הכנה, משחק 2: מכבי ת"א נגד הפועל אילת - שני, 17:30, שידור יוטיוב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנה, משחק 2: מכבי ת

הודעהעל ידי cifkcv » 13 ספטמבר 2017, 12:34

roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.

דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.

מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.

לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.

פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.

זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.

אבל חוץ מזה , אהבת?
cifkcv

הודעהעל ידי roy1000 » 13 ספטמבר 2017, 14:29

החציל האצטקי כתב:מרשים. אין לי מושג איך אתה קובע את הדברים האלה אחרי צמד משחקים ששיחקנו בהם בעיקר בהילוך רביעי, ראינו די הרבה מאותו דבר וכמעט ולא יכולנו לבחון כלום חוץ מהיכולת של כולם לטוס להתקפות מעבר.

אני מאוד אוהב לקרוא אותך ומעריך את הדעה שלך, אבל לדעתי אתה קצת מקובע על איזו אג'נדה כשברור שכרגע אי אפשר ממש לחוות דעה.

לשרוף את קול ואת תומאס שדי הצטיינו בשני המשחקים זה לא בדיוק הגיוני, וגם אם אתה חושב שהם יהיו גרועים (מחשבה לגיטימית)- עד עכשיו- הם פשוט לא הראו את זה.

אתה מכיר אותי לא מהיום. אני חושב שאני לא זורק סתם דברים לאוויר. יש דברים שאפשר לראות גם ב- 5 דקות. ג'קסון לא שומר וזה לא קשור להילוך. הוא פשוט לא שומר גם לא ברמה של קטסל. קול איבד את כל הזריזות והליפט שהיו לו במיאמי. לא קשור לשום הילוך. אין לו את זה.

דשון תומאס זה לא רק שאנחנו מכירים אותו כבר כמה שנים - אבל כל כדור שהלך אליו נבלע בחור. אני לא צריך יותר מ- 5 דקות במשחק אימון בשביל להבין מה הולך להיות איתו במכבי.

ה"הצטיינות" במשחקים מול אילת חסרת חשיבות. המשחק הזה לא היה רציני בשום צורה. יש דברים שאפשר להסיק ממשחקי אימון ויש דברים שלא.

הלוואי ואני טועה וג'קסון יהפך פתאום לגארי פייטון וקול יהפך לאלן אייברסון בצעירותו. אני בספק אבל נחיה ונראה. לא פוסל את זה שאני לא מבין מהחיים שלי.

בעוד כמה חודשים נדע.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ספטמבר 2017, 14:33

אנחנו צריכים לראות אותם לאורך זמן ומול יריבות רציניות יותר.
כל הדברים האלו הם בסה"כ נתונים שהיו קיימים גם לפני שראינו את החבר'ה.

קול נראה יותר אתלט ממה שחשבתי שיהיה. הייתי סבור שהוא גמור לגמרי.
ג'קסון נראה לי מתאמץ בהגנה יותר ממה שחשבתי.
תומאס קבר את הזריקות שזרק. ברור שהוא תחנה אחרונה. זה השחקן.

זה גם פרספקטיבה, אבל גם לא הרמה שבה אנחנו נבחנים. בכל מקרה, אני חושב שזה שלא ראינו את בולדן עדיין- זה חבל גדול.
אמור להיות שחקן מרגש (ובמקביל גם להבליט את היתרונות של הרכזים ולהפחית את התלות בתומאס).
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 13 ספטמבר 2017, 14:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 13 ספטמבר 2017, 14:34

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:מרשים. אין לי מושג איך אתה קובע את הדברים האלה אחרי צמד משחקים ששיחקנו בהם בעיקר בהילוך רביעי, ראינו די הרבה מאותו דבר וכמעט ולא יכולנו לבחון כלום חוץ מהיכולת של כולם לטוס להתקפות מעבר.

אני מאוד אוהב לקרוא אותך ומעריך את הדעה שלך, אבל לדעתי אתה קצת מקובע על איזו אג'נדה כשברור שכרגע אי אפשר ממש לחוות דעה.

לשרוף את קול ואת תומאס שדי הצטיינו בשני המשחקים זה לא בדיוק הגיוני, וגם אם אתה חושב שהם יהיו גרועים (מחשבה לגיטימית)- עד עכשיו- הם פשוט לא הראו את זה.

אתה מכיר אותי לא מהיום. אני חושב שאני לא זורק סתם דברים לאוויר. יש דברים שאפשר לראות גם ב- 5 דקות. ג'קסון לא שומר וזה לא קשור להילוך. הוא פשוט לא שומר גם לא ברמה של קטסל. קול איבד את כל הזריזות והליפט שהיו לו במיאמי. לא קשור לשום הילוך. אין לו את זה.

דשון תומאס זה לא רק שאנחנו מכירים אותו כבר כמה שנים - אבל כל כדור שהלך אליו נבלע בחור. אני לא צריך יותר מ- 5 דקות במשחק אימון בשביל להבין מה הולך להיות איתו במכבי.

ה"הצטיינות" במשחקים מול אילת חסרת חשיבות. המשחק הזה לא היה רציני בשום צורה. יש דברים שאפשר להסיק ממשחקי אימון ויש דברים שלא.

הלוואי ואני טועה וג'קסון יהפך פתאום לגארי פייטון וקול יהפך לאלן אייברסון בצעירותו. אני בספק אבל נחיה ונראה. לא פוסל את זה שאני לא מבין מהחיים שלי.

בעוד כמה חודשים נדע.

הרבה זמן לא ראיתי דיעה כל כך נחרצת שמופרכת ע"י כותב הדיעה הזאת באותה הודעה.מבולבלים? גם אנחנו.
יעני אפשר להבין ממשחק אימון לא רציני ולא חשוב את כל הדברים הרעים שמביא שחקן , אבל אי אפשר בכלל לציין דבר אחד טוב שמביא שחקן באותו משחק אימון :-@
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 13 ספטמבר 2017, 14:38

החציל האצטקי כתב:אנחנו צריכים לראות אותם לאורך זמן ומול יריבות רציניות יותר.
כל הדברים האלו הם בסה"כ נתונים שהיו קיימים גם לפני שראינו את החבר'ה.

קול נראה יותר אתלט ממה שחשבתי שיהיה. הייתי סבור שהוא גמור לגמרי.
ג'קסון נראה לי מתאמץ בהגנה יותר ממה שחשבתי.
תומאס קבר את הזריקות שזרק. ברור שהוא תחנה אחרונה. זה השחקן.

זה גם פרספקטיבה, אבל גם לא הרמה שבה אנחנו נבחנים. בכל מקרה, אני חושב שזה שלא ראינו את בולדן עדיין- זה חבל גדול. אמור להיות שחקן מרגש.

אני הסתכלתי בעיקר על הישראלים , זוסמן נראה מוכן לגמרי בטח לליגה , ג'ון די עושה את מה שקיוויתי שיעשה , יעני הופך להיות דרק שארפ 2 ( עם הובלת כדור ומסירה טובים יותר , קליעה קצת פחות , והגנה נהדרת) , ג'ייק כהן וטיוס נראים אבודים , אבל אני מאמין שנסתדר , שגב פשוט לא שחקן כדורסל , אני לא מבין איך הוא עדיין זורק בצורה הזאת , זאת לא זריקה של כדורסל.
מעדיף שאבדיה יהיה כוכב בלאומית מאשר שיקבל פירורים במכבי , כשרון רציני מאד. כבר עכשיו אחרי 2 משחקי אימון , אפשר לראות הבדל ברמת הישראלי משנה שעברה , בטח בכל הקשור להגנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ספטמבר 2017, 14:40

הקאדר הישראלי שלנו טוב בהרבה.
מסכים לגמרי לגבי זוסמן. זה שחקן שכל קבוצה בליגה הייתה שמחה לקבל כבר היום.
ג'ון די מותק, אבל חייב למצוא את הקליעה שלו. הוא הראה דברים יפים התקפית בשלהי העונה שעברה והוא חייב לחזור להראות משהו מזה.
טיוס גם כן חייב להכנס לעניינים. הוא חשוב מדי.

לא לשכוח שגם כארם עוד לא שיחק...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 13 ספטמבר 2017, 14:47

החציל האצטקי כתב:הקאדר הישראלי שלנו טוב בהרבה.
מסכים לגמרי לגבי זוסמן. זה שחקן שכל קבוצה בליגה הייתה שמחה לקבל כבר היום.
ג'ון די מותק, אבל חייב למצוא את הקליעה שלו. הוא הראה דברים יפים התקפית בשלהי העונה שעברה והוא חייב לחזור להראות משהו מזה.
טיוס גם כן חייב להכנס לעניינים. הוא חשוב מדי.

לא לשכוח שגם כארם עוד לא שיחק...

אשכרה , שכחתי את כארם , לגבי טיוס אני לא דואג , זאת קבוצה חדשה לגמרי , ג'קסון וקול יודעים מה זה הלי הופ , וזה עוד יקרה , בטח שגודס בצוות האימון , זוסמן חייב להיות הפנים של מכבי מעכשיו , לתת לו דקות והרבה , זאת הסיבה למה אני חושב שכהן או רול מיותרים בקבוצה , מקווה מאד שלא יעצרו את הכשרון שלו. אחרי 2 משחקי אימון לא מאבדים קליעה , ג'ון די עוד יראה לך השנה מה זה יכולת קליעה , הוא רכז מחליף מצויין לקבוצה. כן , גם ברמת יורוליג (תמיד צריך שחקני הגנה אקטיביים בקבוצה)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי A_P_18 » 13 ספטמבר 2017, 17:11

roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.

דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.

מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.

לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.

פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.

זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.

כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.

טוב זה די ברור שגיבשת דעה על הקבוצה ממזמן ובכל תוצאה ככל הנראה היית אומר את אותם הדברים. אין שום הגיון בלשפוט את ההגנה של ג'קסון וקול במשחקים שמכבי מטיילת בהם ללא שום הפרעה,בכל מה שקשור ללחץ על הכדור,חטיפות וריבאונד הם שדרוג יחסית למה שהיה פה בעבר (רייס,גאודלוק,רוצסטי...).

בוא לא נגזים ונאמר שידידנו סילי "כמה דרגות מעל רול" , שניהם שחקנים משלימים שלא בולטים יותר מדי רק שרול בעל IQ כדורסל גבוה יותר.

לא יודע מה ראית מקול בעבר אבל אני בשני המשחקים האלה לא ראיתי שום בעיה,להפך,הייתי די מרוצה מהאופן בו קול רץ ומסיים מתפרצות.

יכול להיות שלגבי תומאס אתה צודק אבל אם אתה באמת שופט אותו אך ורק לפי המשחקים נגד אילת הוא אולי היה השחקן המצטיין על המגרש,כל אדם אחר שלא הכיר את תומאס לפני היה מתלהב מאוד מהיכולת שהציג .

בכל מקרה המשחקים האלו לא מהווים שום אינדיקציה למה שאנחנו הולכים לפגוש ביורוליג לכן עדיין מוקדם לשפוט את הקבוצה. לומר שחמש דקות מספיקות לך לראות את כל המגרעות והדברים הרעים שמביאים איתם השחקנים זה סתם להסתכל על חצי הכוס הריקה , אני אישית ראיתי יותר דברים חיוביים.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ספטמבר 2017, 17:32

אני חייב להודות שרול ממש לא הלהיב אותי. בניגוד לקיין, שאני רואה מה יכול להביא לשולחן בזכות הורסטיליות שלו, אצל רול יש בעיקר סימן שאלה כרגע.
הוא נראה לי איטי מדי, לא אתלט, ובמקביל לא מספיק אוטומטי בקליעה.

עמדות הכנף שלנו יצטרכו שדרוג במוקדם או במאוחר. מניח שהזמן שלו כאן קצוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 13 ספטמבר 2017, 19:08

החציל האצטקי כתב:אני חייב להודות שרול ממש לא הלהיב אותי. בניגוד לקיין, שאני רואה מה יכול להביא לשולחן בזכות הורסטיליות שלו, אצל רול יש בעיקר סימן שאלה כרגע.
הוא נראה לי איטי מדי, לא אתלט, ובמקביל לא מספיק אוטומטי בקליעה.

עמדות הכנף שלנו יצטרכו שדרוג במוקדם או במאוחר. מניח שהזמן שלו כאן קצוב.

אנחנו לא צריכים 10 כוכבים בקבוצה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 13 ספטמבר 2017, 19:28

רול הגיע בתור שחקן משלים בכל מקרה
..משעור עוד יכנס לרוטציה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ספטמבר 2017, 20:05

גל גל כתב:רול הגיע בתור שחקן משלים בכל מקרה
..משעור עוד יכנס לרוטציה

לא יפתיע אותי מאוד אם בשלב מסויים מי שיפתחו בעמדות 2-3 יהיו זוסמן ומשעור.
הרבה תלוי בידית של יובל אבל גם ביכולת שלו להוריד עומס ממובילי הכדור. אם הוא יהיה מסוגל להיות אחראי עם הכדור או אפילו לייצר מכדרור זה בהחלט יכול להיות ציוות טוב.

משעור היה ה-שחקן של הרצליה באירופה בשנה שעברה (17.8 נקודות מדד למשחק: 15 נק', 7 ריב', 1.6 חט', 0.7 חס', 36% לשלוש, 67% ל-2). (סטטיסטיקה מלאה)
אמנם היורופקאפ זה לא יורוליג, אבל בתחושה שלי חלק מהתכונות שלו אמורות להיתרגם גם לרמות הגבוהות בצורה טובה מאוד. הוא פצצת אנרגיה לא פחות גדולה מדיברתולומאו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: הכנה, משחק 2: מכבי ת"א נגד הפועל אילת - שני, 17:30, שידו

הודעהעל ידי ankram » 13 ספטמבר 2017, 21:01

החציל האצטקי כתב:
גל גל כתב:רול הגיע בתור שחקן משלים בכל מקרה
..משעור עוד יכנס לרוטציה

לא יפתיע אותי מאוד אם בשלב מסויים מי שיפתחו בעמדות 2-3 יהיו זוסמן ומשעור.
הרבה תלוי בידית של יובל אבל גם ביכולת שלו להוריד עומס ממובילי הכדור. אם הוא יהיה מסוגל להיות אחראי עם הכדור או אפילו לייצר מכדרור זה בהחלט יכול להיות ציוות טוב.

משעור היה ה-שחקן של הרצליה באירופה בשנה שעברה (17.8 נקודות מדד למשחק: 15 נק', 7 ריב', 1.6 חט', 0.7 חס', 36% לשלוש, 67% ל-2). (סטטיסטיקה מלאה)
אמנם היורופקאפ זה לא יורוליג, אבל בתחושה שלי חלק מהתכונות שלו אמורות להיתרגם גם לרמות הגבוהות בצורה טובה מאוד. הוא פצצת אנרגיה לא פחות גדולה מדיברתולומאו.

מפיך לאלוהים. או לאללה במקרה הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 13 ספטמבר 2017, 22:58

אל תבנו על משעור, המפעל האירופי שהוא שיחק בו היה סופר חלש ואנחנו מכירים את המגבלות שלו.

בנוגע לדברים שרוי כתב, הם קצת מוקצנים אולי, אבל מאזנים את הקיצוניות שמושמעת כאן לצד השני.

קול דווקא נראה בסדר גמור מבחינה אתלטית, ג'קסון באמת היה נראה קצת שכונתי ולא מבריק התקפית, אבל ידענו מראש שאנחנו מקבלים הימור גדול והקריירה שלו מדברת בעד עצמה. כמובן שמוקדם להסיק מסקנות לגבי שניהם.

דווקא בעניין רול מול קיין אני דוגל ברול. למכבי חסר קלעי, והוא קלעי טוב יותר מקיין גם אם הוא גם כן לא קלעי אוטומטי. בנוסף, מדובר בשחקן חכם עם אופי טוב. בכל מקרה תהיה למכבי בעיית קליעה העונה, וזו לא תהיה הבעיה היחידה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־18 אורחים