מכבי ניצחה את הפועל בדרבי, תקרית בין סופו לעכברושים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ניצחה את הפועל בדרבי, תקרית בין סופו לעכברושים

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 10:14

Roni1 כתב:אתה בטוח שאתה אוהד מכבי?
״העדות של איש האבטחה״ מופיעה במדור ״סאטירי״ בהארץ. בעל הטור עירד צפריר הוא אוהד הפועל שכותב ברכות ש.ש.ל לחברים שלו אוהדי הפועל בימי הולדת. הטור מלא בהסתלבטויות על סופו ״אין לאבטחה חיצי הרדמה להרגיע דובים?״ עם ריח גזעני והמאבטח משתף איתם פעולה ומסתלבט גם הוא על סופו והמשקל שלו.
מזמינה אותך לצפות בסרטון שהוספתי באחת ההודעות הקודמות, סמית׳ מוציא לחוץ ו3 אוהדי הפועל יושבים לו הגב כמעט פיזית וצורחים לו באזניים, עומד לידם מאבטח ומחייך, מתאפק לא לצחוק.
לא מאמינה שאמרת שה״עדות״ הזאת בעיתון הארץ הורסת לסופו את הקייס, כנראה שהיית מאמין גם אם המאבטח היה אומר שהאוהד איחל לסופו בהצלחה מול צסק״א.

אני אוהד מכבי מאז שאני זוכר את עצמי, שזה למעלה מ- 30 שנה, ובאמת לפני קרוב ל- 30 שנה האמנתי בכל ליבי שאולסי פרי היה חולה בשפעת ולא מכור לסמים. מנקודת המבט שלי היום, מעניין אותי מה שבאמת קורה בקבוצה, ולא הנרטיב שמנסים למכור לנו. אני מבין את אלו שנמצאים במקום אחר ובטוחים שכל דבר ששמעון אומר הוא תורה מסיני ושכל דבר ששחקן של מכבי עושה הוא נכון וראוי. אני נמצא במקום אחר - מקום שבו אני יכול להסתכל למציאות בעיניים וגם להעביר ביקורת ולהבין שהקבוצה שאני אוהד והמנהלים והשחקנים שלה לא מושלמים.

ועכשיו אני הולך להגיד דברים מאוד לא פופולריים, אז מי שקשה לו לקבל את האמת, מוזמן לדלג.

לגבי העדויות על מה שנאמר במנהרה ע"י אותו אוהד - זה לא סאטירה. בעיתוני היום מצטטים יותר מעד אחד שטוען שהאוהד אמר לסופו "I will fuck your mother". לא קללות גזעניות ולא אונס של ילדים. לטענת אותו אוהד, הוא בכלל הפנה את המשפט לדווין סמית' ומה שאת מראה בסרטון די מחזק את גרסת האוהד. צר לי, אבל זו ככל הנראה המציאות.

הבעיות של סופו לא התחילו בהדר יוסף אתמול. זו לא הייתה התפרצות רגעית בעקבות איזה קללה גזענית או משהו חריג שנעשה ע"י האוהד. סופו עצבני כבר תקופה לא קצרה. בנס הוא לא הורחק במשחק מול ירושלים אחרי שאמר לשופט "I kill you". מהמעט שמדליפים בהנהלה, אפשר להבין שגם באימונים ומאחורי הקלעים יש איתו בעיות בתקופה האחרונה. סופו היה חלש מאוד במשחק ובלאט כמעט ולא נתן לו דקות. בכלל, הוא בירידה תלולה בחודש האחרון.

אני חושב שיש שני דברים להוציא מהסיפור הזה - דבר ראשון, צריך למנף את המקרה בשביל ללחוץ על הפועל שירגיעו את האוהדים שלהם ושיוציאו מהלקסיקון את השירים על רגב ועל שמעון ביחד עם שירי השואה. במכבי עושים את זה, ואני מאמין שזה בסופו של דבר יעבוד.

דבר שני - את סופו חייבים ליישר. הוא נמצא במקום מאוד לא טוב, ואם במכבי לא יצליחו לאפס אותו ולהחזיר אותו לעיסוק בכדורסל, הסיכויים בהצלבה ואפילו באליפות בארץ לא יהיו טובים במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 10:15

LIAV10 כתב:חות מזה שבאיזה עולם אנשי האבטחה לא אוהדי הקבוצה שמארחת את המשחק?

הם כן? אין לי מושג.
בהילוך החוזר של השער השלישי בדרבי 3-2 רואים שני מאבטחים מאחורי השער קופצים ביחד עם האוהדים.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 10:28

די כבר רוי, כתבו לך כבר מיליון פעם, אף אחד לא חושב שמה שנעשה ראוי ואנחנו לא בעד אלימות אז חלאס עם ההתנשאות הצדקנית הזאת.

אוהדי הפועל והתקשורת עדיין טוענים שהילדים נרמסו ע״י סופו, יש סרטון שמוכיח שהילדים נרמסו ע״י האוהד. גם כאן אתה מסתכל למציאות בעיניים ומאמין לעדויות של האנשים שהיו בתוך היציע ונתנו עדות של פיגוע על רמיסת הילדים?
לא כל מה שמכבי אומרת זה תורה מסיני, אבל אם העדים משקרים לגבי מה שנראה בודאות וידאו, תרשה לי לפקפק גם בשאר ה״עדויות״. זה היה אירוע שנערך בבית של הפועל, אוהדים, צוות ומאבטחים שמקבלים מהם משכורת. אנשי מכבי שיסתרו את הדברים כמעט ולא היו באזור, אז אני לא מאמינה לכל מיני ״מישהו סיפר למישהו שהיה ליד ואמר לי שסופו משקר״. מהכרותי את אוהדי הפועל אני בוחרת להאמין לסופו.

ואיך למען השם הסרטון שהבאתי מוכיח אחרת? אלו 2 מקרים שונים לחלוטין. במקרה הוצאת החוץ במהלך המשחק הקללות היו מופנות לסמית׳ ובמקרה השני האוהד הכניס את עצמו למנהרה וקילל את סופו בקללות שאף אחד מאיתנו לא שמע.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 10:47

Roni1 כתב:די כבר רוי, כתבו לך כבר מיליון פעם, אף אחד לא חושב שמה שנעשה ראוי ואנחנו לא בעד אלימות אז חלאס עם ההתנשאות הצדקנית הזאת.

אוהדי הפועל והתקשורת עדיין טוענים שהילדים נרמסו ע״י סופו, יש סרטון שמוכיח שהילדים נרמסו ע״י האוהד. גם כאן אתה מסתכל למציאות בעיניים ומאמין לעדויות של האנשים שהיו בתוך היציע ונתנו עדות של פיגוע על רמיסת הילדים?
לא כל מה שמכבי אומרת זה תורה מסיני, אבל אם העדים משקרים לגבי מה שנראה בודאות וידאו, תרשה לי לפקפק גם בשאר ה״עדויות״. זה היה אירוע שנערך בבית של הפועל, אוהדים, צוות ומאבטחים שמקבלים מהם משכורת. אנשי מכבי שיסתרו את הדברים כמעט ולא היו באזור, אז אני לא מאמינה לכל מיני ״מישהו סיפר למישהו שהיה ליד ואמר לי שסופו משקר״. מהכרותי את אוהדי הפועל אני בוחרת להאמין לסופו.

ואיך למען השם הסרטון שהבאתי מוכיח אחרת? אלו 2 מקרים שונים לחלוטין. במקרה הוצאת החוץ במהלך המשחק הקללות היו מופנות לסמית׳ ובמקרה השני האוהד הכניס את עצמו למנהרה וקילל את סופו בקללות שאף אחד מאיתנו לא שמע.

אין שום גישה צדקנית. לא מעניינים אותי הנרטיבים של שני הצדדים וגם לא מעניין אותי אם הילד נפגע מהאוהד או מסופו כי זה ממש לא רלוונטי. לא הסיפור של הפועל והאוהדים שלה ולא הסיפור של מכבי/סופו (שמשתנה משעה לשעה) נכונים, וכל בר דעת יכול להבין שכל אחד מהצדדים מסלף את האמת לצרכיו. אם בא לך ואת מרגישה טוב עם זה, וחושבת שזה הופך אותך ל"אודהת טובה", את מוזמנת להאמין לסיפור בדיוק כמו שדובר מכבי הוציא אותו. אני נותן לסיפור הזה בדיוק את אותה רמת אמינות כמו לסיפור השפעת של אולסי פרי.

מה שמעניין אותי בסיפור הזה הוא מה שעובר על סופו ואיך מחזירים אותו לשחק כדורסל, כי הבחור הזה יצא לחלוטין מאיפוס ולא אוהדי הפועל ת"א או מגדל או חיפה הוציאו אותו מאיפוס. הבעיות של סופו לא נובעות מאותו בבון שצעק משהו במנהרה, הן באות ממקום אחר. מכבי צריכה את סופו להמשך העונה וצריך להבין מה קורה איתו.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 10:53

פתאום לא מעניינים אותך הנרטיבים של שני הצדדים, בהודעה הקודמת השתמשת ב״לטענת אותו אוהד״ כדי להוכיח שסופו משקר.
עזוב.
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אפריל 2014, 11:04

אין לי מושג על מה אתה מדבר, בליגה החשובה סופו בכושר מעולה כבר תקופה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 11:04

Roni1 כתב:פתאום לא מעניינים אותך הנרטיבים של שני הצדדים, בהודעה הקודמת השתמשת ב״לטענת אותו אוהד״ כדי להוכיח שסופו משקר.
עזוב.

אם עדיין לא הצלחת להבין את זה עד עכשיו, סופו משקר. הנרטיב כאילו הכל היה בסדר גמור עד אותה שניה שהבבון עם החולצה הלבנה הכניס את הראש וזרק איזה משפט שגרם לסופו לאבד את זה הוא קשקוש מקושקש. כמו שאמרתי, הבעיות של סופו לא התחילו בהדר יוסף.

את יודעת מה, בדבר אחד את צודקת, יכול להיות שאין לי מקום בפורום הזה. אני רואה דברים אחרת לחלוטין מרוב האנשים פה ומעניין אותי לדבר על דברים אחרים. אני מניח שאם היה קורה היום סיפור השפעת של אולסי פרי את ו- 95% מהפורום היו מצדדים ללא מחשבה שניה בסיפור הרישמי. לפני 20 שנה הכל היה בשבילי באמת שחור/לבן וכל מילה שיצאה מהמועדון הייתה האמת המוחלטת כמו שרואים את זה רוב האנשים פה. חוץ מיובל, ואולי יוני ופליקס לפעמים, אני במילא לא חושב שיש פה אנשים שבכלל מבינים על מה אני מדבר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 11:06

LIAV10 כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר, בליגה החשובה סופו בכושר מעולה כבר תקופה.

הוא לא היה טוב גם מול ריאל וגם מול באיירן. למעשה, מאז המשחק מול ירושלים שבו הוא התפרץ על השופטים, הוא בירידה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 11:12

הפועל ת"א מפרסמת סרטון חדש כתגובה לטענות מכבי על הקללות שהשחקנים ספגו במהלך המשחק.
בסרטון רואים את אוהדי מכבי מקללים ונוהמים לעבר שחקן הפועל ת"א.
סרטון שבהחלט לא מוציא אותנו טוב ומוכיח שקללות יש בכל הצדדים כולל אצלנו והשחקנים הם אלו שצריכים לשמור על איפוק.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 11:14

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:פתאום לא מעניינים אותך הנרטיבים של שני הצדדים, בהודעה הקודמת השתמשת ב״לטענת אותו אוהד״ כדי להוכיח שסופו משקר.
עזוב.

אם עדיין לא הצלחת להבין את זה עד עכשיו, סופו משקר. הנרטיב כאילו הכל היה בסדר גמור עד אותה שניה שהבבון עם החולצה הלבנה הכניס את הראש וזרק איזה משפט שגרם לסופו לאבד את זה הוא קשקוש מקושקש. כמו שאמרתי, הבעיות של סופו לא התחילו בהדר יוסף.

את יודעת מה, בדבר אחד את צודקת, יכול להיות שאין לי מקום בפורום הזה. אני רואה דברים אחרת לחלוטין מרוב האנשים פה ומעניין אותי לדבר על דברים אחרים. אני מניח שאם היה קורה היום סיפור השפעת של אולסי פרי את ו- 95% מהפורום היו מצדדים ללא מחשבה שניה בסיפור הרישמי. לפני 20 שנה הכל היה בשבילי באמת שחור/לבן וכל מילה שיצאה מהמועדון הייתה האמת המוחלטת כמו שרואים את זה רוב האנשים פה. חוץ מיובל, ואולי יוני ופליקס לפעמים, אני במילא לא חושב שיש פה אנשים שבכלל מבינים על מה אני מדבר.

יש לך מקום בפורום, טוב מאוד שיש אנשים שמעלים על הכתב דברים שאוהדים רבים לא מבינים או מפחדים להבין.
יש פה לא מעט אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם. תנסו רגע להשאיר את הרגשות בצד, ולהסתכל על התמונה מבחינה אובייקטיבית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 11:21

״אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם״? באמת שמואל?
החלטתם שסופו משקר (כי זה מה שנראה לכם) ומי שמציג בפניכם עובדות שמוכיחות שהצד השני משקר הוא פחדן שמסרב להתסכל למציאות בעניים.
אוהדי מגדל.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 11:21

שמואל1 כתב:יש לך מקום בפורום, טוב מאוד שיש אנשים שמעלים על הכתב דברים שאוהדים רבים לא מבינים או מפחדים להבין.
יש פה לא מעט אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם. תנסו רגע להשאיר את הרגשות בצד, ולהסתכל על התמונה מבחינה אובייקטיבית.

יש הבדל, אתה אומר את זה בשביל להרגיז אנשים.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 11:24

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:יש לך מקום בפורום, טוב מאוד שיש אנשים שמעלים על הכתב דברים שאוהדים רבים לא מבינים או מפחדים להבין.

יש הבדל, אתה אומר את זה בשביל להרגיז אנשים.

זה לא נכון, מאיפה הבאת את זה?
אני אומר את מה שעל הלב שלי, בין אם אנשים אוהבים את זה או לא. צר לי שאנשים מתרגזים בחלק מהמקרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 11:25

Roni1 כתב:״אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם״? באמת שמואל?
החלטתם שסופו משקר (כי זה מה שנראה לכם) ומי שמציג בפניכם עובדות שמוכיחות שהצד השני משקר הוא פחדן שמסרב להתסכל למציאות בעניים.
אוהדי מגדל.

בסדר. אני רק אשאל אותך שאלה אחת לפני שנסיים את הדיון - את מאמינה ש- 100% ממה שסופו אומר זה אמת? את מאמינה ש- 100% מהגרסא שהוציא דובר מכבי היא אמת? לא ראיתי שום "עובדה" שקשורה למה שנאמר במנהרה פרט לעדויות בלתי תלויות שכולם אמרו בדיוק אותו דבר - "I will fuck your mother". כמו שאמרתי - אולסי היה באמת חולה בשפעת, ואני באמת האמנתי בזה ב- 1986.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 אפריל 2014, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 11:26

שמואל1 כתב:זה לא נכון, מאיפה הבאת את זה?
אני אומר את מה שעל הלב שלי, בין אם אנשים אוהבים את זה או לא. צר לי שאנשים מתרגזים בחלק מהמקרים.

בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 11:29

Roni1 כתב:״אוהדים תמימים שאהבת הקבוצה מעוורת אותם״? באמת שמואל?
אוהדי מגדל.

אני לא חושב שסופו משקר, זה רועי אמר.
סופו לא שקרן ולדעתי האוהד אמר את מה שאמר. יש אנשים עם אינטרסים שביכול היו עדים לאירוע ומנסים לייפות את המציאות.
אני חושב שהתגובות של מכבי לאירוע לא הולמות מועדון בסדר גודל שלנו.
ממתי מכבי ואוהדיה מעודדים אלימות? זה דבר שלא מתאים לאחד המועדונים הגדולים באירופה.
כמו כן הטענות על הקללות ששחקני מכבי חטפו במשחק ממש לא ראויות כשיש סרטונים ברשת שמראים חבורת אוהדים של מכבי עושים בדיוק אותו דבר לשחקן הפועל.
מכבי מנסה להעביר את האש להפועל במקום להתעסק בשחקן שעלה ליציע כדי להרביץ ובדרך רמס ילדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 11:42

חחחחחחחחחחחחח שמואל אני לא מאמינה שכתבת שהוא רמס ילדים.

רוי, אף אחד מאיתנו לא היה שם ואנחנו בוחרים למה להאמין, היו יותר עדויות מכמות האנשים במנהרה (גור שלף העיד בערוץ הספורט מבלי להיות באזור בכלל) בהודעה של הפועל הם שיקרו לגבי הילדים- זו עובדה ואין לי שום סיבה להאמין לשאר העדויות שיצאו מהפועל. אני מאמינה שנאמרו שם דברים חמורים כי אני מכירה את אוהדי הפועל. רוצה לחשוב שסופו משקר? זכותך, זה לא הופך אותך לאדם שמסתכל למציאות בעיניים אלא לאחד שבחר להאמין לנבלות, זה הכל.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אפריל 2014, 11:43

תמונה

טוב, אז זה האוהד שסופו ניסה לתפוס.
ynet צנזרו את השם שלו משום מה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 12:00

Roni1 כתב:חחחחחחחחחחחחח שמואל אני לא מאמינה שכתבת שהוא רמס ילדים.

רוי, אף אחד מאיתנו לא היה שם ואנחנו בוחרים למה להאמין, היו יותר עדויות מכמות האנשים במנהרה (גור שלף העיד בערוץ הספורט מבלי להיות באזור בכלל) בהודעה של הפועל הם שיקרו לגבי הילדים- זו עובדה ואין לי שום סיבה להאמין לשאר העדויות שיצאו מהפועל. אני מאמינה שנאמרו שם דברים חמורים כי אני מכירה את אוהדי הפועל. רוצה לחשוב שסופו משקר? זכותך, זה לא הופך אותך לאדם שמסתכל למציאות בעיניים אלא לאחד שבחר להאמין לנבלות, זה הכל.

רוני, סופו זה אדם שעומד לעמוד לדין משמעתי. את חושבת שהוא יספר את האמת ורק את האמת לפני שהוא עומד לדין ולקבל עונש, או שאולי, רק אולי, זה הגיוני מבחינתו ומבחינת מכבי לסלף רק קצת את האמת בשביל לנסות להקל בעונש שלו? שני הצדדים משקרים ושני הצדדים מנסים לצייר את המציאות כפי שהיא נוחה להם. כשהייתי בן 10, חשבתי שמכבי אומרים רק את האמת, כי מכבי זה ה"טובים". הסתבר שזה לא מדוייק והיום אני מבין שבמכבי יש אנשים ואנשים משקרים כשזה משרת את המטרות שלהם. על כל סרט של מכבי, יש סרט של הפועל.

סופו משקר כמו שכל נאשם משקר בשביל לצאת זכאי או לקבל הקלה בעונש שלו. הפועל משקרים מאותה הסיבה. לא צריך להיות מנתח מוח או מדען אטום בשביל להבין את זה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 אפריל 2014, 12:41

שמואל1 כתב:הפועל ת"א מפרסמת סרטון חדש כתגובה לטענות מכבי על הקללות שהשחקנים ספגו במהלך המשחק.
בסרטון רואים את אוהדי מכבי מקללים ונוהמים לעבר שחקן הפועל ת"א.
סרטון שבהחלט לא מוציא אותנו טוב ומוכיח שקללות יש בכל הצדדים כולל אצלנו והשחקנים הם אלו שצריכים לשמור על איפוק.

זה בכוונה בלי קול?? או שזה רק אצלי?
עד שאני לא שומעת מה נאמר, אני לא מתייחסת ל"כתוביות" שהוסיפו למטה.

לגבי הוויכוח על סופו.
רוי, אני לא חושבת שעובר עליו משהו - זה פשוט האופי שלו וחלק ממי שהוא.
יש לו פתיל קצר והוא מאבד עשתונות מהר מאוד.
זה אחד מהפאקים הדי רבים שלו, שאין לנו ברירה אלא לקבל (לא את מה שקרה ספציפית, אלא את האופי שלו ככלל)
וזה שהוא קצת חלש במשחקים האחרונים? חוסר יציבות מקצועית זה עוד אחד ממאפייניו.

אני לא מצדיקה את מה שעשה, אבל חייבים להבין שיש דברים שלמרות שאפשר ורצוי לעבוד עליהם, לפעמים אי אפשר לשנות אותם.
שחקני כדורסל הם לא רובוטים, הם בני אדם בדיוק כמונו, ויש להם בעיות ושריטות ופאקים כמו לכל אחד מאיתנו (למי יותר ולמי פחות)
לפעמים קשה לדרוש שיהיו יותר צדיקים מהאפיפיור. וזה קל להגיד שהוא צריך להיות "מקצוען" - אבל יש בני אדם שקשה להם להיות "מקצוען", זה פשוט טבוע בהם.
אני יודעת שכביכול ספורטאי אמור להיות דמות מופת ומודל לחיקוי עבור צעירים, אבל למה בעצם? כי צעירים מעריצים אותם?
צעירים מעריצים גם כל מיני זמרים ששוכבים עם קטינות וזמרות ושחקניות שמתפשטות בפומבי, אז למה מהם לא דורשים להיות "מודל לחיקוי"
למה אנחנו כל כך ממהרים לשפוט ספורטאים שנוהגים בצורה מסוימת בסיטואציות מלחיצות וקשות - ומצפים מהם לנהוג בצורה אחרת ממה שהיינו מצפים מכל אדם אחר?

יש אנשים שמסוגלים להבליג ויש כאלה שלא, סופו הוא מאלה שלא - האם זה אומר שבגלל בעיות האישיות שלו הוא אינו ראוי להיות ספורטאי?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים