09 אפריל 2014, 10:14
Roni1 כתב:אתה בטוח שאתה אוהד מכבי?
״העדות של איש האבטחה״ מופיעה במדור ״סאטירי״ בהארץ. בעל הטור עירד צפריר הוא אוהד הפועל שכותב ברכות ש.ש.ל לחברים שלו אוהדי הפועל בימי הולדת. הטור מלא בהסתלבטויות על סופו ״אין לאבטחה חיצי הרדמה להרגיע דובים?״ עם ריח גזעני והמאבטח משתף איתם פעולה ומסתלבט גם הוא על סופו והמשקל שלו.
מזמינה אותך לצפות בסרטון שהוספתי באחת ההודעות הקודמות, סמית׳ מוציא לחוץ ו3 אוהדי הפועל יושבים לו הגב כמעט פיזית וצורחים לו באזניים, עומד לידם מאבטח ומחייך, מתאפק לא לצחוק.
לא מאמינה שאמרת שה״עדות״ הזאת בעיתון הארץ הורסת לסופו את הקייס, כנראה שהיית מאמין גם אם המאבטח היה אומר שהאוהד איחל לסופו בהצלחה מול צסק״א.
09 אפריל 2014, 10:15
LIAV10 כתב:חות מזה שבאיזה עולם אנשי האבטחה לא אוהדי הקבוצה שמארחת את המשחק?
09 אפריל 2014, 10:28
09 אפריל 2014, 10:47
Roni1 כתב:די כבר רוי, כתבו לך כבר מיליון פעם, אף אחד לא חושב שמה שנעשה ראוי ואנחנו לא בעד אלימות אז חלאס עם ההתנשאות הצדקנית הזאת.
אוהדי הפועל והתקשורת עדיין טוענים שהילדים נרמסו ע״י סופו, יש סרטון שמוכיח שהילדים נרמסו ע״י האוהד. גם כאן אתה מסתכל למציאות בעיניים ומאמין לעדויות של האנשים שהיו בתוך היציע ונתנו עדות של פיגוע על רמיסת הילדים?
לא כל מה שמכבי אומרת זה תורה מסיני, אבל אם העדים משקרים לגבי מה שנראה בודאות וידאו, תרשה לי לפקפק גם בשאר ה״עדויות״. זה היה אירוע שנערך בבית של הפועל, אוהדים, צוות ומאבטחים שמקבלים מהם משכורת. אנשי מכבי שיסתרו את הדברים כמעט ולא היו באזור, אז אני לא מאמינה לכל מיני ״מישהו סיפר למישהו שהיה ליד ואמר לי שסופו משקר״. מהכרותי את אוהדי הפועל אני בוחרת להאמין לסופו.
ואיך למען השם הסרטון שהבאתי מוכיח אחרת? אלו 2 מקרים שונים לחלוטין. במקרה הוצאת החוץ במהלך המשחק הקללות היו מופנות לסמית׳ ובמקרה השני האוהד הכניס את עצמו למנהרה וקילל את סופו בקללות שאף אחד מאיתנו לא שמע.
09 אפריל 2014, 10:53
09 אפריל 2014, 11:04
09 אפריל 2014, 11:04
Roni1 כתב:פתאום לא מעניינים אותך הנרטיבים של שני הצדדים, בהודעה הקודמת השתמשת ב״לטענת אותו אוהד״ כדי להוכיח שסופו משקר.
עזוב.
09 אפריל 2014, 11:06
LIAV10 כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר, בליגה החשובה סופו בכושר מעולה כבר תקופה.
09 אפריל 2014, 11:12
09 אפריל 2014, 11:14
roy1000 כתב:Roni1 כתב:פתאום לא מעניינים אותך הנרטיבים של שני הצדדים, בהודעה הקודמת השתמשת ב״לטענת אותו אוהד״ כדי להוכיח שסופו משקר.
עזוב.
אם עדיין לא הצלחת להבין את זה עד עכשיו, סופו משקר. הנרטיב כאילו הכל היה בסדר גמור עד אותה שניה שהבבון עם החולצה הלבנה הכניס את הראש וזרק איזה משפט שגרם לסופו לאבד את זה הוא קשקוש מקושקש. כמו שאמרתי, הבעיות של סופו לא התחילו בהדר יוסף.
את יודעת מה, בדבר אחד את צודקת, יכול להיות שאין לי מקום בפורום הזה. אני רואה דברים אחרת לחלוטין מרוב האנשים פה ומעניין אותי לדבר על דברים אחרים. אני מניח שאם היה קורה היום סיפור השפעת של אולסי פרי את ו- 95% מהפורום היו מצדדים ללא מחשבה שניה בסיפור הרישמי. לפני 20 שנה הכל היה בשבילי באמת שחור/לבן וכל מילה שיצאה מהמועדון הייתה האמת המוחלטת כמו שרואים את זה רוב האנשים פה. חוץ מיובל, ואולי יוני ופליקס לפעמים, אני במילא לא חושב שיש פה אנשים שבכלל מבינים על מה אני מדבר.
09 אפריל 2014, 11:21
09 אפריל 2014, 11:21
שמואל1 כתב:יש לך מקום בפורום, טוב מאוד שיש אנשים שמעלים על הכתב דברים שאוהדים רבים לא מבינים או מפחדים להבין.
יש פה לא מעט אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם. תנסו רגע להשאיר את הרגשות בצד, ולהסתכל על התמונה מבחינה אובייקטיבית.
09 אפריל 2014, 11:24
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:יש לך מקום בפורום, טוב מאוד שיש אנשים שמעלים על הכתב דברים שאוהדים רבים לא מבינים או מפחדים להבין.
יש פה לא מעט אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם. תנסו רגע להשאיר את הרגשות בצד, ולהסתכל על התמונה מבחינה אובייקטיבית.
יש הבדל, אתה אומר את זה בשביל להרגיז אנשים.
09 אפריל 2014, 11:25
Roni1 כתב:״אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם״? באמת שמואל?
החלטתם שסופו משקר (כי זה מה שנראה לכם) ומי שמציג בפניכם עובדות שמוכיחות שהצד השני משקר הוא פחדן שמסרב להתסכל למציאות בעניים.
אוהדי מגדל.
09 אפריל 2014, 11:26
שמואל1 כתב:זה לא נכון, מאיפה הבאת את זה?
אני אומר את מה שעל הלב שלי, בין אם אנשים אוהבים את זה או לא. צר לי שאנשים מתרגזים בחלק מהמקרים.
09 אפריל 2014, 11:29
Roni1 כתב:״אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם״? באמת שמואל?
החלטתם שסופו משקר (כי זה מה שנראה לכם) ומי שמציג בפניכם עובדות שמוכיחות שהצד השני משקר הוא פחדן שמסרב להתסכל למציאות בעניים.
אוהדי מגדל.
09 אפריל 2014, 11:42
09 אפריל 2014, 11:43
09 אפריל 2014, 12:00
Roni1 כתב:חחחחחחחחחחחחח שמואל אני לא מאמינה שכתבת שהוא רמס ילדים.
רוי, אף אחד מאיתנו לא היה שם ואנחנו בוחרים למה להאמין, היו יותר עדויות מכמות האנשים במנהרה (גור שלף העיד בערוץ הספורט מבלי להיות באזור בכלל) בהודעה של הפועל הם שיקרו לגבי הילדים- זו עובדה ואין לי שום סיבה להאמין לשאר העדויות שיצאו מהפועל. אני מאמינה שנאמרו שם דברים חמורים כי אני מכירה את אוהדי הפועל. רוצה לחשוב שסופו משקר? זכותך, זה לא הופך אותך לאדם שמסתכל למציאות בעיניים אלא לאחד שבחר להאמין לנבלות, זה הכל.
09 אפריל 2014, 12:41
שמואל1 כתב:הפועל ת"א מפרסמת סרטון חדש כתגובה לטענות מכבי על הקללות שהשחקנים ספגו במהלך המשחק.
בסרטון רואים את אוהדי מכבי מקללים ונוהמים לעבר שחקן הפועל ת"א.
סרטון שבהחלט לא מוציא אותנו טוב ומוכיח שקללות יש בכל הצדדים כולל אצלנו והשחקנים הם אלו שצריכים לשמור על איפוק.