המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אגב אם אני לא טועה, זה לאו דווקא לטווח הארוך, יכול גם להיות בריא תוך שבועיים..
MTA2311 כתב:לא מחלימים ממונו כל כך מהר, גם אם זה כביכול עובד אחרי כמה שבועות( מנסיון). זאת מחלה שמרוקנת אותך מאנרגיות, ומחלישה את הגוף להרבה זמן. אם זה באמת זה, הלכה לו העונה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מחלימים ממונו כל כך מהר, גם אם זה כביכול עובד אחרי כמה שבועות( מנסיון). זאת מחלה שמרוקנת אותך מאנרגיות, ומחלישה את הגוף להרבה זמן. אם זה באמת זה, הלכה לו העונה.
מצד שני, החבר שלך פדרר שיחק עם מונו, והיה מצויין.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מחלימים ממונו כל כך מהר, גם אם זה כביכול עובד אחרי כמה שבועות( מנסיון). זאת מחלה שמרוקנת אותך מאנרגיות, ומחלישה את הגוף להרבה זמן. אם זה באמת זה, הלכה לו העונה.
פדרר הוא אלוהיםהוא לא מרשה לעצמו לקחת שנת שבתון כל שלוש שנים כמו החבר שלך.
ודווקא הוא היה בכושר לא משהו בתקופה הזאת, ורק בדיעבד גילה שזה היה מונו. מעניין, אולי יש רמות שונות או משהו כזה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מחלימים ממונו כל כך מהר, גם אם זה כביכול עובד אחרי כמה שבועות( מנסיון). זאת מחלה שמרוקנת אותך מאנרגיות, ומחלישה את הגוף להרבה זמן. אם זה באמת זה, הלכה לו העונה.
ודווקא הוא היה בכושר לא משהו בתקופה הזאת, ורק בדיעבד גילה שזה היה מונו. מעניין, אולי יש רמות שונות או משהו כזה.
אלוהים.... 18-10 מה זה אומר לך? ו 8-2 הרבה יותר גרוע...![]()
אני מאמין שבאמת יש רמות שונות של מונו. נקווה שלסמית' יש (אם יש) את הגרסה הקלילה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מחלימים ממונו כל כך מהר, גם אם זה כביכול עובד אחרי כמה שבועות( מנסיון). זאת מחלה שמרוקנת אותך מאנרגיות, ומחלישה את הגוף להרבה זמן. אם זה באמת זה, הלכה לו העונה.
אלוהים.... 18-10 מה זה אומר לך? ו 8-2 הרבה יותר גרוע...![]()
אני מאמין שבאמת יש רמות שונות של מונו. נקווה שלסמית' יש (אם יש) את הגרסה הקלילה.
המאזן היחיד שחשוב בסופו של דבר זה ה- 17-11. אם לרפא לא היו ברכיים של בן 80, הוא אולי עוד היה משווה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים