סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 דצמבר 2012, 18:41

שחף כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.

כי מילים לא עולות כאן כסף אז אנשים אומרים דברים גם אם הם לא בטוחים במה שהם אומרים. אני ראיתי את המשחק הזה נגד חימקי והוא עשה נק' מכל מיני מצבים שונים כמו הרבה נק' מפוסט אפ למשל. אבל לך תתווכח....

אתה גם טוען שג'יימס עדיף על סופו כי הוא נתן כמה משחקים חמודים בבית יורוצאלנג'. אם מילים היו עולות כאן כסף היית גר ברחוב היום.
ראית עוד משחקים שלו העונה? כי אני כן. מדובר בשחקן שהכוח העיקרי שלו הוא פיק אנד רול, הכוח המשני הוא תנועה והתמצאות מתחת לסל ורק בסוף אפשר לציין את הפוסט אפ. אבל לך תתווכח עם בן אדם שראה רק את המשחק הכי טוב שלו, ומרשה לעצמו לזרוק הצהרות לאוויר.

אני חושב שאתה מסתכל על הדברים בצורה קצת לא נכונה. קודם כל, אין למכבי זמן להכניס למערכת סנטר שמבוסס רק על פוסט אפים. זה מסוג השחקנים שבדרך כלל זקוקים לזה שהקבוצה תיבנה עבורם(כמו מאריץ' בפרטיזן, או סופו). אם יש לו את הדברים האלה בארסנל, והוא יודע גם לעשות נקודות מפיק אנד רול ומתנועה בלי כדור זה מצויין. שחקן מטרה זה לא תמיד שחקן פוסט אפ. באטיסט תיפקד בפאו בעיקר על תקן פינישר של פיק אנד רולים. עכשיו תשאל ' אז מה ההבדל משרמדיני'? אז שרמדיני יותר איטי וכבד והרבה פחות פיזי ואתלטי.

השחקן שהכי קל להכניס למערכת באמצע העונה, זה שחקן עם יכולות אישיות גבוהות. דווקא שחקן כמו ביינס, שתלוי בשחקנים אחרים, ובתיאום קבוצתי, יתקשה יותר להשתלב.
הלוואי שלביינס היו את היכולות של באטיסט בפוסט, ובכל מקרה, אם במכבי היו מוסרים כמו דיאמנטידיס אני הייתי הראשון לשמוח על ההחתמה של ביינס.
שארמדיני גם הרבה יותר טכני ומוכשר, אבל זה לא רלוונטי בדיוק כמו שהדברים שאתה ציינת לא רלוונטים. בסופו של דבר, שניהם משיגים את הנקודות שלהם בדיוק באותן דרכים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2012, 18:44

שחף כתב:למה אתם חושבים שביינס כסקורר המוביל של הקבוצה שלו חי רק מפיק אנד רול? זה בלתי אפשרי, ובלתי אפשרי לעשות 28 נקודות במשחק אחד מפיק אנד רול, אלא אם כן משחקים איתך בקבוצה דיאמנטידיס, שאראס או סטיב נאש. לאור זה שאף אחד מהם לא משחק בלובליאנה כנראה שיש לביינס עוד כמה טריקים בשרוול.

קארל מאלון עשה 39 אלף נקודות מפיק אנד רול.... (אה, והוא לא שיחק עם אף אחד מהשלושה שהזכרת... :tongue1 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 דצמבר 2012, 18:46

אור, אני לא ראיתי את ביינס כך שאני לא יכולה להביע דעה עליו.
אבל אני חושבת שהסיבה העיקרית שבגללה גרגמל נכשל במכבי היא לא כי אין לא פוסט אפ והוא לא יודע ליצור בעצמו, כי זה ניתן להגיד גם על ג'יימס ותומאס, אלא מהסיבה שהוא יותר מידי חלש ורך בהגנה וזה פשוט מחרפן את בלאט (אפילו אליהו עם כל הכישרון שלו סבל מזה לא מעט).
אם ביינס ייתן גוף וישמור כמו שצריך בהגנה, הוא יקבל יותר הזדמנויות מגרגמל.
מה הוא יעשה מזה, אני כבר לא יודעת....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עידן » 15 דצמבר 2012, 19:21

jol9 כתב:

קארל מאלון עשה 39 אלף נקודות מפיק אנד רול.... (אה, והוא לא שיחק עם אף אחד מהשלושה שהזכרת... :tongue1 )

תכל'ס. עם מי הוא שיחק בכלל? סטוקטון? לנו יש את אוחיון! ;)

עריכה: אגב, הוא קלע "רק" 36 אלף נקודות בערך, לא? 39 אלף זה לא עבדול-ג'באר?
עידן

הודעהעל ידי jol9 » 15 דצמבר 2012, 19:25

עידן כתב:
jol9 כתב:

תכל'ס. עם מי הוא שיחק בכלל? סטוקטון? לנו יש את אוחיון! ;)

עריכה: אגב, הוא קלע "רק" 36 אלף נקודות בערך, לא? 39 אלף זה לא עבדול-ג'באר?

נכון... היה רחוק עונה אחת סבירה במונחים שלו מלשבור את השיא...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 דצמבר 2012, 20:08

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

כי מילים לא עולות כאן כסף אז אנשים אומרים דברים גם אם הם לא בטוחים במה שהם אומרים. אני ראיתי את המשחק הזה נגד חימקי והוא עשה נק' מכל מיני מצבים שונים כמו הרבה נק' מפוסט אפ למשל. אבל לך תתווכח....

אתה גם טוען שג'יימס עדיף על סופו כי הוא נתן כמה משחקים חמודים בבית יורוצאלנג'. אם מילים היו עולות כאן כסף היית גר ברחוב היום.
ראית עוד משחקים שלו העונה? כי אני כן. מדובר בשחקן שהכוח העיקרי שלו הוא פיק אנד רול, הכוח המשני הוא תנועה והתמצאות מתחת לסל ורק בסוף אפשר לציין את הפוסט אפ. אבל לך תתווכח עם בן אדם שראה רק את המשחק הכי טוב שלו, ומרשה לעצמו לזרוק הצהרות לאוויר.

אף פעם לא אמרתי שג'יימס עדיף על סופו אז על תכניס מילים לפי.ג'יימס וסופו הם שני סנטרים שונים באופיים ולכל אחד מהם יש את היתרונות ואת החסרונות שלו. מה שכן,אם אני הייתי הנהלת מכבי בקיץ האחרון והיו אומרים לי לשחרר אחד מהם אז בלי לחשוב הרבה הייתי משחרר את סופו ומביא במקומו סנטר אחר דוגמת ביינס ואת וג'יימס הייתי משאיר בשמחה כסנטר שני.
אני מודה שלא ראיתי את כל המשחקים של ביינס העונה למרות שראיתי יותר ממשחק אחד אבל זה הספיק לי להתרשם שהוא לא חי על פיק אנד רול כמו שאתה טוען.לי יש ספק גדול אם ראית משחק אחד שלו, אם ראית אותו משחק איך אתה טוען את מה שאתה טוען זה פשוט לא נכון עובדתית. זה נכון שהוא מתחיל הרבה התקפות בחסימה לפיק אנד רול אבל זה בטח לא הדבר היחיד שהוא יודע לעשות כמו שאתה מנסה להציג.

אני לא טוען שזה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות. אל תכניס מילים לפי.
לפי רוב הדברים שאתה כותב פה, אני בספק אם ראית אי פעם משחק כדורסל כלשהו. עובדתית, את רוב הנקודות הוא משיג בפיק אנד רול, ואם היית רואה עוד כמה משחקים שלו, לא היינו מנהלים את הדיון הזה עכשיו.

בתחילת העונה אנשים פה ניסו לשכנע אותי שקיינר מדלי עדיף בהרבה על בלו, כי הוא שחקן מגוון יותר. אותם אנשים, לא ראו עשירית מכמות המשחקים שאני ראיתי של קיינר מדלי, ולכן הטעות שלהם הייתה צפויה. הסיטואציה הזאת די מוכרת לי.

את הדיון הזה לא היינו מנהלים אם לא היית מנסה להתחכם ולהגיד שביינס לא יהיה טוב התקפית בגלל תיאוריית הפיק אנד רול.טיעון מוזר ושכלתני מדי בסגנון שגיא כהן. כאילו בלובליאנה העבודה שלו הייתה קלה יותר מאשר במכבי.התעלמת לגמרי מהסטטיסטיקה ומהמספרים שהוצגו לך ואחר כך אתה עוד אומר לי שלא ראיתי משחק כדורסל.שמענו עליך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 15 דצמבר 2012, 20:19

עכשיו גם ביינס לא מספיק טוב? נו, באמת. הוא הכי טוב שאפשר לשים עליו היום יד, רק שאני מתקשה לראות את מכבי עושה את זה. זה לא מסובך במיוחד לשכנע שחקן שמרוויח 100,000 דולר להגיע למכבי, הבעיה היא לשכנע את הקבוצה שלו לוותר עליו ולסגור איתה את מחיר השחרור שלו. אני בספק גדול מאוד אם ילדי מכבי מסוגלים לעשות את זה, בדיוק כמו שבקיץ הם לא הצליחו לסגור עם אף שחקן רציני שהיתה עליו תחרות כלשהי.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 15 דצמבר 2012, 22:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 דצמבר 2012, 20:21

toja, השחקן משחק בסגנון x ומכבי משחקת בסגנון y. יכול להיות שמכבי תשנה את הסגנון ויכול להיות שהוא יתאקלם. כל מה שאמרתי זה שיהיה לו הרבה יותר קשה ממה שחלק מהאנשים פה חושבים. בוא נגיד שכבר היו לי טיעונים הרבה יותר שכלתניים ומוזרים מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2012, 20:21

אני אשמח לשמוע על מועמד טוב מביינס. הנדריקס? גם לו אין בדיוק פוסט אפ. בוודאי לא מול ברצלונה ופנר אולקר. וויליאמס? שחקן טיפש להחריד, שומר מזעזע.
נשארנו עם פלאניניץ'. לא יודע כמה שחקן בגילו ישתלב בגילו בקבוצה כמו מכבי. גם שחקן כמו טומיץ' לא השתלב מיידית בריאל(זוכרים איך הוא נראה בהיכל מול פישר ולאסמה?) ועד כמה הוא בכלל יהיה טוב משרמדיני בכדורסל של בלאט, או בכלל.
שחף

הודעהעל ידי misha » 15 דצמבר 2012, 20:26

הכל עניין של אלטרנטיבה. באמצע העונה אין לך באמת מבחר גדול ואת הלוקסוס של התאמה לשיטה - אתה פשוט מביא את השחקן הפנוי הטוב ביותר ומקווה לטוב. ככה זה כשעושים שטויות בקיץ.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי toja27 » 15 דצמבר 2012, 20:26

MTA2311 כתב:toja, השחקן משחק בסגנון x ומכבי משחקת בסגנון y. יכול להיות שמכבי תשנה את הסגנון ויכול להיות שהוא יתאקלם. כל מה שאמרתי זה שיהיה לו הרבה יותר קשה ממה שחלק מהאנשים פה חושבים. בוא נגיד שכבר היו לי טיעונים הרבה יותר שכלתניים ומוזרים מזה.

אוקיי, יכול להיות שלקחנו את זה רחוק מדי. בכל אופן אני באופן אישי מאוד אשמח אם הוא יגיע ויש לי הרגשה טובה לגביו.הימים יגידו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2012, 20:30

חוץ מזה- גם אני הייתי מעדיף את וויוקאס. אני מניח שגם בלאט. אבל פדרמן הגאון החליט להציע אותו סכום לשחקן פצוע וטיפש בקיץ במקום לקחת את הסנטר הפנוי הטוב ביותר בקיץ אחרי שמאריץ' הבריז. בטח קאזאן צחקו לו בפנים כשהוא הציע להם להחליף אותו בשרמדיני.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2012, 20:34

הסיכוי הכי גדול שבסוף נקבל דווקא את הנדריקס. פורסם, שמילאנו רוצה פשוט לחתוך אותו מהקבוצה, ולהחזיר את ראדושביץ' מהשאלה בריטאס (לראדושביץ' יש חוזה במילאנו והוא פשוט הושאל לריטאס)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2012, 20:36

פדרמן אמר שהוא כנראה לא יבוא. אני לא חושב שפדרמן ירצה לספוג את החוזה שלו. בצדק לחלוטין.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2012, 20:40

שחף כתב:פדרמן אמר שהוא כנראה לא יבוא. אני לא חושב שפדרמן ירצה לספוג את החוזה שלו. בצדק לחלוטין.

אבל זה העניין, שמילאנו במילא חותכת אותו. אף אחד לא צריך לספוג את החוזה שלו. קודם הוא יחתך, ואז פדרמן יחתים אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 15 דצמבר 2012, 20:42

גלדסטון כתב שעניין הנדריקס היה מסך עשן לחבר'ה שמכבי באמת רוצה. אני די מקווה שזה נכון.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2012, 22:00

שחף כתב:גלדסטון כתב שעניין הנדריקס היה מסך עשן לחבר'ה שמכבי באמת רוצה. אני די מקווה שזה נכון.

גם אני. כי אני באמת לא מאמין שהנדריקס יכול לחזק את מכבי בתחום כלשהו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 16 דצמבר 2012, 01:24

שאלה שמסקרנת אותי....
נניח ומכבי תלך על שני שחקנים- ברור שאחד יהיה זר ואחד ישראלי (לא זכור לי שמכבי החתימה זר רק לאירופה)

טיוס+ גארד כלשהו (נניח פרקינס שקבוצתו הודחה מהיורוקאפ)
ביינס+ יותם\ נעימי (לגבי יותם זאת שנת מס חדשה ככה שיש סיכוי שזה רלוונטי...)
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 דצמבר 2012, 01:27

מקובי כתב:שאלה שמסקרנת אותי....
נניח ומכבי תלך על שני שחקנים- ברור שאחד יהיה זר ואחד ישראלי (לא זכור לי שמכבי החתימה זר רק לאירופה)

מה השאלה? חח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 16 דצמבר 2012, 01:30

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:שאלה שמסקרנת אותי....

מה השאלה? חח

חחח חשבתי שזה ברור :)

על איזה מהצמדים הייתם הולכים? :)
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים