31 מאי 2011, 17:43
Holiday_Armadillo כתב:א.מי שמצפה מלנדסברג לעשות דברים כאלה לא חי במציאות ובגלל אנשים כאלה מכבי לא הצליחו לייצר יציבות..כי היו ציפיות גדולות מדי ולא מציאותיות לפעמים ואז כשזה לא הלך אז צריך לפטר את כולם והוא אשם והוא אשם והוא אשם..זה לא אשמת הצוות המקצועי או השחקנים,זה אשמת ציפיות האוהדים לפעמים
ג.אני חושבת שצריך לתת אותו תמורת כדיר,פשוט בגלל שלכדיר אין מקום במכבי,לא עכשיו ולא עוד 4-5 שנים..פשוט כי הוא לא מספיק גבוה או מוכשר מספיק בשביל לשחק 4 באירופה..אני בכלל מקווה שהטרייד של השנה בין חיפה לגליל יפתח פה איזשהי תרבות טריידים שלפי דעתי תעשה רק טוב לליגה שלנו
ד.אני דווקא חושבת שהעונה זאת העונה המושלמת בשביל לנדסברג להגיע,כי בוודאות הוא ישחק בליגה הרבה יותר ממה שהוא היה משחק בכל עונה אחרת,בגלל 3 המסגרות שמכבי תשתתף בהן
31 מאי 2011, 18:15
31 מאי 2011, 18:32
ופי של הצעה לתת אחד מהסמלים של מכבי תמורת שחקן שעוד לא קרע נעלים בליגה.
בכלל, אני עדיין לא מצליח להבין את היחס לשחקן כמו בורשטיין (למרות שגם אני מרשה לעצמי לבקר אותו לפעמים כמו כל שחקן אחר).
כאילו שדרק שארפ שיחק בשנים האחרונות, ועדיין הוא טאבו, ובצדק.
בורשטיין זה סמל, ובסמל לא נוגעים גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
אפשר היה להתווכח על שאלות כמו האם להביא אותו בכלל לקבוצה.
אחרי שהבאת אותו - תכבד את החוזה ואת השחקן.
31 מאי 2011, 18:39
31 מאי 2011, 19:00
חביב אורנג'ד כתב:ופי של הצעה לתת אחד מהסמלים של מכבי תמורת שחקן שעוד לא קרע נעלים בליגה.
בכלל, אני עדיין לא מצליח להבין את היחס לשחקן כמו בורשטיין (למרות שגם אני מרשה לעצמי לבקר אותו לפעמים כמו כל שחקן אחר).
כאילו שדרק שארפ שיחק בשנים האחרונות, ועדיין הוא טאבו, ובצדק.
בורשטיין זה סמל, ובסמל לא נוגעים גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
אפשר היה להתווכח על שאלות כמו האם להביא אותו בכלל לקבוצה.
אחרי שהבאת אותו - תכבד את החוזה ואת השחקן.
בורשטיין הוא סמל של מכבי????אתה באמת משווה את בורשטיין לשארפ?????
אותו שחקן שרק לפני שנה התפלא והתבכיין על-כך שמכבי לא נותנת חוזה בסכומים מופקעים, הוא באמת סמל בעינייך? כשאתה רואה את בורשטיין מוביל התקפה לבדו, לא משתף את חבריו ולוקח זריקה לא חכמה שמסתיימת בהחטאה, אתה באמת מרגיש שזה שחקן שיתן הכל למען הקבוצה?
מספיק לקרוא את הראיונות שנערכו עמו ולראות כמה הוא מתרכז בעצמו ובתפקידו במכבי ולא מראה יותר מדי הקרבה לקבוצה.
בורשטיין גם אף פעם לא התבייש לדרוש סכומי כסף שלא תאמו את היכולת שלו. כיום, הוא משתכר יותר מדריק, פניני בלו ופארגו.
בניגוד לשחקן כמו דריק שלעולם לא דרש הרבה כסף ותמיד שם את טובת הקבוצה מעל הכל, או לשחקנים כמו פניני, בלו ומוטי דניאל, שעלו מהספסל והראו מסירות לא מתפשרת לקבוצה ולנציחון, בורשטיין תמיד הסתמן כשחקן אנמי המתכנס בעצמו ודבר זה, גם התגלה במעשיו.
על אף שהוא שיחק הרבה זמן במכבי, בורשטין בפירוש לא היה ולא יהיה סמל. אפילו גיא פניני שמשחק רק שנתיים במכבי, מתגלה כשחקן לוחמני ומסור הרבה יותר ממנו ואין פלא איפוא, שפניני הוא המוביל (לפחות בעיניי חלק לא קטן מהאוהדים) לתפקיד הקפטן הבא.
מה שכתבת לגבי החוזה של בורשטיין גם לא נכון.
לכל שחקן שמכבי מחתימה (ובפרט אם הוא שחקן ישראלי), מכבי שמה סעיף יציאה בתום העונה תמורת פיצוי (שהוא בד"כ, בסך של כעשרה אחוזים מגובה החוזה) וכך בדיוק מכבי נפרדה מרביב לימנוד (שגם היה חתום לשלוש עונות).
אם מכבי רוצה לשחרר את בורשטיין, היא יכולה לעשות זאת והמהלך יהיה כשר למהדרין ואין בו שום פסול.
לגבי לנדסברג, למה לא להתרשם ולא לפרגן?
הרבה זמן לא היה כאן שחקן ישראלי שבגיל כל-כך צעיר העמיד כאלו מספרים.
אפילו בורשטיין, לאורך כל הקריירה שלו, לא העמיד מספרים כמו שלנדסברג העמיד השנה ולמעשה, לעולם לא סיים עונה עם יותר מ12 נק' למשחק (לא בהרצליה, לא במכבי ולא בספרד) באף אחת מהמסגרות הקבוצתיות בהן שיחק.
אם מכבי מאתרת שחקן ישראלי בגיל צעיר שיכול להצטרף ולהתפתח כשחקן ישראלי מוביל, זה בהחלט דבר שצריכים לברך אליו. לנדסברג יוכל להפוך לשחקן ישראלי מוביל ואולי אפילו לסמל. במקרה הכי גרוע, הוא יתפתח להיות שחקן כמו בורשטיין.
אגב, חוץ מלנדסברג, לא חסרים גארדים ישראלים בליגה שמבחינה מקצועית עולים על בורשטיין.
31 מאי 2011, 19:11
31 מאי 2011, 19:15
rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)
31 מאי 2011, 19:16
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)
מי זה ג'קסון?
31 מאי 2011, 19:32
31 מאי 2011, 20:05
Mta_atic כתב:לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.
31 מאי 2011, 20:11
Mta_atic כתב:BIG sofo כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
מי זה ג'קסון?
ארון ג'קסון.
הרכז של בילבאו מהליגה הספרדית.
לטענת גרינוולד, נמצא ברשימות של מכבי.
31 מאי 2011, 20:13
31 מאי 2011, 20:15
misha כתב:Mta_atic כתב:לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.
עונה זה מספיק זמן כדי לקבל תמונת מצב לגבי שחקן והוא לא הראה משהו שהצדיק הישארות שלו בקבוצה לעוד שנה או יותר.ראו גם בפילזן שמקומו לא בקבוצת יורוליג בכירה.
בלאט עשה נכון שהשאיר מהזרים רק את פרקינס ואידסון (אומנם בדיעבד, אבל גם בקיץ שעבר הרוב חשבו ככה).
31 מאי 2011, 20:37
31 מאי 2011, 20:38
31 מאי 2011, 20:43
01 יוני 2011, 08:24
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם יש איזשהו אידיוט(ואני מצטערת אם אידיוט מסויים ייעלב כשהוא יקרא את התגובה שלי)שמצפה מלנדסברג להיות ישראלי מוביל במכבי או לתרום יותר מדי כבר בשנה הראשונה שלו ובגיל שלו..
אבל אני חושבת שהמון משתמשים פה רואים בלנדסברג(ובצדק)כישראלי בכיר לעתיד,ואם עכשיו מכבי וקבוצה מספרד רוצות אותו(כביכול),אז מעדיפים שהוא יחתום כבר עכשיו במכבי מאשר שייתן עוד עונה טובה כמו שהוא נתן השנה,או אפילו יותר טובה ואז כבר הוא יעדיף ללכת לכסף יותר גדול(לא קבוצה יותר גדולה,פשוט כסף יותר גדול)ומכבי יפספסו שחקן שיכול לשחק במשבצת של ישראלי
א. יש כאלה שמצפים שאם יגיע שנה הבאה הוא יסחרר ליורוליג/אדריאטית/ליגה את הראש.
ב. אני לא אומר שום דבר על לנדסברג. בעיני הוא שחקן טוב (בלי יותר מידי סופרלטיבים). אם הוא יתאים למכבי - לא יודע.
ג. אם מביאים אותו - לא תמורת 3 שחקנים וגם לא שניים. אולי פוט/אלישי כדיר, וגם זה רק בגלל שיש יותר מידי שחקנים על עמדה 4.
ד. אם מישהו רוצה לבנות על לנדסברג לעתיד, אולי כדאי לו להעדיף שלא יגיע העונה - הקבוצה לא בדיוק מפורסמת בסבלנות שלה כלפי שחקנים צעירים/חדשים, ואחרי עונה מאכזבת לנדסברג יכול למצוא את עצמו בחוץ, עצוב וממורמר, כשכל מה שהיה צריך זה לתת לו טיפת זמן להמשיך להתפתח (ולא במכבי) כדי לבחון אם הוא באמת מתאים, ואם כן - אז לקבל אותו בסיטואציה הרבה יותר טובה.
01 יוני 2011, 08:50
01 יוני 2011, 08:58
where is the love? כתב:סליחה על הבורות, שאתם אומרים סמי (בורקס) אתם מתכוונים לסמי מחייה?
01 יוני 2011, 09:18
itai7 כתב:מחפשים SF:
http://www.in-the-game.org/?p=12922
http://www.in-the-game.org/?page_id=6239
רק מצ'וליס קורץ לי שם