or163 כתב:ממש מעצבן שכל פעם שפרוקום נכנסים לצבע של מכבי הם מסיימים עם נקודות קלות.
זה מה שקורה כשצמד הגבוהים שלך הם אליהו וגרגמל....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:ממש מעצבן שכל פעם שפרוקום נכנסים לצבע של מכבי הם מסיימים עם נקודות קלות.
jol9 כתב:מסכים עם שניכם. משחק שלא מתרומם וגורם לראשי ערוץ 10 לתלוש שערות, כי לא נראה לי שמישהו פרט מהשרופים, באמת יושב ורואה את המשחק הזה.
שמואל1 כתב:מכבי מסיימת עם אחוז בלתי נתפס משלוש- 11/14 (78%)!!!!!!!!!!!!!. זה לדעתי שיא כל הזמנים של מכבי ואולי של היורוליג בכלל.
אף שחקן במכבי לא החטיא שלשה במשחק הזה, חוץ מדווין סמית' שאחראי על שלוש ההחטאות!!!!!!!!
חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
כי אני יודעת שבמשחקי ליגה מחלקים כל מיני כרטיסים כאלו במקומות עבודה מה שגורם ללא מעט אנשים שסתם באים בשביל הקטע ולא מבינים בכדורסל בגרוש.
אז מעניין אותי אם זה ככה גם במשחקי היורוליג, מה שיסביר את אילו שיוצאים החוצה.
עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
כי אני יודעת שבמשחקי ליגה מחלקים כל מיני כרטיסים כאלו במקומות עבודה מה שגורם ללא מעט אנשים שסתם באים בשביל הקטע ולא מבינים בכדורסל בגרוש.
אני בספק. לא ברור לי למה אנשים יוצאים לפני הזמן באופן כללי, על אחת כמה וכמה בניצחונות.
MTA2311 כתב:אז מסתבר שמלקולם תומאס הוא אכן רק "ילד אמריקאי בן 24".. what do you know.. למרות המחמאות שהוא הצליח לגרוף פה( אחרי 2 דאנקים וחצי), מסתבר שלא רק שהוא לא סנטר, הוא גם לא פורוורד כל כך טוב. בטח לא משהו יוצא דופן.
לא ברורה לי ההתאכזרות של בלאט לשרמנדיני. ב8 דקות שהוא שיחק היום, הוא היה פשוט מצויין.
חנו'ש כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
אני בספק. לא ברור לי למה אנשים יוצאים לפני הזמן באופן כללי, על אחת כמה וכמה בניצחונות.
אני לא מצליחה להבין את זה, אם אני משלמת על משהו כ"כ הרבה כסף, זה כבר אומר שזה על משהו שאני אוהבת (למה שמישהו ישלם הון על כרטיס או מנוי אם הוא לא מתעניין בכדורסל או במכבי??), וגם אם אני פחות אהנה ממה שציפיתי, אני עדיין אנצל אותו עד תומו עם כבר שמתי כ"כ הרבה כסף....
חנו'ש כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
אני לא מצליחה להבין את זה, אם אני משלמת על משהו כ"כ הרבה כסף, זה כבר אומר שזה על משהו שאני אוהבת (למה שמישהו ישלם הון על כרטיס או מנוי אם הוא לא מתעניין בכדורסל או במכבי??), וגם אם אני פחות אהנה ממה שציפיתי, אני עדיין אנצל אותו עד תומו עם כבר שמתי כ"כ הרבה כסף....
מכביסט28 כתב:MTA2311 כתב:אז מסתבר שמלקולם תומאס הוא אכן רק "ילד אמריקאי בן 24".. what do you know.. למרות המחמאות שהוא הצליח לגרוף פה( אחרי 2 דאנקים וחצי), מסתבר שלא רק שהוא לא סנטר, הוא גם לא פורוורד כל כך טוב. בטח לא משהו יוצא דופן.
לא ברורה לי ההתאכזרות של בלאט לשרמנדיני. ב8 דקות שהוא שיחק היום, הוא היה פשוט מצויין.
משחק אחד לא טוב וכבר הדעות מתהפכות.. לא נמאס כבר?
לגבי שרמדיני, הוא כנראה עבר סדרת חינוך וזה עשה לו משהו כי הוא עלה חד היום למגרש.. לבלאט יש את השיקולים שלו, מי אנחנו שנתווכח..
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
הרבה כסף זה דבר יחסי. בשביל הרבה מאוד אנשים מכבי היא בגדר הצגה בלבד, וימי חמישי בהיכל הם סמל סטטוס.
עידן כתב:מסכים איתך לגמרי. אני רק יכול לשער שמי שיוצא מוקדם הוא לא באמת אוהד כדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־5 אורחים