roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.
דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.
מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.
לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.
פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.
זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
אבל חוץ מזה , אהבת?