ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה- מכבי במו"מ עם סוני ווימ

הודעהעל ידי אנטוניו » 06 אפריל 2016, 15:15

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212899.html
הגארד, ששיחק בעבר בלייקרס ופתח את העונה בליגה הסינית, מבוקש בהיכל. אם יחתום, האמריקאי (27, 1.91 מ') צפוי לקבל 2.5 מיליון דולר בעונה. במכבי ת"א אישרו את הידיעה

די נו!

''במכבי אישרו את הידיעה'' aka ''במכבי אישרו לפרסם את הידיעה עם המספר הזה כי יאללה בלאגןןןןן!!!!''[/q

קצת הבנת הנקרא:
כתוב חוזה של 2.5 מליון לשנתיים.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 15:40

Mitelka כתב:אתה צודק. אבל זאת לא הנקודה של הפוסט. מצד אחד "שואפים לטוב ביותר" לפי אותו אדם שציטטתי (אני עדיין לא טוב כאן בשמות..) ומצד שני אין בעיה עם שחקנים מתחת לרדאר מהליגה האיטלקית השנייה...
מעניין אותי אם היינו מחתימים היום סקנד גארד מפזארו אם היו מבסוטים פה "כי שואפים לטוב ביותר" או לא. נראה לי שלא.

לא הבנתי למה שחקנים שמגיעים מתחת לראדר לא יכולים להתברר כשחקנים טובים. תסביר לי את ניגוד העניינים ואת הסתירה עם "לשאוף לטוב ביותר".
בכל אופן, אף פעם לא הבעתי עמדה או דעה על שחקן שאני לא מכיר. רק שאף אחד מאיתנו לא היה שם את כספו שמחלקת הסקאוטינג המהוללת של מכבי תאתר את הכוכב הבא.

ואם לא הבנתי את עמדתי, אז היא כזאת - אם מכבי לא יכולה להגיע לשחקנים הטובים ביותר ע"י כסף, היא צריכה לבחור באחת משני הדרכים הבאות:
1) סקאוטינג - מתחת לראדר, שחקן זול עם אפסייד גבוה. נטו בידי אבי אבן וחבריו, לכן במצב העניינים הנוכחי - כמה שפחות.
2) השקעה חכמה - שחקן טוב ויקר באופן יחסי, עם פוטנציאל להיות יותר טוב. בדר"כ שחקנים צעירים - מילר ואומיץ' לדוגמא.

אין לי שום דבר נגד זיברס, אבל ההתכווננות אליו מסמלת את הרעות החולות של מכבי לטעמי. אין מספיק כסף? סקאוטינג לא משהו? טוב, יאללה, זיברס.
שחקן חביב ויקר, בלי יותר מידי אפסייד. זו בינוניות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 06 אפריל 2016, 15:46

אבל פדרמן כבר אמר לך שהוא שואף לבינוניות. בדגש על שואף.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 15:47

כן, זה ברור לי. השאלה אם זה ברור ל-Mitelka.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 15:49

אין שום ניגוד עניינים וסתירה בשחקן מהליגה השנייה באיטליה ל "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" שאמרת. יש רק בעיה אחת, שהמונח שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה ריק מתוכן אם כל דבר יכול להיות שם. למה סקנד גארד אלמוני מהליגה האיטלקית השנייה הוא שאיפה לטוב ביותר ושחקן יורליג כזה או אחר הוא לא? איך אתה קובע מה השאיפה לטוב ביותר בכל עמדה מבלי להיות חכם בדיעבד ולהכריז הצלחות על שחקנים שהיו הימורים אדירים וסיכון מאוד מאוד מורכב?. למה פארמר הוא לא "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" ורייס כן? אז גם היינס זה היה מתחת לרדאר, אז הכיוון היה טוב? חוץ מלהיות חכם בדיעבד אתה לא אומר הרבה. ואללה, היקמן זה הברקת סקאוטינג. לא נראה לי שכולנו חשבנו ככה לפני שהוא הגיע.

פשוט אני לא מאמין לך, סורי, שהיית מוחא כפיים למכבי אם היום היו מודיעים לך היום שהבאנו גארד מתחת לראדר מהליגה השנייה באיטליה או בספרד. גם פריקנס ממכבי חיפה זה שאיפה לטוב ביותר? פארגו מגליל? איפה רוצ'סטי נופל בשאיפה הזאת? (בכל זאת היה מלך הסלים של היורוליג...).

השם הוא ארז אגב.
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 06 אפריל 2016, 16:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אפריל 2016, 15:55

אני לפחות, מעדיפה קבוצה שלמה (שלמה=מאוזנת) של שחקנים כמו פארגו ופרקינס בזמנו, על המחדל היקר שהיה פה השנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 15:58

ברור. אבל כולנו חכמים בדיעבד. זה כל הנקודה. כולנו מתרפקים על פרקינס, פארגו, רייס והיקמן - שחקנים שהגיעו משום מקום והיו הצלחה אדירה. והמדד היחיד שלנו הוא החכמה בדיעבד להגיד שואללה הצלחנו, אבל לפני שהם באו פחות או יותר מספר חד של ספרתי צפו את ההצלחה הזאת.

אז אם זה היה טוב אז גם הכיוון של היינס ואחרים היה טוב. אתם מנסים לאכול את העוגה ולשאיר אותה שלמה. לא יהיה מאה אחוז אף פעם. אבל ברגע שהתחלנו ליפול באסטרטגיה הזו (ואמרתי כבר, היינס זה היה הקש ששבר את גב הגמל) הציפורניים נשלפו ומכבי נבהלו והפכו תקליט למרות שלא בטוח שהיה צריך.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 16:05

כרגע, לדרוש שינויים מהותיים במחלקת הסקאוטינג זה לא ריאלי יותר מלדרוש שיעלו את התקציב מהותית.

אני לא חושב שמכבי צריכה להתבסס על היקמנים למינהם. מכבי צריכה להתאים את התקציב להכנסות, ולהביא לפה שחקנים מהשורה הראשונה. פחות מזה כבר לא יעבור ביורוליג החדש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 06 אפריל 2016, 16:13

אז כאילו רק אני אהיה מבסוט מחתימה של ציברס פה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 16:14

Mitelka כתב:אין שום ניגוד עניינים וסתירה בשחקן מהליגה השנייה באיטליה ל "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" שאמרת. יש רק בעיה אחת, שהמונח שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה ריקה מתוכן אם כל דבר יכול להיות שם. למה סקנד גארד אלמוני מהליגה האיטלקית השנייה הוא שאיפה לטוב ביותר ושחקן יורליג כזה או אחר הוא לא? איך אתה קובע מה השאיפה לטוב ביותר בכל עמדה מבלי להיות חכם בדיעבד ולהכריז הצלחות על שחקנים שהיו הימורים אדירים וסיכון מאוד מאוד מורכב?. למה פארמר הוא לא "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" ורייס כן? אז גם היינס זה היה מתחת לרדאר, אז הכיוון היה טוב? חוץ מלהיות חכם בדיעבד אתה לא אומר הרבה. ואללה, היקמן זה הברקת סקאוטינג. לא נראה לי שכולנו חשבנו ככה לפני שהוא הגיע.

פשוט אני לא מאמין לך, סורי, שהיית מוחא כפיים למכבי אם היום היו מודיעים לך היום שהבאנו גארד מתחת לראדר מהליגה השנייה באיטליה או בספרד. גם פריקנס ממכבי חיפה זה שאיפה לטוב ביותר? פארגו מגליל? איפה רוצ'סטי נופל בשאיפה הזאת? (בכל זאת היה מלך הסלים של היורוליג...).

השם הוא ארז אגב.

אתה יודע ארז, כל הרעיון בסקאוטינג הוא איתור של שחקנים (עם פוטנציאל, "לטוב ביותר" אם תרצה) לאחר מעקב של אנשי מקצוע.
אני לא קובע כלום. אני לא איש מקצוע, אני לא מקבל משכורת ממכבי ואין לי שום אחריות על שחקנים שמגיעים לקבוצה (בניגוד לאלו שעובדים שם).

וכן, כל עוד אבי אבן בראש המערכת ואחראי על התחום המקצועי של איתור השחקנים, אני צופה מראש את הכישלון בליבי.
אבל כמו שכבר אמרתי, מעולם לא חוויתי את דעתי על שחקן שלא הכרתי וגם לא אעשה זאת.
אני הראשון שאשמח ואמחא כפיים אם יתגלה שמדובר בשחקן טוב, והראשון שאבקר אם יתגלה כעוד פלופ. כך ראוי לעשות.

ושוב, נראה שעדיין לא הבנת - אני לא רוצה שמכבי תבחר בדרך הסקאוטינג, כל עוד אבי אבן אחראי על האיתור. לא רוצה. לא.
אני כן רוצה שמכבי תעשה בחירות מושכלות - שילוב של השקעה כספית עם מעט ראייה עתידית וטיפה סקאוטינג (משהו שאני מאמין שאפילו אבי אבן מסוגל לו, עם קצת עזרה מחברים).

אגב, שחקנים ממכבי חיפה וגליל עליון זה לא סקאוטינג. זה משהו שגם עמית גל, דני פדרמן, מוטי אמסלם ואתה יכולים לעשות. לא צריך אנשי מקצוע.
פארגו ופרקינס היו שני שחקנים בולטים בליגה, עם אפסייד גבוהה. אחלה החתמות, ולא הייתי מתנגד לשחקן זול מהליגה הישראלית גם לשנה הבאה במקום שחקן או שניים שחתומים אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 אפריל 2016, 16:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2016, 16:20

"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."

זה סגל לא טוב. אני מצטער מאוד.

ד"א, מדברים שם על זה שטבק לא ימשיך. אחזה מאמן יסכים להגיע כש90% מהסגלכבר סגור.

למה אני צריך להתעצבן על העונה הבאה כבר באפריל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 06 אפריל 2016, 16:21

yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212893.html

קשה לי להאמין , אבל הלוואי.
ד"א זאת כבר תסמונת. אחרי שניסו שנה שעברה להביא 2-3 שחקנים מניזני (רוצ'סטי , תומפסון,מקל) , השנה הולכים על 2 מהכוכב האדום.
גילאים טובים , אין פציעות , זיברס הוא מפלצת פיסית , ומילר לדעתי יהיה עוד יותר טוב.
קשה לי להאמין , אבל הלוואי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אפריל 2016, 16:23

MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."

סגל רע מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 16:23

MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."

אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי ankram » 06 אפריל 2016, 16:26

אם יהיה מאמן אחר , בדגש על גיאורגיוס ברצוקאס , זה יהיה סגל לא רע בכפוף להחתמה בעמדה 2 ,
ועוד משהו - זה יהיה לא ריאלי לצפות לעונת פיינל פור אחרי העונה הקודמת , מכבי סתומה בחוזים רעים , וזאת דרך אחת לאט לאט להשתחרר מזה , לכן החתמות של 2 חברה בני 26 על חוזים של יותר משנתיים היא טובה.
הדרך לחזור לצמרת האירופאית , לא יכולה לעבור ממצב של מוות קליני לקבוצה הכי טובה ביורוליג , צריכים להיות קצת ריאלים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 אפריל 2016, 16:26

Mitelka כתב:

אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.

אני מאד מקווה שאתה צודק.
כי אם לא , זאת שערוריה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Mitelka » 06 אפריל 2016, 16:27

גלדסטון אומר שזה סופי. וואו, או שהוא יוצא הכי קטן שיש...או שאני לא יודע מה.

מילר זו החתמה מעולה פשוט.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי ankram » 06 אפריל 2016, 16:29

אחדשיודע כתב:

סגל רע מאוד.

לא מסכים , סנטר מאסיבי וקפיץ סטרץ' 4 , זה כבר שדרוג של 100% ממה שיש לנו.
אתה חייב להבין שמכבי בגרעון מאד רציני וששנה הבאה הם יאלצו להתפשר על חוזים שהם ישברו , לצפות מכל הנהלה ,ביחוד כמו שלנו שישאירו פה 2 שחקנים ויחתימו קבוצה חדשה במליארדים זה צפייה לא ריאלית.
אם מכבי בונה את הבסיס שלה לשנים הבאות קרי , מקל,ציברס,מילר,גיאורגיוס ברצוקאס , שגב, חצי פינה טוב - זה בסיס מצויין לשיפורים בשנה אחרי זה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yellow83 » 06 אפריל 2016, 16:30

Mitelka כתב:

מי מהם לדעתך יהיה זה שיגיע בסוף?
yellow83

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־16 אורחים