המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אם כבר מחפשים רכז אז הייתי הולך על פלאניניץ' שנותן בינתיים עונה גדולה
אבל גם זה תלוי בחוזה שלו וברמת הביקוש שלו בקיץ
שני שחקנים שמכבי פספסה בגדול וצריכה לחשוב עליהם ברצינות לעונה הבאה הם פלאניניץ' ובוסטיאן נאכבר .
זו לא חוכמה להגיד עכשיו שפספסנו אותם,שניהם נתנו כבר כמה עונות בינוניות בשנים האחרונות ואני בטוח שהרבה פה היו מתעצבנים (בצדק) אם הם היו חותמים בקבוצה
נקווה שנוכל באמת להביא את פלאניניץ' בקיץ(פדרמן)
איך אשכול הסקאוטינג הפך להיות אשכול על שחקנים בשלבי הסיום של הקריירה שלהם שנותנים אולי את העונה הטובה האחרונה בקריירה שלהם ?
פלאנניץ' ב-30 (שנה הבאה 31) וכבר נמצא בירידה כך שאני מעדיף שלא יבוא לעשות עלינו סיבוב של שנה כמו שעשה פאפאס....אותו דבר על נאכבאר שבכלל לא בעמדה שאנחנו צריכים...
felix_r כתב:מכביסט28 כתב:felix_r כתב:Chen כתב:ביינס ידידנו הביא עכשיו חסימה קטלנית שבטח תכנס למהלכים של השבוע..
כן, המהלך הזה נכנס לטופ-10
גם המהלך בו הנדריקס ידידנו מקבל גג מקייל היינס
אפשר לינק בבקשה?
למה לא... בבקשה
שחף כתב:ביינס עם 24 נקודות ב-26 דקות ו-6 ריבאונדים. שמישהו יעיר כבר את פדרמן.
שחף כתב:קשה לעשות 24 נקודות רק בפיק אנד רול, אלא אם כן אתה משחק עם כריס פול. חוץ מזה, לביינס יש משחק פוסט אפ די טוב.
יש לך אופציה יותר טובה? הנדריקס שמסריח את הפרקט במילאנו?
עידן כתב:שחף כתב:קשה לעשות 24 נקודות רק בפיק אנד רול, אלא אם כן אתה משחק עם כריס פול. חוץ מזה, לביינס יש משחק פוסט אפ די טוב.
יש לך אופציה יותר טובה? הנדריקס שמסריח את הפרקט במילאנו?
בידיעות אחרונות פורסם שהנדריקס רוצה לחזור, אז...
felix_r כתב:יוסטון שלחה את דונאטאס מוטיונאס לדי-ליג.
במקום פדרמן היתי בודק עוד היום אפשרות לצרף אותו!
213 ס"מ עם קליעה נהדרת מכל מקום.
rc4991 כתב:felix_r כתב:יוסטון שלחה את דונאטאס מוטיונאס לדי-ליג.
שחקן ענק,הוא היה נהדר בליגת הקיץ
איזה סיבה יש להם להוריד אותו?
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:יוסטון שלחה את דונאטאס מוטיונאס לדי-ליג.
שחקן ענק,הוא היה נהדר בליגת הקיץ
איזה סיבה יש להם להוריד אותו?
אני לא בדיוק רואה את המשחקים שלהם, אז קשה לי להביע דעה, אבל לפי מה ששמעתי, המאמן שלהם דוגל ברוטציה קצרה מאוד (יחסית לנהוג ב NBA), ולא נותן זמן משחק לרוב המחליפים. ביחד עם מוטיונאס הוא שלח לדי-ליג עוד שני צעירים: את סקוט מאצ'אדו ואת רויס וואיט.
yzafrir כתב:צודק שמואל , חייבים עוד 4 אחד לצד קיינר מדלי , אליהו , תומאס....
EulGam05 כתב:כל השחקנים האלה חתומים לפחות לשנתיים הקרובות ביוסטון כך שהדרך היחידה שהם יהיו בכלל רלוונטיים היא או שהם יחתכו מיוסטון או שיסכימו מיוסטון לביי-אאוט - שתי אפשרויות שהן קלושות במקרה הטוב.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:כל השחקנים האלה חתומים לפחות לשנתיים הקרובות ביוסטון כך שהדרך היחידה שהם יהיו בכלל רלוונטיים היא או שהם יחתכו מיוסטון או שיסכימו מיוסטון לביי-אאוט - שתי אפשרויות שהן קלושות במקרה הטוב.
למה לא? למה אי אפשר לסכם על השאלה עד סוף העונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן, שמוליק ו־26 אורחים