המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:אני מקווה שאחרי המשחקים האחרונים בלאט יאמין בו יותר. בעמדה 3 הוא יכול לקבל רק שאריות בגלל הדומיננטיות של סמית' אבל ב-2 , עם הגארדים שיש לנו העונה, בהחלט יש לו מקום. במיוחד בימים בהם ללוגאן לא הולך, ויש לא מעט כאלה.
misha כתב:אני מקווה שאחרי המשחקים האחרונים בלאט יאמין בו יותר. בעמדה 3 הוא יכול לקבל רק שאריות בגלל הדומיננטיות של סמית' אבל ב-2 , עם הגארדים שיש לנו העונה, בהחלט יש לו מקום. במיוחד בימים בהם ללוגאן לא הולך, ויש לא מעט כאלה.
misha כתב:כשהקליעה של לוגאן לא נכנסת הוא יותר מזיק לקבוצה. הוא מאד לא יציב, מנסה יותר מדי בכוח ומוציא את הקבוצה מהשטף. ההגנה של לנדסברג היא לא משהו אבל לפחות הוא לא עושה דברים שהוא לא יודע והוא שחקן מוכשר יותר ויותר מגוון התקפית, לדעתי. ככל שיקבל יותר דקות, ובעקבות זאת ביטחון, נקבל ממנו יותר.
felix_r כתב:misha כתב:כשהקליעה של לוגאן לא נכנסת הוא יותר מזיק לקבוצה. הוא מאד לא יציב, מנסה יותר מדי בכוח ומוציא את הקבוצה מהשטף. ההגנה של לנדסברג היא לא משהו אבל לפחות הוא לא עושה דברים שהוא לא יודע והוא שחקן מוכשר יותר ויותר מגוון התקפית, לדעתי. ככל שיקבל יותר דקות, ובעקבות זאת ביטחון, נקבל ממנו יותר.
ללוגאן 47.7% לשלוש ביורוליג. מה לא יציב בזה? איפה בכח?
דיוויד בלו לא התקרב אפילו לאחוז כזה באף עונת יורוליג בקריירה.
אז נכון, לפעמים המשחק של לוגאן נראה די מעצבן, אבל לא בגלל בכח, אלא ההפך!
יש קטעים לאורך המשחק שהוא פשוט מחליט לא לזרוק גם ממצבים טובים, ואז זה תוקע את ההתקפה.
misha כתב:felix_r כתב:misha כתב:כשהקליעה של לוגאן לא נכנסת הוא יותר מזיק לקבוצה. הוא מאד לא יציב, מנסה יותר מדי בכוח ומוציא את הקבוצה מהשטף. ההגנה של לנדסברג היא לא משהו אבל לפחות הוא לא עושה דברים שהוא לא יודע והוא שחקן מוכשר יותר ויותר מגוון התקפית, לדעתי. ככל שיקבל יותר דקות, ובעקבות זאת ביטחון, נקבל ממנו יותר.
יש קטעים לאורך המשחק שהוא פשוט מחליט לא לזרוק גם ממצבים טובים, ואז זה תוקע את ההתקפה.
לא יציב כי לצד משחקים עם מדד דו ספרתי אתה מקבל משחקים עם מדד של מתחת ל-5 (4 כאלה ורוב המשחקים החלשים שלו באו נגד סיינה ומלאגה) וזה עוד בבית קל. גם בעונה שעברה היה לו אחוז טוב בשלב הראשון אבל אחוז זוועתי בטופ 16. גם לפני שנתיים היתה קפיצה גדולה באחוזים שלו בין השלבים, רק הפוך. הוא סטריקי שוטר ובאותם משחקים בהם הקליעה מבחוץ לא הולכת לו, הוא לא נותן שום דבר מעבר. לדעתי, זה יבלוט יותר בטופ 16, כשנפגוש קבוצות יותר חזקות שישחקו הגנה נורמאלית.
אגב, לבלו שהזכרת גם היה בדיוק את אותו אחוז טוב לשלוש בשלב הראשון של העונה שעברה (47 אחוז) אבל ירידה בטופ 16.
כן, יש קטעים כמו שתיארת ויש כאלה בהם הוא מתעקש לקחת זריקות קשות מדי שלא קשורות לכלום.
felix_r כתב:misha כתב:felix_r כתב:misha כתב:כשהקליעה של לוגאן לא נכנסת הוא יותר מזיק לקבוצה. הוא מאד לא יציב, מנסה יותר מדי בכוח ומוציא את הקבוצה מהשטף. ההגנה של לנדסברג היא לא משהו אבל לפחות הוא לא עושה דברים שהוא לא יודע והוא שחקן מוכשר יותר ויותר מגוון התקפית, לדעתי. ככל שיקבל יותר דקות, ובעקבות זאת ביטחון, נקבל ממנו יותר.
