13 ספטמבר 2017, 12:34
roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.
דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.
מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.
לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.
פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.
זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
13 ספטמבר 2017, 14:29
החציל האצטקי כתב:מרשים. אין לי מושג איך אתה קובע את הדברים האלה אחרי צמד משחקים ששיחקנו בהם בעיקר בהילוך רביעי, ראינו די הרבה מאותו דבר וכמעט ולא יכולנו לבחון כלום חוץ מהיכולת של כולם לטוס להתקפות מעבר.
אני מאוד אוהב לקרוא אותך ומעריך את הדעה שלך, אבל לדעתי אתה קצת מקובע על איזו אג'נדה כשברור שכרגע אי אפשר ממש לחוות דעה.
לשרוף את קול ואת תומאס שדי הצטיינו בשני המשחקים זה לא בדיוק הגיוני, וגם אם אתה חושב שהם יהיו גרועים (מחשבה לגיטימית)- עד עכשיו- הם פשוט לא הראו את זה.
13 ספטמבר 2017, 14:33
13 ספטמבר 2017, 14:34
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מרשים. אין לי מושג איך אתה קובע את הדברים האלה אחרי צמד משחקים ששיחקנו בהם בעיקר בהילוך רביעי, ראינו די הרבה מאותו דבר וכמעט ולא יכולנו לבחון כלום חוץ מהיכולת של כולם לטוס להתקפות מעבר.
אני מאוד אוהב לקרוא אותך ומעריך את הדעה שלך, אבל לדעתי אתה קצת מקובע על איזו אג'נדה כשברור שכרגע אי אפשר ממש לחוות דעה.
לשרוף את קול ואת תומאס שדי הצטיינו בשני המשחקים זה לא בדיוק הגיוני, וגם אם אתה חושב שהם יהיו גרועים (מחשבה לגיטימית)- עד עכשיו- הם פשוט לא הראו את זה.
אתה מכיר אותי לא מהיום. אני חושב שאני לא זורק סתם דברים לאוויר. יש דברים שאפשר לראות גם ב- 5 דקות. ג'קסון לא שומר וזה לא קשור להילוך. הוא פשוט לא שומר גם לא ברמה של קטסל. קול איבד את כל הזריזות והליפט שהיו לו במיאמי. לא קשור לשום הילוך. אין לו את זה.
דשון תומאס זה לא רק שאנחנו מכירים אותו כבר כמה שנים - אבל כל כדור שהלך אליו נבלע בחור. אני לא צריך יותר מ- 5 דקות במשחק אימון בשביל להבין מה הולך להיות איתו במכבי.
ה"הצטיינות" במשחקים מול אילת חסרת חשיבות. המשחק הזה לא היה רציני בשום צורה. יש דברים שאפשר להסיק ממשחקי אימון ויש דברים שלא.
הלוואי ואני טועה וג'קסון יהפך פתאום לגארי פייטון וקול יהפך לאלן אייברסון בצעירותו. אני בספק אבל נחיה ונראה. לא פוסל את זה שאני לא מבין מהחיים שלי.
בעוד כמה חודשים נדע.
13 ספטמבר 2017, 14:38
החציל האצטקי כתב:אנחנו צריכים לראות אותם לאורך זמן ומול יריבות רציניות יותר.
כל הדברים האלו הם בסה"כ נתונים שהיו קיימים גם לפני שראינו את החבר'ה.
קול נראה יותר אתלט ממה שחשבתי שיהיה. הייתי סבור שהוא גמור לגמרי.
ג'קסון נראה לי מתאמץ בהגנה יותר ממה שחשבתי.
תומאס קבר את הזריקות שזרק. ברור שהוא תחנה אחרונה. זה השחקן.
זה גם פרספקטיבה, אבל גם לא הרמה שבה אנחנו נבחנים. בכל מקרה, אני חושב שזה שלא ראינו את בולדן עדיין- זה חבל גדול. אמור להיות שחקן מרגש.
13 ספטמבר 2017, 14:40
13 ספטמבר 2017, 14:47
החציל האצטקי כתב:הקאדר הישראלי שלנו טוב בהרבה.
מסכים לגמרי לגבי זוסמן. זה שחקן שכל קבוצה בליגה הייתה שמחה לקבל כבר היום.
ג'ון די מותק, אבל חייב למצוא את הקליעה שלו. הוא הראה דברים יפים התקפית בשלהי העונה שעברה והוא חייב לחזור להראות משהו מזה.
טיוס גם כן חייב להכנס לעניינים. הוא חשוב מדי.
לא לשכוח שגם כארם עוד לא שיחק...
13 ספטמבר 2017, 17:11
roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.
דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.
מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.
לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.
פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.
זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
13 ספטמבר 2017, 17:32
13 ספטמבר 2017, 19:08
החציל האצטקי כתב:אני חייב להודות שרול ממש לא הלהיב אותי. בניגוד לקיין, שאני רואה מה יכול להביא לשולחן בזכות הורסטיליות שלו, אצל רול יש בעיקר סימן שאלה כרגע.
הוא נראה לי איטי מדי, לא אתלט, ובמקביל לא מספיק אוטומטי בקליעה.
עמדות הכנף שלנו יצטרכו שדרוג במוקדם או במאוחר. מניח שהזמן שלו כאן קצוב.
13 ספטמבר 2017, 19:28
13 ספטמבר 2017, 20:05
גל גל כתב:רול הגיע בתור שחקן משלים בכל מקרה
..משעור עוד יכנס לרוטציה
13 ספטמבר 2017, 21:01
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:רול הגיע בתור שחקן משלים בכל מקרה
..משעור עוד יכנס לרוטציה
לא יפתיע אותי מאוד אם בשלב מסויים מי שיפתחו בעמדות 2-3 יהיו זוסמן ומשעור.
הרבה תלוי בידית של יובל אבל גם ביכולת שלו להוריד עומס ממובילי הכדור. אם הוא יהיה מסוגל להיות אחראי עם הכדור או אפילו לייצר מכדרור זה בהחלט יכול להיות ציוות טוב.
משעור היה ה-שחקן של הרצליה באירופה בשנה שעברה (17.8 נקודות מדד למשחק: 15 נק', 7 ריב', 1.6 חט', 0.7 חס', 36% לשלוש, 67% ל-2). (סטטיסטיקה מלאה)
אמנם היורופקאפ זה לא יורוליג, אבל בתחושה שלי חלק מהתכונות שלו אמורות להיתרגם גם לרמות הגבוהות בצורה טובה מאוד. הוא פצצת אנרגיה לא פחות גדולה מדיברתולומאו.
13 ספטמבר 2017, 22:58