11 פברואר 2013, 14:02
11 פברואר 2013, 14:26
yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?
11 פברואר 2013, 15:25
yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?
11 פברואר 2013, 18:13
קודי כתב:yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.
11 פברואר 2013, 18:58
kubachrick כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.
אוחיון עומד בראשם.