המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מכבי לא תביא שום סנטר בינואר כי ב 21/12 מגיע סוף העולם!
felix_r כתב:מכבי לא תביא שום סנטר בינואר כי ב 21/12 מגיע סוף העולם!
yzafrir כתב:felix_r כתב:מכבי לא תביא שום סנטר בינואר כי ב 21/12 מגיע סוף העולם!
שיכניסו אופציה לביטול החוזה עד התאריך הזה ....
rc4991 כתב:נראה לכם שיש לנו איזשהו סיכוי לעשות טרייד עם פאו על סופו?
כשחושבים על זה אני לא בטוח שמרוצים ממנו שם(אולי אני טועה)למרות המספרים היפים שלו,השאלה היא את מי כבר אנחנו יכולים להביא להם עבורו?לוגן?מדלי?תומאס?
היחיד שאני חושב שאולי נוכל להביא להם זה שרמאדיני(למרות שהוא שוחרר משם)בגלל שלדעתי הוא מתאים בצורה מושלמת לדיאמנטידיס,אולי עכשיו כשאובאדוביץ' לא שם הם ירצו אותו?
קודי כתב:שמועות באיטליה על כך שמתקיים מו"מ בין מכבי לסיינה על העברתו של שרמדיני חזרה לאיטליה.
toja27 כתב:אם אתה חושב שהגענו לשם בזכות סופו יש לך טעות רצינית מאוד.סופו תרם אבל הוא היה רחוק מלהיות הגורם המשמעותי בעונה ההיא. עדיף סנטר אחר נקודה.
rc4991 כתב:נראה לכם שיש לנו איזשהו סיכוי לעשות טרייד עם פאו על סופו?
jol9 כתב:toja27 כתב:אם אתה חושב שהגענו לשם בזכות סופו יש לך טעות רצינית מאוד.סופו תרם אבל הוא היה רחוק מלהיות הגורם המשמעותי בעונה ההיא. עדיף סנטר אחר נקודה.
אתה טועה טעות גדולה.
אמנם פארגו היה נפלא בהצלבה אבל הקבוצה הזאת היתה בראש ובראשונה קבוצה בדמותו של סופו
שסביבו היתה חבורה נהדרת של שחקנים עם פארגו, פרקינס, צ׳אק, אליהו, בלו ואחרים
toja27 כתב:אם אתה חושב שהגענו לשם בזכות סופו יש לך טעות רצינית מאוד.סופו תרם אבל הוא היה רחוק מלהיות הגורם המשמעותי בעונה ההיא. עדיף סנטר אחר נקודה.
misha כתב:הם לא עד כדי כך מטומטמים
קודי כתב:שמועות באיטליה על כך שמתקיים מו"מ בין מכבי לסיינה על העברתו של שרמדיני חזרה לאיטליה.
rc4991 כתב:misha כתב:הם לא עד כדי כך מטומטמים
אם אני לא טועה קראתי לפני כמה זמן שהם לא מרוצים ממנו,אולי הם ישמחו לקבל את שרמאדיני שמתאים כמו כפפה לDD+כסף/שחקן נוסף
בעוד הצהובים מחפשים דרכים להשאיר את סמית', מעמדם של ניק קיינר מדלי וגיוריגי שרמדיני ממשיך להיות לא יציב, כשבמכבי ממשיכים לבחון מועמדים נוספים לחיזוק הקבוצה. ריצ'רד הנדריקס נמצא עדיין על הכוונת של הצהובים, לאחר שהפורוורד לא מצליח להשתלב העונה במילאנו. הצוות המקצועי של מכבי מעריך מאוד את הנדריקס, והם שומרים על קשר עם השחקן ועוקבים בעניין אחר ההתפתחויות עמו. במקביל, בשיחות סגורות אף אמר בלאט כי יש לצרף גארד ש"ייצר נקודות".
misha כתב:rc4991 כתב:misha כתב:הם לא עד כדי כך מטומטמים
אם אני לא טועה קראתי לפני כמה זמן שהם לא מרוצים ממנו,אולי הם ישמחו לקבל את שרמאדיני שמתאים כמו כפפה לDD+כסף/שחקן נוסף
זה שהם לא מרוצים ממנו (ממש לא בטוח) לא אומר שהם ישמחו לקחת שחקן שהוא משמעותית פחות טוב ממנו. חוץ מזה שהוא כבר היה שם, אומנם היה צעיר אז, אבל עדיין. לגרגמל יהיה הרבה יותר קל למצוא קבוצה באיטליה.קודי כתב:שמועות באיטליה על כך שמתקיים מו"מ בין מכבי לסיינה על העברתו של שרמדיני חזרה לאיטליה.
מצד שני בוואלה:בעוד הצהובים מחפשים דרכים להשאיר את סמית', מעמדם של ניק קיינר מדלי וגיוריגי שרמדיני ממשיך להיות לא יציב, כשבמכבי ממשיכים לבחון מועמדים נוספים לחיזוק הקבוצה. ריצ'רד הנדריקס נמצא עדיין על הכוונת של הצהובים, לאחר שהפורוורד לא מצליח להשתלב העונה במילאנו. הצוות המקצועי של מכבי מעריך מאוד את הנדריקס, והם שומרים על קשר עם השחקן ועוקבים בעניין אחר ההתפתחויות עמו. במקביל, בשיחות סגורות אף אמר בלאט כי יש לצרף גארד ש"ייצר נקודות".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים