סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2012, 20:46

MTA2311 כתב:הנדריקס לא ישנה שום דבר העונה, ואת זה גם בלאט יודע. אם הוא יגיע, הוא כנראה יחתום על חוזה ארוך טווח, וזה מה שמדאיג אותי.
יש פה מישהו שרוצה לראות קו קידמי של ג'יימס( אם לא יגנבו לנו גם אותו) והנדריקס גם שנה הבאה?

צודק, גם זו בעיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 20:48

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.

לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.

אתה צודק בעניין הזה. הנדריקס לא מביא דברים מעבר למה שיש לנו עם ג'יימס, אבל ג'יימס לא יכול לשחק 40 דקות.
עם הנדריקס אתה למעשה מאפשר להזיז את תומאס לעמדה 4 ולסגור את הקו הקדמי כך או אחרת (לא מדהים בכלל - מסכים כאן לגמרי).

איפה השדרוג כאן? נכון להיום המחליף היחיד בקו הקדמי שלנו הוא תומאס, שהוא שחקן חביב. זה בוודאי לא יספיק בהמשך.

לגבי ניקולה, אל תשווה בין מה שהיה בלאט כשהיה עוזרו של פיני, לבין מה שגודס עכשיו, או לצורך העניין, כמעט כל עוזר מאמן אחר בעולם.
זה היה ידוע שבלאט הוא יותר מעוד עוזר מאמן, וגם פיני אמר את זה במפורש.

כלומר, אתה מוסיף עוד שחקן לקו קדמי של שלושה שחקנים עם סגנון משחק די חופף ונתונים פיזיים דומים. איך זה בדיוק משדרג את הקבוצה? כמו שאמרתי, ראינו איך זה נראה בעונה של פיני עם לאסמה ופישר. אני מתקשה להבין את הכדאיות של מהלך כזה. כדורסל זה לא חיבור וחיסור, וגם אם נניח שהנדריקס יחזור לכושרו אשתקד, לא תקבל פתאום 19 נקודות למשחק משותפות בעמדת הסנטר, ועדיין לא תהיה אופציה סבירה להכניס את הכדור פנימה כשההתקפה תקועה.

לגבי פיני, עם כל הכבוד לבלאט, ראינו את פיני לוקח את התואר( עם קבוצה שדי טיאטאה כל מה שהיה בדרך שלה) שנה אחר כך, ומגיע לגמר בשנה העוקבת. בלאט עשה יותר מגודס היום, הוא עדיין היה עוזר מאמן בסופו של דבר ומי שחושב שדייויד בחר את השחקנים ופיני ישב בים והשתזף חי בלה לה לנד.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 20:58

MTA2311 כתב:הנדריקס לא ישנה שום דבר העונה, ואת זה גם בלאט יודע. אם הוא יגיע, הוא כנראה יחתום על חוזה ארוך טווח, וזה מה שמדאיג אותי.
יש פה מישהו שרוצה לראות קו קידמי של ג'יימס( אם לא יגנבו לנו גם אותו) והנדריקס גם שנה הבאה?

אני לא בטוח שיהיה לך משהו יותר טוב.
למעשה, בנקודת זמן הזאת בעונה הבאה, אני יכול כבר לראות את יובל זועק לשמיים למה ויתרו על קו קדמי של ג'יימס והנדריקס לטובת X ו-Y...
באותו הויז'ן אני רואה כמה קרדיולוגים לוקחים הלוואות שמנות במיוחד בידיעה שיהיו להם הכנסות בטוחות מכמה אוהדי מכבי רגישים במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 21:05

זה יהיה די מזעזע בעיני. ג'יימס יהיה בן 30 בשנה הבאה. הוא לא הולך להפוך פתאום לשחקן יותר טוב. גם השנה הנתונים שלו עד עכשיו הם תוצר של יריבות חלשות להחריד, בעיני. על הנדריקס כבר דיברתי.

למזלנו זה לא יקרה, כי המיסוי על ג'יימס גדל בעונה הבאה ואני לא רואה את פדרמן את רקנאטי משקיעים מיליון דולר פלוס בשון ג'יימס. בצדק אגב. האמת שגם הקו הקדמי הנוכחי נוצר מהתנהלות חלם של הנהלת מכבי, שבנתה על מאריץ' וקיבלה ממנו אצבע משולשת באוגוסט במקום לסגור עם שחקן אחר.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 21:10

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, לא ענית לי עדיין: באיזה תחום בדיוק הנדריקס משפר את מכבי? מה הוא עושה טוב יותר משון ג'יימס? הם שחקנים דומים מאוד, הנדריקס טיפה פיזי יותר, ג'יימס ארוך יותר וחוסם יותר טוב. בפעם האחרונה שהיה לנו קו קדמי של שחקנים דומים מהסוג הזה, פישר ולאזמה, לא ראיתי שזה הצליח יותר מידי. זה כאמור אם הנדריקס ישחק כמו שהוא שיחק בשנה שעברה, ולא כמו שהוא משחק השנה. זה מאוד נחמד שהוא יותר טוב ממדלי. בפועל הוא לא מוסיף שום דבר שאין בקבוצה הנוכחית. בשביל זה חבל על הכסף.

לגבי "לדייויד מגיע לפחות חצי מהקרדיט על ההצלחה של פיני במכבי". זה משפט שלא הייתי מצפה ממך להגיד. על אותו משקל אפשר לתת חצי מהקרדיט של ההצלחה של בלאט בשנתיים האחרונות לגודס. את המשחקים פיני ניהל לבד. שיטת המשחק היא שלו לחלוטין(בלאט הוא מאמן הגנתי באופי שלו, ראינו את זה בכל השנים שלו במכבי וולמעשה גם בנבחרת רוסיה). על הבאת השחקנים אפשר להתווכח. ניקולה הובא ע''י בלאט, פארקר חזר לקדנציה שנייה והיה קונצנזוס די גדול, ושאראס היה רכז מוביל של אלופת אירופה. לא צריך להיות סקאוטר גדול בשביל להביא אותו, ובלאט הראה בשנים האחרונות שהוא לא ממש מת עליו כשהוא עמד על הרגליים האחוריות כדי שלא יחזור למכבי. את באסטון אין לי מושג מה הביא. הוא היה שידרוג על גורי שבלאט הביא שנה קודם לכן.

אתה צודק בעניין הזה. הנדריקס לא מביא דברים מעבר למה שיש לנו עם ג'יימס, אבל ג'יימס לא יכול לשחק 40 דקות.
עם הנדריקס אתה למעשה מאפשר להזיז את תומאס לעמדה 4 ולסגור את הקו הקדמי כך או אחרת (לא מדהים בכלל - מסכים כאן לגמרי).

איפה השדרוג כאן? נכון להיום המחליף היחיד בקו הקדמי שלנו הוא תומאס, שהוא שחקן חביב. זה בוודאי לא יספיק בהמשך.

לגבי ניקולה, אל תשווה בין מה שהיה בלאט כשהיה עוזרו של פיני, לבין מה שגודס עכשיו, או לצורך העניין, כמעט כל עוזר מאמן אחר בעולם.

כלומר, אתה מוסיף עוד שחקן לקו קדמי של שלושה שחקנים עם סגנון משחק די חופף ונתונים פיזיים דומים. איך זה בדיוק משדרג את הקבוצה? כמו שאמרתי, ראינו איך זה נראה בעונה של פיני עם לאסמה ופישר. אני מתקשה להבין את הכדאיות של מהלך כזה. כדורסל זה לא חיבור וחיסור, וגם אם נניח שהנדריקס יחזור לכושרו אשתקד, לא תקבל פתאום 19 נקודות למשחק משותפות בעמדת הסנטר, ועדיין לא תהיה אופציה סבירה להכניס את הכדור פנימה כשההתקפה תקועה.

לגבי פיני, עם כל הכבוד לבלאט, ראינו את פיני לוקח את התואר( עם קבוצה שדי טיאטאה כל מה שהיה בדרך שלה) שנה אחר כך, ומגיע לגמר בשנה העוקבת. בלאט עשה יותר מגודס היום, הוא עדיין היה עוזר מאמן בסופו של דבר ומי שחושב שדייויד בחר את השחקנים ופיני ישב בים והשתזף חי בלה לה לנד.

גם ריי אלן ודגן יבזורי משחקים סגנון די דומה...
תומאס לפעמים נוכח ולפעמים נפקד, ולפעמים נאלץ להחליף את ליאור. אין לי ספק שהנדריקס של העונה שעברה, משפר את הקבוצה הזאת.
אני כן מסכים איתך שזה לא עניין של חיבור או חיסור, ויכול להיות שהגעה של הנדריקס תפגע באיזשהו אופן בג'יימס.
האם המהלך כדאי או לא? אם שולחים את מדלי ואת שרמדיני החוצה ומביאים את הנדריקס אז כן. אני אפילו לא מתייחס לקטע הכלכלי (כלומר שזה יכול לעלות למכבי עוד כסף),
כי מי שמביא בזול, מגיע לו שיישלם בסוף ביוקר, והתקציב ממילא יורד כל שנה, אז הנדריקס כזה או אחר לא ישנה את המגמה וגם לא יחריף אותה.

לגבי פיני - לא אמרתי שהוא השתזף בים, אבל הוא בהחלט העביר לבלאט חלק מהסמכויות שלו, לפחות בכל מה שקשור בניהול אימונים ועבודה מאחורי הכלאים.
כמו שאמרתי כבר לפני זה, האחריות של המאמן לא מתחילה ונגמרת בבחירת שחקנים וניהול משחקים. יש עוד הרבה מעבר לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2012, 21:18

שחף כתב:זה יהיה די מזעזע בעיני. ג'יימס יהיה בן 30 בשנה הבאה. הוא לא הולך להפוך פתאום לשחקן יותר טוב. גם השנה הנתונים שלו עד עכשיו הם תוצר של יריבות חלשות להחריד, בעיני. על הנדריקס כבר דיברתי.

למזלנו זה לא יקרה, כי המיסוי על ג'יימס גדל בעונה הבאה ואני לא רואה את פדרמן את רקנאטי משקיעים מיליון דולר פלוס בשון ג'יימס. בצדק אגב. האמת שגם הקו הקדמי הנוכחי נוצר מהתנהלות חלם של הנהלת מכבי, שבנתה על מאריץ' וקיבלה ממנו אצבע משולשת באוגוסט במקום לסגור עם שחקן אחר.

זה כנראה באמת לא יקרה, וכנראה שיהיה גרוע יותר.

ד"א, אתה מדבר בכזה ביטחון שיהיה לך משהו יותר טוב, ואתה שוכח לגמרי שאת העונה הזאת היינו אמורים לפתוח עם היקמן, לוגאן ומורן רוט כקו
אחורי מוביל, ועם שרמדיני וג'יימס בלבד בעמדה 5.
למה? כי אוחיון הוחזר ממש ברגע האחרון, ואם זה היה תלוי בפדרמנים בלבד, אני בטוח שהם היו שמחים לרפד את חשבון הבנק ב250K דולר שכבר היו להם בידיים, וגם לחסוך אתשכרו של אוחיון,
ובמקרה של סנטר, פדרמן האב התבטא במפורש, שאין שום צורך להביא מחליף לפופס, שכן הקבוצה רצה ומתאמנת מצויין.

אחרי השנתיים האחרונות, אני כבר התחלתי להבין ולהפנים את הכיוון. אתה רק מבין, אבל עדיין לא מפנים (ואתה לא לבד בעניין הזה).

אני אגיד לך עוד משהו - סביר מאוד שסמית' יעזוב בעונה הבאה, ומכבי תביא לו מחליף ב300K, וגם יש לי תחושה חזקה שדייויד לא ימשיך. יימצאו איזשהי דרך
לצאת באופן מכובד מהחוזה, שכן כנראה ששני הצדדים לא ממש מרוצים (הפדרמנים משלמים יותר מדי למאמן והוא לא מספיק בובה עבורם, ודייויד מקבל כל שנה
שחקנים פחות ופחות טובים וציפיות שלא משתנות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 21:22

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:

גם ריי אלן ודגן יבזורי משחקים סגנון די דומה...
תומאס לפעמים נוכח ולפעמים נפקד, ולפעמים נאלץ להחליף את ליאור. אין לי ספק שהנדריקס של העונה שעברה, משפר את הקבוצה הזאת.
אני כן מסכים איתך שזה לא עניין של חיבור או חיסור, ויכול להיות שהגעה של הנדריקס תפגע באיזשהו אופן בג'יימס.
האם המהלך כדאי או לא? אם שולחים את מדלי ואת שרמדיני החוצה ומביאים את הנדריקס אז כן. אני אפילו לא מתייחס לקטע הכלכלי (כלומר שזה יכול לעלות למכבי עוד כסף),
כי מי שמביא בזול, מגיע לו שיישלם בסוף ביוקר, והתקציב ממילא יורד כל שנה, אז הנדריקס כזה או אחר לא ישנה את המגמה וגם לא יחריף אותה.

לגבי פיני - לא אמרתי שהוא השתזף בים, אבל הוא בהחלט העביר לבלאט חלק מהסמכויות שלו, לפחות בכל מה שקשור בניהול אימונים ועבודה מאחורי הכלאים.
כמו שאמרתי כבר לפני זה, האחריות של המאמן לא מתחילה ונגמרת בבחירת שחקנים וניהול משחקים. יש עוד הרבה מעבר לזה.

לגבי המשפט הראשון: נו באמת.....

אני לא נכנס לעניינים כלכליים. זה לא מעניין אותי, שמשפט פדרמן תאכל מה שבישלה לעצמה במהלך הקיץ. בשורה התחתונה אין שום אלמנט שהנדריקס מוסיף למכבי שלא קיים כרגע. במקרה הטוב הנדריקס ייתן תרומה דומה או זהה לזו של ג'יימס. מכיוון ששאר הסגל לא כולל סקוררים כמו בלו ולאנגפורד אני לא רואה את הקבוצה הזאת עולה להצלבה.

בנושא בלאט- אתה שוב נכנס למקומות בעייתים בעיני. פיני העביר לבלאט סמכויות של ניהול אימונים? אז מה פיני עשה באימונים, שיחק שש-בש עם מוני? לכל עוזר יש תחומי אחריות מסויימים. נושא הסקאוטינג על היריבות לדוגמא זה משהו שהמאמן לא מתעסק איתו כל כך. פיני בהחלט האציל סמכויות בתקופה שלו במכבי וגם ידע להחמיא לעוזרים שלו(לבלאט ואחר כך לג'ינו וגודס). מה שאתה כותב זה משהו שאפילו השונאים הכי גדולים של פיני כבר די ירדו ממנו מזמן.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 10 דצמבר 2012, 21:26

jol9 כתב:
שחף כתב:זה יהיה די מזעזע בעיני. ג'יימס יהיה בן 30 בשנה הבאה. הוא לא הולך להפוך פתאום לשחקן יותר טוב. גם השנה הנתונים שלו עד עכשיו הם תוצר של יריבות חלשות להחריד, בעיני. על הנדריקס כבר דיברתי.

זה כנראה באמת לא יקרה, וכנראה שיהיה גרוע יותר.

ד"א, אתה מדבר בכזה ביטחון שיהיה לך משהו יותר טוב, ואתה שוכח לגמרי שאת העונה הזאת היינו אמורים לפתוח עם היקמן, לוגאן ומורן רוט כקו
אחורי מוביל, ועם שרמדיני וג'יימס בלבד בעמדה 5.
למה? כי אוחיון הוחזר ממש ברגע האחרון, ואם זה היה תלוי בפדרמנים בלבד, אני בטוח שהם היו שמחים לרפד את חשבון הבנק ב250K דולר שכבר היו להם בידיים, וגם לחסוך אתשכרו של אוחיון,
ובמקרה של סנטר, פדרמן האב התבטא במפורש, שאין שום צורך להביא מחליף לפופס, שכן הקבוצה רצה ומתאמנת מצויין.

אחרי השנתיים האחרונות, אני כבר התחלתי להבין ולהפנים את הכיוון. אתה רק מבין, אבל עדיין לא מפנים (ואתה לא לבד בעניין הזה).

אני אגיד לך עוד משהו - סביר מאוד שסמית' יעזוב בעונה הבאה, ומכבי תביא לו מחליף ב300K, וגם יש לי תחושה חזקה שדייויד לא ימשיך. יימצאו איזשהי דרך
לצאת באופן מכובד מהחוזה, שכן כנראה ששני הצדדים לא ממש מרוצים (הפדרמנים משלמים יותר מדי למאמן והוא לא מספיק בובה עבורם, ודייויד מקבל כל שנה
שחקנים פחות ופחות טובים וציפיות שלא משתנות).

מה שאתה מצייר זה בהחלט תסריט די פסימי. מצד שני, יש איזשהו גבול. עם מאמן פחות טוב מבלאט ועם בית יותר קשה וסגל פחות טוב, מכבי כבר עלולה לא לעלות לטופ 16. וזה כבר קטסטרופה כלכלית שתגרום לפדרמנים הפסדים כספיים די גדולים. גם בנושא הסגל, יכול להיות שהג'וניורים ילמדו קצת מהשחצנות שלהם מהקיץ הקודם ויתנו לבלאט לעבוד ולהביא את השחקנים שהוא רוצה.

אני לא אומר שהתסריט הזה לא ריאלי. אני מקווה מאוד שלא נגיע לשם, ואני עדיין נוטה להאמין שלא. בכל מקרה זה ריזיקה גדולה מידי עבור ההנהלה של מכבי לא להגיע לטופ 16. בשנה שעברה החשש הזה הביא לפה את פארמר למשך תקופת השביתה ואת לאנגפורד מחימקי, כי מעבר להפסדים של כסף זה גם פגיעה די רצינית במותג שנקרא מכבי.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 11 דצמבר 2012, 04:41

גם הנדריקס וגם ביינס יהיו שידרוג לעומת מה ששרמאנדיני מביא כרגע , אבל אף אחד מהם לא ישנה את גורל העונה הזאת ופה הבעיה האמיתית .
החתמת הנדריקס היא ניסיון לפתרון אינסטאנט שאולי יצליח לעונה הזאת ואולי לא . אם זה אומר שמכבי תראה קצת יותר טוב בטופ 16 אבל עדיין לא תעלה שלב זה לא מצדיק את ההחתמה .
אבל כמו שאמרו בהודעה למעלה , אם הכוונה היא להחתים על חוזה ארוך טווח אז אני מעדיף את ביינס כי פוטנציאלית לשנים הבאות הוא עדיף על הנדריקס ולעונה הזאת גם ככה שניהם לא יעשו את ההבדל בין לעלות להצלבה או לא .

בקיצור אם מחתימים שחקן בשלב הזה צריך לעשות את זה במחשבה על הבנייה לשנים הבאות ולא רק פתרון אינסטאנט לעונה הזאת .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 11 דצמבר 2012, 07:05

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
זה שבלאט ממשיך בשטויות שלו ומביא את תומאס האפסי, לא מוכיח שהנדריקס שחקן טוב. מכבי לא צריכה לא את הנדריקס ולא את תומאס. הדבר היחיד שזה מוכיח, שבלאט לא רוצה סנטרים במכבי!

בלאט רוצה שחקנים טובים במכבי.
אם הכי טוב שהוא יכול להביא בנקודת זמן הזאת הוא הנדריקס, אז זה מה שיש.

בלאט היה זה שהקפיץ את ווייצ'יץ' לצמרת הסנטרים באירופה, כשהוא ילד בן 24, והוא זה ששיקם את הקריירה של סופו, שהייתה מתחת לרצפה.
אפשר להגיד עד מחר שזה נכפה עליו, ושהוא לא רצה את ההוא, בפועל הוא זה שלקח אותם וקידם אותם 5 צעדים קדימה.

אם היה לו איזה ניקולה ווייצ'יץ' פוטנציאלי פנוי בשוק (ואנא אל תשוו את מצ'באן לניקו), אז הוא היה לוקח אותו, אבל כל מה שיש לו זה הנדריקס ואולי איזה ג'ינג'י חביב
מלובליאנה, שחתום שם ולא בטוח בכלל שהסלובנים רוצים לשחרר אותו.

מה שלא יהיה, הנדריקס הוא שדרוג משמעותי לעומת שרמדיני ומדלי.

מצחיק איך השפה מטעה. בשבילך הנדריקס הוא שידרוג משמעותי בעוד ביינס הוא עוד איזה ג'ינג'י חביב...בפועל הוא שחקן יותר טוב מהנדריקס כמעט בכל פרמטר.לא רק זה הוא גם מתאים למכבי כי הוא חזק אתלט לא רע וקל תנועה. דברים שבלאט אוהב בדרך כלל בגבוהים. בהחתמת הנדריקס יש שני יתרונות 1. הוא מכיר את מכבי ואת בלאט 2. הוא יבוא חדור מוטיבציה להוכיח שכל מה שהיה המילאנו קרה בגלל מילאנו, וזהו. להחתים את הנדריקס זה להתפשר על בינוניות. עוד הפעם ביינס שחקן הרבה יותר טוב וההשפעה(הפוטנציאלית) שלו יכולה להיות גדולה מאוד על המשך העונה של מכבי. כאן יש הצהרת מטרות אמיתית. ואם כל הכבוד אני לא בטוח שלהביא אוותו הרבה יותר קשה מלהביא את את הנדריקס. בכל זאת בוא לא נשכח שמדובר בלובליאנה, קבוצה בלי תקציב גדול.

אני לא אמרתי שהנדריקס הוא שדרוג משמעותי, ואם כן אז הוא שדרוג משמעותי ביחס לשרמדיני ומדלי.
גם ביינס הוא שדרוג משמעותי (כנראה) ביחס לשני אלה, ככה שכאן זה לא שונה.

לובליאנה לא קבוצה עם תקציב גדול, ומכבי לא בדיוק ידועה בבייאאוטים שהיא משלמת, ככה שאני לא הכי מבין על סמך מה אתה אומר שלהביא את ביינס זה לא יהיה קשה.לגבי היכולת של ביינס להשתלב ולהשפיע, אז כאן כבר מדובר בניחוש. שוב, לא חסרים שחקנים שהצטיינו בקבוצות קטנות, ונראו כבעלי פוטנציאל נהדר לעשות את הפריצה הגדולה
במכבי, אבל הם קרסו תחת הלחץ ולא הצליחו.
לא אומר שזה נכון לגבי ביינס, רק שלא מדובר כאן באיזו הבטחה של 100% להצלחה.

אם היא מוכנה לשים כסף על הנדריקס אין סיבה שלא ישימו על ביינס.

נראה לי שסתם יש לך משהו נגד ג'ינג'ים..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 11 דצמבר 2012, 07:30

לכל אלה שבטוחים שמכבי יכולה להביא את ביינס תמורת 20 שקל - אני רוצה להזכיר לכם שלפני כמה שנים (בעונת ספאחיה) מכבי ניסתה להביא מאותה קבוצה את פאקינג טימו ראניקו ולמרות שהשחקן מאוד מאוד רצה להגיע לכאן מכבי לא הצליחה להגיע להבנות עם לובליאנה שהיתה על סף פשיטת רגל. אני מניח שהיום לא יהיה קל יותר להביא את ביינס, מה עוד שבכלל לא בטוח שאחרי כמה חודשים כאן מכבי תרצה בכלל שהוא ישאר (מישהו יודע איך הוא יצליח להשתלב כאן?). תאמינו לי שגם אני מעדיף סנטר אמיתי על פני הנדריקס או כל פורוורד מוסב אחר, אבל ביינס עדיין לא הראה שום דבר שיכול לגרום לנו לחשוב ששיש סיכוי גבוה שהוא יצליח כאן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2012, 08:45

קודי כתב:לכל אלה שבטוחים שמכבי יכולה להביא את ביינס תמורת 20 שקל - אני רוצה להזכיר לכם שלפני כמה שנים (בעונת ספאחיה) מכבי ניסתה להביא מאותה קבוצה את פאקינג טימו ראניקו ולמרות שהשחקן מאוד מאוד רצה להגיע לכאן מכבי לא הצליחה להגיע להבנות עם לובליאנה שהיתה על סף פשיטת רגל. אני מניח שהיום לא יהיה קל יותר להביא את ביינס, מה עוד שבכלל לא בטוח שאחרי כמה חודשים כאן מכבי תרצה בכלל שהוא ישאר (מישהו יודע איך הוא יצליח להשתלב כאן?). תאמינו לי שגם אני מעדיף סנטר אמיתי על פני הנדריקס או כל פורוורד מוסב אחר, אבל ביינס עדיין לא הראה שום דבר שיכול לגרום לנו לחשוב ששיש סיכוי גבוה שהוא יצליח כאן.

לא תמורת 20 שקל, אלא בעיסקה דומה לזו שמכבי מציעה למילאנו תמורת הנדריקס: שרמאדיני + 250K
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 11 דצמבר 2012, 08:49

felix_r כתב:
קודי כתב:לכל אלה שבטוחים שמכבי יכולה להביא את ביינס תמורת 20 שקל - אני רוצה להזכיר לכם שלפני כמה שנים (בעונת ספאחיה) מכבי ניסתה להביא מאותה קבוצה את פאקינג טימו ראניקו ולמרות שהשחקן מאוד מאוד רצה להגיע לכאן מכבי לא הצליחה להגיע להבנות עם לובליאנה שהיתה על סף פשיטת רגל. אני מניח שהיום לא יהיה קל יותר להביא את ביינס, מה עוד שבכלל לא בטוח שאחרי כמה חודשים כאן מכבי תרצה בכלל שהוא ישאר (מישהו יודע איך הוא יצליח להשתלב כאן?). תאמינו לי שגם אני מעדיף סנטר אמיתי על פני הנדריקס או כל פורוורד מוסב אחר, אבל ביינס עדיין לא הראה שום דבר שיכול לגרום לנו לחשוב ששיש סיכוי גבוה שהוא יצליח כאן.

לא תמורת 20 שקל, אלא בעיסקה דומה לזו שמכבי מציעה למילאנו תמורת הנדריקס: שרמאדיני + 250K

ולמה בדיוק ששרמדיני יסכים לעבור לקבוצה כל כך חלשה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2012, 09:21

קודי כתב:
felix_r כתב:

ולמה בדיוק ששרמדיני יסכים לעבור לקבוצה כל כך חלשה?

א) הוא כבר שיחק שם לפני קאנטו
ב) עדיף לו לשחק בכל מקום מאשר להתיבש אצל בלאט. שחקן צעיר חייב לשחק כדי להשתפר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2012, 09:32

אני כנראה עם סמים אבל אולי אפשר לנסות לעשות טרייד עם פילזן תמורת באראץ'?
הם לא מרוצים ממנו והוא בקושי משחק שם ויש להם גם את ארדן שהוא אחלה סנטר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2012, 09:41

rc4991 כתב:אני כנראה עם סמים אבל אולי אפשר לנסות לעשות טרייד עם פילזן תמורת באראץ'?

מאיפה לקחת בכלל שהם לא מרוצים ממנו? התחלת להמציא חדשות? :)

הוא היה פצוע תקופה ארוכה, ורק חזר לפני שבוע וחצי, לכן הוא לא בכושר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 11 דצמבר 2012, 10:07

rc4991 כתב:אני כנראה עם סמים אבל אולי אפשר לנסות לעשות טרייד עם פילזן תמורת באראץ'?

אני בכלל חושב שמכבי צריכה להחזיר את יניב גרין ב-10,000 שקל ולהציע לפילזן לעשות טרייד על באראץ'. בטוח הם יאכלו את זה הטורקים הטיפשים.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2012, 10:32

פליקס, אולי מכבי כן חשבה בכיוון וגיששה אבל זה לא יצא כי לובליאנה רוצה את השחקן אצלה ולכן יכולה
לבקש מחיר גבוה עבורו.
מילאנו לעומת זאת לא רוצה את הנדריקס ולכן זאת עיסקה קלה יותר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2012, 10:36

jol9 כתב:פליקס, אולי מכבי כן חשבה בכיוון וגיששה אבל זה לא יצא כי לובליאנה רוצה את השחקן אצלה ולכן יכולה
לבקש מחיר גבוה עבורו.
מילאנו לעומת זאת לא רוצה את הנדריקס ולכן זאת עיסקה קלה יותר

אולי. אם כי ספק גדול בליבי, שלובליאנה אמרה "לא".
ללובליאנה אין סיכוי לעלות לטופ-16.
את אליפות סלובניה הם יקחו גם עם שרמאדיני.
ללובליאנה (בניגוד למילאנו) אין כסף. כל שנה הם על סף פירוק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2012, 10:37

שחף, אתה צודק. מכבי באמת צריכה לעשות את כל המאמצים בשביל לעלות לטופ 16.
העניין הוא שהדבר הזה לא כזה קשה. לצורך העניין גם ללא תומאס וללא אוחיון היינו עולים מהבית הזה.

מכבי כבר מזמן לא מכוונת לתואר או לפיינל פור אלא להצלבה, ובשביל לכוון להצלבה לא צריך להביא כוכבים ושחקנים מוכחים.
לדעתי זאת המגמה שנמשיך לראות בזמן הקרוב עד שיהיה איזשהו שינוי פרסונלי בקרב ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־24 אורחים