MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בשביל שיהיה את מי להעלות מהספסל אחר כך. בינתיים לא רק שהתוצאות של הקבוצה הן טובות, גם שני השחקנים שציינת מתפקדים מצויין. לא מבין מה אתם רוצים...
מעניין אם אוהדי צסקא התלוננו כשמסינה העלה את פאפאלוקאס מהספסל.
בצסקא עלו בחמישייה הולדן, סמודיש ולנגדון, שזה לא בדיוק מי שעולים אצלינו.
אין בעיה לחזק את הספסל, אבל דייויד רואה שבכל משחק ומשחק מכבי מתקשה בפתיחה, אז למה לא לשנות איזה משהו?
אני מסכים כאן עם RC וזה למרות התוצאות הטובות של מכבי עד עכשיו.
אתה רוצה לדבר גם על מי עלה אצלם מהספסל?
ליאור כרגע נותן את פתיחת העונה הכי טובה בקריירה שלו. עם הצלחה כזאת לא מתווכחים.
עדיף להתקשות בפתיחה, ולשמור גם יתרון על הספסל, מאשר לגמור את השחקנים כבר ברבע הראשון. למכבי יש ארסנל מאוד מוגבל השנה, ודייויד צריך לתמרן אותו בזהירות.
אתה חייב להסביר לי את המשפט המודגש, כי לא הבנתי אותו.
לדייויד יש יתרון מוחלט על כל קבוצה בליגה מהספסל, גם אם יפתח עם החמישייה החזקה לו.
מי מדבר בכלל על הליגה? מישהו פה חושב שהפסדנו אתמול בגלל החמישיה?
המשפט המודגש- דיוויד חושב שעדיף להשאיר את הכלים ההתקפיים שלו על הספסל, ולשמור אותם להמשך המשחק.
יש מצב שתיקנת את המשפט?? כי נדמה לי שאתמול היה כתוב לגמור את המשחק ברבע הראשון ולא את השחקנים, בגלל זה גם הופתעתי...
אם אני טועה, אז זה בגלל השעה כנראה
בכל אופן, אני אישית חושב שזה טוב שיהיו כלי נשק על הספסל, אבל לא על חשבון פתיחה גרועה. אם הוא רואה שהשילובים שהוא מכניס בחמישייה מיד מכניסים אותו לבור, אז
באמת שאין שום טעם בזה.
אפשר להשאיר אחד מבין לוגאן/אליהו על הספסל, ולא את שניהם או כל אופציה אחרת שתיתן קצב התקפי טוב למכבי מהפתיחה.