ניקולה וויצ'יץ': "זהו האתגר הגדול של חיי"

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ניקולה וויצ'יץ': "זהו האתגר הגדול של חיי"

הודעהעל ידי rc4991 » 31 אוקטובר 2012, 16:11

ביום הוא לובש את חליפת ה-GM, בערב הוא מקשיב כשחקן למאמן שהוא עצמו מינה. ניקולה וויצ'יץ' חזר לספליט כדי להציל את המועדון מקריסה מקצועית וכלכלית, ומודה שהוא לא יכול לחזור לפה אבל מתגעגע למכבי תל אביב: "כולם פה אוהבים אותם. אולי נשתף פעולה בעתיד".
http://sports.walla.co.il/?w=//2581208
"אני לא חושב על לקבל תפקיד במכבי", משיב וויצ'יץ'. "הם כמו המשפחה שלי, והימים במכבי תמיד יהיו הימים הכי יפים בחיי. ברור שלחזור להיכל, לעמוד שוב מול 11,000 איש, זה יותר מחלום. אבל אם להיות ריאלי, המטרות של מכבי שונות מאוד מהמטרות של ספליט ומהתפקיד שאני עושה כאן. ובכלל, במצב הנוכחי אני לא יכול לעזוב.

אבל למה? :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3
אגב,הייתי ממש שמח אם היו עושים משחק ראוה של אותה שושלת מול מכבי הנוכחית,חבל שעכשיו הם כבר מבוגרים מדי בשביל זה :cry3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ניקולה וויצ'יץ': "זהו האתגר הגדול של חיי"

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 אוקטובר 2012, 18:10

מעניין שהאחרון מהשושלת ההיא שנשאר לעמוד על הרגליים ועדיין לא פרש הוא שאראס.
כולם כבר פרשו (או חצי פרשו במקרה של ניקו), ורק שאראס ממשיך...
ואני הייתי בטוחה שהאחרון לפרוש יהיה דריק... :happy2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עידן » 31 אוקטובר 2012, 19:49

שחקן ענק, ואדם ענק עוד יותר
עידן

הודעהעל ידי yzafrir » 01 נובמבר 2012, 05:48

עידן כתב:שחקן ענק, ואדם ענק עוד יותר

זה בכלל היה הגדולה של השושלת ההיא , כולם היו לא רק שחקנים ענקים אלא גם אישיות מדהימה...ניקו , פארקר , באסטון, שאראס....שחקנים שהיה כלכך כיף לשמוע אותם גם מתראיינים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2012, 22:01

וויצ׳יץ׳ מנסה להביא למכבי את טוני קוקוץ׳ הבא?

http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=207789
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Thorin » 02 נובמבר 2012, 22:33

LIAV10 כתב:וויצ׳יץ׳ מנסה להביא למכבי את טוני קוקוץ׳ הבא?

כישרון ענק, אבל לדעתי זה יהיה בזבוז כסף, אין במכבי מקום לשחקנים מבטיחים, רוצים כישרון ועכשיו.
על העמדה שלו יש את ליאור ואת מדלי, לא תהיה את הסבלנות לגדל אותו כאן, בדיוק כמו במקרה של מילאן וקבוצות אחרות יקצרו את הפירות.
ואם נתחיל בהשאלות זה לא ייגמר ובסופו של דבר לא נראה אותו כאן בדיוק כמו הסרבי.
לדעתי חבל על הזמן והכסף, מכבי היא לא פרטיזן בלגרד, רוצים הצלחות היום , לא מחר.
Thorin

הודעהעל ידי עידן » 02 נובמבר 2012, 23:54

Thorin כתב:

כישרון ענק, אבל לדעתי זה יהיה בזבוז כסף, אין במכבי מקום לשחקנים מבטיחים, רוצים כישרון ועכשיו.
על העמדה שלו יש את ליאור ואת מדלי, לא תהיה את הסבלנות לגדל אותו כאן, בדיוק כמו במקרה של מילאן וקבוצות אחרות יקצרו את הפירות.
ואם נתחיל בהשאלות זה לא ייגמר ובסופו של דבר לא נראה אותו כאן בדיוק כמו הסרבי.
לדעתי חבל על הזמן והכסף, מכבי היא לא פרטיזן בלגרד, רוצים הצלחות היום , לא מחר.

כן, מסכים איתך...למרבה הצער, אין לו מקום במכבי. איך הוא יקבל דקות בדיוק?
עידן

הודעהעל ידי er79 » 03 נובמבר 2012, 06:56

שימו לב שמדובר על העונה הבאה, כן? ניקולה דיבר על השאלתו העונה לספליט ורק בעונה הבאה למכבי. אתם לא יכולים לדעת איפה והאם אליהו ומדלי יהיו פה בעונה הבאה
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 נובמבר 2012, 16:05

אבל הוא גם ככה יגיע מהר מאוד לנ.ב.א אז מה זה שווה לנו?
אבל ממש נחמד מצידו של ניקולה לחשוב עלינו ככה... :rose
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2012, 16:18

הלוואי,אני כבר שנתים חופר פה עליו
ולגבי ההשאלה...באמת לא מובן לי למה אתם נגד זה,כידוע לכולנו מכבי מחליפה את הסגל שלה כל שנה וכמעט ולא קורה ששחקן זר נשאר פה מעל לשנתיים
לכן צריך להחתים כישרונות ולהשאיל אותם לקבוצות אחרות שישתפשפו ולאחר מכן לקצור את הפירות ולהנות מהשחקנים הטובים באירופה במחירים זולים יחסית
צירך ואפילו חובה להחתים שחקן ענק כמו שאריץ',להשאיל אותו לשנתיים לקבוצה קרואטית/סרבית ואחרי זה להנות ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 03 נובמבר 2012, 16:53

rc4991 כתב:

ולגבי ההשאלה...באמת לא מובן לי למה אתם נגד זה,כידוע לכולנו מכבי מחליפה את הסגל שלה כל שנה וכמעט ולא קורה ששחקן זר נשאר פה מעל לשנתיים
לכן צריך להחתים כישרונות ולהשאיל אותם לקבוצות אחרות שישתפשפו ולאחר מכן לקצור את הפירות ולהנות מהשחקנים הטובים באירופה במחירים זולים יחסית
צירך ואפילו חובה להחתים שחקן ענק כמו שאריץ',להשאיל אותו לשנתיים לקבוצה קרואטית/סרבית ואחרי זה להנות ממנו

כי בעמדה 4 אנחנו עמוסים כנראה גם בשנה הבאה. אליהו לא יעזוב, וגם אם קיינר-מדלי כן יעזוב, יעדיפו לדעתי להביא עוד זר ולא ייתנו לשחקן צעיר את ההזדמנות שהוא צריך כדי לשחק.

ואם הוא כזה שחקן ענק, אחרי השאלה של שנתיים הוא כבר יגיע ל-NBA, ולא למכבי.
עידן

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2012, 17:30

עידן כתב:
rc4991 כתב:

כי בעמדה 4 אנחנו עמוסים כנראה גם בשנה הבאה. אליהו לא יעזוב, וגם אם קיינר-מדלי כן יעזוב, יעדיפו לדעתי להביא עוד זר ולא ייתנו לשחקן צעיר את ההזדמנות שהוא צריך כדי לשחק.

ואם הוא כזה שחקן ענק, אחרי השאלה של שנתיים הוא כבר יגיע ל-NBA, ולא למכבי.

אני דיברתי על עוד שנתיים בכלל אז למדלי יגמר החוזה ושאריץ' כבר יהיה מספיק בשל בשביל לשחק במכבי,אגב הוא גם יכול לשחק בעמדה 3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2012, 17:34

אני באמת לא מצליח להבין אתכם,אנחנו יכולים להחתים עכשיו כישרונות(בלי קשר לשאריץ')ולהנות מהם בעתיד
אנשים פה מדברים על כך שהם רוצים שחקנים טובים עכשיו ופוסלים כשרונות כאילו אנחנו מחתימים שחקנים תותחים אצלנו(חחחח בטח) אז למה לא להחתים כשרונות שבעתיד יהיו מהטובים באירופה?
גם יהיו לנו שחקנים תותחים בקבוצה,גם תהיה המשכיות ואפילו כששחקן תותח ילך יחליף אותו כישרון נוסף שכבר פרץ כך שתמיד יהיו כמה שחקנים תותחים בקבוצה ונשמור על יציבות
למה להישאר קבוצה שמביאה שחקנים בינוניים ומסתמכת בצורה הזויה כל כך על הצלחת המאמן? (וגם כשהיא מצליחה אז ישר נחטפים לה השחקנים הטובים)
לא עדיף להתנהל כמו קאחה (של לפני המשבר בספרד(הסבר בהמשך)) שמחתימה כל הזמן כישרונות(גם בזמן שיש להם שחקנים טובים כבר על אותה עמדה)ושומרת על יציבות וסגל נהדר?
ובבקשה אל תגידו לי שקאחה עכשיו קבוצה בינונית בגלל ההתנהלות הזאת כי כולנו יודעים שזה רק בגלל שהתקציב שלה ירד בעקבות המשבר בספרד ושזה לא יקרה עם התקציב שלנו בו הבעלים לא משקיעים בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2012, 17:41

מכבי היא לא קבוצה שמפתחת שחקנים. זה לא במנטליות של המועדון, ולא במנטליות של המאמן.
היה נסיון נחמד עם מצ'באן, שעם הכישרון שלו אי אפשר להתווכח, והמאמן בחר להעיף אותו אחרי חצי שנה ולהחתים פה את מדלי.

זה גם לא נכון שלא מחתימים פה כשרונות. בלאט מעדיף להחתים שחקנים אמריקאיים שנמצאים לפני הפריצה, ולא עולים הרבה כסף. אם אתם חושבים שבלאט ישתנה רק כי יש אפשרות להביא לפה אירופאי מוכשר, אתם טועים. זה דיוויד, לטוב ולרע.

* קאחה, הייתה מחתימה כשרונות צעירים, אבל ידעה גם לשלם להם הרבה כסף כשהם הפכו לכוכבים. אצלנו הם יברחו לרוסיה/טורקיה/ספרד אחרי 3 משחקים טובים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 נובמבר 2012, 17:43

MTA2311 כתב:מכבי היא לא קבוצה שמפתחת שחקנים. זה לא במנטליות של המועדון, ולא במנטליות של המאמן.
היה נסיון נחמד עם מצ'באן, שעם הכישרון שלו אי אפשר להתווכח, והמאמן בחר להעיף אותו אחרי חצי שנה ולהחתים פה את מדלי.

זה גם לא נכון שלא מחתימים פה כשרונות. בלאט מעדיף להחתים שחקנים אמריקאיים שנמצאים לפני הפריצה, ולא עולים הרבה כסף. אם אתם חושבים שבלאט ישתנה רק כי יש אפשרות להביא לפה אירופאי מוכשר, אתם טועים. זה דיוויד, לטוב ולרע.

* קאחה, הייתה מחתימה כשרונות צעירים, אבל ידעה גם לשלם להם הרבה כסף כשהם הפכו לכוכבים. אצלנו הם יברחו לרוסיה/טורקיה/ספרד אחרי 3 משחקים טובים

+1
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי עידן » 03 נובמבר 2012, 17:54

Mta_atic כתב:
MTA2311 כתב:מכבי היא לא קבוצה שמפתחת שחקנים. זה לא במנטליות של המועדון, ולא במנטליות של המאמן.

+1

+2
עידן

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2012, 17:54

לא במנטליות? אז שישנו את אותה המנטליות(ולפי סגל מישראל היום הם כבר משנים אותה במטרה להפוך לקאחה)
חוץ מזה אף אחד לא ביקש מהם לפתח אותם אלא להשאיל אותם לקבוצות שיודעות לעשות את זה
נכון שבלאט מחתים מדי פעם כישרונות אמריקאים (ובשאר הזמן הוא פשוט מתאים את עצמו למגבלות התקציב) אבל הבעיה היא שאצלם ההימור גבוה ובדרך כלל מחתימים אותם לשנה-שנתיים
כשאני מדבר על החתמה של כישרונות אירופאיים אז מדובר על חוזה של לפחות 4 שנים כך שהם לא יעזבו אחרי שלוש משחקים טובים אלא יתנו לפחות שתי עונות טובות עד שהחוזה שלהם יגמר
גם אנחנו נוכל לשלם לאותם השחקנים(או לפחות לרובם)לא מעט כסף בתום החוזה שלהם כי כך נוכל להתבסס על סגל של כמה שחקנים תותחים עם סגל מסייע וגם אם לא אז לא נורא כי כמו שכבר אמרתי למכבי יהיה "פס ייצור" של כישרונות שנחתים כל שנה כך שכשחקן תותח יסיים את החוזה שלו יהיה שחקן טוב אחר שכבר יכנס לנעל שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2012, 18:24

לא שאני לא מסכים איתך, אבל איך אתה מסביר את וויצ׳יץ׳ ואודריך?
אולי זה לא בלאט? יכול להיות שהוא לא מוכן ללכת על פרוספקטים שיתרמו בעיקר בעתיד כל עוד אין לצידם זרים מצויינים ואת זה במכבי של השנים האחרונות הוא לא מקבל..
יכול להיות שאם היו מקציבים לו עוד 2 מליון דולר להחתמת זרים הוא היה הולך יל שחקנים ברמה גבוהה ולצידם פרוספקטים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי עידן » 03 נובמבר 2012, 18:29

LIAV10 כתב:

לא שאני לא מסכים איתך, אבל איך אתה מסביר את וויצ׳יץ׳ ואודריך?
אולי זה לא בלאט? יכול להיות שהוא לא מוכן ללכת על פרוספקטים שיתרמו בעיקר בעתיד כל עוד אין לצידם זרים מצויינים ואת זה במכבי של השנים האחרונות הוא לא מקבל..
יכול להיות שאם היו מקציבים לו עוד 2 מליון דולר להחתמת זרים הוא היה הולך יל שחקנים ברמה גבוהה ולצידם פרוספקטים..

גם אני מסכים רק עם השורה התחתונה, אני לא יכול להגיד שזו "אשמתו" של בלאט. אבל השורה התחתונה היא מה שמשנה פה, והיא שמכבי של השנים האחרונות היא לא קבוצה שמפתחת שחקנים.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2012, 18:41

אתם באמת חושבים שאפשר להחתים שחקנים צעירים ומוכשרים, לשלוח אותם לשנה-שנתיים בפרטיזן, ולקבל מוצר מוגמר? זה לא עובד ככה. פרטיזן\לובליאנה הם רק שלב ביניים. את הקפיצה שלהם לשלב הבא, בלאט יצטרך לעשות, וכנראה שהוא לא רוצה לעשות את זה. לפתח אירופאי זה שונה מאוד מלפתח אמריקאי.
תהיו בטוחים שאם בלאט היה רוצה להיכנס לזה, זה כבר מזמן היה קורה. מבחינת פדרמן מדובר בחלום רטוב.

rc,
אפשר גם להחתים אותם על חוזה של 10 שנים. ראינו מה השחקנים היום חושבים על חוזה. דש מפארגו ויוגב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים