06 אפריל 2016, 15:15
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212899.htmlהגארד, ששיחק בעבר בלייקרס ופתח את העונה בליגה הסינית, מבוקש בהיכל. אם יחתום, האמריקאי (27, 1.91 מ') צפוי לקבל 2.5 מיליון דולר בעונה. במכבי ת"א אישרו את הידיעה
די נו!
06 אפריל 2016, 15:40
Mitelka כתב:אתה צודק. אבל זאת לא הנקודה של הפוסט. מצד אחד "שואפים לטוב ביותר" לפי אותו אדם שציטטתי (אני עדיין לא טוב כאן בשמות..) ומצד שני אין בעיה עם שחקנים מתחת לרדאר מהליגה האיטלקית השנייה...
מעניין אותי אם היינו מחתימים היום סקנד גארד מפזארו אם היו מבסוטים פה "כי שואפים לטוב ביותר" או לא. נראה לי שלא.
06 אפריל 2016, 15:46
06 אפריל 2016, 15:47
06 אפריל 2016, 15:49
06 אפריל 2016, 15:55
06 אפריל 2016, 15:58
06 אפריל 2016, 16:05
06 אפריל 2016, 16:13
06 אפריל 2016, 16:14
Mitelka כתב:אין שום ניגוד עניינים וסתירה בשחקן מהליגה השנייה באיטליה ל "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" שאמרת. יש רק בעיה אחת, שהמונח שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה ריקה מתוכן אם כל דבר יכול להיות שם. למה סקנד גארד אלמוני מהליגה האיטלקית השנייה הוא שאיפה לטוב ביותר ושחקן יורליג כזה או אחר הוא לא? איך אתה קובע מה השאיפה לטוב ביותר בכל עמדה מבלי להיות חכם בדיעבד ולהכריז הצלחות על שחקנים שהיו הימורים אדירים וסיכון מאוד מאוד מורכב?. למה פארמר הוא לא "שאיפה לטוב ביותר בכל עמדה" ורייס כן? אז גם היינס זה היה מתחת לרדאר, אז הכיוון היה טוב? חוץ מלהיות חכם בדיעבד אתה לא אומר הרבה. ואללה, היקמן זה הברקת סקאוטינג. לא נראה לי שכולנו חשבנו ככה לפני שהוא הגיע.
פשוט אני לא מאמין לך, סורי, שהיית מוחא כפיים למכבי אם היום היו מודיעים לך היום שהבאנו גארד מתחת לראדר מהליגה השנייה באיטליה או בספרד. גם פריקנס ממכבי חיפה זה שאיפה לטוב ביותר? פארגו מגליל? איפה רוצ'סטי נופל בשאיפה הזאת? (בכל זאת היה מלך הסלים של היורוליג...).
השם הוא ארז אגב.
06 אפריל 2016, 16:14
06 אפריל 2016, 16:20
06 אפריל 2016, 16:21
yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212893.html
06 אפריל 2016, 16:23
MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
זה סגל לא טוב. אני מצטער מאוד.
ד"א, מדברים שם על זה שטבק לא ימשיך. אחזה מאמן יסכים להגיע כש90% מהסגלכבר סגור.
למה אני צריך להתעצבן על העונה הבאה כבר באפריל?
06 אפריל 2016, 16:23
MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
06 אפריל 2016, 16:26
06 אפריל 2016, 16:26
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.
06 אפריל 2016, 16:27
06 אפריל 2016, 16:29
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
סגל רע מאוד.
06 אפריל 2016, 16:30
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.