MTA2311 כתב:סתיו שפיר מקום 9![]()
כמה טיפשים אפשר להיות?
ומרב מיכאלי מקום חמישי?? אפילו יותר גרוע....
איזה בית נבחרים עלוב הולך להיות לנו....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סתיו שפיר מקום 9![]()
כמה טיפשים אפשר להיות?
jol9 כתב:שלי יחימוביץ' דווקא מאוד מבסוטה מהרשימה, והתקשורת השמאלנית שלנו במפגן תמיכה נדיר בערוץ 2.
מדהים כמה צביעות. כשבליכוד שני הח"כים העתידיים היחידים ברשימה הם פייגלין (ימין) וצחי הנגבי (מרכז), אז הרשימה היא קיצונית, ועוקפת את בנט מימין וכו'...
כאילו שדני דנון ואלקין באמת הולכים כ"כ להשפיע בממשלה הבאה...
אבל סתיו שפיר, מירב מיכאלי וכל הגוורדיה האדומה, בראשות הגברת האדומה בכבודה ובעצמה, זה בסדר. זה לא קיצוני - זה מגוון, רענן, צעיר ומה לא.
איפה בכלל יש אנשי מרכז ברשימה הזאת? אבסדזה? נחמן שי?
אלה לא באמת אנשים שישפיעו על משהו. הכח האמיתי יהיה טמון באנשי שמאל.
אין לי בעיה עם זה, רק שלא יילכו בטיקט של מפלגת שמאל-מרכז, כי הם מפלגת שמאל קלאסית, בלי שום סממן מרכזי באידיאולוגיה שלהם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שלי יחימוביץ' דווקא מאוד מבסוטה מהרשימה, והתקשורת השמאלנית שלנו במפגן תמיכה נדיר בערוץ 2.
מדהים כמה צביעות. כשבליכוד שני הח"כים העתידיים היחידים ברשימה הם פייגלין (ימין) וצחי הנגבי (מרכז), אז הרשימה היא קיצונית, ועוקפת את בנט מימין וכו'...
כאילו שדני דנון ואלקין באמת הולכים כ"כ להשפיע בממשלה הבאה...
אבל סתיו שפיר, מירב מיכאלי וכל הגוורדיה האדומה, בראשות הגברת האדומה בכבודה ובעצמה, זה בסדר. זה לא קיצוני - זה מגוון, רענן, צעיר ומה לא.
איפה בכלל יש אנשי מרכז ברשימה הזאת? אבסדזה? נחמן שי?
אלה לא באמת אנשים שישפיעו על משהו. הכח האמיתי יהיה טמון באנשי שמאל.
אין לי בעיה עם זה, רק שלא יילכו בטיקט של מפלגת שמאל-מרכז, כי הם מפלגת שמאל קלאסית, בלי שום סממן מרכזי באידיאולוגיה שלהם.
הצביעות הזאת פשוט הורגת אותי. אהבתי לשמוע גם שאותם אלה שקראו לביבי פחדן לפני שבוע וחצי כי הוא העז להקשיב לאובאמה, היום אומרים שבניית 3000 היחידות באיוש זה סטירת לחי לעולם. כשהוא פועל בהתאם לדרישות הבינלאומיות הוא פחדן, וכשהוא לא פועל לפיהן הוא ימני קיצוני ששם זין על כל העולם. השנאה הזאת לביבי פשוט מעוורת אנשים.
אני מקווה שהרשימה הנוראית של שלי תגרום לכולם להבין שמדובר במפלגת שמאל קיצונית, הרבה יותר משהליכוד היא ימנית קיצונית.
MTA2311 כתב:לפחות נועם שליט האופרטוניסט נמצא רק במקום ה39.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לפחות נועם שליט האופרטוניסט נמצא רק במקום ה39.
הוא לא אופורטוניסט. סתם חרא של בן אדם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לפחות נועם שליט האופרטוניסט נמצא רק במקום ה39.
הוא לא אופורטוניסט. סתם חרא של בן אדם.
אין יותר אופרטוניסט ממנו. קפץ על ההזדמנות הזאת כמו גדול
שחף כתב:אגב, יצא לי לקרוא את העקרונות של המפלגה של בנט. אין שם ממש ימניות קיצונית. זה בולשיט גדול של התקשורת.
MTA2311 כתב:הוא בעד לספח חד צדדית שת שטחי c ולאפשר לפלסטינים לקיים סוג של אוטונומיה על שטחי a וb. זה קיצוני.
jol9 כתב:אני אישית מקווה שלפיד ולבני כן יצליחו להחליש את העבודה, ואני גם מחזיק אצבעות למרץ בהקשר הזה.
עם לפיד ולבני סביב ה-20 מנדטים ביחד, אפשר יהיה לנסות ולהקים קואליציה רחבה (עם ש"ס ובנט) שתוכל לקדם את הדברים שהובטחו לבוחרים,
ושהעם הזה רוצה.
בכל מקרה אחר, אנחנו שוב נראה ראש ממשלה שכבול ע"י ש"ס מצד אחד ומישהו אחר בצד השני, ולא באמת יכול לבצע שום מהלך אמיתי.
שחף כתב:זה לא כל כך קיצוני, בשטחי C יש רוב ישראלי ומיעוט די קטן של פלסטינאים. פשוט התקשורת השמאלנית הרגילה אותך שכל דבר חוץ מ"שתי מדינות לשני עמים" זה ימין קיצוני. אפילו בנט לא מדבר על "ארץ הישראל השלמה". בפועל, בתחושה שלי, אולי צריך לחזק את נתניהו מימין כדי למנוע מצב ששמאלני התקשורת+ אובאמה יגררו אותו לצעד שאנחנו מאוד מאוד נתחרט עליו ויגרור טילים על כפר סבא מכיוון מדינת טרור חדשה. כל אירגוני הטרור למיניהם וגם המדינות הערביות מבינים רק כוח. מצרים הבינה שלא תוכל לנצח את ישראל במלחמה ולכן יזמה הסכם שלום שיצר אצלה תיירות שמביאה לה עד היום המון כסף. סוריה הבינה את זה גם כן ובגלל זה הגבול שם שקט. חומת מגן חיסלה את הטרור שאוסלו הביא. מול הרפיסות של ברק ב-2000 מול החטיפה בהר דב הגיעה תגובה חריפה מאוד ב-2006 שדיכאה להרבה שנים את הרצון של חיזבאללה להתעמת או לירות רקטות לעבר הצפון. וכמובן ההתנתקות שהביאה לנו רקטות לעבר אשקלון ובאר שבע.
MTA2311 כתב:שחף כתב:זה לא כל כך קיצוני, בשטחי C יש רוב ישראלי ומיעוט די קטן של פלסטינאים. פשוט התקשורת השמאלנית הרגילה אותך שכל דבר חוץ מ"שתי מדינות לשני עמים" זה ימין קיצוני. אפילו בנט לא מדבר על "ארץ הישראל השלמה". בפועל, בתחושה שלי, אולי צריך לחזק את נתניהו מימין כדי למנוע מצב ששמאלני התקשורת+ אובאמה יגררו אותו לצעד שאנחנו מאוד מאוד נתחרט עליו ויגרור טילים על כפר סבא מכיוון מדינת טרור חדשה. כל אירגוני הטרור למיניהם וגם המדינות הערביות מבינים רק כוח. מצרים הבינה שלא תוכל לנצח את ישראל במלחמה ולכן יזמה הסכם שלום שיצר אצלה תיירות שמביאה לה עד היום המון כסף. סוריה הבינה את זה גם כן ובגלל זה הגבול שם שקט. חומת מגן חיסלה את הטרור שאוסלו הביא. מול הרפיסות של ברק ב-2000 מול החטיפה בהר דב הגיעה תגובה חריפה מאוד ב-2006 שדיכאה להרבה שנים את הרצון של חיזבאללה להתעמת או לירות רקטות לעבר הצפון. וכמובן ההתנתקות שהביאה לנו רקטות לעבר אשקלון ובאר שבע.
שוב התקשורת? ההתנשאות שלך זה משהו מדהים. אני לא צריך אותך בשביל לדעת מה יש או אין בשטחי c. אלא אם אתה מחזיק סוכנים בעזה, סוריה, מצרים או בגדה, אתה ניזון מהתקשורת. בפעם האחרונה שבדקתי, היחיד פה בפורום שלא צריך בכלל את התקשורת זה אני.בפועל, במפה הפוליטית שנוצרה היום, בנט הוא ימין קיצוני. זה שמבחינתך ימין קיצוני זה לשרוף את כל הערבים, לא אומר שיש לזה ייצוג בפוליטיקה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:הוא בעד לספח חד צדדית שת שטחי c ולאפשר לפלסטינים לקיים סוג של אוטונומיה על שטחי a וb. זה קיצוני.
אבל הוא אומר ובצדק שאין שום פתרון שיהיה מוסכם על שני הצדדים
בסך הכל זה פתרון לא רע,חוץ מזה יש לו עוד השקפות והצעות מעניינות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים