שחף כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.
כי מילים לא עולות כאן כסף אז אנשים אומרים דברים גם אם הם לא בטוחים במה שהם אומרים. אני ראיתי את המשחק הזה נגד חימקי והוא עשה נק' מכל מיני מצבים שונים כמו הרבה נק' מפוסט אפ למשל. אבל לך תתווכח....
אתה גם טוען שג'יימס עדיף על סופו כי הוא נתן כמה משחקים חמודים בבית יורוצאלנג'. אם מילים היו עולות כאן כסף היית גר ברחוב היום.
ראית עוד משחקים שלו העונה? כי אני כן. מדובר בשחקן שהכוח העיקרי שלו הוא פיק אנד רול, הכוח המשני הוא תנועה והתמצאות מתחת לסל ורק בסוף אפשר לציין את הפוסט אפ. אבל לך תתווכח עם בן אדם שראה רק את המשחק הכי טוב שלו, ומרשה לעצמו לזרוק הצהרות לאוויר.
אני חושב שאתה מסתכל על הדברים בצורה קצת לא נכונה. קודם כל, אין למכבי זמן להכניס למערכת סנטר שמבוסס רק על פוסט אפים. זה מסוג השחקנים שבדרך כלל זקוקים לזה שהקבוצה תיבנה עבורם(כמו מאריץ' בפרטיזן, או סופו). אם יש לו את הדברים האלה בארסנל, והוא יודע גם לעשות נקודות מפיק אנד רול ומתנועה בלי כדור זה מצויין. שחקן מטרה זה לא תמיד שחקן פוסט אפ. באטיסט תיפקד בפאו בעיקר על תקן פינישר של פיק אנד רולים. עכשיו תשאל ' אז מה ההבדל משרמדיני'? אז שרמדיני יותר איטי וכבד והרבה פחות פיזי ואתלטי.
השחקן שהכי קל להכניס למערכת באמצע העונה, זה שחקן עם יכולות אישיות גבוהות. דווקא שחקן כמו ביינס, שתלוי בשחקנים אחרים, ובתיאום קבוצתי, יתקשה יותר להשתלב.
הלוואי שלביינס היו את היכולות של באטיסט בפוסט, ובכל מקרה, אם במכבי היו מוסרים כמו דיאמנטידיס אני הייתי הראשון לשמוח על ההחתמה של ביינס.
שארמדיני גם הרבה יותר טכני ומוכשר, אבל זה לא רלוונטי בדיוק כמו שהדברים שאתה ציינת לא רלוונטים. בסופו של דבר, שניהם משיגים את הנקודות שלהם בדיוק באותן דרכים.