סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 19:13

לפני הכל אני רוצה להבהיר שכשסופו במיטבו הוא סנטר קטלני וכמעט בלתי ניתן לעצירה וגם אהבתי את האישיות שלו, יש לו לב גדול. אבל ויש כל כך הרבה אבל אצל סופו....
עם סופו אתה לא יודע על איזה צד הוא קם היום והבן אדם תלוי לגמרי במצבי רוח שלו, קם על צד ימין נותן משחק מצוין וקם על צד שמאל נותן משחק קטסטרופלי. אי אפשר ששחקן שמייחסים לו חשיבות כזאת לקבוצה יהיה לגמרי תלוי במצבי הרוח שלו.בשלב מסוים זה נמאס. סופו מסתבך בבעיית עבירות באופן קבוע, יש לו כושר גופני לא טוב ואז יוצא שהוא משחק 15 דקות למשחק.איך אפשר לחיות ככה לאורך זמן כשהסנטר הפותח שלך נמצא רב הזמן על הספסל? הבן אדם היה מאבד אין ספור כדורים במשחק והוא מאוד מפוזר.
בעונה ההיא סופו היה גדול עד שהגיעו השלבים הקריטיים של העונה. ברגעי האמת הבן אדם היה נחנק. אם היינו תלויים בו לא היינו מגיעים לפיינל פור. להזכיר לכם שבמשחק השני נגד טאו ויטוריה( שמסתבר שהיה המשחק החשוב בסדרה) ניצחנו את המשחק רק בגלל שדיוויד העלה את אליהו במקום סופו כשהיינו בפיגור ואליהו הביא את השינוי? אם סופו היה נשאר על המגרש כנראה שלא היינו עולים לפיינל פור. ואיפה סופו היה בגמר כשהיינו צריכים אותו? הוא לא היה שם, הוא עוד פעם נחנק ברגעי האמת. הגענו לגמר בעיקר בגלל השלישיה הקטלנית פארגו-אידסון-פרקינס.פארגו ואיידסון התעלו ברגעי האמת ופרקינס לצערנו נפצע(אני עדיין מאמין שאם פרקינס היה משחק בגמר התוצאה הייתה שונה). שוב, אני לא מזלזל בתרומה שלו אבל הוא בהחלט לא הגורם העיקרי שהגענו לשם.
מי אמר שאם אני לא רוצה את סופו אז אני רוצה את תומאס\שרמאדיני\ הנדריקס? אני באופן אישי אוהב סנטר כמו בורואוסיס\ביינס( למרות שהם שונים) וישנם עוד כמה בתור סנטרים פותחים. ואת ג'יימס הייתי רוצה לראות כסנטר שני במכבי לכמה שנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי cannon » 04 דצמבר 2012, 19:15

דרק קרקטר שחתם בבני הרצליה היה יכול להיות תפור בול על מכבי והיה סוג של מלפפון לפני שתומאס חתם. הייתי שמח מאוד לראות אותו פה במקום שרמדיני... עב בשר של ממש עם משחק פוסט אפ משובח שהיה משתבח אצל דייויד בלאט לא מעט...
cannon

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 19:23

ודרך אגב, זה שרב התרגילים היו משחקים על סופו זה כשלון של בלאט. זה היה הופך את המשחק של מכבי לצפוי ולמשחק עומד.זה עבד נגד הקבוצות הקטנות, אבל נכשל נגד הקבוצות הגדולות. בלאט שוב מוכיח שעם כל היתרונות שבו, מאמן התקפה הוא לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2012, 19:28

toja27 כתב:לפני הכל אני רוצה להבהיר שכשסופו במיטבו הוא סנטר קטלני וכמעט בלתי ניתן לעצירה וגם אהבתי את האישיות שלו, יש לו לב גדול. אבל ויש כל כך הרבה אבל אצל סופו....
עם סופו אתה לא יודע על איזה צד הוא קם היום והבן אדם תלוי לגמרי במצבי רוח שלו, קם על צד ימין נותן משחק מצוין וקם על צד שמאל נותן משחק קטסטרופלי. אי אפשר ששחקן שמייחסים לו חשיבות כזאת לקבוצה יהיה לגמרי תלוי במצבי הרוח שלו.בשלב מסוים זה נמאס. סופו מסתבך בבעיית עבירות באופן קבוע, יש לו כושר גופני לא טוב ואז יוצא שהוא משחק 15 דקות למשחק.איך אפשר לחיות ככה לאורך זמן כשהסנטר הפותח שלך נמצא רב הזמן על הספסל? הבן אדם היה מאבד אין ספור כדורים במשחק והוא מאוד מפוזר.
בעונה ההיא סופו היה גדול עד שהגיעו השלבים הקריטיים של העונה. ברגעי האמת הבן אדם היה נחנק. אם היינו תלויים בו לא היינו מגיעים לפיינל פור. להזכיר לכם שבמשחק השני נגד טאו ויטוריה( שמסתבר שהיה המשחק החשוב בסדרה) ניצחנו את המשחק רק בגלל שדיוויד העלה את אליהו במקום סופו כשהיינו בפיגור ואליהו הביא את השינוי? אם סופו היה נשאר על המגרש כנראה שלא היינו עולים לפיינל פור. ואיפה סופו היה בגמר כשהיינו צריכים אותו? הוא לא היה שם, הוא עוד פעם נחנק ברגעי האמת. הגענו לגמר בעיקר בגלל השלישיה הקטלנית פארגו-אידסון-פרקינס.פארגו ואיידסון התעלו ברגעי האמת ופרקינס לצערנו נפצע(אני עדיין מאמין שאם פרקינס היה משחק בגמר התוצאה הייתה שונה). שוב, אני לא מזלזל בתרומה שלו אבל הוא בהחלט לא הגורם העיקרי שהגענו לשם.
מי אמר שאם אני לא רוצה את סופו אז אני רוצה את תומאס\שרמאדיני\ הנדריקס? אני באופן אישי אוהב סנטר כמו בורואוסיס\ביינס( למרות שהם שונים) וישנם עוד כמה בתור סנטרים פותחים. ואת ג'יימס הייתי רוצה לראות כסנטר שני במכבי לכמה שנים הקרובות.

ב20 דקות שהוא היה על המגרש, הוא תרם והשפיע יותר מכל שחקן אחר. הוא איבד בסך הכל פעמיים למשחק, וזה ממש לא הרבה ביחס לסנטר, וכלום ביחס לסנטר שבאף רגע נתון לא שמר עליו שחקן אחד בלבד. הוא שינה לגמרי את הצורה שבה קבוצות נערכו לקראת מכבי, והגארדים של אותה קבוצה חייבים לו המון ממה שהם השיגו. בכל זאת, לא כל יום עושים על שחקן דאבל אפ בכל פוזשן.
במשחק השני מול ויטוריה להזכירך, הוא קלע 22 נקודות ב20 דקות, כנראה שאתה מתבלבל. בלעדיו, ובלעדי המחצית הראשונה הענקית שהוא נתן, היינו מפסידים את המשחק עוד ברבע השני. גם במשחק השלישי הוא היה אדיר עם 9 נקודות, 8 ריבאונדים ו5 אסיסטים.
אז נכון, לגמר הוא לא הגיע, אבל בחצי הגמר מול ריאל הוא היה מצויין. בכל שלב שנה שעברה, הוא סיים בממוצע של דאבל פיגרס.
בקיצור, ההשפעה של סופו על מכבי הייתה עצומה. לא זוכר עוד הרבה פעמים שבהן שחקן אחד היה כל כך דומיננטי בקבוצה.
וואלה? אתה רוצה את בורוסיס... גם אני. יש לך איזה מיליון יורו מיותרים? כנראה שלפדרמן לא. מיתון וזה...
וגם ביינס, מה הוא כבר עשה בקריירה? סופו כבר הוביל אותך לגמר היורוליג( אין לך מה להתווכח, זאת עובדה). ביינס נתן כמה משחקים חמודים בלובליאנה.

ואם כבר מדברים על שחקנים שנחנקו במאני טיים- מציע לך להסתכל על הסטטיסטיקה של ליאור ואידסון מההצלבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 04 דצמבר 2012, 19:29

toja27 כתב:לפני הכל אני רוצה להבהיר שכשסופו במיטבו הוא סנטר קטלני וכמעט בלתי ניתן לעצירה וגם אהבתי את האישיות שלו, יש לו לב גדול. אבל ויש כל כך הרבה אבל אצל סופו....

מצטער על הבוטות אבל כתבת מלא שטויות:
1.די כבר עם הבולשיט הזה של המצבי רוח,פעם הוא היה שחקן בעייתי אבל הוא התאפס לגמרי במכבי והוא גם דאג להגיד את זה בעצמו כמה פעמים
אפשר להגיד שהוא לא תמיד יציב(כמה שחקנים כן נותנים את אותה התרומה בכל משחק?)אבל לא צריך לייחס את זה למצבי רוח
2.הוא שיחק בעונה הראשונה במכבי 19 דקות למשחק והוא גם יכול לשחק קצת יותר
3.הבן אדם הזה ש"מאבד אין ספור כדורים במשחק" מאבד 2.1 כדורים למשחק,זה לא קצת אבל ממש לא הרבה
4.סופו לא הגיע לשלבים המכריעים?היה גרוע במשחק השני מול קאחה?
סופו נתן במשחק השני מול קאחה את אחד המשחקים הטובים שלו במכבי עם 22 נקודות תוך כדי שהוא היה היחיד שתפקד במחצית הראשונה והשאיר את מכבי קרובה יחסית
בכלל הוא נתן בסדרה 10 נקודות ב-16 דקות וזה בהחלט מרשים,בחצי הגמר מול ריאל הוא עשה להם בית ספר וסיים עם 16 נקודות
אז במשחק אחד מול פאו בגמר הוא באמת היה גרוע,אוברדוביץ' יודע לנטרל אותו ואין מה לעשות עם זה.בטח שלא לטעון שהוא לא מגיע לשלבים המכריעים

אז באמת יש לו כמה בעיות כמו ההגנה,בעיית העבירות,נושא הריבאונד והחוסר בחמצן(אבל ברמה נמוכה יותר ממה שתיארת)אבל הוא מביא כל כך הרבה דברים טובים לקבוצה ואין ספק שבתקציב של מכבי זה הסנטר הכי טוב שנוכל לקבל ואין ספק שהוא מהסנטרים הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2012, 19:29

toja27 כתב:ודרך אגב, זה שרב התרגילים היו משחקים על סופו זה כשלון של בלאט. זה היה הופך את המשחק של מכבי לצפוי ולמשחק עומד.זה עבד נגד הקבוצות הקטנות, אבל נכשל נגד הקבוצות הגדולות. בלאט שוב מוכיח שעם כל היתרונות שבו, מאמן התקפה הוא לא.

כישלון? אחי, הגענו לגמר היורוליג, עם תקציב שחקנים של פרטיזן בערך. זה כישלון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 19:48

תחשבו מה שאתם רוצים, לפי דעתי סופו היה אובר-רייטד על ידי אוהדי מכבי.והצגתי את הטיעונים שלי. ואם תסתכלו על הקריירה שלו(לפני ואני מאמין שגם אחרי מכבי) תבינו שמדובר בשחקן כשרוני עם המון בעיות. נראה אותו השנה בפאנאתיינקוס.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 19:53

ודרך אגב כל זה עוד בלי לדבר על העונה הגרועה שלו בשנה שעברה. וכן אני יודע שהוא היה פצוע חלק מהזמן, אבל זאת עדיין עונה גרועה. וקיצור אם סופו היה כזה טוב למה מכבי ויתרו עליו?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2012, 19:54

toja27 כתב:ודרך אגב כל זה עוד בלי לדבר על העונה הגרועה שלו בשנה שעברה. וכן אני יודע שהוא היה פצוע חלק מהזמן, אבל זאת עדיין עונה גרועה. וקיצור אם סופו היה כזה טוב למה מכבי ויתרו עליו?

שנתחיל לפרט את כמויות הטעויות שמכבי עשתה הקיץ??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2012, 19:57

toja27 כתב:ודרך אגב כל זה עוד בלי לדבר על העונה הגרועה שלו בשנה שעברה. וכן אני יודע שהוא היה פצוע חלק מהזמן, אבל זאת עדיין עונה גרועה. וקיצור אם סופו היה כזה טוב למה מכבי ויתרו עליו?

סטפו באמת יצא טיפש. הוא לא היה צריך להמשיך לשחק עם פציעה, למרות שהמועדון ביקש. בסופו של דבר, מה שזוכרים לו זה את העונה שהוא שיחק פצוע. אולי אם הוא היה קצת יותר אנוכי, היו מעריכים אותו יותר.
למה מכבי ויתרו עליו? כי בלאט לא רצה אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 20:00

חנו'ש כתב:

זה לא העניין, מכבי אהבו את סופו אבל הם בכל זאת ויתרו עליו. אני בטוח שהם ויתרו עליו בגלל חלק גדול מהסיבות שציינתי מקודם. הרי מבחינתכם הוא סוג של אליל.
בכלל אני רוצה להגיד לכם, שכנראה בגלל חוסר שביעות הרצון של חלכקם מהעונה הנוכחית אז נהייתם, תסלחו לי, עיוורים. פתאום כל שחקן שהיה בעבר נראה לכם כמו זהב. אתם שוכחים את הבעיות שהיו איתם לפני כן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2012, 20:04

סופו הלך, הגיעו תומאס ושרמנדיני.
לנגפורד הלך, הגיע לוגאן.
בלו הלך, הגיע קיינר מדלי.
אתה בטוח שאנחנו העיוורים פה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2012, 20:08

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

זה לא העניין, מכבי אהבו את סופו אבל הם בכל זאת ויתרו עליו. אני בטוח שהם ויתרו עליו בגלל חלק גדול מהסיבות שציינתי מקודם. הרי מבחינתכם הוא סוג של אליל.
בכלל אני רוצה להגיד לכם, שכנראה בגלל חוסר שביעות הרצון של חלכקם מהעונה הנוכחית אז נהייתם, תסלחו לי, עיוורים. פתאום כל שחקן שהיה בעבר נראה לכם כמו זהב. אתם שוכחים את הבעיות שהיו איתם לפני כן.

וזה אומר שאם מכבי עשתה את זה זו היתה פעולה נכונה? כי אין ספק שמכבי עשתה אך ורק פעולות נכונות וצודקות הקיץ ולראיה הקבוצה ה"נהדרת" ו"המוכשרת" שאנו רואים השנה.... :nono

אני מבינה ויודעת מה היו הסיבות להעיף אותו בקיץ, ויכול להיות שניתן היה להסכים עם זה בזמנו, אבל ברגע שלמרות שהיו אופציות לא רעות בשוק לתחליף (מה שהיה הסיבה העיקרית שבגללה העיפו אותו), אף אחד מאותן אופציות לא הגיע ונתקענו עם שון ג'יימס כסנטר ראשון, אז כן, אני מעדיפה כבר שהיו משאירים את סופו על פני הזבל שהביאו במקום.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 21:08

MTA2311 כתב:סופו הלך, הגיעו תומאס ושרמנדיני.
לנגפורד הלך, הגיע לוגאן.

זה שחלק מהשחקנים שהביאו הם פחות טובים מאלה של השנה שעברה לא אומר שהאלה של שנה שעברה נטולי בעיות.הם היו צריכים לראות טוב יותר את מי הם מחתימים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 21:10

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

וזה אומר שאם מכבי עשתה את זה זו היתה פעולה נכונה? כי אין ספק שמכבי עשתה אך ורק פעולות נכונות וצודקות הקיץ ולראיה הקבוצה ה"נהדרת" ו"המוכשרת" שאנו רואים השנה.... :nono

אני מבינה ויודעת מה היו הסיבות להעיף אותו בקיץ, ויכול להיות שניתן היה להסכים עם זה בזמנו, אבל ברגע שלמרות שהיו אופציות לא רעות בשוק לתחליף (מה שהיה הסיבה העיקרית שבגללה העיפו אותו), אף אחד מאותן אופציות לא הגיע ונתקענו עם שון ג'יימס כסנטר ראשון, אז כן, אני מעדיפה כבר שהיו משאירים את סופו על פני הזבל שהביאו במקום.

לא, זה לא אומר שהם צודקים בהכרח אבל אני רוצה שתביני שזה שחקן שהיו לו הרבה מגרעות ושגם הם הבינו את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2012, 21:13

toja27 כתב:
לנגפורד הלך, הגיע לוגאן.

זה שחלק מהשחקנים שהביאו הם פחות טובים מאלה של השנה שעברה לא אומר שהאלה של שנה שעברה נטולי בעיות.הם היו צריכים לראות טוב יותר את מי הם מחתימים.

נניח שעל סופו עוד אפשר להתווכח( ואי אפשר), לנגפורד ובלו לא שנויים במחלוקת אפילו. מדובר בשחקנים מהרמה הכי גבוהה באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 21:27

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
לנגפורד הלך, הגיע לוגאן.

נניח שעל סופו עוד אפשר להתווכח( ואי אפשר), לנגפורד ובלו לא שנויים במחלוקת אפילו. מדובר בשחקנים מהרמה הכי גבוהה באירופה.

לגבי בלו אני מסכים איתך. לגבי לנגפורד חלקית, שחקן מבחינת הכשרון ברמות הכי גבוהות באירופה אבל יש לי ספק גדול מאוד אם זה השחקן שיכול להביא את הקבוצה שלו רחוק.אני אתן לך דוגמא, קח את לנגפורד וספאנוליס (למרות שהם לא משחקים באותו תפקיד), לטעמי לאנגפורד יותר מוכשר ממנו אבל ספאנוליס הוא יותר ווינר. לטעמי ללאנגפורד אין את הווינריות הדרושה. אבל כאן קשה למדוד דברים כאלה. ולכן אפשר להתווכח לגבי זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2012, 21:52

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:
toja27 כתב:
חנו'ש כתב:

לא, זה לא אומר שהם צודקים בהכרח אבל אני רוצה שתביני שזה שחקן שהיו לו הרבה מגרעות ושגם הם הבינו את זה.

היי, אין אף שחקן מושלם (חוץ מפארקר...).
ומכיוון שמכבי לא מסוגלת כלכלית להביא שחקנים עם מעט מגרעות, היא צריכה לדעת לבחור את המגרעות של השחקנים שלה (רצוי שאלה לא יהיו מגרעות מתחום "כישרון כדורסל מפוקפק"), ואני מעדיפה את המגרעות של סופו או לאנג' על פני המגרעות של השחקנים הנוכחיים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 04 דצמבר 2012, 22:23

אני מבין אותך. אני אומר שכנראה הם טעו בהחתמות של חלק מהשחקנים העונה,זאת הטעות האמיתית שלהם,ולא זה שהם שיחררו את סופו(לדעתי כמובן).
ולגבי לאנגפורד, אני רוצה להגיד לכם שהכבוד שלי לשחקנים יורד משמעותית ברגע שהם מוותרים על קבוצה(שבה הם גם נהנים) תמורת כסף. לאנגפורד זה שחקן שהיה באמצע העונה בלי קבוצה ומכבי נתנו לו את הצ'אנס,והוא התקשה בהתחלה ועדיין הלכו איתו.בסוף העונה הוא חזר לכושר שלו,לא הצליח לעלות עם מכבי לפיינל פור ועזב תמורת הצעה כספית טובה יותר. הוא וריצ'ארד הנדריקס, צמד חמד, אם היה להם רוח של ווינרים, הם היו נשארים עוד עונה במכבי כדי להביא אותה למקום שהם לא הצליחו להביא אותה שנה שעברה-לפיינל פור.אבל הם עזבו בשביל להרוויח עוד כסף, כאילו שחסר להם כסף בחיים. לאנגפורד הוא פרחה. משחק כדורסל קודם כל בשביל המשכורת ורק אחרי זה בשביל כל השאר, כמו הרבה אמרקאים(וגם אירופאיים) שבאים לאירופה. אתם רוצים לדעת למה לאנגפורד לא יהיה שחקן גדול באמת באירופה אלא עוד כישרון חולף שלא יירשם בדפי ההיסטוריה? זאת הסיבה.אין לו אין את הרוח של שחקן כדורסל גדול. הגעגוע שלכם לשחקן שעזב את הקבוצה בשביל עוד כסף הוא לא ראוי. שילכו לקבוצתם מילאנו, שכבר מזמן לא בטופ של אירופה(למרות התקציב) ונראה מה הם ישיגו שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 04 דצמבר 2012, 22:28

toja27 כתב:תחשבו מה שאתם רוצים, לפי דעתי סופו היה אובר-רייטד על ידי אוהדי מכבי.והצגתי את הטיעונים שלי. ואם תסתכלו על הקריירה שלו(לפני ואני מאמין שגם אחרי מכבי) תבינו שמדובר בשחקן כשרוני עם המון בעיות. נראה אותו השנה בפאנאתיינקוס.

ואני הצגתי מנגד עובדות שסותרות את רוב הטענות שלך
אני לא אומר שהוא מושלם(מי כן?)אבל אין ספק שהוא אחד הסנטרים הטובים באירופה וכנראה הסנטר הכי טוב שמכבי יכולה להביא
בינתיים הוא גם נותן עונה טובה בפאו אז לא הייתי מזלזל במקומך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־24 אורחים