סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי toja27 » 10 דצמבר 2012, 05:14

צפריר, אני דווקא חושב ששחקן כמו ביינס כן יעשה את ההבדל. סנטר ברמה גבוהה. גם לא הייתי משווה אותו להנדריקס הוא פשוט יותר טוב מהנדריקס. מה גם שאפילו בלי אף תוספת של שחקן אני כן אופטימי וכן מאמין שנוכל לעלות להצלבה,זה לא בשמיים.

ומי ששואל אותי מה הוא עשה בקריירה שלו אז אני עונה זה לא מה שהוא עשה אלא מה שהוא יכול לעשות.

בהקשר הזה המשימה היומית של כולנו זה להתפלל 3 פעמים ביום שיביאו את ביינס לנוקיה. והכי חשוב תהיו קולים :cool

יום טוב לכולם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 05:33

אני לא חושב ששחקן כמו הנדריקס או ביינס יהפוך את מכבי לקבוצה שתתחרה על אליפות היורוליג, אבל כן יכול לייצב את הקבוצה ולהפוך אותה למועמדת רצינית לעלות לרבע הגמר. אגב, אני אישית מעדיף את הנדריקס שלא יזדקק לזמן התאקלמות לקבוצה, ללחץ סביבה ולשיטה של בלאט. אמנם הנדריקס לא יפתור בצורה חלקית מאוד את הבעיה ההתקפית בעמדה 5 אבל בכל מקרה ישארו עוד לא מעט בעיות בקבוצה הזו שלא יפתרו לפני הקיץ הקרוב (ואם דני פדרמן יבנה את הקבוצה הבאה אז כנראה שגם לאחר מכן הן לא יפתרו).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 05:36

אגב, אני מניח שכל סיפור בלו נועד להראות לאוהדים שההנהלה עושה הכל כדי לחזק את הקבוצה לקראת השאלות שיגיעו בעוד שבועיים על כך שלא חיזקו את הסגל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 10 דצמבר 2012, 05:53

ביינס שחקן טוב שיכול לתרום , אבל לא בשלב כזה . שחקן חסר ניסיון יחסית כמוהו צריך לבוא בתחילת העונה ולא באמצע . בשלב כזה באמת שחקן כמו הנדריקס עדיף רק שהוא לא מספיק מוכשר ולא בכושר מספיק טוב בשביל לעשות את ההבדל...
מה שכן שבוע הבא כשמילאנו יעופו אני בטוח שגם הנדריקס וגם לאנגפורד עדיין יהיו מרוצים מיזה שעזבו את מכבי בשביל הכסף הגדול . (יותר כסף פר משחק...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 10 דצמבר 2012, 12:04

אני דווקא מעדיף את ביינס, ולו מהסיבה המזוכיסטית משהו שהוא עוד יכול להפתיע, מהנדריקס אתה יודע בדיוק מה תקבל, שזה בערך כלום. אני לא מחפש סנטר נמוך בינוני. אני מחפש סנטר שעוד יכול להפתיע. הפתיחה שלו בלובליאנה, כסנטר די אלמוני בקבוצה קטנה, די מזכירה לי את הדרך שעשו פקוביץ' ומאריץ' בפרטיזן. יש לי תחושות טובות לגביו.
er79

הודעהעל ידי מני » 10 דצמבר 2012, 13:26

הנדריקס ותומס בדיוק אותה עמדה ואותה תרומה התקפית והגננתית ,אז למה להחתים את הנדריקס בעמדה 4 שעמדה 5 הכי בעייתית, כי מכבי כנראה חושבים על שנה הבאה הם יחתימו עכשיו את הנדריקס בחוזה נמוך (כי הוא בקושי משחק ולא בכושר) וישחררו את תומס.
למרות שבינס עדיף בהרבה מבחינת מה צריך השנה להחתים ,אבל מכבי כנראה חושבים על שנה הבאה והולכים על הנדריקס.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 15:09

מני כתב:הנדריקס ותומס בדיוק אותה עמדה ואותה תרומה התקפית והגננתית ,אז למה להחתים את הנדריקס בעמדה 4 שעמדה 5 הכי בעייתית, כי מכבי כנראה חושבים על שנה הבאה הם יחתימו עכשיו את הנדריקס בחוזה נמוך (כי הוא בקושי משחק ולא בכושר) וישחררו את תומס.
למרות שבינס עדיף בהרבה מבחינת מה צריך השנה להחתים ,אבל מכבי כנראה חושבים על שנה הבאה והולכים על הנדריקס.

הנדריקס לא 4, ולא שיחק מעולם כ-4.
מכבי רוצים (או לא רוצים, לא באמת יש לנו מושג) את הנדריקס כי הוא שיחק היטב במכבי, וכי המאמן אוהב אותו.
כמו שאמרת, בהחלט יש כאן הזדמנות טובה לכל הצדדים, אבל לא בטוח שזה מה שמכבי צריכה.

מכבי צריכה לדעתי להפוך את הקו הקדמי שלה לקו של שלושה שחקנים, כאשר הרביעי הוא מחליף זול יחסית ורצוי ישראלי.
שלושה שחקנים טובים שיכולים להתחלף בינהם ולשחק אחד עם השני וגם לגבות אחד את השני.

זה המודל שמתאים לקבוצה כמו מכבי שיש לה מוגבלויות תקציביות, וכבר יש לה בעצם צלע אחת במשולש (אליהו) ואולי צלע נוספת (ג'יימס).
הצלע השלישית נכון להיום הוא תומאס, וזה כנראה לא מספיק לרמות הגבוהות.

בכל אופן, את התשובות לגבי איכותה האמיתית של הקבוצה השנה, נקבל ממש עוד מעט בטופ 16.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 10 דצמבר 2012, 15:37

אהרל'ה ויסברג:
מכבי ת"א ומילאנו במו"מ על טרייד מעניין מאווווד - הנדריקס לישראל, שרמדיני ו-200 אלף יורו/דולר לאיטליה
עוד לא בדקתי את אמינות הדיווח..
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2012, 15:42

איזה תסכול מהקבוצה הזאת. לא מספיק שאנחנו צריכים להסתפק בהנדריקס הבינוני, אנחנו עוד צריכים להוסיף 200 אלף יורו ובעצם להתחיל גם את העונה הבאה ב"חריגה תקציבית".
הנדריקס הוא ההבדל בין טופ 16 להצלבה? מגוחך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 16:27

קובי כתב:אהרל'ה ויסברג:
מכבי ת"א ומילאנו במו"מ על טרייד מעניין מאווווד - הנדריקס לישראל, שרמדיני ו-200 אלף יורו/דולר לאיטליה
עוד לא בדקתי את אמינות הדיווח..

בלאט ממשיך לאכזב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 16:42

קשה לי להאמין שאפשר למצוא בשלב כזה שחקן טוב יותר מהנדריקס. בקיץ גם חלמנו על ביג מן אמיתי ובסוף קיבלנו איזה מלקולם תומאס מסכן. עם כל הכבוד לביינס, הוא עוד לא קרע זוג נעליים ברמות הגבוהות ובטח לא ברמות הלחץ של מכבי. אם וכאשר זו עסקה מצויינת למכבי. מזכיר לכולם שקיינר-מדלי נתן עונה לא פחות טובה משל ביינס בקבוצה יותר טובה מבלובליאנה וכאן הוא מסריח את המגרש.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 17:20

קודי כתב:קשה לי להאמין שאפשר למצוא בשלב כזה שחקן טוב יותר מהנדריקס. בקיץ גם חלמנו על ביג מן אמיתי ובסוף קיבלנו איזה מלקולם תומאס מסכן. עם כל הכבוד לביינס, הוא עוד לא קרע זוג נעליים ברמות הגבוהות ובטח לא ברמות הלחץ של מכבי. אם וכאשר זו עסקה מצויינת למכבי. מזכיר לכולם שקיינר-מדלי נתן עונה לא פחות טובה משל ביינס בקבוצה יותר טובה מבלובליאנה וכאן הוא מסריח את המגרש.

אני חושב שאמרנו את זה במהלך כל הקיץ. היו כאן לא מעט אנשים ששמחו שסופו והנדריקס עזבו, ובסוף קיבלנו את תומאס (חביב) ואת שרמדיני (לא מתאים).
אני אישית לא הייתי סגור על העניין בזמנו, אבל אני כן זוכר שאמרתי לא מעט שאני לא אוהב מהלכים שבהם מחליפים שחקנים טובים שהצליחו במכבי (גם אם זה באופן יחסי),
בשביל החלום של שחקנים שיהיו הרבה יותר טובים.
עובדה שזה לא הצליח לנו העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 18:09

יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.

אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה. כן, אני מעדיף את ביינס שלא קרע זוג נעליים במכבי. זה לא שהאופציה השנייה זה קרסטיץ'.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 10 דצמבר 2012, 18:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 18:12

שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.

אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.

אנחנו רוצים שיחזור לכאן שחקן שנתן כאן שנתיים טובות מאוד. לא ממש מעניין אותי מה הוא עשה במילאנו, בדיוק כמו שלא עניין אותי למה לנגפורד נזרק מחימקי. כדורסל הגמדים הזה טוב בהרבה מכדורסל הענקים של שרמדיני, שאיך שהוא משחק היום נגד נתניה מכבי תצטרך לשלם הרבה יותר מ-250 אלף דולר בשביל לעשות טרייד עם הנדריקס. הדריקס רחוק מלהיות משוש חיי בעמדה 5, אבל לצערי בהתחשב במגבלות הכספיות וההיצע בשוק הוא היום הכי טוב שמכבי יכולה לשים עליו יד. וכן - הוא הרבה, אבל הרבה, יותר טוב ממלקולם תומאס וגם משון ג'יימס.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 10 דצמבר 2012, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:13

שחף כתב:יוני ויובל, אתה רוצה להביא לפה שחקן שקולע העונה 4.2 נקודות למשחק ב-42% מהשדה, ובשיאו נותן בדיוק מה ששון ג'יימס נותן למכבי היום, ועוד להוסיף על זה 250K? זה בדיחה. ראינו את הנדריקס חוטף גגות למכביר מהגבוהים של פאנאתנייקוס ומסיים את הסדרה מולם עם אחוזים דומים מהשדה ואת לורבק חוגג עליו עם מגוון של הוק שוטס. הבלוף נחשף כבר ורק בלאט מתאמץ לעצום את העיניים.

אם יש החלטה אחת נכונה שאדון דני פדרמן קיבל בקיץ זה לא לתת לו סכומים שלא מגיעים לו. אפשר להאשים עד מחר את סקאריולו, אבל מעשית, אנחנו רואים את המספרים של לאנגפורד, בורוסיס ופוטסיס והם לא מסריחים את הפרקט כמוהו. בלאט צריך לרדת מכדורסל הגמדים שלו, זה לא הקופליג פה.

מסכים איתך לגמרי. פשוט בדיחה.

נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 18:15

felix_r כתב:

נ.ב. בסכום של 250K אפשר להביא 3 גבוהים מ D-ליג, שכל אחד יהיה לא פחות טוב מהנדריקס

כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.
קודי

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 18:18

לאנגפורד נזרק מחימקי על עניינים לא מקצועיים. מאמן שלא רצה אותו. הנדריקס מסריח את הפרקט. כנראה שבגלל זה רוצים להיפטר ממנו. השנתיים הטובות מאוד שלו הם חודש אחד טוב שהוא נתן בטופ 16, ועוד איסוף של משחקים מול כל מיני רפיסות אדריאטיות. הוא לא היה פקטור בסדרה מול פאנאתנייקוס, לא עשה כלום בפיינל פור. בסך הכל נהנה מהפציעה של סופו. חבל לבזבז כסף על שחקן שהפלוס היחיד שלו על שון ג'יימס היום הוא בחשבון הבנק. כמו שפליקס אמר, ב-250K אפשר להביא שלושה שחקני די ליג ברמה שלו.

לגבי שרמדיני, זה בעיה של בלאט שהוא לא יודע להשתמש בו. הוא לא שכח לשחק כדורסל.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 דצמבר 2012, 18:19

אתם מורידים מהנדריקס המון, נכון, לא השחקן שהיינו רוצים בנקודת זמן הזאת, אבל חלאס לנסות להוציא אותו יניב גרין..
אני מזכיר לכם משחקים טובים שלו נגד הקוים הקדמיים המצויינים של ברצלונה וקאחה, אתם מתרכזים דווקא במשחק הלכ טוב שלו נגד ברצלונה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 18:20

קודי כתב:
felix_r כתב:

כן, ברור - כל גבוה מהדי ליג היה עושה מספרים כמו של הנדריקס בליגה הספרדית או שתי עונות טובות במכבי. בדיוק בגלל זה מכבי שילמה על תומאס הבינוני 400 אלף דולר.

סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?

הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 10 דצמבר 2012, 18:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2012, 18:22

felix_r כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:

סלח לי, באמת, אבל זה פשוט קישקוש מה שאתה אומר! מה הקשר למספרים שהנדריקס עשה בליגה הספרדית לפני שלוש שנים? גם קנר-מדלי עשה מספרים יפים בליגה הספרדית, אז מה? ושרמאדיני עשה ביורוליג ובאיטליה מספרים שהנדריקס לא חלם עליהם, אז מה?

הספיק לי שנתים של הנדריקס במכבי כדי לדעת בדיוק מה הוא שווה. אני לא צריך שום מספרים מהליגה הספרדית לפני שלוש שנים.

והספיקו גם לבלאט שנתיים ולכן הוא כל כך רצה אותו במכבי לעוד כמה שנים.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים