המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.
אז לטעמך זה אותו דבר, אבל מבחינת החוק זה דבר אחר לגמרי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מבחינה חוקית אין איסור על אף אחד מהמקרים. גם קריאה המונית להתאבדות של שמעון מזרחי, היא מאוד חוקית, וגם לא נחשבת כהסתה.
מה אתה אומר? אני רוצה לראות אם שלושת אלפים אנשים ילכו ברחוב ויצעקו ביחד "מוות לערבים" ושלא יעצרו אותם.
ankram כתב:ד"א הדום שתיקה של שמעון מזרחי וחבר מרעיו , צורמת לי פי כמה וכמה מהג'ורה של פניני.
צביעות מהזן הנחות ביותר.
roy1000 כתב:felix_r כתב:כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.
אז לטעמך זה אותו דבר, אבל מבחינת החוק זה דבר אחר לגמרי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
אין שום חוק נגד שירי שואה או שמעון תתאבד. זו ממש לא הסתה לפעולה אלימה. זה פשוט מגעיל ודוחה.
אם אני לא טועה, יש איזה חוק נגד אלימות מילולית בספורט שעובדים עליו, אבל אם יהיה כזה, גם הדברים שגיא פניני אמר יכללו בו.
ankram כתב:ד"א הדום שתיקה של שמעון מזרחי וחבר מרעיו , צורמת לי פי כמה וכמה מהג'ורה של פניני.
צביעות מהזן הנחות ביותר.
צביעות מהזן הנחות ביותר.
rc4991 כתב:כבר שלושה אנשי הפועל התראיינו ב103:אימא של שולדנברד,גל איתן ומנהל העמותה
אין ספק שהתקשורת חוגגת
felix_r כתב:אוהדי הפועל מזכירים לי את חמאס.
בדיוק כמו שחמאס ירו עלינו במשך שנים, ואז כשירינו עליהם בחזרה הם רצו להתלונן לאו"ם, ככה גם אוהדי הפועל, ששרים את השירים שלהם במשך עשרות שנים, וכשמקללים אותם בחזרה, ישר רצים לתקשורת
felix_r כתב:אוהדי הפועל מזכירים לי את חמאס.
בדיוק כמו שחמאס ירו עלינו במשך שנים, ואז כשירינו עליהם בחזרה הם רצו להתלונן לאו"ם, ככה גם אוהדי הפועל, ששרים את השירים שלהם במשך עשרות שנים, וכשמקללים אותם בחזרה, ישר רצים לתקשורת
MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים