המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:מחכה שזה יהיה סופי ...
רק כדי לשמוע את התגובה של רועי
er79 כתב:אני פחות התייחסתי לסכומים, רק טענתי שאני די בטוח שהוא יסגור
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מחכה שזה יהיה סופי ...
רק כדי לשמוע את התגובה של רועי
יוסי, נתנו לו את הכסף. הוא לא ויתר על מליונים בשביל להישאר במכבי. הוא גם קיבל חוזה לשלוש שנים במקום שנתיים, כשברור שבשנה השלישית הוא יהיה פחות אפקטיבי.
לדעתי, יש הבנה במכבי שבשנה השלישית יעבירו אותו לקבוצה אחרת ויפצו אותה. ככה הקטינו במכבי את חבות המס.
jol9 כתב:er79 כתב:זה בכל האתרים. אני שמח לממש את מה שאמרתי ל-mta לפני כמה ימים, שהוא יאכל את הכובע. מהלך חשוב ואדיר של מכבי. סמית נכס.
אני מזכיר לך שאתה דיברת על מליון ברוטו, מה שמן הסתם לא היה יכול לקרות...
מליון נטו זה שכר יפה ומכובד, וסמית' עשה נכון שהסכים.
jol9 כתב:אני לא כ"כ מבין על סמך מה אתם מחליטים שבגיל 34-35 הוא כבר לא יהיה אפקטיבי...
חסרים ספורטאים שעושים דברים מדהימים גם בעשור הרביעי של החיים שלהם?
ומה אם סמית' הוא כזה?
אני לא אומר שאין כאן סיכון, אבל זה סיכון מחושב, ואני מעדיף בהרבה את סמית' בן 34 מאשר עוד איזה הימור בשנקל.
יוסי22 כתב:נראה לי שנקודת המפתח בוויכוח הזה היא האם מכבי צריכה בכלל שידרוג או לא .
לטעמי צריך להעיף את היינס ולהביא במקומו גארד סביר ולקוות שפניני ולאנדסברג יפצעו פחות בעונה הבאה ויש לך קבוצה שבנויה להילחם חזק על הפיינל פור האירופי עוד לפני שהתחילה העונה .
לא צריך שום חוזה מופרך לישראלי שלא שווה את הכסף .
מכיוון שאני לא סוכן שחקנים אני יכול רק לנחש מה היו ההצעות של סמית מקבוצות אחרות באירופה ובניגוד לאיידסון למשל ... הוא גם שווה את זה . אני לא אתפלא אם היו הפרשים של יותר מחצי מיליון דולר נטו בין ההצעה של מכבי וההצעות מקבוצות אחרות באירופה .
יוסי22 כתב:מכיוון שאני לא סוכן שחקנים אני יכול רק לנחש מה היו ההצעות של סמית מקבוצות אחרות באירופה ובניגוד לאיידסון למשל ... הוא גם שווה את זה . אני לא אתפלא אם היו הפרשים של יותר מחצי מיליון דולר נטו בין ההצעה של מכבי וההצעות מקבוצות אחרות באירופה .
felix_r כתב:חוזיהם של לאנדסברג ושל טיוס מסתיימים. מכבי תצטרך לשדרג אותם. גם החוזה של סמית' משודרג. מה שאומר, שלא ישאר כסף לשדרג עמדות אחרות
roy1000 כתב:felix_r כתב:חוזיהם של לאנדסברג ושל טיוס מסתיימים. מכבי תצטרך לשדרג אותם. גם החוזה של סמית' משודרג. מה שאומר, שלא ישאר כסף לשדרג עמדות אחרות
אני לא מאמין שטיוס יישאר. מכבי תצטרך למצוא לו מחליף ישראלי (אולי אלכסנדר). מעבר לזה, אוחיון ולנדברג מסיימים חוזה ולשניהם יצטרכו לתת חוזים משודרגים.
cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.
יוסי22 כתב:cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.
אני מקווה מאוד שבמכבי יהיו הפעם חכמים יותר מהפעם הקודמת שהוא עזב .
זה לא רלוונטי מה נותן מול חולון וגבת יגור , במשחקים מול ברצלונה וריאל בהיכל הוא היה השחקן הדומיננטי ביותר ובשביל זה הוא פה , בלעדיו זה נראה בדיוק כמו אותה סדרה אומללה מול ריאל בהצלבה לפני שנתיים .
er79 כתב:אני פחות התייחסתי לסכומים, רק טענתי שאני די בטוח שהוא יסגור
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים