סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2012, 10:43

felix_r כתב:
rc4991 כתב:אני כנראה עם סמים אבל אולי אפשר לנסות לעשות טרייד עם פילזן תמורת באראץ'?
הם לא מרוצים ממנו והוא בקושי משחק שם ויש להם גם את ארדן שהוא אחלה סנטר

מאיפה לקחת בכלל שהם לא מרוצים ממנו? התחלת להמציא חדשות? :)

הוא היה פצוע תקופה ארוכה, ורק חזר לפני שבוע וחצי, לכן הוא לא בכושר

בקיץ היו כמה דיווחים שהם עשויים לשחרר אותו,אני יודע שהוא היה פצוע אבל גם לפני הפציעה הוא לא שיחק הרבה והיה סביר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2012, 11:47

felix_r כתב:
jol9 כתב:פליקס, אולי מכבי כן חשבה בכיוון וגיששה אבל זה לא יצא כי לובליאנה רוצה את השחקן אצלה ולכן יכולה
לבקש מחיר גבוה עבורו.
מילאנו לעומת זאת לא רוצה את הנדריקס ולכן זאת עיסקה קלה יותר

אולי. אם כי ספק גדול בליבי, שלובליאנה אמרה "לא".
ללובליאנה אין סיכוי לעלות לטופ-16.
את אליפות סלובניה הם יקחו גם עם שרמאדיני.
ללובליאנה (בניגוד למילאנו) אין כסף. כל שנה הם על סף פירוק.

מצד שני לובליאנה מעוניינת בשחקן בעוד מילאנו רוצה לשחרר אותו...
שרמדיני אמנם שיחק בלובליאנה, אבל אני בטוח שהוא לא רוצה לוותר על השכר שהוא מרוויח במכבי (ובלובליאנה לא יישלמו לו ככה) ואולי הוא רוצה לחזור לאיטליה,
שם דווקא הצליח.

בנקודה קצת אחרת, הייתי שמח אם מכבי היתה קודם נפתרת ממדלי, שפשוט לא מתאים למכבי. שרמדיני הוא בכל זאת שחקן עם פוטנציאל, ואולי הוא יתחבר לעצמו ולקבוצה
בטופ 16.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2012, 13:52

דובי פיק טוען שעל פי גורם במכבי הם מחפשים עסקה עבור שרמדיני (כנראה טרייד כלשהו), כאשר כרגע קיינר-מדלי ישאר אלא אם קבוצה אחרת תיקח את חוזהו. מעבר לכך הוא מציין שבקבוצה מאוכזבים ממלקולם תומאס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 דצמבר 2012, 15:38

שארמדיני בסך הכל בן 23, ומגיע אחרי 2 עונות טובות ביורוליג, כשאחת מהן בקבוצה לא רעה בכלל שאפילו הייתה רחוקה סל ממקום בהצלבה. מישהו פה מוכן להתחייב שאין לבלאט חלק גדול ב"כישלון" שלו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 12 דצמבר 2012, 16:55

קודי כתב:דובי פיק טוען שעל פי גורם במכבי הם מחפשים עסקה עבור שרמדיני (כנראה טרייד כלשהו), כאשר כרגע קיינר-מדלי ישאר אלא אם קבוצה אחרת תיקח את חוזהו. מעבר לכך הוא מציין שבקבוצה מאוכזבים ממלקולם תומאס.

מעניין למה הם מאוכזבים מתומאס ... מה לעזאזל חשבו כשהביאו אותו כשכל ילד ידע שהוא ממש לא סנטר וממש לא איזה שוס גדול כשמשלמים עליו שקל וחצי , זה זר ממוצע ובינוני גם ביחס לזרים בליגה שלנו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2012, 17:08

MTA2311 כתב:שארמדיני בסך הכל בן 23, ומגיע אחרי 2 עונות טובות ביורוליג, כשאחת מהן בקבוצה לא רעה בכלל שאפילו הייתה רחוקה סל ממקום בהצלבה. מישהו פה מוכן להתחייב שאין לבלאט חלק גדול ב"כישלון" שלו?

בוודאי שיש. מישהו כאן טוען או טען אחרת??

בוואלה טוענים שמכבי תפנה להנדריקס בימים הקרובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 דצמבר 2012, 17:15

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:שארמדיני בסך הכל בן 23, ומגיע אחרי 2 עונות טובות ביורוליג, כשאחת מהן בקבוצה לא רעה בכלל שאפילו הייתה רחוקה סל ממקום בהצלבה. מישהו פה מוכן להתחייב שאין לבלאט חלק גדול ב"כישלון" שלו?

למעט פליקס, אני לא זוכר שמישהו העלה את הנקודה הזאת פה( כמובן שיכול להיות שאני טועה).
אני לא אומר שבלאט הוא האשם היחיד, אבל לא יכול להיות ששחקן שהציג יכולת טובה ביורוליג, יראה ככה במכבי. הקפיצה היא לא עד כדי כך גדולה. אני מציין את זה עכשיו, כי זה שוב מראה בדיוק איזה סוג של שחקנים בלאט אוהב, ואיזה שחקנים נמשיך לראות פה בעמדה הזאת גם בשנים הבאות. תומאס הוא אולי הקצנה של המגמה, אבל זה הסגנון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 12 דצמבר 2012, 18:49

אולי בכלל נצטרך עכשיו מישהו בעמדת הסמול, אם יתברר שסמית' יעדר לתקופה ארוכה.

אם כן, יש לי מועמד - מיקאל ז'לבאל שעוזב את צדביטה לאחר סיום שלב הבתים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2012, 19:31

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

למעט פליקס, אני לא זוכר שמישהו העלה את הנקודה הזאת פה( כמובן שיכול להיות שאני טועה).
אני לא אומר שבלאט הוא האשם היחיד, אבל לא יכול להיות ששחקן שהציג יכולת טובה ביורוליג, יראה ככה במכבי. הקפיצה היא לא עד כדי כך גדולה. אני מציין את זה עכשיו, כי זה שוב מראה בדיוק איזה סוג של שחקנים בלאט אוהב, ואיזה שחקנים נמשיך לראות פה בעמדה הזאת גם בשנים הבאות. תומאס הוא אולי הקצנה של המגמה, אבל זה הסגנון.

נכון. אבל לא מעלים כאן עוד כל מיני נקודות, ועדיין נראה שהרוב מסכים עם הטענה הזאת.
אני חשבתי ששרמדיני הוא החתמה מצויינת, אבל היום ברור שהוא לא מתאים למה שבלאט רוצה, ולכן הוא די מיותר וחסר ביטחון לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 דצמבר 2012, 19:37

הטעות אם גרגמל היתה כשבלאט, שאמור להכיר את עצמו ולדעת איזה סוג שחקנים הוא אוהב ומסתדר ואיזה לא, החליט למרות זאת להחתים אותו למרות שהוא ידע בדיוק איזה סוג שחקן הוא.

אם אתה יודע שאתה לא מסתדר ולא אוהב שחקנים רכים שהגנה זה לא העסק שלהם, למה אתה דורש להחתים כזה שחקן, ועוד אחרי ששיחקת נגדו וראית אותו במו עינך??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2012, 19:52

חנו'ש כתב:הטעות אם גרגמל היתה כשבלאט, שאמור להכיר את עצמו ולדעת איזה סוג שחקנים הוא אוהב ומסתדר ואיזה לא, החליט למרות זאת להחתים אותו למרות שהוא ידע בדיוק איזה סוג שחקן הוא.

אם אתה יודע שאתה לא מסתדר ולא אוהב שחקנים רכים שהגנה זה לא העסק שלהם, למה אתה דורש להחתים כזה שחקן, ועוד אחרי ששיחקת נגדו וראית אותו במו עינך??

זה נכון.
מצד שני הוא מאוד רצה את מאריץ', שגם הוא ביג מן שונה מאוד מהנדריקס, ג'יימס ותומאס.

אמרתי גם בהזמדנויות שונות שבלאט כל הקריירה שלו במכבי העביר עם סנטרים גדולים וטובים (האפמן, ניקו וסופו) ולכולם היו עונות נהדרות תחתיו (לסופו פחות בשניה).
אולי הוא חשב שהוא יוכל להפוך את שרמדיני למשהו אחר, אבל לא הצליח בזה, וזה גם קורה.

אני למשל הייתי מצפה מבלאט לקחת את ליאור ללבל אחר ולהאמין בו יותר לקראת המשך העונה הזאת והעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 דצמבר 2012, 19:54

וכמובן שגם יכול להיות שהוא הונחת עליו .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 דצמבר 2012, 19:57

MTA2311 כתב:וכמובן שגם יכול להיות שהוא הונחת עליו .

לפי הפרסום בוואלה זה היה רצון של בלאט, אבל מי יודע כמה זה אמת.
מה שכן, הוא לא היה ברירת מחדל, הוא הוחתם עוד לפני סוף העונה הקודמת והיה החתמה ראשונה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 דצמבר 2012, 20:20

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:וכמובן שגם יכול להיות שהוא הונחת עליו .

לפי הפרסום בוואלה זה היה רצון של בלאט, אבל מי יודע כמה זה אמת.
מה שכן, הוא לא היה ברירת מחדל, הוא הוחתם עוד לפני סוף העונה הקודמת והיה החתמה ראשונה.

זה אור, זה 90% הייתה אמירה צינית..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 13 דצמבר 2012, 11:16

אם סמית' באמת יעדר תקופה ארוכה יותר מכמה שבועות, מכבי צריכה בהחלט לשקול ברצינות הבאת גארד/סווינגמן נוסף, גם אם זה אומר שאחד הזרים לא ישחק בליגה. יש מספיק משחקי טופ 16 ואולי גם הצלבה אחר כך כדי שהוא יוכל לשחק בהם. בכל מקרה, זה לא צריך לשנות את הצורך הדחוף בגבוה רציני.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 13 דצמבר 2012, 11:25

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=299671

באופן לא מפתיע, קאזאן לא הסכימה לוותר על השחקן הכי טוב שלה תמורת השחקן הכי גרוע של מכבי בתוספת שני גרוש. אם בקיץ הילדים היו קצת חושבים הם היו יכולים להנחית כאן את ויוקאס בקלות תמורת פחות ממיליון דולר (הוא מרוויח בקאזאן הרחוקה 1.1 מיליון דולר לעונה. סביר שתמורת הקרבה לבית, השמש התל אביבית, הקבוצה הגדולה, היורוליג והמאמן הוא היה מתפשר בכמה שקלים).
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 דצמבר 2012, 11:42

אם זה נכון, אז לפחות הכיוון חיובי. מחפשים סנטר אמיתי עם נוכחות מתחת לסלים ע"ח גוש החמאה שרמדיני.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 13 דצמבר 2012, 11:59

מכבי פונה לקבוצה הלא נכונה. קאזאן קבוצה אמידה שיש לה עוד בנק מטרות לא פשוטות ביורוקאפ ובליגה הרוסית, הגם שמדובר באחד השחקנים הטובים של הקבוצה. אני במקום מכבי הייתי מתביית על לובליאנה ומפעיל עליהם לחץ על טרייד של שרמדיני תמורת ביינס עם תוספת כספית. פה כבר הסיכויים טובים יותר. את ויוקאס, כמו את מאריץ', ההנהלה הליצנית שלנו יכולה הייתה להביא כבר מזמן, אבל כנראה ש"עדיף" לשלם 400 אלף על תומאס ועוד איזה חצי מליון על סנטר באמצע העונה, במקום לתת מליון אחד על סנטר יעיל בתחילת העונה וגמרנו. לא הגיע הזמן לרענן את האורוות בקרב מקבלי ההחלטות אצלנו? חושבים חסכני, ומסיימים בזבזני.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 13 דצמבר 2012, 12:24

החציל האצטקי כתב:אם זה נכון, אז לפחות הכיוון חיובי. מחפשים סנטר אמיתי עם נוכחות מתחת לסלים ע"ח גוש החמאה שרמדיני.

לא רואה שום קשר בין ההצעה לקאזאן ומה שאתה אומר. וויוקאס שחקן טכני מאוד עם קליעה טובה, אבל גם הוא רך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 13 דצמבר 2012, 12:38

החציל האצטקי כתב:אם זה נכון, אז לפחות הכיוון חיובי. מחפשים סנטר אמיתי עם נוכחות מתחת לסלים ע"ח גוש החמאה שרמדיני.

הכיוון אכן חיובי, רק שהוא מגיע באיחור של כמה חודשים. מעבר לכך, אולי הכיוון חיובי אבל ברור שבכסף שמכבי תציע אף אחד לא יקח סנטר בינוני (במקרה הטוב) וישחרר סנטר טוב.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־18 אורחים