זו הפעם השניה שנבחרנו למשחק המחזור אחרי המשחק מול מלאגה,אני חושב שזה אומר הרבה על מה שהיורוליג חושבים עלינו
נקווה לבוא עם אותן יכולות ואנרגיות מהמשחק מול אשקלון ושננצח בקלות
יאללה מכבי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:זו הפעם השניה שנבחרנו למשחק המחזור אחרי המשחק מול מלאגה,אני חושב שזה אומר הרבה על מה שהיורוליג חושבים עלינו
החדשות הטובות הגיעו אתמול מניק קיינר מדלי, שהיה פצוע בברכו מאז טורניר ההכנה של הקבוצה בפריז. קיינר מדלי, שלא נרשם בטופס במשחק מול אשקלון ביום שני, ערך אתמול לפני הטיסה אימון מלא ונראה כי הוא מתאושש מפציעתו.
קיינר מדלי התייחס לתהליך החלמתו ואמר: "אני מרגיש יותר טוב. היו לי קצת בעיות בשבועיים האחרונים, אבל התאמנתי ועבדתי קשה ואני מרגיש טוב יותר.
התאמנתי אתמול אימון מלא והיה לי אימון טוב, אז זה ללא ספק צעד בדרך הנכונה להחלמה. אני עדיין לא יודע כמה דקות אוכל לשחק ביום חמישי. אתאמן, נראה איך ארגיש ונמשיך משם".
קודי כתב:הנתונים הסטטיסטיים אחרי שני משחקים לא ממש אומרים משהו.
בכל מקרה, אל תצפו מחר לנצחון קליל סטייל אשקלון. שאלון קבוצה מוכשרת, אתלטית ומהירה שגם כמעט כל שחקניה זורקים לשלוש. יום טוב שלהם מהטווח הזה יכול לעשות צרות למכבי. המפתחות מחר יהיו ההתקפה נגד האזורית ואחוזי השלשות ומצד שני היכולת למנוע מהצרפתים אחוזים גבוהים לשלוש. מכבי בוודאי קבוצה יותר טובה ומוכשרת אבל באולם הביתי של הצרפתים, עם התלהבות השיא בה יהיו ועם מאמן טוב שיש להם על הקווים זה לא צפוי להיות פשוט.
rc4991 כתב:קודי כתב:הנתונים הסטטיסטיים אחרי שני משחקים לא ממש אומרים משהו.
בכל מקרה, אל תצפו מחר לנצחון קליל סטייל אשקלון. שאלון קבוצה מוכשרת, אתלטית ומהירה שגם כמעט כל שחקניה זורקים לשלוש. יום טוב שלהם מהטווח הזה יכול לעשות צרות למכבי. המפתחות מחר יהיו ההתקפה נגד האזורית ואחוזי השלשות ומצד שני היכולת למנוע מהצרפתים אחוזים גבוהים לשלוש. מכבי בוודאי קבוצה יותר טובה ומוכשרת אבל באולם הביתי של הצרפתים, עם התלהבות השיא בה יהיו ועם מאמן טוב שיש להם על הקווים זה לא צפוי להיות פשוט.
הם בסך הכל קבוצה די בינונית אבל באמת יש להם כמה שחקנים שיכולים להתפוצץ ולשנות את המשחק
אני דווקא פחות דואג אחרי ההגנה שהשתפרה מאוד במשחק מול אשקלון(וזה שזה אשקלון לא אומר שלא שמרנו נפלא)ועכשיו שסמית' חזר הוא יוכל לשמור על הסקורר המוביל שלהם שיתפוס יד באותו הערב
אני חושב שאם נפתח חזק אז המשחק שלנו ואם לא אז הוא יוכרע לטובתנו תוך כדי המשחק אבל באמת יכול להיות ששאלון תתפוצץ כי יש לה כמה סקוררים מסוכנים
felix_r כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:הנתונים הסטטיסטיים אחרי שני משחקים לא ממש אומרים משהו.
הם בסך הכל קבוצה די בינונית אבל באמת יש להם כמה שחקנים שיכולים להתפוצץ ולשנות את המשחק
אני דווקא פחות דואג אחרי ההגנה שהשתפרה מאוד במשחק מול אשקלון(וזה שזה אשקלון לא אומר שלא שמרנו נפלא)ועכשיו שסמית' חזר הוא יוכל לשמור על הסקורר המוביל שלהם שיתפוס יד באותו הערב
אני חושב שאם נפתח חזק אז המשחק שלנו ואם לא אז הוא יוכרע לטובתנו תוך כדי המשחק אבל באמת יכול להיות ששאלון תתפוצץ כי יש לה כמה סקוררים מסוכנים
וכאילו מכבי היא לא קבוצה די בנונית?
Dperk כתב:בסך הכל הם מתבססים הרבה על בלייק שילב, וסמית' יכול לעצור אותו.
yarinsaky כתב:יהיה מעניין לראות מה שווה היום שלדן וויליאמס, הגיס של אנתנוי פארקר. שחקן מאוד פיזי וחזק, אם כי לא מבריק כמובן.
yarinsaky כתב:יהיה מעניין לראות מה שווה היום שלדן וויליאמס, הגיס של אנתנוי פארקר. שחקן מאוד פיזי וחזק, אם כי לא מבריק כמובן.
felix_r כתב:Dperk כתב:בסך הכל הם מתבססים הרבה על בלייק שילב, וסמית' יכול לעצור אותו.
בוא נתחיל מזה, ששאלון היא קבוצה מאוזנת ולא מתבססת על שחקן אחד זה או אחר.
לשאלון יש שחקן עוגן בכל העמדות:
בגארדים - סטיד צ'יקאמבו
בפורווארדים - בלייק שילב
בסנטרים - שלדן וליאמס (שחקן NBA לשעבר)
הבעיה של שאלון היא בסגל הקצר שלה - צ'יקאמבו ושילב משחקים כמעט 40 דקות.
יש להם גם את בריון ראש. סקורר טוב מאוד, אבל הוא הצטרף לקבוצה לאחר פתיחת העונה ועדיין לא בכושר קליעה (מקווה שימשיך ככה גם נגדנו).
האם סמית' יסתדר עם שילב בהגנה? בכלל לא בטוח. שילב גבוה וחזק יותר מסמית'. שילב הוא 3-4 כזה, שיכול להפציץ מבחוץ אבל גם יכול לעשות פוסט אף על שחקנים נמוכים ממנו.
yarinsaky כתב::D
ברוכים השבים .
yarinsaky כתב::D
ברוכים השבים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים