חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
יש לך משהו נגד אנשים עם משקפיים??
לי יש משקפיים ואני עדיין לא חושבת שאני צריכה לשפוט
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
ממש לא
קודי כתב:משחק הליגה הכי מביש שאני זוכר בעשרים השנים האחרונות. אפי נזרק אחרי הפסד הכי פחות מביש מזה. ברור שבלאט לא צריך ללכת (ומבחינתי שישאר עד סוף הקריירה שלו כאן) אבל גם ברור שצריך לעזות שינוי משמעותי (לא עוד ילד בן 20 מהקולג׳ים) בסגל.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
ואיך זה משנה את העובדה שהוא רכז בינוני?
קודי כתב:משחק הליגה הכי מביש שאני זוכר בעשרים השנים האחרונות. אפי נזרק אחרי הפסד הכי פחות מביש מזה. ברור שבלאט לא צריך ללכת (ומבחינתי שישאר עד סוף הקריירה שלו כאן) אבל גם ברור שצריך לעזות שינוי משמעותי (לא עוד ילד בן 20 מהקולג׳ים) בסגל.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
ממש לא
כי שתדע לך שלאנשים עם משקפיים יש לרוב חדות ראייה טובה יותר מלאלה שאין...
rc4991 כתב:מה נסגר עם העונשין של שרמאדיני?
זה כבר הזוי...
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
ממש לא
אז אלוהים יודע למה הוא נתן ללוגאן סל ועבירה למרות שהשומר היה רחוק ממנו מטר וחצי
roy1000 כתב:rc4991 כתב:למה רק מה שהחשוב זו התוצאה?למה מסתכלים על ההנאה מהעונה רק בעתיד(בשלבים המכיריעים)ולא נהנים גם מההווה?
ברור שלמשחק הזה אין השפעה להמשך אבל זה לא אומר שצריך לשחק ככה במקום להנות ממשחק ליגה שמכבי צריכה להביס בו את היריבה
אני לא נהנה מהמשחקים האלו בין אם מנצחים ובין אם מפסידים. איזה מסקנות אפשר להסיק מהמשחק הזה? אי אפשר לעבור מאופוריה לדיפרסיה בכל יומיים. הפסדים תמיד היו ותמיד יהיו, בטח כשרמת הכישרון יורדת בכל עונה. עצם העובדה שמכבי ב- 3- 0 ביורוליג עם הסגל הנוכחי זה נס. אני לא מתכוון להיכנס לפאניקה בגלל ההפסד הזה.
עריכה: מסקנה אחת אני מוכן להסיק - קיינר מדלי הביתה. שחקן מיותר ונגמרה לי הסבלנות אליו.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:משחק הליגה הכי מביש שאני זוכר בעשרים השנים האחרונות. אפי נזרק אחרי הפסד הכי פחות מביש מזה. ברור שבלאט לא צריך ללכת (ומבחינתי שישאר עד סוף הקריירה שלו כאן) אבל גם ברור שצריך לעזות שינוי משמעותי (לא עוד ילד בן 20 מהקולג׳ים) בסגל.
קודם כל, ההפסד לירושלים כאב הרבה יותר
דבר שני, באמת? שינוי משמעותי? בגלל הפסד לראשל''צ בליגה? אחרי שחזרנו ממשחק חוץ והיה לנו יום אחד להתכונן לליגה שאין לשחקנים טיפה מוטיבציה לשחק בה?
הפסד מעצבן אבל לא יותר מזה..לא צריך לקפוץ ישר לתוך סיסמאות של ''שינוי משמעותי'' ו''עונה עגומה בדרך''
מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!
זה פשוט לא קרה בתקופה שאני זוכר את עצמי כאוהד מכבי..
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
ממש לא
אז אלוהים יודע למה הוא נתן ללוגאן סל ועבירה למרות שהשומר היה רחוק ממנו מטר וחצי
felix_r כתב:לקנר מדלי שרקו תוקף על כלום, ובצד השני תוקף של 100% לא נשרק.
לדעתי רוב ההפסדים של מכבי בשנים האחרונות זה במשחקים שרייניש שפט
עידן כתב:rc4991 כתב:מה נסגר עם העונשין של שרמאדיני?
זה כבר הזוי...
כמו שהיה עם העונשין של לאנגפורד, אני מניח. אני מאמין שהאחוזים יתיישרו בהמשך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־32 אורחים