המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:אם יש לך שמות ריאלים תגיד לזרוק את זה על מחלקת הסקאוט ולהגיד זה תפקיד שלהם זה הכי קל , אין סנטרים יותר טובים פנויים בשוק שאני מכיר ואם מכבי תביא את ביינס זה לא רע יחסית להיצע שייש, הטעות הגדולה נעשתה בקייץ עם סופו ויקח זמן עד שנקבל שוב סנטר ברמה הזו .MTA2311 כתב:כשמכבי יתחילו לשלם לי כסף.
בינתיים, זה התפקיד של הצוות המקצועי ו"מחלקת הסקאוטינג" למצוא שחקנים שמתאימים לקבוצה.
במכבי אין גארדים שיודעים לשחק פיק אנד רול, אז לא מביאים סנטר שרוב מה שהוא עושה בהתקפה בנוי על פיק אנד רול.
אבל להגיד שאני דורש רק את הווארד...
ממש טעות, סופו שוב פצוע עד להודעה חדשה..
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:הגזמתי עם הדרישה שלי? לבקש שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה זה יותר מדי?
27 נקודות של ביינס במשחק נגד חימקי במוסקבה זה פאקטור מספיק בשבילך?
וזה מול קו קידמי לא רע של: ג'יימס אוגוסטין, פול דייויס ולונצ'אר.
ביינס רק פעם אחת קלע פחות מ 10
זה לא היית אתה שאמרת ש"גם הווארד לא יעזור למכבי"? בסגנון שמכבי משחקים בו כרגע, אין מקום לשחקן שמתבסס על פיק אנד רול. אם היה, שארמדיני לא היה נראה כמו שהוא נראה.
toja, כרגיל, הדברים שאתה אומר קצת תלושים מהמציאות. הסגנון של מכבי הפוך לגמרי ממה שמתאים לביינס.
מכיוון שבמכבי הגארדים יוצרים בעיקר לעצמם, ואפילו יוגב לא יודע לשחק פיק אנד רול, אנחנו צריכים שחקן שיודע ליצור לעצמו, או עוד שחקן בסגנון של שון ג'יימס.
כנראה שלא היה משהו אחד בשוק, ואני ממש אל נגד ההבאה שלו. אבל כולם צריכים להבין בדיוק מה מגיע לכאן.
מקאדו 3 כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:אם יש לך שמות ריאלים תגיד לזרוק את זה על מחלקת הסקאוט ולהגיד זה תפקיד שלהם זה הכי קל , אין סנטרים יותר טובים פנויים בשוק שאני מכיר ואם מכבי תביא את ביינס זה לא רע יחסית להיצע שייש, הטעות הגדולה נעשתה בקייץ עם סופו ויקח זמן עד שנקבל שוב סנטר ברמה הזו .MTA2311 כתב:כשמכבי יתחילו לשלם לי כסף.
בינתיים, זה התפקיד של הצוות המקצועי ו"מחלקת הסקאוטינג" למצוא שחקנים שמתאימים לקבוצה.
במכבי אין גארדים שיודעים לשחק פיק אנד רול, אז לא מביאים סנטר שרוב מה שהוא עושה בהתקפה בנוי על פיק אנד רול.
אבל להגיד שאני דורש רק את הווארד...
ממש טעות, סופו שוב פצוע עד להודעה חדשה..
צודק , שרמאדיני וג'יימס לא נפצעים אז עדיף אותם נכון ? אני מעדיף את סופו צולע על כל מיני שרוכים וחצאי גבוהים שייש לנו.
MTA2311 כתב:מבוסס על הרבה תנועה בהתקפה? מבוסס אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים, ובידודים. אין שום משחק מאורגן ומתוכנן.
ביינס שחקן טוב, שיתקשה מאוד לבוא לידי ביטוי במשחק ההתקפה כל עוד מכבי משחקת כמו שהיא משחקת. בדיוק כמו שארמדיני.
MTA2311 כתב:מבוסס על הרבה תנועה בהתקפה? מבוסס אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים, ובידודים. אין שום משחק מאורגן ומתוכנן..
מקאדו 3 כתב:מי מזלזל ? שון ג'יימס והסיטואציה הזו מזכירים לי את מקרה דאור פישר , שחקן גבוהה חסר מאסה וחסר משחק גב סל לחלוטין חוסם טוב שיתן מספרים לא רעים בעיקר בגלל שלמכבי אין סנטר אמיתי וטוב ואין ברירה אלה לשחק איתו , הוא פשוט עדיף על כל השאר אבל למרות הכל תמיד תהיה בנחיתות בצבע מול גבוהים מאסיביים עם משחק פוסט טוב שייש לקבוצות הגדולות , בשלב הבה הוא אולי יתן נקודות וקצת חסימות אבל גבוהיי היבשת יחגגו עליו ועל חוסר המאסה שלו.
מקאדו 3 כתב:מי מזלזל ? שון ג'יימס והסיטואציה הזו מזכירים לי את מקרה דאור פישר , שחקן גבוהה חסר מאסה וחסר משחק גב סל לחלוטין חוסם טוב שיתן מספרים לא רעים בעיקר בגלל שלמכבי אין סנטר אמיתי וטוב ואין ברירה אלה לשחק איתו , הוא פשוט עדיף על כל השאר אבל למרות הכל תמיד תהיה בנחיתות בצבע מול גבוהים מאסיביים עם משחק פוסט טוב שייש לקבוצות הגדולות , בשלב הבה הוא אולי יתן נקודות וקצת חסימות אבל גבוהיי היבשת יחגגו עליו ועל חוסר המאסה שלו.
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:מבוסס על הרבה תנועה בהתקפה? מבוסס אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים, ובידודים. אין שום משחק מאורגן ומתוכנן..
זה די מעניין שקבוצה שההתקפה שלה מבוססת אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים ובידודים ללא שום משחק מאורגן ומתוכנן מדורגת במקום השלישי ביורוליג באסיסטים למשחק (אחרי סיינה וחימקי)...
שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
toja27 כתב:שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
כי מילים לא עולות כאן כסף אז אנשים אומרים דברים גם אם הם לא בטוחים במה שהם אומרים. אני ראיתי את המשחק הזה נגד חימקי והוא עשה נק' מכל מיני מצבים שונים כמו הרבה נק' מפוסט אפ למשל. אבל לך תתווכח....
MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:מבוסס על הרבה תנועה בהתקפה? מבוסס אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים, ובידודים. אין שום משחק מאורגן ומתוכנן..
זה די מעניין שקבוצה שההתקפה שלה מבוססת אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים ובידודים ללא שום משחק מאורגן ומתוכנן מדורגת במקום השלישי ביורוליג באסיסטים למשחק (אחרי סיינה וחימקי)...
לא כזה מעניין. כשיש בקבוצה שחקנים כמו היקמן ויוגב, שהם חודרים טובים סביר להניח שיווצרו גם מצבי קליעה לשחקנים אחרים. גם ליאור יוצר יפה לאחרים. אבל אין קשר בין זה לבין כדורסל מאורגן ומתוכנן. התרגילים בנאליים וצפויים, התיאום לא מרשים ולא רואים שיפור במשחק ההתקפה לאורך העונה.
EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:מבוסס על הרבה תנועה בהתקפה? מבוסס אך ורק על פעולות אישיות של שחקנים, ובידודים. אין שום משחק מאורגן ומתוכנן..
לא כזה מעניין. כשיש בקבוצה שחקנים כמו היקמן ויוגב, שהם חודרים טובים סביר להניח שיווצרו גם מצבי קליעה לשחקנים אחרים. גם ליאור יוצר יפה לאחרים. אבל אין קשר בין זה לבין כדורסל מאורגן ומתוכנן. התרגילים בנאליים וצפויים, התיאום לא מרשים ולא רואים שיפור במשחק ההתקפה לאורך העונה.
ופוסט-אפ לסופו זה לא בנאלי וצפוי? בסופו של דבר זה לא משנה אם אתה משיג נק' בגלל כדורסל מאורגן ומסודר או בגלל כאוס טוטאלי בהתקפה, העיקר שאתה משיג נק'. ואם חדירות של היקמן ואוחיון בתוספת מסירות של ליאור יוצרות מצבי זריקה נוחים לשחקנים אחרים אז מה בדיוק הבעיה עם זה? הרי ממילא המטרה של משחק התקפה מאורגן ומתוכנן היא ליצור מצבי זריקה נוחים לשחקנים אחרים.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
כי מילים לא עולות כאן כסף אז אנשים אומרים דברים גם אם הם לא בטוחים במה שהם אומרים. אני ראיתי את המשחק הזה נגד חימקי והוא עשה נק' מכל מיני מצבים שונים כמו הרבה נק' מפוסט אפ למשל. אבל לך תתווכח....
אתה גם טוען שג'יימס עדיף על סופו כי הוא נתן כמה משחקים חמודים בבית יורוצאלנג'. אם מילים היו עולות כאן כסף היית גר ברחוב היום.
ראית עוד משחקים שלו העונה? כי אני כן. מדובר בשחקן שהכוח העיקרי שלו הוא פיק אנד רול, הכוח המשני הוא תנועה והתמצאות מתחת לסל ורק בסוף אפשר לציין את הפוסט אפ. אבל לך תתווכח עם בן אדם שראה רק את המשחק הכי טוב שלו, ומרשה לעצמו לזרוק הצהרות לאוויר.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
אתה גם טוען שג'יימס עדיף על סופו כי הוא נתן כמה משחקים חמודים בבית יורוצאלנג'. אם מילים היו עולות כאן כסף היית גר ברחוב היום.
ראית עוד משחקים שלו העונה? כי אני כן. מדובר בשחקן שהכוח העיקרי שלו הוא פיק אנד רול, הכוח המשני הוא תנועה והתמצאות מתחת לסל ורק בסוף אפשר לציין את הפוסט אפ. אבל לך תתווכח עם בן אדם שראה רק את המשחק הכי טוב שלו, ומרשה לעצמו לזרוק הצהרות לאוויר.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
אף פעם לא אמרתי שג'יימס עדיף על סופו אז על תכניס מילים לפי.ג'יימס וסופו הם שני סנטרים שונים באופיים ולכל אחד מהם יש את היתרונות ואת החסרונות שלו. מה שכן,אם אני הייתי הנהלת מכבי בקיץ האחרון והיו אומרים לי לשחרר אחד מהם אז בלי לחשוב הרבה הייתי משחרר את סופו ומביא במקומו סנטר אחר דוגמת ביינס ואת וג'יימס הייתי משאיר בשמחה כסנטר שני.
אני מודה שלא ראיתי את כל המשחקים של ביינס העונה למרות שראיתי יותר ממשחק אחד אבל זה הספיק לי להתרשם שהוא לא חי על פיק אנד רול כמו שאתה טוען.לי יש ספק גדול אם ראית משחק אחד שלו, אם ראית אותו משחק איך אתה טוען את מה שאתה טוען זה פשוט לא נכון עובדתית. זה נכון שהוא מתחיל הרבה התקפות בחסימה לפיק אנד רול אבל זה בטח לא הדבר היחיד שהוא יודע לעשות כמו שאתה מנסה להציג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים