד את כל השחקנים בקבוצה אז מבחינתי שלא יבואו למשחקים.
ולעניין עצמו - אוחיון כבר התנצל, הושפל בפומבי ולמד את הלקח. מה עוד צריך לעשות לו? לתלות אותו בכיכר העיר? לא מבינים שפוגעים פה בקבוצה? הרי לא סתם הוא נתן משחק גרוע נגד סיינה, אחרי שספג קריאות בוז בהצגת השחקנים. לא מבינים שגורמים נזק לקבוצה? לא מבינים שכשאתה פוגע ברכז המוביל שלך אתה פוגע בכל הקבוצה ובהישגיה?
אותם חבר'ה, אגב, עשו בזמנו שביתת עידוד ברבע הראשון של שמינית גמר הסופרוליג בתחילת העשור הקודם (מחו נגד מחירי החבילות לפיינל פור בפאריז) - מה שגרם להלם אצל השחקנים שנקלעו לפיגור גדול וכמעט הפסידו משחק ביתי לקבוצה פולנית חלשה (אם אני זוכר נכון).
בסדר גמור - הבהרתם כבר את הנקודה נגד סיינה. למה להמשיך עם זה הלאה ולפגוע בקבוצה לאורך זמן?
ואגב - אם אתה שורק בוז לשחקן מהקבוצה וגורם לו להציג יכולת פחות טובה אז כנראה שאתה לא עושה הכל בשביל הקבוצה.
וכן- אנחנו שמים את הקבוצה מעל הכל, אבל אם יש מקרים שצריך להבהיר משהו לטווח ארוך גם אם זה יפגע בקבוצה לטווח קצר אז זה לחלוטין לא פגיעה בקבוצה.
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
אני כמעט בטוח ששתי העבירות היו מוצדקות אבל זה לא משנה והיה לו משחק רע
זה שהוא קלע אחרי זה שתי שלשות בכלל לא מחפר על ניהול המשק שלו(או יותר נכון חוסר ניהול המשחק)שזה בעצם הדבר המרכזי אם לא היחיד שצריכים ומצפים ממנו
אני ממש לא מסוג האוהדים שמסתנוורים בגלל כמה מהלכים גדולים במאני טיים של שחקן שנראה רע בשאר המשחק,בגלל זה גם עצבן אותי כל הכתרים שהכתירו לבלו אחרי המשחק השני בפאו
לא היתה שום בעיה בניהול המשחק של אוחיון במשחק במלאגה (מה גם שהיקמן רוב הזמן מחזיק בכדור). אם היתה בעיה כזאת, בלאט בחיים לא היה שם אותו לשחק ברבע האחרון.
המשחק החלש היחיד של אוחיון היה נגד סיינה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?
לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.
אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.
ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים