felix_r כתב:jol9 כתב:בפגרה, כמו מכבי...
תראה את הוידאו ששמתי באשכול ה NBA
עכשיו ראיתי.
ממש יפה....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:בפגרה, כמו מכבי...
תראה את הוידאו ששמתי באשכול ה NBA
קודי כתב:משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.
felix_r כתב:קודי כתב:משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.
שומר על עצמו למכבי
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:משחק חלש היום לפלאניניץ במדי שירוקי, בהפסד קבוצתו לאיגוקאה. הוא שיחק 17 דקות בהן הספיק לעשות 5 עבירות, לקלוע 6 נקודות (2 מ-3 מהשדה ו-2 מ-2 מהקו), לקחת ריבאונד אחד ולאבד 4 כדורים.
שומר על עצמו למכבי
כנראה ההתרגשות (אם אינני טועה גם מצ'באן היה חלש במשחקו האחרון במדי ז'לז'ניק). אגב, ארון ביינס קלע 16 נק' והוריד 12 ריב' בנצחון לובליאנה.
מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אישית אני לא חושב גם שביינס עדיף וזה מצפיה במשחק בינהם , אבל כשבכיינות הופכת לאובססיה...
אוקיי זכותך , למרות שאני לא בטוח ש 'מהרגע הראשון אמרת שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף ' אבל צריך להסתכל גם על סך התכונות של השחקן ולא רק הגיל והנסיון , לי הוא נראה יותר סנטר גם מהנדריקס וגם משרמאדיני ובטח מאצ'באן , בכלל אני חושב שאנשים קצת מבלבלים ולשחקן התכונה הכי חשובה היא קודם כל כישרון ורק אחרי זה נסיון וגיל ולא חסרות דוגמאות לשחקנים צעירים וחסריי נסיון שהצליחו במכבי או לשחקנים בגיל יחסית מבוגר ועם נסיון שנכשלו.קודי כתב:מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אישית אני לא חושב גם שביינס עדיף וזה מצפיה במשחק בינהם , אבל כשבכיינות הופכת לאובססיה...
אני מהרגע הראשון אמרתי שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף על כל אחד אחר שמכבי יכולה להביא. הוא בוודאי עדיף על פני ילד חסר נסיון שעוד לא עשה כלום אפילו ברמות הבינוניות של אירופה ודי ברור שהעונה לא יתרום למכבי כלום. אין שום סיבה לחשוב שפלאניניץ יצליח כאן יותר משרמדיני או ממצ'באן, שהגיעו לכאן עם רקורד טוב בהרבנ ויותר נסיון.
rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...
מישהו יכול לעדכן אותי מה קרה בזמן שלא הייתי פה?
מקאדו 3 כתב:אוקיי זכותך , למרות שאני לא בטוח ש 'מהרגע הראשון אמרת שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף ' אבל צריך להסתכל גם על סך התכונות של השחקן ולא רק הגיל והנסיון , לי הוא נראה יותר סנטר גם מהנדריקס וגם משרמאדיני ובטח מאצ'באן , בכלל אני חושב שאנשים קצת מבלבלים ולשחקן התכונה הכי חשובה היא קודם כל כישרון ורק אחרי זה נסיון וגיל ולא חסרות דוגמאות לשחקנים צעירים וחסריי נסיון שהצליחו במכבי או לשחקנים בגיל יחסית מבוגר ועם נסיון שנכשלו.קודי כתב:מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אני מהרגע הראשון אמרתי שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף על כל אחד אחר שמכבי יכולה להביא. הוא בוודאי עדיף על פני ילד חסר נסיון שעוד לא עשה כלום אפילו ברמות הבינוניות של אירופה ודי ברור שהעונה לא יתרום למכבי כלום. אין שום סיבה לחשוב שפלאניניץ יצליח כאן יותר משרמדיני או ממצ'באן, שהגיעו לכאן עם רקורד טוב בהרבנ ויותר נסיון.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...
אאאההה.... כלום....![]()
איפה היית??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...
אאאההה.... כלום....![]()
איפה היית??
כלום??? בינתיים אני רואה איזה מלא עמודים ותרדים שלא קראתי כולל אחד על סנטר חדש
אני בטירונות,חזרתי לשבת
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...
אאאההה.... כלום....![]()
איפה היית??
כלום??? בינתיים אני רואה איזה מלא עמודים ותרדים שלא קראתי כולל אחד על סנטר חדש
אני בטירונות,חזרתי לשבת
פשוט לובליאנה סירבה לשחרר את ביינס בסוף, אז מכבי החליטה ללכת על איזה ילד קרואטי משירוקי ולפי כל הדיווחים הוא כבר בדרך, אבל אין שום דבר רשמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־28 אורחים