מכבי בקשיים כלכליים - מעכבת משכורות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי בקשיים כלכליים - מעכבת משכורות

הודעהעל ידי my man » 28 אפריל 2017, 15:04

יוווו מטורף..זה באמת משהו שלא זכור לי שקרה..
יאללה חברים כל הדרכים מובילות למקום אחד ושמו הבית..סעו לשלום המפתחות בפנים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אפריל 2017, 15:10

עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 28 אפריל 2017, 15:11

yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית

די תן איזה פתח של תקווה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי RomanR » 28 אפריל 2017, 15:12

Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

אין להם כח רב, הם לא קבוצה כזאת גדולה. הם גם לא יעשו דבר כי אם ההנהלה תרצה היא תסגור להם את הארונות וכו' ואז הם יתקפלו כמו שנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אפריל 2017, 15:12

my man כתב:
yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית

די תן איזה פתח של תקווה

היית פעם בפתח תקווה? המקום הכי מדכא שראיתי בכל החיים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 28 אפריל 2017, 15:14

yanay21 כתב:
my man כתב:

די תן איזה פתח של תקווה

היית פעם בפתח תקווה? המקום הכי מדכא שראיתי בכל החיים

כן הרמתי לך פה להנחתה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 28 אפריל 2017, 15:15

אה ואשתי משם
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 28 אפריל 2017, 15:35

my man כתב:אה ואשתי משם

אללי לי

תמיד פה בשבילך
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אפריל 2017, 15:35

my man כתב:אה ואשתי משם

ויש סיבה מאוד טובה שהיא כבר לא שם.
סיפרתי לך את זה כבר, אני חושב, אבל יש לי בן דוד שגר שם. דיברנו לפני כמה חודשים, והוא אמר לי "אנחנו עוברים דירה", ואני כולי "ברוך השם, תודה לאל שאתם עוזבים את המקום המזעזע הזה! לאיפה אתם עוברים?", "בתוך השכונה, לדירה אחרת", "אה..."
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2017, 15:58

RomanR כתב:
Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

אין להם כח רב, הם לא קבוצה כזאת גדולה. הם גם לא יעשו דבר כי אם ההנהלה תרצה היא תסגור להם את הארונות וכו' ואז הם יתקפלו כמו שנה שעברה.

אני חושב שהסיבה שהם לא עושים כלום לא קשורה בארונות אלא בהטבות.

#לכאורה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ShiriV » 28 אפריל 2017, 19:17

Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

עזוב, הם באים מאהבה
בסוף מרוב אהבה המועדון שלהם ייסגר ואז הם יסכמו את חוויית האהדה שלהם בזה ש''תמיד בנו מאהבה ותמיד תמכנו במועדון וקורה שמועדונים נסגרים אז יאללה היה כיף ביי''..
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אפריל 2017, 19:29

ShiriV כתב:
Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

עזוב, הם באים מאהבה
בסוף מרוב אהבה המועדון שלהם ייסגר ואז הם יסכמו את חוויית האהדה שלהם בזה ש''תמיד בנו מאהבה ותמיד תמכנו במועדון וקורה שמועדונים נסגרים אז יאללה היה כיף ביי''..

הם תמיד אמרו "עד המוות". לא יודע אם התכוונו למוות של המועדון, אבל סמנטית זה עובד.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־9 אורחים