סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? ביינס מועמד להגיע על חשבון מדלי או שרמאדיני

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2012, 19:38

felix_r כתב:
jol9 כתב:בפגרה, כמו מכבי...

תראה את הוידאו ששמתי באשכול ה NBA ;)

עכשיו ראיתי.
ממש יפה.... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי קודי » 20 דצמבר 2012, 19:58

משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2012, 20:26

קודי כתב:משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.

שומר על עצמו למכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 20 דצמבר 2012, 20:27

felix_r כתב:
קודי כתב:משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.

שומר על עצמו למכבי

כנראה ההתרגשות (אם אינני טועה גם מצ'באן היה חלש במשחקו האחרון במדי ז'לז'ניק). אגב, ארון ביינס קלע 16 נק' והוריד 12 ריב' בנצחון לובליאנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2012, 20:36

קודי כתב:
felix_r כתב:

שומר על עצמו למכבי

כנראה ההתרגשות (אם אינני טועה גם מצ'באן היה חלש במשחקו האחרון במדי ז'לז'ניק). אגב, ארון ביינס קלע 16 נק' והוריד 12 ריב' בנצחון לובליאנה.

*ורסאץ'.

מעניין לכמה זמן יחתימו אותו, ועל איזה סוג של חוזה. העונה הוא כבר לא יוכל לתרום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2012, 20:41

הכי מצחיק, שבלאט ראה את ביינס באולימפיאדה (שם שיחק הרבה יותר טוב ממאריץ'), ויכולנו לקחת אותו בגרושים (שכרו בסלובניה משהו כמו 100K). ויש עוד הרבה סנטרים סבירים ביותר שיכולנו להחתים בזול. לדוגמא את שון מיי, שקורע את הליגה הצרפתית במדי פריז-לבלואה (מקבל משהו כמו 300K). לא יודע מי החמור, שאחרי על סקאוטינג במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2012, 20:48

ג'ואי דורסי, שעבר מאולימפיאקוס לקבוצה קטנה בטורקיה, נתן משחק מפלצתי של 18 נקודות + 21 כ"ח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 20 דצמבר 2012, 21:48

מתוך שעמום של חמישי בלי מכבי ישבתי וראיתי את המשחק של פלאנאניץ' מול ביינס,
מתוך תקווה לצוד 2 ציפורים (או קרנפים) במכה אחת, גם לראות מה (כנראה) קיבלנו וגם מה הפסדנו.
היה תענוג מפוקפק אבל לפחות אני חושב שלמדתי קצת.

אז בהתחשב ב:
א. זה היה כנראה משחק שיא של פלאנאניץ' (עד 5 דקות לסוף שנשברתי היו לו 24 נק כמעט בלי החטאה).
ב. זה המשחק היחידי שלו שראיתי.

אלו הן מסקנותי.

1. לדעתי שחקן הרבה יותר מעניין מביינס, ביינס בשל יותר ומעט חזק יותר אבל הוא נראה לי מוגבל מבחינת הרמה שיוכל להתפתח אליה ודי צפוי בהתקפה,
למרות שייתכן שעכשיו הוא מתאים יותר לחור במכבי.
2. שחקן מאד מאד אינטליגנטי!! שומר מצויין, עם רגליים זריזות, מתאים לדרישות בלאט מגבוה, וגם יש סיכוי שנראה סוף סוף גבוה עם יותר מאסיסט למשחק.
אוהב מגע פיזי, חסר לו מעט ק"ג אבל הוא אתלטי גם בפלג גוף עליון, ולא בייש מול ביינס שהוא חוץ מסופו אולי הגוף האתגר ביורוליג.
3. חיפשתי לראות אם יש לו נשק ייחודי בהתקפה שיגוון את משחק מכבי, ויש לו חצי הוק חד מאד, יותר חד מההוק של ביינס שקצת מגושם וקשתי יותר
4. מחפש תמיד את הפיק אן רול , ומאד אקטיבי בהתקפה (מה שנאמר חלוץ שמטריד את ההגנות), אם יש משהו שהוא יפגוש מוכר גם במכבי זה גארדים שמתבוננים
באדישות בסנטר שיורק דם בצבע בשביל לקבל כדור, ומעדיפים להתמסר סטייל כדוריד ולחפש שלשה\חדירה. יש לו כאלו עכשיו, ככה שהוא ירגיש בבית.
5. אבל, לפי המעט שראיתי יש לו ידיים טובות , וחדירות של אוחיון\היקמן עם קטנה לגבוה יסתיימו אצלו בידיים בטוחות, וברוב המקרים יתורגמו לסלים\עבירות.
6. מבחינה הגנתית חוסם טוב ומהר, כפי שאמרתי ביינס לא הצליח לחפור מולו בקלות, אבל אני צריך לראות יותר בשביל לגבש דעה, הוא מנצל את זריזותו היחסית לחטוף
לסנטר היריב כדורים גם מלפנים.

לסיכום כמו שאמרתי, כדורסלן הרבה יותר מסקרן ומעניין מביינס שהוא "שטענץ" מוכר וצפוי. (על הרע והטוב שבזה).
גל מקל

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 06:19

מישהו בר דעת באמת חושב שבלאט מתכוון ברצינות למה שהוא אומר לגבי הנדריקס? הרי הוא טוען שהוא לא בטוח שהנדריקס מתאים למה שהוא צריך עכשיו, אז מישהו באמת חושב שפלאניניץ הילד חסר הנסיון יתרום עכשיו יותר מהנדריקס? מישהו חושב שבלאט משוכנע בכך? ברור לי לגמרי שזה מהלך שנכפה על בלאט מההנהלה והוא מחפש תירוצים כדי להסביר את זה. בכלל, לא ברור לי מה ילד בן 22, שעוד לא שיחק באף מפעל אירופאי ומעולם לא שיחק מחוץ לקבוצה שלו, יכול לתת לנו בשנה הקרובה ותזכרו שמדובר בעמדת הסנטר בה שחקנים פורחים בשלב מאוחר. כל מה שהילד הזה עשה הוא להצטיין בליגה האדריאטית המסכנה, בה השחקנים המובילים יחד איתו הם רומיאו טראוויס וניקולה וויצ׳יץ הקשיש. אין לי ספק שאם הנדריקס היה משחק שם היו לו ממוצעים של 20 ו-10. למרות שאני מעדיף סנטר אמיתי, חבל לי שאנשי מכבי לא מקבלים את ההעדפה של בלאט שברור שהיא הבאתו של הנדריקס ולא איזה ילד קרואטי/בוסני שיש ספק גדול לגבי התאמתו.
קודי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 דצמבר 2012, 07:26

עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אישית אני לא חושב גם שביינס עדיף וזה מצפיה במשחק בינהם , אבל כשבכיינות הופכת לאובססיה...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 21 דצמבר 2012, 07:32

מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אישית אני לא חושב גם שביינס עדיף וזה מצפיה במשחק בינהם , אבל כשבכיינות הופכת לאובססיה...

אני מהרגע הראשון אמרתי שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף על כל אחד אחר שמכבי יכולה להביא. הוא בוודאי עדיף על פני ילד חסר נסיון שעוד לא עשה כלום אפילו ברמות הבינוניות של אירופה ודי ברור שהעונה לא יתרום למכבי כלום. אין שום סיבה לחשוב שפלאניניץ יצליח כאן יותר משרמדיני או ממצ'באן, שהגיעו לכאן עם רקורד טוב בהרבנ ויותר נסיון.
קודי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 דצמבר 2012, 07:46

קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .

אני מהרגע הראשון אמרתי שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף על כל אחד אחר שמכבי יכולה להביא. הוא בוודאי עדיף על פני ילד חסר נסיון שעוד לא עשה כלום אפילו ברמות הבינוניות של אירופה ודי ברור שהעונה לא יתרום למכבי כלום. אין שום סיבה לחשוב שפלאניניץ יצליח כאן יותר משרמדיני או ממצ'באן, שהגיעו לכאן עם רקורד טוב בהרבנ ויותר נסיון.
אוקיי זכותך , למרות שאני לא בטוח ש 'מהרגע הראשון אמרת שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף ' אבל צריך להסתכל גם על סך התכונות של השחקן ולא רק הגיל והנסיון , לי הוא נראה יותר סנטר גם מהנדריקס וגם משרמאדיני ובטח מאצ'באן , בכלל אני חושב שאנשים קצת מבלבלים ולשחקן התכונה הכי חשובה היא קודם כל כישרון ורק אחרי זה נסיון וגיל ולא חסרות דוגמאות לשחקנים צעירים וחסריי נסיון שהצליחו במכבי או לשחקנים בגיל יחסית מבוגר ועם נסיון שנכשלו.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 10:01

יובל, אני אישית לא יודעת מה יהיה עם הילד הזה, אם הוא יצליח או ייכשל כמו רבים במצבו לפניו.
אני יודעת גם שהנסיבות וההיסטוריה של מכבי עומדת לרעתו, כך שסביר שהסיכויים שלו נמוכים.
אבל, מה אתה באמת מצפה להשיג מהעונה הזו? לאן אתה חושב שהעונה הזו תגיע אפילו אם היינו מחזירים את הנדריקס? להצלבה??
ואם נגיע במקרה הטוב להצלבה, אז?
איפה העונה הנוכחית תיכנס בדפי ההיסטוריה של המועדון הזה שהשיג דברים כ"כ גדולים בעבר? הרחק מאחור במקום מאוד נשכח.
אז מה שווה לנו להשקיע עכשיו כסף על הנדריקס? בשביל שיגדיל במשהו את הסיכויים של הקבוצה להצלבה? (סיכויים שלדעתי קיימים אפילו היום, גם אם הם לא הכי גבוהים) זה לא שעם הנדריקס זו תהפוך פתאום לקבוצה השווה פיינל פור.

מבחינתי, העונה הזו כבר לא משנה לי. אם נסיים בטופ 16 או בהצלבה, זה לא מעניין אותי.
העונה הזו כבר אבודה בעיניי. הכדורסל העלוב הפך אותי לאדישה מידי כלפי הסגל הזה.

אז למה שלא ננסה בכל זאת להוציא משהו לעתיד? למה שלא ננסה להיתלות גם בסיכויון הפצפון הזה שייצא משהו מהילד הקרואטי?
אולי זה עוד יתגלה כמשהו בסגנון עונת 2003 שגם היתה עונה אבודה שלא תיזכר כמשהו מיוחד, אבל יצא ממנה ילד קרואטי חביב.

ואני יודעת שהסיכוי שזה יקרה הוא קטן, אבל אני מעדיפה את הסיכוי הפצפון הזה על פני הסיכוי האפסי שהנדריקס יהיה משהו יותר מסנטר מחליף טוב (דבר שכבר יש לנו כיום בדמותו של שון ג'יימס)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 10:37

סוף סוף הגעתי הביתה...
מישהו יכול לעדכן אותי מה קרה בזמן שלא הייתי פה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 10:39

rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...

אאאההה.... כלום.... :roll:
איפה היית??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 10:41

מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:

אוקיי זכותך , למרות שאני לא בטוח ש 'מהרגע הראשון אמרת שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף ' אבל צריך להסתכל גם על סך התכונות של השחקן ולא רק הגיל והנסיון , לי הוא נראה יותר סנטר גם מהנדריקס וגם משרמאדיני ובטח מאצ'באן , בכלל אני חושב שאנשים קצת מבלבלים ולשחקן התכונה הכי חשובה היא קודם כל כישרון ורק אחרי זה נסיון וגיל ולא חסרות דוגמאות לשחקנים צעירים וחסריי נסיון שהצליחו במכבי או לשחקנים בגיל יחסית מבוגר ועם נסיון שנכשלו.

הכל תלוי בסיטואציה.
אם נניח מצב היפוטטי שבו הקבוצה שלך מצויינת, ורק חסר לה איזה קלע חוץ קטלני מהספסל. במצב כזה סביר שתעדיף להביא שחקן שהוא קלעי טוב גם אם הוא פחות כשרוני משחקן
פנוי אחר.

אנחנו לא באמת יודעים כרגע מה מכבי מנסה להשיג בהחתמה הזאת. אם מדובר בגבוה שמכבי בונה עליו לעתיד כסנטר מוביל וזה גם מתואם עם בלאט, אז זה מצויין.
אבל אם הציפייה של מכבי היא לשפר את הקבוצה הנוכחית בנקודת הזמן הזאת, ולשפר את הסיכויים שלנו לעלות להצלבה, אז סביר שזהו לא מהלך כזה טוב, ושעדיף ללכת
על שחקן כמו הנדריקס שיוכל לתת אימפקט מיידי, גם אם הוא פחות כשרוני מפלאניניץ'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 10:43

חנו'ש כתב:

איפה היית??

כלום??? בינתיים אני רואה איזה מלא עמודים ותרדים שלא קראתי כולל אחד על סנטר חדש
אני בטירונות,חזרתי לשבת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 10:47

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

איפה היית??

אני בטירונות,חזרתי לשבת

פשוט לובליאנה סירבה לשחרר את ביינס בסוף, אז מכבי החליטה ללכת על איזה ילד קרואטי משירוקי ולפי כל הדיווחים הוא כבר בדרך, אבל אין שום דבר רשמי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 11:04

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

איפה היית??

אני בטירונות,חזרתי לשבת

פשוט לובליאנה סירבה לשחרר את ביינס בסוף, אז מכבי החליטה ללכת על איזה ילד קרואטי משירוקי ולפי כל הדיווחים הוא כבר בדרך, אבל אין שום דבר רשמי.

אני הלכתי עוד לפני ששמעתי על ביינסובגלל זה לא הבנתי כל כך מה קרה בינתיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־28 אורחים