מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
זה ממש נראה כאליו החברה מחרימים את פלאנניץ' משום מה . אולי הם כלכך אהבו את הגרוזיני ?
yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
קודי כתב:yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.
kubachrick כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:מה שיותר הזוי בסיפור הזה הוא שזךמנסון נכנס 4 דק' לסיום במקומו ומאותו רגע כל הכדורים ניכנסו פנימה לזלמנסון (שנראה כמו נגר רציני בנתיים) .
אם הייתי חושב שלגארדים של מכבי, למעט אוחיון, יש משהו בראש אז אולי הייתי זוקף את זה לרעתם, אבל הם לא אשמים. מדובר באוסף נדיר של בחורים טיפשים.
אוחיון עומד בראשם.