Holiday_Armadillo כתב:א.מי שמצפה מלנדסברג לעשות דברים כאלה לא חי במציאות ובגלל אנשים כאלה מכבי לא הצליחו לייצר יציבות..כי היו ציפיות גדולות מדי ולא מציאותיות לפעמים ואז כשזה לא הלך אז צריך לפטר את כולם והוא אשם והוא אשם והוא אשם..זה לא אשמת הצוות המקצועי או השחקנים,זה אשמת ציפיות האוהדים לפעמים
ג.אני חושבת שצריך לתת אותו תמורת כדיר,פשוט בגלל שלכדיר אין מקום במכבי,לא עכשיו ולא עוד 4-5 שנים..פשוט כי הוא לא מספיק גבוה או מוכשר מספיק בשביל לשחק 4 באירופה..אני בכלל מקווה שהטרייד של השנה בין חיפה לגליל יפתח פה איזשהי תרבות טריידים שלפי דעתי תעשה רק טוב לליגה שלנו
ד.אני דווקא חושבת שהעונה זאת העונה המושלמת בשביל לנדסברג להגיע,כי בוודאות הוא ישחק בליגה הרבה יותר ממה שהוא היה משחק בכל עונה אחרת,בגלל 3 המסגרות שמכבי תשתתף בהן
א. ספרי את זה להנהלה. אחרי חצי עונה רצו להעיף את הנדריקס (שהתברר כבורג חשוב) ועכשיו אחרי ההייפ של מצ'באן שוקלים להשאיל אותו.
לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.
חלק מהדברים מוצדקים, אבל אני רק מבקש להכיר בעובדות שאומרות שאין מספיק סבלנות לשחקנים במועדון הזה, לטוב ולמוטב.
ג. אפשר לבלוע את זה, למרות שכדיר שווה יותר ממנו, רק בגלל העובדה שהעמדה שלו עמוסה.
אגב, כדיר נהיה קצת אנדרייטד אחרי המעבר שלו לחיפה. שחקן שנתן עונה מעולה בליגה, הגיע למכבי וקיבל הלם תרבות גם מהקבוצה וגם מהסיטואציה שנכנס אליה אחרי שמשחקן שאמור לשחק, הוא נהיה המעודדת של ליאור אליהו. מכאן והלאה הוא שקע בעצמו, וראו את זה גם מהמשחקים שלו בחיפה.
בעתיד ורוד - כדיר יכול להתפתח ולהיות שחקן מצויין. יש לו התמצאות טובה בצבע והוא גם יכול לשפר את הקליעה.
גם כספי, אליהו ופניני ראו הרבה ספספל לפני שנכנסו לרוטציה ואז לחמישייה, כך שאני לא בדיוק מסכים עם האמירה של "לא גבוהה או מוכשר לשחק באירופה"
ד. אני נותן להסדר של חמישיות שונות לכל מסגרת (מה שיתן לשחקנים כמו לנדסברג יותר דקות משחק) להתקיים עד 4 הפסדי ליגה. אחרי זה את תזכי לראות חמישייה קבועה במכבי, שחקני ספסל קבועים, וכל זה מסיבה פשוטה - הקבוצה הזאת שונאת להפסיד, ולא משנה מה הסיבה (וזה גם מה שיפה בה).