סנטר, או יותר נכון, היעדרו של סנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנטר, או יותר נכון, היעדרו של סנטר

הודעהעל ידי קודי » 09 נובמבר 2012, 16:30

MTA2311 כתב:אז בוא נקווה שהוא רכש באיטליה יכולות פוסט מעולות, או חדירה מהטופ אוף דה קי, או קליעה מבחוץ. כי מהגארדים הקיימים הוא לא יקבל כלום.
כשיש לך גבוה בלי יכולות אישיות, הוא תלוי בגארדים. הגיון מוזר, אבל זה מה יש.

מה לעשות - בעונה שעברה לא היו לו גארדים מוסרים טובים יותר (בלי לקחת בחשבון את פרמאר, שהיה כאן חודשיים) והיתרון הכי גדול שלו על הסנטרים הנוכחיים הוא ההגנה והיכולת שלו לשים גוף על סנטרים יריבים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 16:38

לנגפורד היה גארד מוסר הרבה יותר טוב מכל מה שקיים פה העונה( למרות הסטיגמות), והשילוב שלו עם הנדריקס היה טוב.
הנדריקס? הגנה? פחחח הבן אדם לא יכל לשים גוף גם על יוטר. מבחינה הגנתית הוא רחוק מלהיות יותר טוב משון ג'יימס.
כבר חודש אנחנו חופרים פה על כמה זה היה טיפשי להביא את תומאס, שנותן בדיוק את אותם הדברים ששון ג'יימס נותן, ואז אתה בא עם השטות של הנדריקס- שוב אותו שחקן בדיוק. הזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 09 נובמבר 2012, 16:43

הנדריקס, אם יעזוב את מילאנו, זה יהיה בגלל שהוא מסריח את הפרקט. אני מעדיף שהוא לא יסריח גם פה את הפרקט. תודה אבל לא תודה. שחקן בינוני שנתן פה חודש טוב אחד.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2012, 16:52

שחף כתב:הנדריקס, אם יעזוב את מילאנו, זה יהיה בגלל שהוא מסריח את הפרקט. אני מעדיף שהוא לא יסריח גם פה את הפרקט. תודה אבל לא תודה. שחקן בינוני שנתן פה חודש טוב אחד.

100%
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 09 נובמבר 2012, 17:05

רק שהוא חתם שם אמרתי שהוא עשה טעות מקצועית (לפחות כלכלית השתלם לו). זה היה ברור שהוא לא יקבל דקות על חשבון בורוסיס. אני ממש לא רואה סיבה שהוא יבוא למכבי, גם כי מכבי לא יביאו סנטר לדעתי וגם כי אין ממש הבדלים תהומיים בינו לבין תומאס וג׳יימס. זה ממש לא הסנטר שמכבי צריכה.
er79

הודעהעל ידי argof » 09 נובמבר 2012, 17:08

אולי לבשל דיל לקראת הטופ16. לקיינר מדלי יימצאו קופצים בספרד, ו2 סנטרים ראויים משחקים בקבוצות שלא יעפילו לשלב הבא:
ארון ביינס מלובליאנה ושלדן ויליאמס משולה.
גם הנדריקס עדיף על המצב העגום הקיים בפוסט אפ.
argof

הודעהעל ידי מני » 09 נובמבר 2012, 18:55

לא מבין הרי מכבי החתימה סנטר השנה:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 41&lang=HE

לא הכי גבוה אבל סנטר.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי חציברטאס » 09 נובמבר 2012, 19:38

אני אוהב את הנדריקס, אבל לפי דעתי לא צריך להחזיר אותו. שחקנים שעוזבים את מכבי צריכים להבין שמכבי לא תפתח להם רגליים אם לא הולך להם בקבוצות אחרות, אחרת כל שחקן שיקבל הצעה קצת יותר גבוהה יעזוב. עזבת את מכבי? שיהיה בהצלחה. הקבוצה תסתדר גם בלעדיך, ולפעם הבאה תעריך את מה שהיה לך
חציברטאס

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2012, 20:59

שחף כתב:גם כשאליהו קולע 2 מ-7 לשתי נקודות אז לא משחקים עליו מספיק? די, זה באמת בדיחה. זה ליאור אליהו, לא נוביצקי או קווין לאב. בתחילת השבוע הוא נראה רע אפילו מול קוז'יקרו. מה לעשות שהוא שחקן לא יציב ויש ימים שהגויאבה לא נופלת לו. כשנשחק מול קבוצות יותר טובות זה כנראה גם יקרה יותר, כמו ה-0 נקודות מול ברצלונה בשני משחקים בשנה שעברה.

בטח שלא משחקים עליו מספיק. ראית את המחצית הראשונה? הוא לא נגע בכלל בכדור.
אפילו קארל מאלון היה צריך שימסרו לו את הכדורים בנקודות שהוא אוהב. ליאור צריך לזרוק לפחות 10 זריקות במשחק, אבל הן חייבות לבוא
מתוך המשחק הקבוצתי, כשהוא מגיע לנקודות שהוא אוהב ומקבל כדור בתזמון טוב.

אם היו למכבי אופציות אחרות, אז אפשר היה לוותר אולי, אבל זה לא המצב, ולמכבי נכון להיום, אין שום אופציה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 09 נובמבר 2012, 22:34

לדעתי התלות המוגזמת של מכבי באוחיון בעייתית יותר ממחסור בסנטר.
חוצמזה, אני חשבתי (ועדיין חושב) שגאווי היתה אופציה מצויינת, אבל ירדו אלי כשהצעתי את זה בסוף העונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי שחף » 10 נובמבר 2012, 12:29

שלדן וויליאמס זוועה. לאיש אולי יש יכולות התקפיות סבירות, אבל שון ג'יימס אשכרה השיג מולו שיא קריירה ביורוליג. לא תודה.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 נובמבר 2012, 13:18

Allan Turing כתב:לדעתי התלות המוגזמת של מכבי באוחיון בעייתית יותר ממחסור בסנטר.
חוצמזה, אני חשבתי (ועדיין חושב) שגאווי היתה אופציה מצויינת, אבל ירדו אלי כשהצעתי את זה בסוף העונה שעברה.

אתה מתכוון לנתן ג'וואי ? היה לך את האורגינל ביד סופו ושיחררו אותו בטיפשות אז למה להביא חיקוי הרבה פחות טוב ? מה הה גיון ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 16:19

מוזר שפתאום כולם פה יורדים על הנדריקס אבל בזמן שאני,פליקס (ואולי עוד כמה משתמשים) לא רצו אותו כאן כולם פה אמרו שאנחנו טועים
כמו שכבר אמרתי,מדובר בשחקן מוגבל גם בהתקפה וגם בהגנה.הוא אחלה בן אדם אבל עם יכולות לא גבוהות ובטח שלא מצדיקות 800 אלף דולר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2012, 16:50

rc4991 כתב:מוזר שפתאום כולם פה יורדים על הנדריקס אבל בזמן שאני,פליקס (ואולי עוד כמה משתמשים) לא רצו אותו כאן כולם פה אמרו שאנחנו טועים
כמו שכבר אמרתי,מדובר בשחקן מוגבל גם בהתקפה וגם בהגנה.הוא אחלה בן אדם אבל עם יכולות לא גבוהות ובטח שלא מצדיקות 800 אלף דולר

כל מי ש"יורד" עליו היום, גם לא רצה אותו אז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 18:13

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:מוזר שפתאום כולם פה יורדים על הנדריקס אבל בזמן שאני,פליקס (ואולי עוד כמה משתמשים) לא רצו אותו כאן כולם פה אמרו שאנחנו טועים

מוזר,אני לא זוכר "ששנאו" אותו ככה בקיץ
להפך,רובו המוחלט של הפורום אמר שצריך להחתים את הנדריקס בשמונה מאות ואף מעבר לכך ושהוא שווה גם מיליון דולר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 נובמבר 2012, 18:19

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

מוזר,אני לא זוכר "ששנאו" אותו ככה בקיץ
להפך,רובו המוחלט של הפורום אמר שצריך להחתים את הנדריקס בשמונה מאות ואף מעבר לכך ושהוא שווה גם מיליון דולר

שים לב ממי ההודעות . אלה שגם בקיץ טענו שהוא אובר רייטד אומרים את זה גם היום, ואלה שחשבו אחרת, מדברים בהתאם גם היום . קודי לדוגמה חושב שאנחנו צריכים להחתים אותו גם היום .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 נובמבר 2012, 18:46

מקאדו 3 כתב:
Allan Turing כתב:לדעתי התלות המוגזמת של מכבי באוחיון בעייתית יותר ממחסור בסנטר.

אתה מתכוון לנתן ג'וואי ? היה לך את האורגינל ביד סופו ושיחררו אותו בטיפשות אז למה להביא חיקוי הרבה פחות טוב ? מה הה גיון ?

כן, אני מתכוון לנתן ג'וואי האוסטרלי. שחקן מצויין, ולא ממש חיקוי לסופו. הוא לא יוצר בעיות מיסמץ קשות בהגנה כמו סופו, ובהתקפה משחק גב ופנים לסל.
בנוסף הוא גם מאד נייד ומהיר. בארסה עשתה עסקה טובה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Chen » 10 נובמבר 2012, 21:26

אני עד עכשיו חושב שהנדריקס שחקן נהדר.. בלאט הוציא ממנו את המיטב. אם הוא היה נשאר הוא היה ממשיך עם המספרים הטובים שלו. היה רק צריך לשים אותו יותר בעמדה 4, בכל מקרה עדיף על מדלי, שהוא גם יקר וגם לא מועיל בנתיים.

בקשר לjawai אני זוכר שהוא הוזכר כאן בקיץ אבל משום מה באמת לא התלהבו ממנו כאן.
אפשר לראות כאן מה אמרו עליו:
viewtopic.php?f=2&t=908
viewtopic.php?f=2&t=909&start=0
viewtopic.php?f=2&t=1098&start=880
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 נובמבר 2012, 22:59

felix_r כתב:זה לא משנה איזה סנטר מכבי היתה מביאה, בשיטת המשחק של היום הוא לא היה מצליח.

סנטרים כבדים לא יכולים לשחק את הגנת החילופים האוטומטיים. אין להם את הזריזות הנדרשת.

גם בהתקפה הם הופכים למיותרים כאשר אין שום תרגילים להפעלת הסנטר (כפי שהמצב במכבי היום)

נכון מאוד :thumbup
בגלל זה אני אומר שאם כבר מביאים סנטר, צריכים למצוא שחקן סטייל נייט האפמן; בלתי עציר בהתקפה, חיית ריבאונדים ושחקן הגנה פנטסטי.
אין כזה בשוק? אז אולי באמת כדאי ללכת על הקונספט בו בחר בלאט העונה.

מה שעוד לא שמו אליו לב, זה שההפסדים של מכבי לקבוצות הגדולות בשנים האחרונות לא היו בגלל נחיתות בקו הקדמי (נוכח העובדה שלמכבי כן היה סנטר ואפילו את "הסנטר הטוב באירופה"), אלא לא מעט בגלל חוסר היכולת של הקו האחורי לייצר נקודות.
כאשר הגיע לכאן ברצלונה לפני שנתיים, היא המטירה על מכבי שלשות מכל עבר, ללא כל תגובה מצדה של מכבי. בכלל, בשנתיים האחרונות למכבי היה אולי שחקן אחד בקו האחורי שבאמת היה יודע לייצר נקודות (בעונה שעברה לנגפורד ולפני שנתיים פארגו) ובגדול, מכבי היתה קבוצת שלשות די בינונית.
העונה, מכבי קמכבי מקבלת תרומה די נאה גם מן הקו האחורי וגם מן העמדה מספר 3 בכל הקשור לקליעה וייצור נקודות.
אוחיון-היקמן-לוגאן, מספקים כרגע יותר נקודות מדי משחק מאשר הצמד לנגפורד-אוחיון וגם יותר מאשר השלישיה בורשטיין-פארגו-פרקינס. זה בהחלט שינוי מרענן לראות גארדים שקולעים במכבי ולא כאלו שמתמחים בריבאונדים ובהגנה, אבל מתקשים לקלוע אפילו מקו העונשין.
בנוגע לעמדה מס' 3, אז כרגע היא נראת חזקה ביותר. פניני וסמית' קולעים ביחד יותר מ20 נק' למשחק ב47% מחוץ לקשת (!!).

אם המגמה תמשך, אז אני לא חושב שהמחסור בסנטר ישפיע כ"כ הרבה. מה שכן, לא בטוח בכלל שהמגמה תמשך ולא ברור איך יתפקד הקו האחורי מול קבוצות בעלות הגנה קשוחה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 23:08

חביב אורנג'ד כתב:
felix_r כתב:זה לא משנה איזה סנטר מכבי היתה מביאה, בשיטת המשחק של היום הוא לא היה מצליח.

סנטרים כבדים לא יכולים לשחק את הגנת החילופים האוטומטיים. אין להם את הזריזות הנדרשת.

גם בהתקפה הם הופכים למיותרים כאשר אין שום תרגילים להפעלת הסנטר (כפי שהמצב במכבי היום)

נכון מאוד :thumbup
בגלל זה אני אומר שאם כבר מביאים סנטר, צריכים למצוא שחקן סטייל נייט האפמן; בלתי עציר בהתקפה, חיית ריבאונדים ושחקן הגנה פנטסטי.
אין כזה בשוק? אז אולי באמת כדאי ללכת על הקונספט בו בחר בלאט העונה.

מה שעוד לא שמו אליו לב, זה שההפסדים של מכבי לקבוצות הגדולות בשנים האחרונות לא היו בגלל נחיתות בקו הקדמי (נוכח העובדה שלמכבי כן היה סנטר ואפילו את "הסנטר הטוב באירופה"), אלא לא מעט בגלל חוסר היכולת של הקו האחורי לייצר נקודות.
כאשר הגיע לכאן ברצלונה לפני שנתיים, היא המטירה על מכבי שלשות מכל עבר, ללא כל תגובה מצדה של מכבי. בכלל, בשנתיים האחרונות למכבי היה אולי שחקן אחד בקו האחורי שבאמת היה יודע לייצר נקודות (בעונה שעברה לנגפורד ולפני שנתיים פארגו) ובגדול, מכבי היתה קבוצת שלשות די בינונית.
העונה, מכבי קמכבי מקבלת תרומה די נאה גם מן הקו האחורי וגם מן העמדה מספר 3 בכל הקשור לקליעה וייצור נקודות.
אוחיון-היקמן-לוגאן, מספקים כרגע יותר נקודות מדי משחק מאשר הצמד לנגפורד-אוחיון וגם יותר מאשר השלישיה בורשטיין-פארגו-פרקינס. זה בהחלט שינוי מרענן לראות גארדים שקולעים במכבי ולא כאלו שמתמחים בריבאונדים ובהגנה, אבל מתקשים לקלוע אפילו מקו העונשין.
בנוגע לעמדה מס' 3, אז כרגע היא נראת חזקה ביותר. פניני וסמית' קולעים ביחד יותר מ20 נק' למשחק ב47% מחוץ לקשת (!!).

אם המגמה תמשך, אז אני לא חושב שהמחסור בסנטר ישפיע כ"כ הרבה. מה שכן, לא בטוח בכלל שהמגמה תמשך ולא ברור איך יתפקד הקו האחורי מול קבוצות בעלות הגנה קשוחה.

אבל ההבדל בין אוחיון ולאנגפורד להיקמן,לוגן ואוחיון קטן בהרבה מההבדל העצום בין בלו,סופו והנדריקס למדלי,תומאס ושרמאדיני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים