המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני חושבת שמדלי ושרמדיני הם טעויות של בדיעבד.
הרי רובינו תמכנו בהחתמות הללו ולא תיארנו שהם יהיו כאלה חלשים (בעיקר מדלי).
אבל אני חושבת ששחקנים כמו לוגן ותומאס הם בהחלט שחקנים שמלכתחילה לא היה צריך להביא, והם בהחלט טעויות של מלכתחילה.
קודי כתב:כרגיל - שוב ההנהלה מכניסה לבלאט בוואלה. מסתבר שזה שופר של פדרמן לא פחות מערוץ הספורט. בכל מקרה, ברור שבלאט לא יכול לחמוק מאשמה על השחקנים ההזויים שהגיעו לכאן גם אם הכתבה לא נכונה והוא לא בחר אף אחד. ברגע שהוא הסכים לזה ונשאר בתפקידו הוא אשם בדיוק כמו ההנהלה.
jol9 כתב:קודי כתב:כרגיל - שוב ההנהלה מכניסה לבלאט בוואלה. מסתבר שזה שופר של פדרמן לא פחות מערוץ הספורט. בכל מקרה, ברור שבלאט לא יכול לחמוק מאשמה על השחקנים ההזויים שהגיעו לכאן גם אם הכתבה לא נכונה והוא לא בחר אף אחד. ברגע שהוא הסכים לזה ונשאר בתפקידו הוא אשם בדיוק כמו ההנהלה.
כמה דברים:
1 - בהתחלה חשבתי שחביב כתב את הכתבה הזאת, ורק אח"כ ראיתי שזאת ורד כהן. ובכן, כמו שאמרת, וואלה זה הפה הכמעט רשמי של ההנהלה, או נכון יותר,
הצד של הג'וניורים בהנהלה.
2 - בהקשר דומה, נראה לי לא סתם אנחנו עושים את ההפרדה בין הפדרמנים והילדים, לבין שמעון מזרחי. בלי קשר אם ההחלטות של בלאט נכונות או לא, שמעון הוא בדר"כ
המבוגר האחראי שנמצא שם בשביל לכבות שריפות ולדאוג לטובת הקבוצה לפני הכל.
3 - להגיד שדייויד בלאט "רצה" או "אחראי" על ההחתמה של לוגאן, זה פשוט עיוות של המציאות. גם אני ארצה מאוד לאכול פיטה יבשה ועבשה, אם אני אהיה מאוד רעב,
ולא יהיה לי שום דבר אחר לאכול...
ידוע לכל שבלאט רצה באמת את לאנגפורד. והיתה גם עוד רשימה של שחקנים אותם הוא באמת רצה.
ועל המקרה של תומאס אין מה להרחיב בכלל. אם היה מגיע לכאן סנטר נורמלי כבר מההתחלה, כל זה היה נחסך.
4- מצחיק ד"א שהכתבה טוענת שההנהלה רצתה את גורדון. הרי רצו לשלם לו בערך אותו סכום שהיה משאיר כאן את לאנגפורד, ככה שנראה לי שזה לא באמת היה הרצון של ההנהלה
אלא עוד אופציה אותה רצה בלאט וההנהלה פסלה בגלל העלות
5 - והחשוב מכל נכון לכרגע, הוא שדייויד בלאט הוא זה שאחראי על כך, שאין כאן פיאסקו מוחלט בכל מה שקשור בקו האחורי, בכך שהתעקש ועמד על כך שאוחיון יהיה בקבוצה.
הג'וניורים רצו לסדר לנו כאן ערבים עם היקמן, לוגאן ורוט, וזה היה יכול להיות עצוב ונוגה.
נ.ב - יובל, יש משהו במה שאתה אומר בהקשר לאשמתו של בלאט בבניית הקבוצה, אולם אני לא כ"כ מסכים עם זה.
זה כמו שאם אתה עובד במקום שאתה אוהב, שטוב לך בו ושאתה לא רוצה לעזוב אותו, ופתאום מודיעים שהחברה מצטמצמת, ומורידה לכל העובדים יום חופש אחד בשנה.
האם תעזוב בגלל זה? כנראה שלא, כי למרות שזה קצת מבאס, אתה עדיין יכול לתפקד, לעשות עבודה טובה ולהמשיך להתקדם.
זה מה שלדעתי היה לבלאט. הוא לא היה מרוצה מהסגל, אבל העדיף לבלוע את הצפרדע ולקוות שהיכולות שלו עצמו, ושל השחקנים יביאו לתוצאות מספיק טובות.
מה שכן, הביקורת עליו על צורת המשחק (כמו הביקורת של פליקס), היא יותר נכונה בעיניי. גם כאן יש לו נסיבות מקילות בדמות הסגל הלא ממש מבריק והדי מוגבל שיש לו,
אבל אי אפשר להתעלם מכך שהקבוצה לא נמצאת במגמת שיפור באמת, וזאת האחריות העיקרית של הצוות המקצועי. אני בטוח שזה ישתפר בהמשך.
במקביל ללוגן, עלתה האופציה להחתים את אטוואן מור, שהיום מככב באורלנדו מג'יק. פדרמן, גודס ואבן ראו אותו בליגת הקיץ בווגאס והתלהבו מאוד. אבל הוא בחור צעיר (בן 23), בלי ניסיון אירופי. בלאט העדיף את לוגן גם בגלל הניסיון האירופי שלו. אמנם לוגן היה יקר יותר – הוא הגיע ב-500 אלף דולר, בעוד מור היה מוכן לבוא ב-400 אלף. אך כאמור, מור חתם לבסוף במג'יק על חוזה מינימום. היום הוא אחד השחקנים הטובים בקבוצה, עם 11 נקודות כמעט בממוצע. לא מן הנמנע שבמכבי מצטערים על ההחלטה הזו.
jol9 כתב:לא יודע איפה לשים את זה, אבל אם שאלתם לאן הולך הכסף, ולמה במקום וויוקאס יש לנו את שרמדיני (או נכון יותר, היה את שרמדיני)
אז הכתבה הזאת מספקת קצת תשובות...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2601194
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא יודע איפה לשים את זה, אבל אם שאלתם לאן הולך הכסף, ולמה במקום וויוקאס יש לנו את שרמדיני (או נכון יותר, היה את שרמדיני)
אז הכתבה הזאת מספקת קצת תשובות...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2601194
מיצית את המשחק?![]()
במקום וויוקאס היינו אמורים לקבל את פופס. שארמדיני בכל מקרה הובא כסנטר השני, אבל זה לא ממש משנה.
שחף כתב:ומי בדיוק הביא את מדלי ותומאס? סבתא שלי? ממש הקדוש המעונה בלאט. יש לי המון ביקורת על הפדרמנים, אבל להגיד שלבלאט אין חלק בקבוצה המסריחה שאנחנו רואים? די נו בחייאת. תרגיל אחד אין בהתקפה של מכבי ובזה בטח גם דני פדרמן אשם. חלאס. לגבי וויוקאס, הוא היה אמור לבוא בכלל במקום תומאס\פופס.
שחף כתב:אתה באמת חושב שיקנעם מגידו זה פרוייקט שגזל למכבי אלפי דולרים? אין שום קשר בין כמה חלקים של הכתבה הזאת. היה כשל מערכתי גדול בקיץ הזה. אבל מה קשור בדיוק אבי אבן למו''מ מול וויוקאס או מאריץ'? זה נשמע כמו גיבוב של דברים שנערמו אחד על השני כדי להראות שבכל החוליים של מכבי אשם אך ורק דני פדרמן. מצטער, גם לבלאט יש חלק בזה.
שחף כתב:אתה באמת חושב שיקנעם מגידו זה פרוייקט שגזל למכבי אלפי דולרים? אין שום קשר בין כמה חלקים של הכתבה הזאת. היה כשל מערכתי גדול בקיץ הזה. אבל מה קשור בדיוק אבי אבן למו''מ מול וויוקאס או מאריץ'? זה נשמע כמו גיבוב של דברים שנערמו אחד על השני כדי להראות שבכל החוליים של מכבי אשם אך ורק דני פדרמן. מצטער, גם לבלאט יש חלק בזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים