המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יש היום דרבי... מבחינתי להפסיד 20 הפרש לגליל, ולנצח את הפועל.
קודי כתב:MTA2311 כתב:יש היום דרבי... מבחינתי להפסיד 20 הפרש לגליל, ולנצח את הפועל.
ומבחינתי להפסיד 5-0 בדרבי ולנצח את גליל. לא ממש מעניין אותי הכדורזבל הזה.
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:יש היום דרבי... מבחינתי להפסיד 20 הפרש לגליל, ולנצח את הפועל.
צריך ממש לשנוא את מכבי בכדורגל בשביל להיות מוכן שהיא תפסיד 5-0 בשביל נצחון על גליל. כולה משחק ליגה, ועוד מול קבוצה גרועה במיוחד.
לא מבין איך אוהדי מכבי בכדורסל יכולים להיות מנותקים מקבוצת הכדורגל. מכבי זה מכבי והפועל זה הפועל
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:יש היום דרבי... מבחינתי להפסיד 20 הפרש לגליל, ולנצח את הפועל.
צריך ממש לשנוא את מכבי בכדורגל בשביל להיות מוכן שהיא תפסיד 5-0 בשביל נצחון על גליל. כולה משחק ליגה, ועוד מול קבוצה גרועה במיוחד.
לא מבין איך אוהדי מכבי בכדורסל יכולים להיות מנותקים מקבוצת הכדורגל. מכבי זה מכבי והפועל זה הפועל
או שצריך מאוד לאהוב את מכבי בכדורסל כדי לא לרצות שהיא תפסיד... ברור שאני מעדיף שמכבי תנצח את הפועל בכל ענף, כולל בחיקוי הישראלי לכדורגל, אבל עדיין אני יותר מדי אוהב את קבוצת הכדורסל מכדי שאוותר על נצחון שלה עבור נצחום באיזה ענף זוטר.
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:יש היום דרבי... מבחינתי להפסיד 20 הפרש לגליל, ולנצח את הפועל.
rc4991 כתב:אני היחיד שלא מקשר בין קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל?(אני אישית שונא כדורגל ובכלל לא אכפת לי מי תנצח)
אתם יכולים להסביר לי למה אתם אוהדים את קבוצת הכדורגל? זה משהו אחד וזה משהו אחר ואני לא רואה שום הגיון בסיבה הזאת
וזה בלי לדבר בכלל על כך שכדורגל זה משחק כל כך משעמם לצפיה
rc4991 כתב:אני היחיד שלא מקשר בין קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל?(אני אישית שונא כדורגל ובכלל לא אכפת לי מי תנצח)
אתם יכולים להסביר לי למה אתם אוהדים את קבוצת הכדורגל? זה משהו אחד וזה משהו אחר ואני לא רואה שום הגיון בסיבה הזאת
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני היחיד שלא מקשר בין קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל?(אני אישית שונא כדורגל ובכלל לא אכפת לי מי תנצח)
אז זהו.. זה לא משהו אחר. מעניין מה שמעון מזרחי היה אומר אם היית אומר לו ש"זה משהו אחר".
כנראה שזה לא כל כך far fetched, כי רוב האוהדים "השרופים" אוהדים גם בכדורגל וגם בכדורסל, גוש העידוד מהכדורגל, הוא אותו גוש מהכדורסל, והארגונים המרכזיים הם אותם ארגונים.
כמובן שאם אתם לא אוהבים כדורגל באופן כללי אז הדיון הוא סתם מפגר( זה כמו שאני לא אוהב כדורעף, ולכן מכבי בכדורעף לא ממש מעניינת אותי), אבל מי שאוהב כדורגל( גם ישראלי), חייב להבין את החשיבות של הדרבי.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני היחיד שלא מקשר בין קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל?(אני אישית שונא כדורגל ובכלל לא אכפת לי מי תנצח)
אז זהו.. זה לא משהו אחר. מעניין מה שמעון מזרחי היה אומר אם היית אומר לו ש"זה משהו אחר".
כנראה שזה לא כל כך far fetched, כי רוב האוהדים "השרופים" אוהדים גם בכדורגל וגם בכדורסל, גוש העידוד מהכדורגל, הוא אותו גוש מהכדורסל, והארגונים המרכזיים הם אותם ארגונים.
כמובן שאם אתם לא אוהבים כדורגל באופן כללי אז הדיון הוא סתם מפגר( זה כמו שאני לא אוהב כדורעף, ולכן מכבי בכדורעף לא ממש מעניינת אותי), אבל מי שאוהב כדורגל( גם ישראלי), חייב להבין את החשיבות של הדרבי.
הקטע הוא שגם אם הייתי אוהב כדורגל אני לא בטוח שהייתי מעודד את מכבי כי עבורי מדובר במשהו שונה לגמרי מקבוצת הכדורסל
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אני היחיד שלא מקשר בין קבוצת הכדורסל לקבוצת הכדורגל?(אני אישית שונא כדורגל ובכלל לא אכפת לי מי תנצח)
הקטע הוא שגם אם הייתי אוהב כדורגל אני לא בטוח שהייתי מעודד את מכבי כי עבורי מדובר במשהו שונה לגמרי מקבוצת הכדורסל
אני האחרונה שתצא עליך
אני מבינה מה שאתה אומר אבל אתה צריך להבין(כמו שאני הבנתי)שזה ממש ממש לא נכון
שמעון מזרחי שיתאבל על הפסד של מכבי להפועל בכדורסל זה אותו שמעון מזרחי שיתאבל על הפסד של מכבי להפועל בכדורגל
זה אותו מועדון..אם אתה אוהד את מכבי בכדורסל אז זה צריך להיות המצב גם בכדורגל..לא לערבב..אתה צריך להרגיש את אותה שמחה שבניצחון על הפועל
חנו'ש כתב:אני מבינה מה שאתם אומרים לגבי שמעון, אבל יכול להיות גם ששמעון יתאבל אם הוא יפסיד במשחק טטריס, זה לא אומר שכל אוהד מכבי צריך גם לבכות על זה....
בכל מה שקשור למכבי בכדורסל, אנחנו ושמעון על אותו גל, כל מה שמחוץ לעסק, נשאר מחוץ לעסק וזה עניינו של מי שמתעניין בתחום בלבד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־8 אורחים