הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי sunshine » 07 אפריל 2015, 01:12

רק שיצא לפועל,בקשר לטווח..אני בטוח שמכבי רוצים שנתיים והוא רוצה שלוש.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי yehooda » 07 אפריל 2015, 04:39

את האמת לא הייתי יוצא מגידרי להחתים את סמית' ל-3 עונות, מכמה סיבות:

1. החוזה אמור להיות ל-3 עונות וסמית' עם כל הכבוד שחקן טוב ככל שיהיה בן 32 ובנוסף עלול להיפצע.
2. לפי מה שהבנתי החוזה הוא על מינימום מיליון דולר נטו. בגלל דרגת המס שלו בשנה הבאה יחשב כישראלי לענייני מס שזה אומר שמכבי בעצם משלמת עליו 2 מיליון דולר ברוטו. ואם כן החוזה יאלץ את מכבי להפרד מ - 6 מיליון דולר ברוטו ב- 3 עונות.

לפי דעתי במכבי לא צריכים ללכת על הרפתקאות. עם כל הכאב והצער מכבי צריכה להיפרד מסמית' ולבנות שושלת חדשה. יש מספיק סמול-פוורדים אומנם לא ברמת הניסיון שלו אבל עם פוטנציאל להיות איכותיים כמוהו כמו אנדסון מז'לגיריס.
yehooda

Re: דווין סמית' על סף סיכום לשלוש שנים במכבי ת"א

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 07:12

יוסי22 כתב:מחכה שזה יהיה סופי ...

רק כדי לשמוע את התגובה של רועי :grin

יוסי, נתנו לו את הכסף. הוא לא ויתר על מליונים בשביל להישאר במכבי. הוא גם קיבל חוזה לשלוש שנים במקום שנתיים, כשברור שבשנה השלישית הוא יהיה פחות אפקטיבי.

לדעתי, יש הבנה במכבי שבשנה השלישית יעבירו אותו לקבוצה אחרת ויפצו אותה. ככה הקטינו במכבי את חבות המס.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 07 אפריל 2015, 10:49

אני מאוד אוהב את סמית' אבל את ההחתמה הזו אני לא אוהב.

לשלם מיליון דולר לעונה לשחקן בן 33 ובהמשך 34? נראה לי לא לעניין.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 10:51

דווין סמית' סיכם ל-3 שנים נוספות במכבי ת"א
נשאר צהוב: הפורוורד הגיע לסיכום עם ראשי המועדון אחרי שנפתרה מחלוקת המיסוי. הוא צפוי לחתום רשמית על החוזה עם חזרת אלופת אירופה לארץ מהמשחק מול אלבה ברלין
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4644827,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2015, 10:52

er79 כתב:אני פחות התייחסתי לסכומים, רק טענתי שאני די בטוח שהוא יסגור

זה משהו אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2015, 11:01

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:מחכה שזה יהיה סופי ...

רק כדי לשמוע את התגובה של רועי :grin

יוסי, נתנו לו את הכסף. הוא לא ויתר על מליונים בשביל להישאר במכבי. הוא גם קיבל חוזה לשלוש שנים במקום שנתיים, כשברור שבשנה השלישית הוא יהיה פחות אפקטיבי.

לדעתי, יש הבנה במכבי שבשנה השלישית יעבירו אותו לקבוצה אחרת ויפצו אותה. ככה הקטינו במכבי את חבות המס.

אני לא כ"כ מבין על סמך מה אתם מחליטים שבגיל 34-35 הוא כבר לא יהיה אפקטיבי...
חסרים ספורטאים שעושים דברים מדהימים גם בעשור הרביעי של החיים שלהם?

ומה אם סמית' הוא כזה?

אני לא אומר שאין כאן סיכון, אבל זה סיכון מחושב, ואני מעדיף בהרבה את סמית' בן 34 מאשר עוד איזה הימור בשנקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: דווין סמית' על סף חתימה במכבי ל-3 השנים הקרובות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 11:04

jol9 כתב:
er79 כתב:זה בכל האתרים. אני שמח לממש את מה שאמרתי ל-mta לפני כמה ימים, שהוא יאכל את הכובע. מהלך חשוב ואדיר של מכבי. סמית נכס.

אני מזכיר לך שאתה דיברת על מליון ברוטו, מה שמן הסתם לא היה יכול לקרות...
מליון נטו זה שכר יפה ומכובד, וסמית' עשה נכון שהסכים.

לפי הפרסומים זה למעלה ממליון נטו וחוזה לשלוש שנים (במקום שניים). מכבי פתחה את הכיס בשביל סמית'. לא קרה פה שום נס. זה יבוא על חשבון שאר הסגל. בהנחה שפארגו יישאר, אנחנו לא נראה שידרוג משמעותי בשום עמדה אחרת והאופציה של מקל די ירדה מהשולחן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 11:08

jol9 כתב:אני לא כ"כ מבין על סמך מה אתם מחליטים שבגיל 34-35 הוא כבר לא יהיה אפקטיבי...
חסרים ספורטאים שעושים דברים מדהימים גם בעשור הרביעי של החיים שלהם?

ומה אם סמית' הוא כזה?

אני לא אומר שאין כאן סיכון, אבל זה סיכון מחושב, ואני מעדיף בהרבה את סמית' בן 34 מאשר עוד איזה הימור בשנקל.

יש ויש. בהתחשב בהסטורית הפציעות של סמית', הסיכויים שהוא יהיה אפקטיבי בגיל 35 לא כאלה גבוהים. הטרייד אוף הוא ברור - מכבי עשתה חוזה של נגיד 3.5 מליון לשלוש שנים במקום 3 מליון לשנתיים. במקרה הרע, אתה מוותר עליו בשנה השלישית.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אפריל 2015, 11:21

האמת שאני גם חושש מהמשמעויות של החתמה כזאת
גם לוקחים סיכון עצום בחוזה ארוך ויקר מאוד על שחקן מבוגר וגם זה יפגע מן הסתם בשאר הסגל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 11:33

נראה לי שנקודת המפתח בוויכוח הזה היא האם מכבי צריכה בכלל שידרוג או לא .

לטעמי צריך להעיף את היינס ולהביא במקומו גארד סביר ולקוות שפניני ולאנדסברג יפצעו פחות בעונה הבאה ויש לך קבוצה שבנויה להילחם חזק על הפיינל פור האירופי עוד לפני שהתחילה העונה .

לא צריך שום חוזה מופרך לישראלי שלא שווה את הכסף .

מכיוון שאני לא סוכן שחקנים אני יכול רק לנחש מה היו ההצעות של סמית מקבוצות אחרות באירופה ובניגוד לאיידסון למשל ... הוא גם שווה את זה . אני לא אתפלא אם היו הפרשים של יותר מחצי מיליון דולר נטו בין ההצעה של מכבי וההצעות מקבוצות אחרות באירופה .
יוסי22

הודעהעל ידי sunshine » 07 אפריל 2015, 11:49

אלי סהר אמר משו על 3 וחצי מיליון מברצלונה לא?!
מחכה שיתפרסם על כמה כסף הוא באמת "וויתר" כדי להישאר,או האם מכבי השוותה כל סכום.

מה שבטוח..או שמכבי למדה מהאבדות של רייס והיקמן שלפעמים אין תחליף פוטנציילי במקום, או שממש לא היה בשוק משו דומה לערך של סמית' בטווח הקצר.
ומה שכמעט בטוח,זה בא על חשבון קו אחורי איכותי עונה הבאה. הלוואי ונתבדה.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2015, 11:51

יוסי22 כתב:נראה לי שנקודת המפתח בוויכוח הזה היא האם מכבי צריכה בכלל שידרוג או לא .

לטעמי צריך להעיף את היינס ולהביא במקומו גארד סביר ולקוות שפניני ולאנדסברג יפצעו פחות בעונה הבאה ויש לך קבוצה שבנויה להילחם חזק על הפיינל פור האירופי עוד לפני שהתחילה העונה .

לא צריך שום חוזה מופרך לישראלי שלא שווה את הכסף .

מכיוון שאני לא סוכן שחקנים אני יכול רק לנחש מה היו ההצעות של סמית מקבוצות אחרות באירופה ובניגוד לאיידסון למשל ... הוא גם שווה את זה . אני לא אתפלא אם היו הפרשים של יותר מחצי מיליון דולר נטו בין ההצעה של מכבי וההצעות מקבוצות אחרות באירופה .

חוזיהם של לאנדסברג ושל טיוס מסתיימים. מכבי תצטרך לשדרג אותם. גם החוזה של סמית' משודרג. מה שאומר, שלא ישאר כסף לשדרג עמדות אחרות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 12:01

יוסי22 כתב:מכיוון שאני לא סוכן שחקנים אני יכול רק לנחש מה היו ההצעות של סמית מקבוצות אחרות באירופה ובניגוד לאיידסון למשל ... הוא גם שווה את זה . אני לא אתפלא אם היו הפרשים של יותר מחצי מיליון דולר נטו בין ההצעה של מכבי וההצעות מקבוצות אחרות באירופה .

אני חושב שהסיכוי לזה קטן מאוד, מה גם שסמית' לא יכול לסגור שום דבר בחודשיים הקרובים והרבה מאוד יכול לקרות עד אז. אני לא חושב שהוא נתן הנחה משמעותית למכבי בהתחשב באורך החוזה. זה בערך מה שהוא שווה בשוק.

לגבי נושא השידרוג - בחצי מליון דולר, סביא שתיתקע שוב עם איזה גארד שלא בדיוק יהיה מבריק. יש לך גם בור בעמדת הסנטר שצריך למלא. אז לא רק שלא יהיה שדרוג, אלא שגם על רמת הסגל הקיים יהיה קשה מאוד לשמור. אם מכבי לא מנצחת את אלבא ביום חמישי, בכלל תהיה שחיטה של הסגל סביב פארגו וסמית'.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 12:05

felix_r כתב:חוזיהם של לאנדסברג ושל טיוס מסתיימים. מכבי תצטרך לשדרג אותם. גם החוזה של סמית' משודרג. מה שאומר, שלא ישאר כסף לשדרג עמדות אחרות

אני לא מאמין שטיוס יישאר. מכבי תצטרך למצוא לו מחליף ישראלי (אולי אלכסנדר). מעבר לזה, אוחיון ולנדברג מסיימים חוזה ולשניהם יצטרכו לתת חוזים משודרגים.
roy1000

הודעהעל ידי cannon » 07 אפריל 2015, 12:18

סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.
cannon

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 12:26

roy1000 כתב:
felix_r כתב:חוזיהם של לאנדסברג ושל טיוס מסתיימים. מכבי תצטרך לשדרג אותם. גם החוזה של סמית' משודרג. מה שאומר, שלא ישאר כסף לשדרג עמדות אחרות

אני לא מאמין שטיוס יישאר. מכבי תצטרך למצוא לו מחליף ישראלי (אולי אלכסנדר). מעבר לזה, אוחיון ולנדברג מסיימים חוזה ולשניהם יצטרכו לתת חוזים משודרגים.

חוזה משודרג לאוחיון ... על מה בדיוק ?

טיוס יקבל שידרוג קטן וכנ"ל לאנדסברג ואני מאמין ששניהם ישארו , לאנדסברג בוודאי , את הבעיה של טיוס אפשר לפתור עם אזרחות לאלכסנדר .

ושוב .. מכבי לא צריכה לשדרג עמדות אחרות אלא לשמור על הקיים ולהצליח קצת יותר בגארד שיחליף את היינס .. יהיה קשה להיכשל בנושא הזה .

לגבי ההפרשים בהנחה שהוא קיבל הצעה של מיליון וחצי יורו לעונה כמו שהתפרסם בתקשורת ( זה בהחלט סביר , אם לאיידסון שהיה במובהק שחקן פחות טוב מסמית נתנו סדר גדול כזה )אז ההבדל הוא בערך 650,000 דולר לעונה בהנחה שהוא מקבל ממכבי מיליון דולר לעונה .

אתה שוכח שמדובר על שחקן שסוחב את מכבי כבר שנה רביעית ברציפות ועם כל הכבוד לרייס היה השחקן המרכזי באלופת אירופה לאורך כל העונה ולא בהתעלות נקודתית ברגעי ההכרעה והשנה נותן עונת MVP , אני מקווה שמכבי תגיע לפיינל פור , גם בשביל שהוא יקבל סופית את ההכרה שמגיעה לו אחרי מה שהוא עושה במכבי כבר 4 שנים.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 12:32

cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.

אני מקווה מאוד שבמכבי יהיו הפעם חכמים יותר מהפעם הקודמת שהוא עזב .

זה לא רלוונטי מה נותן מול חולון וגבת יגור , במשחקים מול ברצלונה וריאל בהיכל הוא היה השחקן הדומיננטי ביותר ובשביל זה הוא פה , בלעדיו זה נראה בדיוק כמו אותה סדרה אומללה מול ריאל בהצלבה לפני שנתיים .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2015, 12:43

יוסי22 כתב:
cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.

אני מקווה מאוד שבמכבי יהיו הפעם חכמים יותר מהפעם הקודמת שהוא עזב .

זה לא רלוונטי מה נותן מול חולון וגבת יגור , במשחקים מול ברצלונה וריאל בהיכל הוא היה השחקן הדומיננטי ביותר ובשביל זה הוא פה , בלעדיו זה נראה בדיוק כמו אותה סדרה אומללה מול ריאל בהצלבה לפני שנתיים .

אני גם מקווה שלא יעזיבו את סופו כ"כ מהר. נכון שהוא high maintenance, אבל הוא שווה את זה.
מה שכן, ההתנהלות מולו בקיץ תצטרך להיות שונה.

השאלה היא כמובן גם מה סופו עצמו רוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אפריל 2015, 12:48

er79 כתב:אני פחות התייחסתי לסכומים, רק טענתי שאני די בטוח שהוא יסגור

לאלא.
הויכוח היה על עניין המס, שטענת שהוא לא קשור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים