המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

yiffy כתב:עוד דברים מעניינים שקרו: איזנר הודח שוב בסיבוב השני אחרי הניצחון על מאהו. הפעם ע"י הפלפל הספרדי אלמגרו (שחקן שאני אישית מאוד מחזיק ממנו). המשחק בין פרר והאריסון מעוכב כרגע. למרבה ההפתעה האריסון מוביל 2:1 במערכות אבל פרר עם שבירה במערכה הרביעית. יהיה מעניין!
איזה משחק קשה בדיוק אמור להיות לרפא? הוא משחק מחר מול אלמוני בשם מולר שהסיבוב השלישי בווימבלדון הוא השיא שלו, ונהנה מהפרישה של ראוניץ'. לעומתו מארי באמת אמור לעבוד קשה מול ליוביצ'יץ'. משחקים מעניינים נוספים הם פליסיאנו לופז מול אנדי רודיק וגם דל פוטרו נגד ז'יל סימון.

misha כתב:טומיץ' העיף את סודרלינג בשלוש מערכות ועשה טובה לג'וקוביץ' שלא יצטרך לפגוש את השבדי ברבע. נובאק מצידו אומנם איבד מערכה מול באגדטיס אבל עוד מעט יסגור עניין.
יוז'ני ניצח את אלמגרו וכפרס יפסיד לפדרר בשמינית.
yiffy כתב:misha כתב:טומיץ' העיף את סודרלינג בשלוש מערכות ועשה טובה לג'וקוביץ' שלא יצטרך לפגוש את השבדי ברבע. נובאק מצידו אומנם איבד מערכה מול באגדטיס אבל עוד מעט יסגור עניין.
יוז'ני ניצח את אלמגרו וכפרס יפסיד לפדרר בשמינית.
תיקון קטן. יוז'ני ניצח את אלמגרו. לודרה דווקא ניצח וכפרס הוא יפסיד לג'וקוביץ' אחרי שינצח את טומיץ' (או אולי יפסיד לטומיץ').

yiffy כתב:באסה שיש לי מבחן ברביעי. הייתי מת לראות את המשחק בין נדאל לדל פוטרו במלואו. כנראה אני אתפשר על חצי מערכה.
בנשים אני כבר מת שווז'ניאקי תזכה. אין כמו להתחיל קריירת גראנד סלאמים עם ווימבי יפיפיה על המדף (היא יכולה לשאול את פדרר) ואם היא תזכה עכשיו היא תקבל את הביטחון להתחיל להפציץ בטורנירי גראנד סלאם.
yiffy כתב:טומיץ' לוקח את מאליס. אין לי מושג איך מאליס הגיע עד לכאן (חוץ מהגרלה נוחה).
לגבי ג'וקוביץ'-לודרה - ג'וקוביץ' הוא אחד מהמעבירים הכי טובים בסבב, אז אני מאמין שהוא יסתדר עם המשחק של הצרפתי. מה גם, שלצרפתי יש סרב ראשון נוראי, שנוחת בד"כ באמצע של הרשת.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים