סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי התנין » 22 דצמבר 2012, 10:21

שחף כתב:דווקא לגבי ליאור וסופו לא ממש הייתה הכחשה. בלאט אפילו הודה שליאור לא ממש היה בתוכניות שלו. דרך אגב, קאון שהזכרת הוא אומנם שחקן הרבה יותר קשוח משרמדיני, אבל התקפית הוא ללא ממש עולה עליו. אין לו משחק פוסט לדוגמא. הוא בעיקר פינישר. ובכל מקרה הוויכוח הוא על התפיסה של בלאט. אם הוא יכול ברוסיה לעבוד טוב אם שחקנים שלא לגמרי מתאימים אליה, גם במכבי הוא יכול לעשות את זה.

שחף, סשה קאון רחוק מלהיות שחקן מבריק בהתקפה, אבל דווקא משחק הפוסט שלו בכלל לא רע מהרבה משחקים שיצא לי לצפות בו. אני חושב שהוא סנטר די מבוזבז, שברוב הקבוצות באירופה היה סנטר מעולה. לפני כמה שנים הוא נתן עונה מצויינת בצסק''א, כשזו נשארה עם חור בעמדת הסנטר(אם אני לא טועה כאשר לורבק עזב), וציפיתי שבשלב הזה הוא כבר יהיה סנטר מוביל ביבשת.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 11:01

felix_r כתב:
er79 כתב:מתי לעזאזל הם מתכוונים להביא לפה את הבחור? ביום של המשחק נגד סיינה? למה כבר לא מביאים אותו ומתחילים לתרגל אותו בקבוצה? פשוט טמטום ובזבוז זמן משווע

תשמע, מצד אחד אתה צודק, מצד שני זה פחות קריטי העונה כי, בשיטה החדשה בטופ-16 יש 14 משחקים! 14 משחקים זה 3 וחצי חודשים... אז נכון, עדיף להתחיל להריץ את השחקן החדש כמה שיותר מהר, אבל גם אם קצת באיחור, יש זמן לשלב אותו

פליקס,
כתבת באחד הפוסטים שלך שבלאט הוא שכיר והוא צריך לעשות את מה שאומרים לו הבעלים.
מצד אחד זה נכון ברמה הכללית - רובנו שכירים, ועושים את העבודה שאנחנו אמורים לעשות, מצד שני, בעולם הספורט זה עובד קצת שונה.

קח נניח את מסינה או את אוברדוביץ'. שניהם שכירים גם כן, אבל המעמד שלהם בתוך המועדון בו הם עבדו/עובדים הוא אחר, והבעלים עוזבים אותם לנפשם
ונותנים להם לעבוד.

אתה בעצם מצפה שבלאט יהיה עושה דברו של דני פדרמן שרק לפני שלוש דקות ניסה לדחוף לנו מהדלת האחורית את סמית' העלוב במקום שון ג'יימס, שהוא
אחד השחקנים הטובים ביורוליג העונה מבחינת מדד. אותו דני פדרמן רצה להשאיר את הקו האחורי ללא אוחיון, והיה זה שבעצם התחיל את כל הפרשה הזאת.
אותו דני פדרמן, לא ממש רצה להביא תחליף לפופס, והיה מרוצה ממי שכבר ישנו בקבוצה, ואותו דני פדרמן שהנחית עלינו את מורן רוט, אותו המאמן לא רצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2012, 11:14

מה נאמר במסיבת עיתונאים של שירוקי?
er79

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2012, 11:47

jol9 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:מתי לעזאזל הם מתכוונים להביא לפה את הבחור? ביום של המשחק נגד סיינה? למה כבר לא מביאים אותו ומתחילים לתרגל אותו בקבוצה? פשוט טמטום ובזבוז זמן משווע

תשמע, מצד אחד אתה צודק, מצד שני זה פחות קריטי העונה כי, בשיטה החדשה בטופ-16 יש 14 משחקים! 14 משחקים זה 3 וחצי חודשים... אז נכון, עדיף להתחיל להריץ את השחקן החדש כמה שיותר מהר, אבל גם אם קצת באיחור, יש זמן לשלב אותו

פליקס,
כתבת באחד הפוסטים שלך שבלאט הוא שכיר והוא צריך לעשות את מה שאומרים לו הבעלים.
מצד אחד זה נכון ברמה הכללית - רובנו שכירים, ועושים את העבודה שאנחנו אמורים לעשות, מצד שני, בעולם הספורט זה עובד קצת שונה.

קח נניח את מסינה או את אוברדוביץ'. שניהם שכירים גם כן, אבל המעמד שלהם בתוך המועדון בו הם עבדו/עובדים הוא אחר, והבעלים עוזבים אותם לנפשם
ונותנים להם לעבוד.

אתה בעצם מצפה שבלאט יהיה עושה דברו של דני פדרמן שרק לפני שלוש דקות ניסה לדחוף לנו מהדלת האחורית את סמית' העלוב במקום שון ג'יימס, שהוא
אחד השחקנים הטובים ביורוליג העונה מבחינת מדד. אותו דני פדרמן רצה להשאיר את הקו האחורי ללא אוחיון, והיה זה שבעצם התחיל את כל הפרשה הזאת.
אותו דני פדרמן, לא ממש רצה להביא תחליף לפופס, והיה מרוצה ממי שכבר ישנו בקבוצה, ואותו דני פדרמן שהנחית עלינו את מורן רוט, אותו המאמן לא רצה.

אני גם אמרתי, שההנהלה תמיד שומעת את דעתו המקצועית של בלאט. לעיתים היא מסכימה איתו ולעיתים - לא. לגיטימי.

לגבי הרשימה שלך, בה רשום מי רצה מה, אני מציע להיות זהיר איתה, כי ברוב המקרים אנחנו לא ממש יודעים מה באמת רצה כל אחד, כי כל אתר מפליץ משהוא אחר. לדוגמא, קראתי איפשהו (כבר לא זוכר איפה בדיוק), שדווקא בלאט רצה להחליף את ג'יימס בקרייג סמית', למרות ש 90% מהמקורות אומרים את ההפך... אתה לא יכול להיות בטוח בכלום אפילו אם אתה רואה את האיש אומר דברים בצורה חדמשמעית בטלויזיה. זה די דומה לפוליטיקה. בעצם זה כן פוליטיקה רק בקנה מידה קטן יותר, פוליטיקה מקומית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 דצמבר 2012, 13:53

ארון ביינס והנדריקס על הכוונת של ברצלונה מעניין יהיה לראות אם גם עם החבילות של בארסה לובליאנה לא תשחרר אותו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Chen » 22 דצמבר 2012, 14:08

אם לובליאנה אכן תשחרר לברצולונה את ביינס זה סימן שההצעה של מכבי לא הייתה מספיק מפתה.

בוואלה רשום שמיאלנו רוצים את פופס מנסה בונסו. מעניין למה הוא לא עלה כמועמד אצלנו, אני מניח שכיום הוא יצליח לעבור את הבדיקות הרפואיות.. פופס הוא שחקן שיכול להתאים לסגנון המשחק של בלאט וגם הוא שחקן חזק שיכול לתת קצת כוח בצבע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי מכביסט24 » 22 דצמבר 2012, 14:10

מקאדו 3 כתב:ארון ביינס והנדריקס על הכוונת של ברצלונה מעניין יהיה לראות אם גם עם החבילות של בארסה לובליאנה לא תשחרר אותו .

אם בארסה תהיה מוכנה לשפוך המון כסף על הבחור אני לא רואה מצב שלובליאנה לא משחררת אותו.. יש גבול לעלק "צריכים אותו בשביל להבטיח יורוליג בעונה הבאה", מדובר פה בריבאונדר המוביל של היורוליג ובאחד המצטיינים של השלב הראשון! לא לראות את השחקן הזה בטופ 16 זה עוול כפול לו ולמפעל..
מה שלא יעשה הצ'קון הקטן של פדרמן, יעשה הכסף הגדול..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 22 דצמבר 2012, 14:18

הפירסום הזה קצת מוזר, כי לברצלונה יש שני סנטרים במשרה מלאה(ג'אוואי וטומיץ') ועוד את לורבק שגם כן יכול לשחק 5 מידי פעם. די יפתיע אותי אם זה יקרה. יש מגבלה על כמות הזרים שאפשר לרשום בספרד.
שחף

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־21 אורחים