המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:פליקס, אין צורך בהתנשאויות.
הדעה שלך היא הדעה שלך והיא זכותך כמובן, אבל זו רק דעה, זו לא האמת המוחלטת.
אידיאולגיה מסוימת אף פעם לא תהיה הדבר היחיד הנכון והחכם וכל מי שחושב אחרת הוא טיפש.
לכל אחד יש זכות לחשוב ולהאמין באיזו אידיאולגיה שנראית לו בלי שאף אחד יהיה חכם יותר או טיפש יותר.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:פליקס, אין צורך בהתנשאויות.
הדעה שלך היא הדעה שלך והיא זכותך כמובן, אבל זו רק דעה, זו לא האמת המוחלטת.
אידיאולגיה מסוימת אף פעם לא תהיה הדבר היחיד הנכון והחכם וכל מי שחושב אחרת הוא טיפש.
לכל אחד יש זכות לחשוב ולהאמין באיזו אידיאולגיה שנראית לו בלי שאף אחד יהיה חכם יותר או טיפש יותר.
אני לא מתנשא.
אולי לא הסברתי את עצמי נכון, או שלא הבנת אותי.
אני אומר, שכל הקפיצות האלה של הפוליטיקאים מהשמאל ממפלגה למפלגה, מראות שאין להם שום אג'נדה אמיתית, לא חברתית ולא אחרת, חוץ מתאבה לכיסא.
הרי כל אנשי השמאל צועקים במשך שנים שנתניהו הוא אסון, והמטרה הראשית זה להחליף את השלטון של נתניהו. אבל איך בכלל יהיה להם סיכוי כלשהו להחליף את השילטון, אם כל אחד הולך ומקים לעצמו מפלגה קטנה חדשה? אפס סיכוים.
איזו אפשרויות כן נותנת להם מפלגה קטנה ללא אג'נדה ברורה? את האפשרות לקפוץ על הרכבת ולהצטרף במהירות לקואליציה של נתניהו ברגע שיזכה בבחירות!
אז מה זה אומר בעצם? בעצם זה אומר, שגם אם בן אדם משמאל יצביע לאחת המפלגות הקטנות האלה, הוא בעצם גם כן מצביע לנתניהו!!! ולכן אני קורא לאנשים האלה לא חכמים במיוחד...
MTA2311 כתב:ביבי ולבני ביחד? יהיה משעשע.
MTA2311 כתב:מתונה, אבל איכותית כמו הסגל של מכבי בערך.
אם לבני( ופרץ האידיוט) יסכימו לשבת עם ביבי בקואליציה, אחרי כל הרפש שהם שפכו עליו בשנים האחרונות זה יהיה כבר שיא חדש של עליבות. זה לא היה פרץ שדרש משלי שתבהיר לכל העולם שהיא לא תשב עם ביבי בקואליציה? איכס.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מתונה, אבל איכותית כמו הסגל של מכבי בערך.
אם לבני( ופרץ האידיוט) יסכימו לשבת עם ביבי בקואליציה, אחרי כל הרפש שהם שפכו עליו בשנים האחרונות זה יהיה כבר שיא חדש של עליבות. זה לא היה פרץ שדרש משלי שתבהיר לכל העולם שהיא לא תשב עם ביבי בקואליציה? איכס.
זאת לא תהיה הפעם הראשונה שזה קורה...
אני אישית גם לא אוהב קואליציה מהסוג הזה אבל אני לא הכי רואה אופציות אחרות
felix_r כתב:הקיצר, יפתח, תצביע ביבי. לפחות תרגיש שניצחת בבחירות
yiffy כתב:felix_r כתב:הקיצר, יפתח, תצביע ביבי. לפחות תרגיש שניצחת בבחירות
אתה אי פעם הרגשת שניצחת בבחירות? אתה כנראה בן אדם מאושר מאוד.
גם כשהמפלגות שאני תומך בהם זכו הרגשתי בעיקר שהפסדתי פחות מאשר שניצחתי...
felix_r כתב:לפי הסקרים, נתניהו יכול להרכיב קואליציה ימנית בלי מפלגות מרכז-שמאל:
ליכוד 36
האיחוד הלאומי 12
ש"ס 11
עוצמה לישראל 2
==========
61 מנדתים
rc4991 כתב:felix_r כתב:לפי הסקרים, נתניהו יכול להרכיב קואליציה ימנית בלי מפלגות מרכז-שמאל:
ליכוד 36
האיחוד הלאומי 12
ש"ס 11
עוצמה לישראל 2
==========
61 מנדתים
הלוואי,הייתי מחליף את ש"ס או האיחוד הלאומי בבית היהודי ואז זה ממש מושלם
כמה מנדטים הבית היהודי צפויים לקבל ע"פ הסקר(ים)? אני חושב שגם הם יקבלו 10-12 מנדטים
MTA2311 כתב:האיחוד הלאומי= הבית היהודי. הם התאחדו לא מזמן. אני ממש לא הייתי רוצה קואליציה כל כך קיצונית ודתית. גם לבנות קואליציה של 61 מנדטים זה לא חכם במיוחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים