המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אהבתי אותה אבל לצערי ביטלו אותה אחרי עונה אחת
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי אותה אבל לצערי ביטלו אותה אחרי עונה אחת
התכוונת לאירוע?
אם כן,זו באמת סדרה עם הרבה מתח?
LIAV10 כתב:וואו, יש סדרה שלא ראית? איך את מצליחה לעקוב? (מבחינת לסחוב את כל העלילות, לא לראות את כל הסדרות, את זה אני כבר יודע)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי אותה אבל לצערי ביטלו אותה אחרי עונה אחת
התכוונת לאירוע?
אם כן,זו באמת סדרה עם הרבה מתח?
כן התכוונתי לאירוע
זאת סידרה שהיה לה הרבה פוטנציאל ובאמת רוב הסידרה זה אקשן ומתח אבל בגלל שהם ידעו שלא מחדשים אותם הם היו צריכים לסיים את הסידרה נורא מהרLIAV10 כתב:וואו, יש סדרה שלא ראית? איך את מצליחה לעקוב? (מבחינת לסחוב את כל העלילות, לא לראות את כל הסדרות, את זה אני כבר יודע)
לפעמים כששואלים אותי פה שאלות כאלה אין לי מושג למה צריכה להיות בעיה![]()
זה הקובץ שלי של כל מה שאני צריכה להוריד חחח
מה זאת אומרת "היו צריכים לסיים מהר?"
דווקא בדרך כלל בכל סדרה יש הרבה פרקים בכל עונה שהם מורחים את העלילה כדי להגיע לעשרים ומשהו פרקים
Holiday_Armadillo כתב:כן זה יום עמוס חחחח
מעצבנים האמריקאים אבל שכל איזה שבועיים הם יוצאים לפגרה של 3 חודשיםמה זאת אומרת "היו צריכים לסיים מהר?"
דווקא בדרך כלל בכל סדרה יש הרבה פרקים בכל עונה שהם מורחים את העלילה כדי להגיע לעשרים ומשהו פרקים
הם ידעו שלא יחדשו אותם לעונה השנייה אז הם היו צריכים לסיים את הסידרה ולסגור את כל הקצוות בעלילה בשביל לתת איזשהו קלוז'ר לאנשים שצפו בסידרה..זה לא הלך בקצב שהם רצו
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן זה יום עמוס חחחח
מעצבנים האמריקאים אבל שכל איזה שבועיים הם יוצאים לפגרה של 3 חודשיםמה זאת אומרת "היו צריכים לסיים מהר?"
הם ידעו שלא יחדשו אותם לעונה השנייה אז הם היו צריכים לסיים את הסידרה ולסגור את כל הקצוות בעלילה בשביל לתת איזשהו קלוז'ר לאנשים שצפו בסידרה..זה לא הלך בקצב שהם רצו
בעל טבעי על כל שני פרקים יוצאים לפגרה של חודשאו שבעצם
![]()
דווקא לדעתי נשמע טוב שהסדרה מהירה ולו מורחים את הצופים יותר מדי
למה הסדרה נגמרה?לא היה לה רייטינג או שזה היה התכנון מראש?
Mta_atic כתב:misha כתב:מישהו רואה/מכיר את הסדרה Suits? ראיתי רק כמה פרקים בינתיים אבל סדרה משפטית די נחמדה ולא כבדה.
ראיתי את שתי העונות של הסדרה. לטעמי סדרה טובה מאד.
שמואל1 כתב:לכל מי שרואה הרבה סדרות כמוני, ומחפש דרך חביבה לעקוב אחרי הכל, רציתי להמליץ על האתר הבא:
http://followshows.com/
האתר הזה בעצם מאפשר לבחור מהמאגר העצום שלו את הסדרות שאנחנו כרגע רואים. הוא מציג את הפרקים הבאים ומודיע כשיוצא פרק חדש, מראה איזה פרקים בדיוק עדיין לא ראינו ומאפשר לסמן את הפרקים שראינו. כך אפשר לעקוב בצורה קלה ונוחה אחרי כל הסדרות שלנו ולא ללכת לאיבוד, בעזרת ממשק מאוד נוח למשתמש.
כמו כן האתר מאפשר סנכרון עם google calander, ומביא היישר ליומן שלנו את הסדרות. מומלץ
Holiday_Armadillo כתב:וואי איזה אתר מעולה
תודה רבה
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:לכל מי שרואה הרבה סדרות כמוני, ומחפש דרך חביבה לעקוב אחרי הכל, רציתי להמליץ על האתר הבא:
http://followshows.com/
האתר הזה בעצם מאפשר לבחור מהמאגר העצום שלו את הסדרות שאנחנו כרגע רואים. הוא מציג את הפרקים הבאים ומודיע כשיוצא פרק חדש, מראה איזה פרקים בדיוק עדיין לא ראינו ומאפשר לסמן את הפרקים שראינו. כך אפשר לעקוב בצורה קלה ונוחה אחרי כל הסדרות שלנו ולא ללכת לאיבוד, בעזרת ממשק מאוד נוח למשתמש.
כמו כן האתר מאפשר סנכרון עם google calander, ומביא היישר ליומן שלנו את הסדרות. מומלץ
תודה,באמת נחמדHoliday_Armadillo כתב:וואי איזה אתר מעולה
תודה רבה
בטח זה נראה אצלך כמו מערכת שעות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים