סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

הודעהעל ידי קודי » 17 דצמבר 2012, 09:40

חנו'ש כתב:האמת שאני לא מכירה מספיק את ביינס כדי לחוות דיעה (ראיתי רק משחק אחד שלו מהאדראטית ולא והתרשמתי יותר מידי....), אבל גם חזרה של הנדריקס ממש לא מלהיבה אותי בלשון המעטה.
יש בזה איזו התפשרות על הבינוניות המוכרת והידועה וחזרה אחורה, במקום נסיון להתקדם הלאה למשהו טוב יותר, גם אם זה הימור שבסוף יצא גרוע יותר.

לדעתי להתקדם ולהמר אפשר בקיץ. כרגע צריך להביא מישהו שיוכל להשתלב מהר וגם כך ההיצע מאוד מצומצם. החשש שלי הוא שלביינס, שצריך לבנות תרגילים בשבילו, יהיה קשה להשתלב באמצע העונה ואז יקרה איתו משהו דומה למה שקרה עם מצ'באן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 דצמבר 2012, 09:52

יוסי22 כתב:זה הרי ברור שבלאט לא עושה שום דבר שלילי , רק ההנהלה .

כדאי להזכיר שוב שבלאט התעקש על מדלי במיליון דולר , אין פה שום התפשרות שלו אלא סתם בחירה שגויה במיוחד.

שארמדיני היה מצוין שנה שעברה ואם השנה הוא לא מתפקד כנראה שלבלאט ושיטת המשחק שלו יש קשר לזה .

לגבי הנדריקס הוא נותן עונה ביזיונית בערך כמו מדלי אז למה להחליף פרה בחמור?

אם בלו לא היה עוזב, מדלי בכלל לא היה עולה כאופציה.
אם כבר אז הטעות של בלאט היא שהוא הלך על שחקן כזה יקר בעמדה 4, מה שלא יקרה יותר בעתיד הקרוב לדעתי.

זה ששחקן היה מצויין בקבוצה אחת וכושל בקבוצה אחרת, זה לא משהו חדש. זה קרה למאחיה וג'קסון בצסקא (לג'קסון זה קרה תחת מאמן העל מסינה),
שהיו טובים משרמדיני.

אי אפשר להגיד שבלאט לא ניסה וששרמדיני לא קיבל הזדמנות. זה לא הסתדר וזהו, לא צריך לחפש רחוק מדי.
אתה הרי לא מצפה שבלאט ישנה את שיטת המשחק שלו לטובת שחקן יחסית שולי בסגל.

הנדריקס אכן נותן עונה בזיונית, אבל הוא לא שכח לשחק כדורסל. אני בטוח שאם מדלי חוזר עכשיו לולנסיה, או לאיזו קבוצה שמתאימה לו,
הוא יחזור לשחק כמו ששיחק בעונה שעברה, וזה נכון גם לגבי הנדריקס.
יש שחקנים שלא מסתדרים במקומות מסויימים, וזה קרה גם לטובים ביותר כמו שאראס ובאסטון במעבר שלהם לNBA.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 דצמבר 2012, 09:55

קודי כתב:
חנו'ש כתב:האמת שאני לא מכירה מספיק את ביינס כדי לחוות דיעה (ראיתי רק משחק אחד שלו מהאדראטית ולא והתרשמתי יותר מידי....), אבל גם חזרה של הנדריקס ממש לא מלהיבה אותי בלשון המעטה.
יש בזה איזו התפשרות על הבינוניות המוכרת והידועה וחזרה אחורה, במקום נסיון להתקדם הלאה למשהו טוב יותר, גם אם זה הימור שבסוף יצא גרוע יותר.

לדעתי להתקדם ולהמר אפשר בקיץ. כרגע צריך להביא מישהו שיוכל להשתלב מהר וגם כך ההיצע מאוד מצומצם. החשש שלי הוא שלביינס, שצריך לבנות תרגילים בשבילו, יהיה קשה להשתלב באמצע העונה ואז יקרה איתו משהו דומה למה שקרה עם מצ'באן.

חוץ מזה שמכבי לא הולכת כאן אחורה, אלא קדימה, כי היא מביאה שחקן טוב במקום שחקן רע (הכל בהקשר למכבי).
ז"א במקום 20 דקות טובות של מכבי בעמדה 5 עם שון ג'יימס כששאר הדקות תלויות במצב הרוח של תומאס, נקבל 40 דקות טובות בעמדה 5 (פלוס מינוס),
ומחליף טוב לאליהו במקום מדלי שרק הורס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי aribari24 » 17 דצמבר 2012, 10:35

אם מביאים את הנדריקס חייבים לעשות את זה תוך סיכום לעונה הבאה..

אין שום טעם להביא אותו ל-4 חודשים
aribari24

הודעהעל ידי felix_r » 17 דצמבר 2012, 11:08

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.

מקווה שזה לא נכון

דווקא אני רואה איך זה יוצא לשמחת כל הצדדים.
הרי את האהדה של בלאט לשחקן כולנו מכירים, ומצידו של פדרמן אני חושבת שזו עסקה זולה יותר מביינס שהרי למילאנו לא צריך לשלם בייאאוט כי הם אלה שרוצים להיפטר ממנו.
ככה גם בלאט מקבל את שאהבה נפשו וגם פדרמן משלם פחות כסף עבור החיזוק.
Win-win לשני הצדדים ורק מכבי עלולה להפסיד.....

בואי ואגיד לך משהו, שלא שמעת בשום מקום (בלי שום קשר ליחס שלי להנדריקס):

הנדריקס היה חלש בחצי השני של העונה במכבי, ובמילאנו הוא משחק עוד יותר גרוע, פשוט אפסי. זה מוזר. אולי יש לכך סיבה?
אני חושש מאוד, שהוא מסתיר איזו פציעה או מחלה! לא חסרים מקרים כאלה, שהשחקנים הסתירו מוגבלויות על מנת לחתום על חוזה גבוה.
תבדקי את הסטטיסטיקה שלו העונה. עד כמה שאני לא מחזיק מהנדרקיס, בכל זאת זה פשוט לא הגיוני! אפילו זלמנסון היה עושה מספרים טובים מאלה. זה לא יכול להיות, שהנדריקס בריא משחק עד כדי כך חלש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2012, 11:20

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
קודי כתב:הגזטה דלה ספורט האיטלקי מפרסם הבוקר שהנדריקס יושאל ממילאנו למכבי עד תום העונה.

מקווה שזה לא נכון

דווקא אני רואה איך זה יוצא לשמחת כל הצדדים.
הרי את האהדה של בלאט לשחקן כולנו מכירים, ומצידו של פדרמן אני חושבת שזו עסקה זולה יותר מביינס שהרי למילאנו לא צריך לשלם בייאאוט כי הם אלה שרוצים להיפטר ממנו.
ככה גם בלאט מקבל את שאהבה נפשו וגם פדרמן משלם פחות כסף עבור החיזוק.
Win-win לשני הצדדים ורק מכבי עלולה להפסיד.....

בואי ואגיד לך משהו, שלא שמעת בשום מקום (בלי שום קשר ליחס שלי להנדריקס):

הנדריקס היה חלש בחצי השני של העונה במכבי, ובמילאנו הוא משחק עוד יותר גרוע, פשוט אפסי. זה מוזר. אולי יש לכך סיבה?
אני חושש מאוד, שהוא מסתיר איזו פציעה או מחלה! לא חסרים מקרים כאלה, שהשחקנים הסתירו מוגבלויות על מנת לחתום על חוזה גבוה.
תבדקי את הסטטיסטיקה שלו העונה. עד כמה שאני לא מחזיק מהנדרקיס, בכל זאת זה פשוט לא הגיוני! אפילו זלמנסון היה עושה מספרים טובים מאלה. זה לא יכול להיות, שהנדריקס בריא משחק עד כדי כך חלש.

אתה ראית מהתגובות שלי שהנדריקס הוא לא ממש משאת נפשי (למרות שאני יכולה להסכים שהוא עדיף מכלום...).
אבל תירוצים של פציעות זה משהו שאפשר לתת כמעט לכל שחקן שעובר קבוצה ופתאום לא מצליח למרות שרק שנה לפני כן היה נהדר בקבוצה קודמת.
היי, יש לך 2 כאלה שלעת עתה עוד לובשים צהוב (למרות שאחד מהם באמת פצוע כרגע... :whistle)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 17 דצמבר 2012, 11:23

אתה ראית מהתגובות שלי שהנדריקס הוא לא ממש משאת נפשי (למרות שאני יכולה להסכים שהוא עדיף מכלום...).
אבל תירוצים של פציעות זה משהו שניתן כמעט לכל שחקן שעובר קבוצה ופתאום לא מצליח למרות שרק שנה לפני כן היה נהדר בקבוצה קודמת.
היי, יש לך 2 כאלה שלעת עתה עוד לובשים צהוב (למרות שאחד מהם באמת פצוע כרגע... )

דרך אגב, אני זוכר, שבהמשחקי ההכנה קנר-מדלי גם כן נפצע לאחר משחק מצוין שלו. יש מצב שגם לו יש פציעה, שבגללה הוא לא מצליח, ואנחנו פשוט לא יודעים על זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 17 דצמבר 2012, 11:26

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:זה הרי ברור שבלאט לא עושה שום דבר שלילי , רק ההנהלה .

כדאי להזכיר שוב שבלאט התעקש על מדלי במיליון דולר , אין פה שום התפשרות שלו אלא סתם בחירה שגויה במיוחד.

שארמדיני היה מצוין שנה שעברה ואם השנה הוא לא מתפקד כנראה שלבלאט ושיטת המשחק שלו יש קשר לזה .

לגבי הנדריקס הוא נותן עונה ביזיונית בערך כמו מדלי אז למה להחליף פרה בחמור?

אם בלו לא היה עוזב, מדלי בכלל לא היה עולה כאופציה.
אם כבר אז הטעות של בלאט היא שהוא הלך על שחקן כזה יקר בעמדה 4, מה שלא יקרה יותר בעתיד הקרוב לדעתי.

זה ששחקן היה מצויין בקבוצה אחת וכושל בקבוצה אחרת, זה לא משהו חדש. זה קרה למאחיה וג'קסון בצסקא (לג'קסון זה קרה תחת מאמן העל מסינה),
שהיו טובים משרמדיני.

אי אפשר להגיד שבלאט לא ניסה וששרמדיני לא קיבל הזדמנות. זה לא הסתדר וזהו, לא צריך לחפש רחוק מדי.
אתה הרי לא מצפה שבלאט ישנה את שיטת המשחק שלו לטובת שחקן יחסית שולי בסגל.

הנדריקס אכן נותן עונה בזיונית, אבל הוא לא שכח לשחק כדורסל. אני בטוח שאם מדלי חוזר עכשיו לולנסיה, או לאיזו קבוצה שמתאימה לו,
הוא יחזור לשחק כמו ששיחק בעונה שעברה, וזה נכון גם לגבי הנדריקס.
יש שחקנים שלא מסתדרים במקומות מסויימים, וזה קרה גם לטובים ביותר כמו שאראס ובאסטון במעבר שלהם לNBA.

יש להם עכשיו את דולמן שנראה מצויין , לא נראה לי שהם מתגעגעים למדלי....

לגבי הטעות של בלאט להביא שחקן יקר לעמדת המחליף של ליאור , צעקנו את זה כל הקיץ ורק עכשיו ההנהלה מתחילה להבין את זה .

לגבי הנדריקס או ביינס , אני מאוד מחבב את הנדריקס אבל הוא סנטר מחליף ותמיד יהיה רק סנטר מחליף .
לביינס יש פוטנציאל להפוך בעתיד לסנטר ראשון ומכיוון שאני לא מאמין שאף אחד מהם ישנה את גודל העונה הזאת אז ביינס הוא החתמה נכונה יותר במחשבה לעתיד .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2012, 11:28

felix_r כתב:
אבל תירוצים של פציעות זה משהו שניתן כמעט לכל שחקן שעובר קבוצה ופתאום לא מצליח למרות שרק שנה לפני כן היה נהדר בקבוצה קודמת.

דרך אגב, אני זוכר, שבהמשחקי ההכנה קנר-מדלי גם כן נפצע לאחר משחק מצוין שלו. יש מצב שגם לו יש פציעה, שבגללה הוא לא מצליח, ואנחנו פשוט לא יודעים על זה.

האמת שיש לו פציעה שאנחנו די יודעים עליה - קרע קטן בשריר הירך.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מני » 17 דצמבר 2012, 11:29

בלובליאנה אומרים: "לא קיבלנו הצעה על ביינס. הרבה התעניינו", יכול להיות שמכבי בכלל לא פנתה אליהם והכל ספין תקשורתי?, או שהם פנו ישירות לשחקן שהוא תחת חוזה?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2597664
נערך לאחרונה על ידי מני בתאריך 17 דצמבר 2012, 11:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי felix_r » 17 דצמבר 2012, 11:29

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

האמת שיש לו פציעה שאנחנו די יודעים עליה - קרע קטן בשריר הירך.... :tongue3

אני לא מדבר על הפציעה האחרונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 דצמבר 2012, 11:38

מני כתב:בלובליאנה אומרים: "לא קיבלנו הצעה על ביינס. הרבה התעניינו", יכול להיות שמכבי בכלל לא פנתה אליהם והכל ספין תקשורתי?, או שהם פנו ישירות לשחקן שהוא תחת חוזה?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2597664

האמת שלפי הדברים זה נשמע כמו רמז די עבה למכבי - תעלו את ההצעה שלכם!!!
מסתבר שהאיכויות שלו כבר מוכרות מחוץ למדינה שלנו, כי הרבה קבוצות עשירות מאירופה הביעו בו עניין

אם יגיעו הצעות כאלה, נשקול זאת בכובד ראש, בכפוף למטרות הספורטיביות והעסקיות שלנו.

אם כן יתבצעו שינויים, הם ייעשו בצורה ההגיונית ביותר ועל מנת שיעבדו לטובתנו, לא כדי שיפגעו בנו

felix_r כתב:אני לא מדבר על הפציעה האחרונה

תראה, אני לא יודעת להגיד בוודאות כלום, אבל מדלי לא היה נראה פצוע כשהוא היה על המגרש, אלא סתם לא קשור לשום דבר או לקבוצה.
הוא לא נכשל, כי הוא פתאום איטי או כבד ממה שציפו, אלא בעיקר טיפש בהרבה ממה שציפו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 דצמבר 2012, 12:55

קודי, זה מה שכתבת לי אתמול:
עכשיו גם ביינס לא מספיק טוב? נו, באמת. הוא הכי טוב שאפשר לשים עליו היום יד, רק שאני מתקשה לראות את מכבי עושה את זה. זה לא מסובך במיוחד לשכנע שחקן שמרוויח 100,000 דולר להגיע למכבי, הבעיה היא לשכנע את הקבוצה שלו לוותר עליו ולסגור איתה את מחיר השחרור שלו. אני בספק גדול מאוד אם ילדי מכבי מסוגלים לעשות את זה, בדיוק כמו שבקיץ הם לא הצליחו לסגור עם אף שחקן רציני שהיתה עליו תחרות כלשהי.

ועכשיו מסתבר שלא רק שאתה חושב בדיוק כמוני על ביינס, אתה אפילו מעדיף לראות את הנדריקס הבינוני לפניו.
קצת עקביות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 17 דצמבר 2012, 13:07

MTA2311 כתב:קודי, זה מה שכתבת לי אתמול:
עכשיו גם ביינס לא מספיק טוב? נו, באמת. הוא הכי טוב שאפשר לשים עליו היום יד, רק שאני מתקשה לראות את מכבי עושה את זה. זה לא מסובך במיוחד לשכנע שחקן שמרוויח 100,000 דולר להגיע למכבי, הבעיה היא לשכנע את הקבוצה שלו לוותר עליו ולסגור איתה את מחיר השחרור שלו. אני בספק גדול מאוד אם ילדי מכבי מסוגלים לעשות את זה, בדיוק כמו שבקיץ הם לא הצליחו לסגור עם אף שחקן רציני שהיתה עליו תחרות כלשהי.

ועכשיו מסתבר שלא רק שאתה חושב בדיוק כמוני על ביינס, אתה אפילו מעדיף לראות את הנדריקס הבינוני לפניו.
קצת עקביות.

לא קשור לעקביות. לא חשבתי בזמנו שהנדריקס בכלל רלוונטי. בכל מקרה, אני עדיין מעדיף את ביינס על יתר המועמדים הפוטנציאליים אבל זה לא אומר שהוא יצליח כאן. יש לי לא מעט ספקות לגבי זה אבל עדיין הוא טוב מכל היתר למעט הנדריקס. אני לא מעריך שאף אחד משניהם יגיע כי הם לא יהיו זולים וזה הדבר שחשוב מכל במכבי של היום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 דצמבר 2012, 13:18

קודי כתב:
MTA2311 כתב:קודי, זה מה שכתבת לי אתמול:

קצת עקביות.

לא קשור לעקביות. לא חשבתי בזמנו שהנדריקס בכלל רלוונטי. בכל מקרה, אני עדיין מעדיף את ביינס על יתר המועמדים הפוטנציאליים אבל זה לא אומר שהוא יצליח כאן. יש לי לא מעט ספקות לגבי זה אבל עדיין הוא טוב מכל היתר למעט הנדריקס. אני לא מעריך שאף אחד משניהם יגיע כי הם לא יהיו זולים וזה הדבר שחשוב מכל במכבי של היום.

האמת שצפריר די צודק בעניין הזה, שלא בטוח שזה ישנה יותר מדי.

איכשהו בכל עונה ועונה אנחנו מוצאים את עצמנו אחרי שליש או חצי עונה עם איזה 3-4 שחקנים מיותרים, שלא תורמים. לפעמים מדובר בשחקנים זולים כמו רוט ושאייר,
ולפעמים ביקרים כמו מדלי ושרמדיני. מה שבטוח זה שכשבונים לרוחב ונותנים מעט כסף שמפוזר על הרבה שחקנים, זה בלתי נמנע.

זאת גם פונקציה ישירה של קושי בלהתמודד בתוך סגל רחב עם קרדיט מוגבל.

לא סתם אנחנו מבקשים קיץ אחר קיץ - תשאירו את השחקנים שהוכיחו את עצמם בקבוצה, אפילו אם מדובר בשחקנים לא הכי גדולים ומוכשרים (כמו הנדריקס, סמית' וג'יימס).
זה יאפשר להתרכז בחיזוק הקבוצה ולא בבניית הקבוצה, וכאן טמון ההבדל הגדול שיכול להקפיץ אותנו קדימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אנטוניו » 17 דצמבר 2012, 13:22

ורד שחרור דווקא אופטימית
"במכבי ת"א הבהירו כי עד כה לא נעשתה פנייה כזו ולא התנהל משא ומתן עם השחקן(הנדריקס).
בנוסף, הבהירו בהנהלת הקבוצה, כי כרגע המטרה היא להחתים את סנטר לובליאנה, ארון ביינס, שכפי שפורסם ב-ynet ספורט, כבר סיכם,
וכעת נותרו מס' סעיפים לסגור מול לובליאנה על מנת שהשחקן ילבש רשמית את המדים הצהובים. "
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 דצמבר 2012, 13:38

אנטוניו כתב:ורד שחרור דווקא אופטימית
"במכבי ת"א הבהירו כי עד כה לא נעשתה פנייה כזו ולא התנהל משא ומתן עם השחקן(הנדריקס).
בנוסף, הבהירו בהנהלת הקבוצה, כי כרגע המטרה היא להחתים את סנטר לובליאנה, ארון ביינס, שכפי שפורסם ב-ynet ספורט, כבר סיכם,
וכעת נותרו מס' סעיפים לסגור מול לובליאנה על מנת שהשחקן ילבש רשמית את המדים הצהובים. "

ורד שחרור?
:laugh3
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי leon984 » 17 דצמבר 2012, 20:32

סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 17 דצמבר 2012, 20:49

הנדריקס בדרך לקחה http://encestando.es/el-caja-laboral-e- ... n-hendrix/
ביינס עוד היום במכבי? http://www.sport-tv.si/d166960/Kosarka/ ... adini.html
נערך לאחרונה על ידי leon984 בתאריך 17 דצמבר 2012, 21:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי קובי » 17 דצמבר 2012, 21:03

מהבוקר ב-NRG:
על מועמדותו של ביינס האוסטרלי אמר בלאט: "ביינס באמת מועמד להצטרף אלינו, אבל אני לא יודע אם זה באמתייצא לפועל. הנדריקס? לפי דעתי הוא יילך לקאחה לבוראל כי הוא יקר לנו. הם יכולים לשלם עליו".
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־16 אורחים