יוווו מטורף..זה באמת משהו שלא זכור לי שקרה..
יאללה חברים כל הדרכים מובילות למקום אחד ושמו הבית..סעו לשלום המפתחות בפנים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית
Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)
my man כתב:yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית
די תן איזה פתח של תקווה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית
די תן איזה פתח של תקווה
היית פעם בפתח תקווה? המקום הכי מדכא שראיתי בכל החיים
my man כתב:אה ואשתי משם
my man כתב:אה ואשתי משם
RomanR כתב:Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)
אין להם כח רב, הם לא קבוצה כזאת גדולה. הם גם לא יעשו דבר כי אם ההנהלה תרצה היא תסגור להם את הארונות וכו' ואז הם יתקפלו כמו שנה שעברה.
Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)
ShiriV כתב:Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)
עזוב, הם באים מאהבה
בסוף מרוב אהבה המועדון שלהם ייסגר ואז הם יסכמו את חוויית האהדה שלהם בזה ש''תמיד בנו מאהבה ותמיד תמכנו במועדון וקורה שמועדונים נסגרים אז יאללה היה כיף ביי''..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], מרסר ו־14 אורחים