לא יציב כי לצד משחקים עם מדד דו ספרתי אתה מקבל משחקים עם מדד של מתחת ל-5 (4 כאלה ורוב המשחקים החלשים שלו באו נגד סיינה ומלאגה) וזה עוד בבית קל. גם בעונה שעברה היה לו אחוז טוב בשלב הראשון אבל אחוז זוועתי בטופ 16. גם לפני שנתיים היתה קפיצה גדולה באחוזים שלו בין השלבים, רק הפוך. הוא סטריקי שוטר ובאותם משחקים בהם הקליעה מבחוץ לא הולכת לו, הוא לא נותן שום דבר מעבר. לדעתי, זה יבלוט יותר בטופ 16, כשנפגוש קבוצות יותר חזקות שישחקו הגנה נורמאלית.
אגב, לבלו שהזכרת גם היה בדיוק את אותו אחוז טוב לשלוש בשלב הראשון של העונה שעברה (47 אחוז) אבל ירידה בטופ 16.
כן, יש קטעים כמו שתיארת ויש כאלה בהם הוא מתעקש לקחת זריקות קשות מדי שלא קשורות לכלום.
ללוגאן יש 6 משחקים עם מדד בספרות כפולות מתוך 10.
לדווין סמית', שנחשב על ידי רבים לשחקן היציב בסגל, יש רק 3 משחקים מתוך 8 עם מדד דו סיפרתי.
וזה למרות שלוגאן עושה את רוב המדד מקליעה בלבד, ואילו סמית' בתיאוריה גם לוקח הרבה ריבאונדים.
וד"א, כשבדקת את הנתונים של בלו בשלב הבתים בעונה שעברה, שמת לב גם שהיה לו פחות ריבאונדים מלוגאן (וזה לפאוור!), ומדד עלוב של 7 בממוצע למשחק (כולל 3 משחקים עם מדד שלילי)?
אני מציע לך לעזוב את לוגאן בשקט. גם אם הוא מעצבן לפעמים, ונראה לך שהוא מכריח זריקות. ככה זה עם קלעים.
MTA2311 כתב:לוגאן פשוט שחקן לא מספיק טוב. הוא יכול להבליח לכמה דקות כל משחק, ולקלוע איזה 2-3 שלשות, אבל בשאר המשחק הוא לא תורם בשום צורה אחרת. לנדסברג שחקן הרבה יותר שלם ממנו, שיכול לתרום לקבוצה ביותר מאספקט אחד( ובצורה יציבה), ולכן לוגאן צריך להיות זה שמקבל מספר מצומצם של דקות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לוגאן פשוט שחקן לא מספיק טוב. הוא יכול להבליח לכמה דקות כל משחק, ולקלוע איזה 2-3 שלשות, אבל בשאר המשחק הוא לא תורם בשום צורה אחרת. לנדסברג שחקן הרבה יותר שלם ממנו, שיכול לתרום לקבוצה ביותר מאספקט אחד( ובצורה יציבה), ולכן לוגאן צריך להיות זה שמקבל מספר מצומצם של דקות.
זה לא מדוייק.
ללאמדסברג יש את הפוטנציאל הדרוש, אבל אף אחד לא מבטיח שזה יעבוד.
היתרון של לוגאן הוא שהוא לא ממש תלוי ביריבות ובהגנה שלהן. אם הכדורים נכנסים לו, אז לא ממש משנה מי שומר עליו.
בכל אופן, אתה לא יכול לקחת שחקן של 11 נק' ולהושיב אותו על הספסל לטובת שחקן של 2 נקודות... זה צריך להיעשות בהדרגה
ולא נראה לי ששלב הטופ 16 מתאים לזה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לוגאן פשוט שחקן לא מספיק טוב. הוא יכול להבליח לכמה דקות כל משחק, ולקלוע איזה 2-3 שלשות, אבל בשאר המשחק הוא לא תורם בשום צורה אחרת. לנדסברג שחקן הרבה יותר שלם ממנו, שיכול לתרום לקבוצה ביותר מאספקט אחד( ובצורה יציבה), ולכן לוגאן צריך להיות זה שמקבל מספר מצומצם של דקות.
זה לא מדוייק.
ללאמדסברג יש את הפוטנציאל הדרוש, אבל אף אחד לא מבטיח שזה יעבוד.
היתרון של לוגאן הוא שהוא לא ממש תלוי ביריבות ובהגנה שלהן. אם הכדורים נכנסים לו, אז לא ממש משנה מי שומר עליו.
בכל אופן, אתה לא יכול לקחת שחקן של 11 נק' ולהושיב אותו על הספסל לטובת שחקן של 2 נקודות... זה צריך להיעשות בהדרגה
ולא נראה לי ששלב הטופ 16 מתאים לזה.
זה היה יכול להיות יתרון אם היה מדובר בשחקן יציב. בינתיים הוא רק מוכיח שכל מה שאמרתי עליו אחרי ההחתמה הוא נכון. מדובר בשחקן שיכול לתת רק קליעה מבחוץ, וגם זה תלוי על איזה צד הוא קם בבוקר.
לנדסברג הרבה יותר מוכשר ממנו, ומסוגל לתרום ביותר תחומים. בהתחשב בחוסר היציבות של לוגאן, הוא בהחלט יכול לקבל דקות על חשבונו.
בוא נראה מה לוגאן ייתן בטופ 16. יכול מאוד להיות שמהר מאוד נגלה שזה בדיוק השלב המתאים בשביל לשתף את לנדסברג.
חנו'ש כתב:אין לי בעיה אם חוסר היציבות של לוגאן, זה לרוב מאפיין עיקרי בחייו של קלעי (גם בלו לא היה סמל ליציבות גדולה....)
יש לי בעיה אם זה שבימים שלא הולך ללוגאן, הוא מתעקש יותר מידי, ממשיך לקחת זריקות קשות, לא מרגיש את זה שלא הולך ושעדיף למסור לשחקן אחר.
יש משהו שקצת מזכיר לי אפילו את אלן אנדרסון באספקט הזה (חוץ מזה שאנדרסון היה שחקן מוכשר ומגוון יותר וגם סוציופת שיתר השחקנים לא אהבו גם מחוץ למגרש - מה שלא נכון לגבי לוגאן לפי הבנתי).
אם לא הולך לך, פשוט תנסה לגרום לכמה שפחות נזק!!
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אין לי בעיה אם חוסר היציבות של לוגאן, זה לרוב מאפיין עיקרי בחייו של קלעי (גם בלו לא היה סמל ליציבות גדולה....)
יש לי בעיה אם זה שבימים שלא הולך ללוגאן, הוא מתעקש יותר מידי, ממשיך לקחת זריקות קשות, לא מרגיש את זה שלא הולך ושעדיף למסור לשחקן אחר.
יש משהו שקצת מזכיר לי אפילו את אלן אנדרסון באספקט הזה (חוץ מזה שאנדרסון היה שחקן מוכשר ומגוון יותר וגם סוציופת שיתר השחקנים לא אהבו גם מחוץ למגרש - מה שלא נכון לגבי לוגאן לפי הבנתי).
לא מסכים עם זה.
הסטטיקסטיקה מראה, שהאחוזים גם ל3 וגם ל3 של לוגאן טובים יותר גם מאלה של היקמן וגם מאלה של סמית'.
אז מתי בדיוק הוא מתעקש לזרוק כשלא הולך לו?
ב 10 המשחקים ביורוליג עד עכשיו, לוגאן לקח 79 זריקות מהשדה, 7.9 זריקות בממוצע למשחק.
זה בכלל לא הרבה. לדעתי אפילו פחות מדי עבור קלעי
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אין לי בעיה אם חוסר היציבות של לוגאן, זה לרוב מאפיין עיקרי בחייו של קלעי (גם בלו לא היה סמל ליציבות גדולה....)
לא מסכים עם זה.
הסטטיקסטיקה מראה, שהאחוזים גם ל3 וגם ל3 של לוגאן טובים יותר גם מאלה של היקמן וגם מאלה של סמית'.
אז מתי בדיוק הוא מתעקש לזרוק כשלא הולך לו?
ב 10 המשחקים ביורוליג עד עכשיו, לוגאן לקח 79 זריקות מהשדה, 7.9 זריקות בממוצע למשחק.
זה בכלל לא הרבה. לדעתי אפילו פחות מדי עבור קלעי
נתחיל מזה שהסטטיסטיקה יכולה להראות הרבה דברים, אבל בסופו של דבר שנינו ראינו את המשחקים, וזה מה שחשוב.
ללוגאן היו 4 משחקים עם מדד גרוע של 4 ומטה, ממוצע הזריקות שלו באותם משחקים היה 7.25 (כמעט זהה לממוצע הכללי), האחוזים שלו מהשדה ב-4 משחקים אלה היו 27% - אחוזים רעים למדי.
כלומר, העובדה שבמשחקים הרעים שלו, הוא קלע באחוזים גרועים לא גרמה לו לקחת פחות זריקות מהרגיל (וגם לא גרמה לו לתרום יותר באספקטים האחרים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים