מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - לנדסברג מתקרב

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 17:43

Holiday_Armadillo כתב:א.מי שמצפה מלנדסברג לעשות דברים כאלה לא חי במציאות ובגלל אנשים כאלה מכבי לא הצליחו לייצר יציבות..כי היו ציפיות גדולות מדי ולא מציאותיות לפעמים ואז כשזה לא הלך אז צריך לפטר את כולם והוא אשם והוא אשם והוא אשם..זה לא אשמת הצוות המקצועי או השחקנים,זה אשמת ציפיות האוהדים לפעמים
ג.אני חושבת שצריך לתת אותו תמורת כדיר,פשוט בגלל שלכדיר אין מקום במכבי,לא עכשיו ולא עוד 4-5 שנים..פשוט כי הוא לא מספיק גבוה או מוכשר מספיק בשביל לשחק 4 באירופה..אני בכלל מקווה שהטרייד של השנה בין חיפה לגליל יפתח פה איזשהי תרבות טריידים שלפי דעתי תעשה רק טוב לליגה שלנו
ד.אני דווקא חושבת שהעונה זאת העונה המושלמת בשביל לנדסברג להגיע,כי בוודאות הוא ישחק בליגה הרבה יותר ממה שהוא היה משחק בכל עונה אחרת,בגלל 3 המסגרות שמכבי תשתתף בהן

א. ספרי את זה להנהלה. אחרי חצי עונה רצו להעיף את הנדריקס (שהתברר כבורג חשוב) ועכשיו אחרי ההייפ של מצ'באן שוקלים להשאיל אותו.
לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.
חלק מהדברים מוצדקים, אבל אני רק מבקש להכיר בעובדות שאומרות שאין מספיק סבלנות לשחקנים במועדון הזה, לטוב ולמוטב.

ג. אפשר לבלוע את זה, למרות שכדיר שווה יותר ממנו, רק בגלל העובדה שהעמדה שלו עמוסה.
אגב, כדיר נהיה קצת אנדרייטד אחרי המעבר שלו לחיפה. שחקן שנתן עונה מעולה בליגה, הגיע למכבי וקיבל הלם תרבות גם מהקבוצה וגם מהסיטואציה שנכנס אליה אחרי שמשחקן שאמור לשחק, הוא נהיה המעודדת של ליאור אליהו. מכאן והלאה הוא שקע בעצמו, וראו את זה גם מהמשחקים שלו בחיפה.
בעתיד ורוד - כדיר יכול להתפתח ולהיות שחקן מצויין. יש לו התמצאות טובה בצבע והוא גם יכול לשפר את הקליעה.
גם כספי, אליהו ופניני ראו הרבה ספספל לפני שנכנסו לרוטציה ואז לחמישייה, כך שאני לא בדיוק מסכים עם האמירה של "לא גבוהה או מוכשר לשחק באירופה"

ד. אני נותן להסדר של חמישיות שונות לכל מסגרת (מה שיתן לשחקנים כמו לנדסברג יותר דקות משחק) להתקיים עד 4 הפסדי ליגה. אחרי זה את תזכי לראות חמישייה קבועה במכבי, שחקני ספסל קבועים, וכל זה מסיבה פשוטה - הקבוצה הזאת שונאת להפסיד, ולא משנה מה הסיבה (וזה גם מה שיפה בה).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2011, 18:15

בקשר לכל מה שאמרת,פשוט נצטרך לחכות ולראות..אני יודעת שאנחנו בתור אוהדים מאוד אוהבים לנתח ולדסקס בעונת המלפפונים מה יהיה ואיך זה יצליח,כי אין לנו שום דבר אחר לעשות..
אבל עיתונאים כאלה ואחרים כבר כתבו טורים כמו ''מכבי תל אביב אפורה,הסגל של ירושלים נוצץ'' וראינו מה יצא מזה..אז פשוט נצטרך לחכות ולראות

ד''א-אני דווקא הסכמתי עם השחרור של וויז..
הבן אדם אמור להיות רכז ואת העונה הקודמת הוא סיים בערך עם 2 אסיסטים למשחק ואת העונה הזאת אפילו עם פחות..
אולי הקריירה שלו הייתה הולכת יותר טוב אם הוא היה סקורר,כי יש לו קליעה טובה..אבל בתור רכז? נו וויי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 מאי 2011, 18:32

ופי של הצעה לתת אחד מהסמלים של מכבי תמורת שחקן שעוד לא קרע נעלים בליגה.

בכלל, אני עדיין לא מצליח להבין את היחס לשחקן כמו בורשטיין (למרות שגם אני מרשה לעצמי לבקר אותו לפעמים כמו כל שחקן אחר).
כאילו שדרק שארפ שיחק בשנים האחרונות, ועדיין הוא טאבו, ובצדק.
בורשטיין זה סמל, ובסמל לא נוגעים גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
אפשר היה להתווכח על שאלות כמו האם להביא אותו בכלל לקבוצה.
אחרי שהבאת אותו - תכבד את החוזה ואת השחקן.

בורשטיין הוא סמל של מכבי???? :eek אתה באמת משווה את בורשטיין לשארפ?????
אותו שחקן שרק לפני שנה התפלא והתבכיין על-כך שמכבי לא נותנת חוזה בסכומים מופקעים, הוא באמת סמל בעינייך? כשאתה רואה את בורשטיין מוביל התקפה לבדו, לא משתף את חבריו ולוקח זריקה לא חכמה שמסתיימת בהחטאה, אתה באמת מרגיש שזה שחקן שיתן הכל למען הקבוצה?
מספיק לקרוא את הראיונות שנערכו עמו ולראות כמה הוא מתרכז בעצמו ובתפקידו במכבי ולא מראה יותר מדי הקרבה לקבוצה.
בורשטיין גם אף פעם לא התבייש לדרוש סכומי כסף שלא תאמו את היכולת שלו. כיום, הוא משתכר יותר מדריק, פניני בלו ופארגו.
בניגוד לשחקן כמו דריק שלעולם לא דרש הרבה כסף ותמיד שם את טובת הקבוצה מעל הכל, או לשחקנים כמו פניני, בלו ומוטי דניאל, שעלו מהספסל והראו מסירות לא מתפשרת לקבוצה ולנציחון, בורשטיין תמיד הסתמן כשחקן אנמי המתכנס בעצמו ודבר זה, גם התגלה במעשיו.
על אף שהוא שיחק הרבה זמן במכבי, בורשטין בפירוש לא היה ולא יהיה סמל. אפילו גיא פניני שמשחק רק שנתיים במכבי, מתגלה כשחקן לוחמני ומסור הרבה יותר ממנו ואין פלא איפוא, שפניני הוא המוביל (לפחות בעיניי חלק לא קטן מהאוהדים) לתפקיד הקפטן הבא.

מה שכתבת לגבי החוזה של בורשטיין גם לא נכון.
לכל שחקן שמכבי מחתימה (ובפרט אם הוא שחקן ישראלי), מכבי שמה סעיף יציאה בתום העונה תמורת פיצוי (שהוא בד"כ, בסך של כעשרה אחוזים מגובה החוזה) וכך בדיוק מכבי נפרדה מרביב לימנוד (שגם היה חתום לשלוש עונות).
אם מכבי רוצה לשחרר את בורשטיין, היא יכולה לעשות זאת והמהלך יהיה כשר למהדרין ואין בו שום פסול.

לגבי לנדסברג, למה לא להתרשם ולא לפרגן?
הרבה זמן לא היה כאן שחקן ישראלי שבגיל כל-כך צעיר העמיד כאלו מספרים.
אפילו בורשטיין, לאורך כל הקריירה שלו, לא העמיד מספרים כמו שלנדסברג העמיד השנה ולמעשה, לעולם לא סיים עונה עם יותר מ12 נק' למשחק (לא בהרצליה, לא במכבי ולא בספרד) באף אחת מהמסגרות הקבוצתיות בהן שיחק.
אם מכבי מאתרת שחקן ישראלי בגיל צעיר שיכול להצטרף ולהתפתח כשחקן ישראלי מוביל, זה בהחלט דבר שצריכים לברך אליו. לנדסברג יוכל להפוך לשחקן ישראלי מוביל ואולי אפילו לסמל. במקרה הכי גרוע, הוא יתפתח להיות שחקן כמו בורשטיין.
אגב, חוץ מלנדסברג, לא חסרים גארדים ישראלים בליגה שמבחינה מקצועית עולים על בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 18:39

ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 19:00

חביב אורנג'ד כתב:
ופי של הצעה לתת אחד מהסמלים של מכבי תמורת שחקן שעוד לא קרע נעלים בליגה.

בכלל, אני עדיין לא מצליח להבין את היחס לשחקן כמו בורשטיין (למרות שגם אני מרשה לעצמי לבקר אותו לפעמים כמו כל שחקן אחר).
כאילו שדרק שארפ שיחק בשנים האחרונות, ועדיין הוא טאבו, ובצדק.
בורשטיין זה סמל, ובסמל לא נוגעים גם אם הוא לא משחק הכי טוב.
אפשר היה להתווכח על שאלות כמו האם להביא אותו בכלל לקבוצה.
אחרי שהבאת אותו - תכבד את החוזה ואת השחקן.

בורשטיין הוא סמל של מכבי???? :eek אתה באמת משווה את בורשטיין לשארפ?????
אותו שחקן שרק לפני שנה התפלא והתבכיין על-כך שמכבי לא נותנת חוזה בסכומים מופקעים, הוא באמת סמל בעינייך? כשאתה רואה את בורשטיין מוביל התקפה לבדו, לא משתף את חבריו ולוקח זריקה לא חכמה שמסתיימת בהחטאה, אתה באמת מרגיש שזה שחקן שיתן הכל למען הקבוצה?
מספיק לקרוא את הראיונות שנערכו עמו ולראות כמה הוא מתרכז בעצמו ובתפקידו במכבי ולא מראה יותר מדי הקרבה לקבוצה.
בורשטיין גם אף פעם לא התבייש לדרוש סכומי כסף שלא תאמו את היכולת שלו. כיום, הוא משתכר יותר מדריק, פניני בלו ופארגו.
בניגוד לשחקן כמו דריק שלעולם לא דרש הרבה כסף ותמיד שם את טובת הקבוצה מעל הכל, או לשחקנים כמו פניני, בלו ומוטי דניאל, שעלו מהספסל והראו מסירות לא מתפשרת לקבוצה ולנציחון, בורשטיין תמיד הסתמן כשחקן אנמי המתכנס בעצמו ודבר זה, גם התגלה במעשיו.
על אף שהוא שיחק הרבה זמן במכבי, בורשטין בפירוש לא היה ולא יהיה סמל. אפילו גיא פניני שמשחק רק שנתיים במכבי, מתגלה כשחקן לוחמני ומסור הרבה יותר ממנו ואין פלא איפוא, שפניני הוא המוביל (לפחות בעיניי חלק לא קטן מהאוהדים) לתפקיד הקפטן הבא.

מה שכתבת לגבי החוזה של בורשטיין גם לא נכון.
לכל שחקן שמכבי מחתימה (ובפרט אם הוא שחקן ישראלי), מכבי שמה סעיף יציאה בתום העונה תמורת פיצוי (שהוא בד"כ, בסך של כעשרה אחוזים מגובה החוזה) וכך בדיוק מכבי נפרדה מרביב לימנוד (שגם היה חתום לשלוש עונות).
אם מכבי רוצה לשחרר את בורשטיין, היא יכולה לעשות זאת והמהלך יהיה כשר למהדרין ואין בו שום פסול.

לגבי לנדסברג, למה לא להתרשם ולא לפרגן?
הרבה זמן לא היה כאן שחקן ישראלי שבגיל כל-כך צעיר העמיד כאלו מספרים.
אפילו בורשטיין, לאורך כל הקריירה שלו, לא העמיד מספרים כמו שלנדסברג העמיד השנה ולמעשה, לעולם לא סיים עונה עם יותר מ12 נק' למשחק (לא בהרצליה, לא במכבי ולא בספרד) באף אחת מהמסגרות הקבוצתיות בהן שיחק.
אם מכבי מאתרת שחקן ישראלי בגיל צעיר שיכול להצטרף ולהתפתח כשחקן ישראלי מוביל, זה בהחלט דבר שצריכים לברך אליו. לנדסברג יוכל להפוך לשחקן ישראלי מוביל ואולי אפילו לסמל. במקרה הכי גרוע, הוא יתפתח להיות שחקן כמו בורשטיין.
אגב, חוץ מלנדסברג, לא חסרים גארדים ישראלים בליגה שמבחינה מקצועית עולים על בורשטיין.

אי אפשר להשוות אף אחד לדרק שארפ,
ועדיין, מבחינתי הוא ובורשטיין הם חלק ממכבי הגדולה, שניהם מכביסטים ושניהם סמלים של הקבוצה.

בניגוד לתמונה שציירת, בורשטין ממש לא סוליסט ורוב הפעמים הוא חלק מהמשחק הקבוצתי.

ראיתי חלק מהראיונות שעשו איתו, לא בדיוק ראיתי שחקן שאכפת לו רק מעצמו.
זה שבראיונות התייחסו בעיקר למעמד שלו במכבי ולכן הוא היה צריך לדבר על מעמדו מול הקבוצה, לא אומר שהוא אגו מניאק.

לגבי גובה החוזה שלו - עם כל הכבוד, פניני בלו ופארגו הם לא ברי השוואה לבורשטיין מבחינת המעמד והסיטואציה.
פניני עומד על החוזה בו התחיל במכבי, וזה טבעי שהוא יקבל חוזה נמוך.
כנ"ל בלו (אחרי חזרה מלה-מאן, ולא מאותו מעמד של טל) וכנ"ל פארגו (שנה ראשונה מגלבוע גליל). בורשטיין לעומת זאת קיבל חוזה כשחקן מוכר זה שנים במועדון וברמות הגבוהות (מעוטר באליפויות, גביעי מדינה ואירופה), שחזר מקדנציה בספרד (ונתן עונה לא רעה). זה שמבחינת התפוקה הם נתנו יותר, לא הופכת את השוואת השכר הנוכחי למוצדקת כי זה להיות חכם בדיעבד.

אני חושב שאנשים נוטים להסתכל ולזכור אצת 2-3 העונות האחרונות (לא רצופות) של טל.
אני נוטה להסתכל קצת יותר אחורה לימים בהם טל היה שחקן סופר חשוב לקבוצה מקצועית ואישית.
אין לי בעיה שפניני יהיה קפטן, יש לי בעיה עם הנטייה לשכוח חסד נעורים לשחקן כמו טל.

לגבי סעיף השחרור - לא הייתי מודע לו, ואין לי בעיה שישחררו את בורשטיין בצורה הולמת ויפה בה שני הצדדים מבינים, כראוי לשחקן כמוהו.
להשאיל אותו לחיפה יחד עם כדיר ופוט תמורת שחקן צעיר, זה אות קלון.

לגבי לנדסברג, אני באמת מפרגן ומתרשם, אבל בו זמנית נזהר ומשתדל להישאר שפוי ולעמוד עם רגל וחצי מחוץ לפסטיבל.
הצעה של שלושה שחקנים (מתוכם אפשר להגיד שניים בכירים - שחקני נבחרת) ריאלית בעיניך?
אני לא מאבד את הראש מסטטיסטיקה. צריך לבחון כל מקרה לגופו, גם במקרה של לנדסברג.
אם אפשר לתת לו להתפתח ולעמוד על טיבו לפחות עד השנה הבאה - מה טוב.
אם רוצים לקחת את הסיכון כבר השנה - לפחות שזה יהיה במחיר מוצדק, ואני יהיה הראשון לברך על זה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

Re: ג'רמי פארגו חתם לשנתיים נוספות במכבי!!

הודעהעל ידי ברוך » 31 מאי 2011, 19:11

בלו ישאר במכבי.

צ'אק לא ישאר במכבי.
שמעתי שצ'אק עוזב, רוצה מיליון דולר וזה סכום מכבי לא מוכנה לשלם.
ברוך

הודעהעל ידי BIG sofo » 31 מאי 2011, 19:15

rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)

מי זה ג'קסון?
BIG sofo

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 19:16

BIG sofo כתב:

מי זה ג'קסון?

ארון ג'קסון.
הרכז של בילבאו מהליגה הספרדית.
לטענת גרינוולד, נמצא ברשימות של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 מאי 2011, 19:32

ראשית, אני לא חושב שהעובדות שברושטיין הוא שחקן מוכר והיה חלק מהקבוצה הגדולה של מכבי, הופכות אותו לסמל או לשחקן הראוי למשכורת מנופחת. למען האמת, אני נוטה להאמין שאם בורשטיין היה שחקן חופשי כרגע, הוא כנראה היה מוצא את עצמו בקבוצה ישראלית בינונית ומרוויח לכל היותר 200 אלף דולר ברוטו.
המשכורת הגבוהה של בורשטיין, זה גם לא דבר שצץ לו העונה. לאורך כל הקריירה בורשטיין דרש (וגם קיבל) סכומים מאוד גבוהים וכמעט לאורך כל הקריירה שלו במכבי הוא היה הישראלי היקר ביותר (תמיד הרוויח יותר מדריק). אילו לא בדיוק מאפיינים של סמל.

לגבי מה שבורשטיין עשה בעבר, אין חולק על כך שהוא היה שחקן טוב מאוד וחלק חשוב בהשגיה של מכבי, אבל לפחות מבחינה מקצועית, דברים שקרו לפני 5 שנים, הם לא רלוונטים להיום, במיוחד כאשר מדובר על שחקן לא צעיר, שעבר פציעות קשות.
אגב, גם שבורשטיין היה בשיאו הוא לא הפגין נחישות או מסירות יוצאת דופן ודברים אילו גם גרמו לאבד את מקומו בחמישיה במשחקים מסוימים, ע"ח שארפ או הלפרין.
אני לא רואה כל טעם להחזיק שחקן בקבוצה, רק בגלל דברים שקרו בעבר הרחוק, בטח לא עבור סכומים גבוהים (דבר שגם פוגע ביכולת בניית הסגל של הקבוצה).

לגבי לנדסברג, במה הוא נבדל מבורשטיין כאשר זה הגיע למכבי? בורשטיין רשם מספרים הרבה פחות טובים (כאשר היה בערך בגילו של לנדסברג) בבני הרצליה, שאז היתה קבוצה שכמעט וירדה ליגה (עוד כשהיו בה 12 קבוצות).
אם בורשטיין הגיע למצב שבו הוא נחשב לסמל (למרות שאני מאוד מסתייג מהאמירה הזאת), למה לנדסברג לא יכול? ולמה לא כדאי להמר עליו? בורשטיין באמת נותן כל-כך הרבה למכבי שעדיף להשאיר אותו ולא להביא שחקן שמסתמן כיותר טוב ממנו ועד בפחות מחצי מחיר?
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 31 מאי 2011, 20:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 31 מאי 2011, 20:05

Mta_atic כתב:לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.

עונה זה מספיק זמן כדי לקבל תמונת מצב לגבי שחקן והוא לא הראה משהו שהצדיק הישארות שלו בקבוצה לעוד שנה או יותר.ראו גם בפילזן שמקומו לא בקבוצת יורוליג בכירה.
בלאט עשה נכון שהשאיר מהזרים רק את פרקינס ואידסון (אומנם בדיעבד, אבל גם בקיץ שעבר הרוב חשבו ככה).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי BIG sofo » 31 מאי 2011, 20:11

Mta_atic כתב:
BIG sofo כתב:

מי זה ג'קסון?

ארון ג'קסון.
הרכז של בילבאו מהליגה הספרדית.
לטענת גרינוולד, נמצא ברשימות של מכבי.

סיים את המשחק עם 8 נקודות(1 מ7 מהשדה, 2 מ4 לשלוש) , 7 ריבאונדים, 4 אסיסטים
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2011, 20:13

צ'אק אידסון לא ימשיך במכבי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00882.html
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 31 מאי 2011, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 מאי 2011, 20:15

misha כתב:
Mta_atic כתב:לא לדבר על וויזניבסקי שטס מפה אחרי עונה אחת, לא גרועה (וגם לא מעולה), אבל עדיין בלי יותר מידי סבלנות.

עונה זה מספיק זמן כדי לקבל תמונת מצב לגבי שחקן והוא לא הראה משהו שהצדיק הישארות שלו בקבוצה לעוד שנה או יותר.ראו גם בפילזן שמקומו לא בקבוצת יורוליג בכירה.
בלאט עשה נכון שהשאיר מהזרים רק את פרקינס ואידסון (אומנם בדיעבד, אבל גם בקיץ שעבר הרוב חשבו ככה).

מסכים.
תוסיף על זה את העובדה שוויזנייבסקי הגיע לכאן כשהוא בשיא כושרו ולא נראה שהוא היה יכול להתקדם יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 31 מאי 2011, 20:37

מחפשים SF:

http://www.in-the-game.org/?p=12922

http://www.in-the-game.org/?page_id=6239

רק מצ'וליס קורץ לי שם :?
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 31 מאי 2011, 20:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי בעל זבוב » 31 מאי 2011, 20:38

itai7 כתב:מחפשים SF:

שכנעה אותי החגיגה הולידיי.
סאמי בורקס.
מסתבר, שעונה קודם לכן קלע 22 נק ומסר 4 אס' ביורוקאפ אצל אותה שולה, שהפעם היתה ממטולה.
בעל זבוב

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 20:43

אני מקווה שזה לא נכון אך אם כן מכבי תצטרך לחפש טוב אחר sf אבל בסך הכל אני חושב שתסתדר גם בלעדיו
מה שכן הוא בכלל לא שווה 1.5 יורו לעונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2011, 08:24

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם יש איזשהו אידיוט(ואני מצטערת אם אידיוט מסויים ייעלב כשהוא יקרא את התגובה שלי)שמצפה מלנדסברג להיות ישראלי מוביל במכבי או לתרום יותר מדי כבר בשנה הראשונה שלו ובגיל שלו..
אבל אני חושבת שהמון משתמשים פה רואים בלנדסברג(ובצדק)כישראלי בכיר לעתיד,ואם עכשיו מכבי וקבוצה מספרד רוצות אותו(כביכול),אז מעדיפים שהוא יחתום כבר עכשיו במכבי מאשר שייתן עוד עונה טובה כמו שהוא נתן השנה,או אפילו יותר טובה ואז כבר הוא יעדיף ללכת לכסף יותר גדול(לא קבוצה יותר גדולה,פשוט כסף יותר גדול)ומכבי יפספסו שחקן שיכול לשחק במשבצת של ישראלי

א. יש כאלה שמצפים שאם יגיע שנה הבאה הוא יסחרר ליורוליג/אדריאטית/ליגה את הראש.
ב. אני לא אומר שום דבר על לנדסברג. בעיני הוא שחקן טוב (בלי יותר מידי סופרלטיבים). אם הוא יתאים למכבי - לא יודע.
ג. אם מביאים אותו - לא תמורת 3 שחקנים וגם לא שניים. אולי פוט/אלישי כדיר, וגם זה רק בגלל שיש יותר מידי שחקנים על עמדה 4.
ד. אם מישהו רוצה לבנות על לנדסברג לעתיד, אולי כדאי לו להעדיף שלא יגיע העונה - הקבוצה לא בדיוק מפורסמת בסבלנות שלה כלפי שחקנים צעירים/חדשים, ואחרי עונה מאכזבת לנדסברג יכול למצוא את עצמו בחוץ, עצוב וממורמר, כשכל מה שהיה צריך זה לתת לו טיפת זמן להמשיך להתפתח (ולא במכבי) כדי לבחון אם הוא באמת מתאים, ואם כן - אז לקבל אותו בסיטואציה הרבה יותר טובה.

אני לא יודע איפה קראת שמישהו פה חושב שהוא הולך לסחרר שנה הבאה את כל אירופה , בסך הכל כולם פה מסכימים שמדובר על כשרון (בטח כשמדובר על ישראלי) שבעתיד יכול להתפתח לשחקן מוביל במכבי , הסיבה שרוצים להחתים אותו עכשיו זה בגלל שיש לו חוזה לעוד עונה ואם חיפה תסכים לשחרר אותו זה יהיה למכבי ולא לקבוצה באירופה וכך יהיה אפשר להחתים אותו לטווח ארוך במחיר זול . מבחינתי אפשר יהיה להשאיל אותו לשנה ובעתיד לקטוף את הפרות למרות שבגלל שמכבי ישחקו בשלוש מסגרות יהיה אפשר לתת לו דקות משמעותיות באחת המסגרות...
לגבי ההתאמה שלו למכבי , זה כבר סיפור אחר כי זה תלוי גם באישיות שלו . מהכתבה שהייתה עליו פעם בערוץ הספורט ומרעיונות שלו שראיתי לפני הדראפט הוא עושה רושם של בחור טוב וגם כשחקן הוא די קבוצתי .
לגבי כמה הוא שווה כרגע , אני חושב שתמורת כדיר ואולי תוספת כסף קטנה זה שווה לשני הצדדים כי בכל זאת הוא היה השחקן המוביל של חיפה לעומת כדיר שדי דישדש השנה . הרעיון של כדיר וטל או פוט היה בצחוק ולקחתם את זה רחוק מידי .

לגבי ארון ג'קסון , הוא לא שחקן זול ואם אני לא טועה מרוויח מעל 600K לעונה ( בילבאו קבוצה די עשירה ומחזיקה בסגל טוב ויקר ) כך שלא בטוח שיהיה זול להביא אותו ( הנדריקס שהגיע מקבוצה קטנה בהרבה מקבל במכבי 600K ) וצריך לבדוק טוב אם הוא שווה את הסיכון....

לגבי וויז , משחקן שמקבל 900K לעונה אתה מצפה להרבה יותר ולכן האכזבה הייתה גדולה וזאת גם הסיבה שלא צריך למהר להחתים שחקן יקר כמו ג'קסון....לעומת זאת סאמי (בורקס) שחקן זול שיכול להתפתח לגניבה לא רעה..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 01 יוני 2011, 08:50

סליחה על הבורות, שאתם אומרים סמי (בורקס) אתם מתכוונים לסמי מחייה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2011, 08:58

where is the love? כתב:סליחה על הבורות, שאתם אומרים סמי (בורקס) אתם מתכוונים לסמי מחייה?

כן....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 01 יוני 2011, 09:18

itai7 כתב:מחפשים SF:

http://www.in-the-game.org/?p=12922

רק מצ'וליס קורץ לי שם :?

מצ'וליס פצוע פציעה די חמורה. לא ישחק הקייץ באליפות אירופה.
הוא גם היה פצוע כל שני וחמישי בתקופתו במילאנו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־14 אורחים