ליגת ווינר: גלבוע/גליל vs מכבי - א', 20:30, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: גלבוע/גליל vs מכבי - א', 20:30, ספורט5

הודעהעל ידי yzafrir » 11 פברואר 2013, 14:02

מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 11 פברואר 2013, 14:26

yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?

אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2013, 15:25

yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .

הם פשוט רצו לתת לצעירים לקלוע, כי הצעירים לא זוכים להרבה הזדמנויות. אין בזה שום דבר רע.

מה שבאמת מעצבן, זה שהם לא מוסרים לסנטרים בזמן המשחק האמיתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי kubachrick » 11 פברואר 2013, 18:13

קודי כתב:

אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.

אוחיון עומד בראשם.
kubachrick

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2013, 18:58

kubachrick כתב:
קודי כתב:

אוחיון עומד בראשם.

אל תגזים. אוחיון לא שחקן טיפש בכלל.
הוא פשוט קצת פרוע, ולא תמיד מרוכז, אבל הוא שחקן קבוצתי שמחפש את החברים שלו, ומבין טוב את המשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־10 אורחים