פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי בקשיים כלכליים - מעכבת משכורות

28 אפריל 2017, 15:04

יוווו מטורף..זה באמת משהו שלא זכור לי שקרה..
יאללה חברים כל הדרכים מובילות למקום אחד ושמו הבית..סעו לשלום המפתחות בפנים..

28 אפריל 2017, 15:10

עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית

28 אפריל 2017, 15:11

yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית

די תן איזה פתח של תקווה

28 אפריל 2017, 15:12

Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

אין להם כח רב, הם לא קבוצה כזאת גדולה. הם גם לא יעשו דבר כי אם ההנהלה תרצה היא תסגור להם את הארונות וכו' ואז הם יתקפלו כמו שנה שעברה.

28 אפריל 2017, 15:12

my man כתב:
yanay21 כתב:עד ליום שבו הם ליטרלי חותמים על החוזה, שום אופטימיות. יכולים קל לעשות עונה פיננסית

די תן איזה פתח של תקווה

היית פעם בפתח תקווה? המקום הכי מדכא שראיתי בכל החיים

28 אפריל 2017, 15:14

yanay21 כתב:
my man כתב:

די תן איזה פתח של תקווה

היית פעם בפתח תקווה? המקום הכי מדכא שראיתי בכל החיים

כן הרמתי לך פה להנחתה..

28 אפריל 2017, 15:15

אה ואשתי משם

28 אפריל 2017, 15:35

my man כתב:אה ואשתי משם

אללי לי

תמיד פה בשבילך

28 אפריל 2017, 15:35

my man כתב:אה ואשתי משם

ויש סיבה מאוד טובה שהיא כבר לא שם.
סיפרתי לך את זה כבר, אני חושב, אבל יש לי בן דוד שגר שם. דיברנו לפני כמה חודשים, והוא אמר לי "אנחנו עוברים דירה", ואני כולי "ברוך השם, תודה לאל שאתם עוזבים את המקום המזעזע הזה! לאיפה אתם עוברים?", "בתוך השכונה, לדירה אחרת", "אה..."

28 אפריל 2017, 15:58

RomanR כתב:
Weems13 כתב:גם בשנה שעברה זה קרה וגם עכשיו. העיקר בשנה שעברה הם השתמשו בתירוץ ואמרו שזו "בעיה טכנית". לא יאמן איך כולם רואים ויודעים שהם הבעיה, אבל הם מסרבים לשחרר ולמכור את החלק שלהם. אני בטוח שיש מתעניינים רבים לרכישת הקבוצה. ואגב, בגזרת האוהדים אני לא מבין איך לא עושים כלום ואיך לא מוחים. העיקר בשנה שעברה גייט 11 עשו מחאת מנויים, דאגו לתחת שלהם וחסכו 200₪ גג. ארגון של אינפנטילים מטומטמים. אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

אין להם כח רב, הם לא קבוצה כזאת גדולה. הם גם לא יעשו דבר כי אם ההנהלה תרצה היא תסגור להם את הארונות וכו' ואז הם יתקפלו כמו שנה שעברה.

אני חושב שהסיבה שהם לא עושים כלום לא קשורה בארונות אלא בהטבות.

#לכאורה

28 אפריל 2017, 19:17

Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

עזוב, הם באים מאהבה
בסוף מרוב אהבה המועדון שלהם ייסגר ואז הם יסכמו את חוויית האהדה שלהם בזה ש''תמיד בנו מאהבה ותמיד תמכנו במועדון וקורה שמועדונים נסגרים אז יאללה היה כיף ביי''..

28 אפריל 2017, 19:29

ShiriV כתב:
Weems13 כתב: אם ארגון כמו גייט 11 מתחיל מחאה ודורש מפדרמן למכור את החלק שלו זה יצור באז בתקשורת ואולי יתחיל לחלחל להנהלה והם סוף סוף "ישמעו את הקולות" (לארגון הזה למרות שאני לא סובל אותו, יש כוח רב)

עזוב, הם באים מאהבה
בסוף מרוב אהבה המועדון שלהם ייסגר ואז הם יסכמו את חוויית האהדה שלהם בזה ש''תמיד בנו מאהבה ותמיד תמכנו במועדון וקורה שמועדונים נסגרים אז יאללה היה כיף ביי''..

הם תמיד אמרו "עד המוות". לא יודע אם התכוונו למוות של המועדון, אבל סמנטית זה עובד.
פרסם תגובה