ג'ייק כהן - חתם באוברדוירו הספרדית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ייק כהן חתם לעונה נוספת במכבי ת"א

הודעהעל ידי סומבץ » 24 דצמבר 2019, 02:12

Bluesman כתב:מה שאני לא מבין לגבי גייק כהן, זה איך הוא לא ננעל בל3 חודשים בחדר כושר וחוזר עם מאסת שריר גבוהה יותר. הבחור הרבה יותר מדי חלש בפלג הגוף העליון לשחקן בעמדה 4-5. שנים. פשוט לא ברור

מחכה לזה שנים, אך המנגינה חוזרת והחלושיות נשארת.
כל קיץ מחדש...
סומבץ

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 10:07

שמוליק כתב:אתה רציני? ראית את המשחק היום? 33 נקודות זה שלו. מוריד כובע עם כתובית של לורפק אבל הרכות בהגנה מביאה שכמעט כל התקפה של גליל תעבור דרכו. הוא חטף על נחיריים כל כך הרבה נקודות (ולא מעט שלא השכילו להשחיל) שאני משתגע מהרעיון שיעלה לפרקט. הוא נוראי. כל מסירה לכוון שלו כשהוא לא לבד, זה איבוד. ביחיאת שמואל. תודה של ראית ולו פוזשן אחד במשחק.

לא נמאס לך להשמיץ אותו?
כמה גבוהים ישראלים אתה מכיר שמסוגלים בכלל להעמיד שורה סטטיסטית כזאת, מול קונוסים?
לקלוע כאלה שלשות בקלאץ׳? לשחק באחריות בהתקפה?

כן, הוא שומר מזעזע.
אבל ברגע ששמים את זה בצד ומבינים שאין יותר טוב מזה מבחינת מה שמכבי צריכה.
בחור שקט שנותן את המקסימום שיש לו. מוכן לא לשחק שנייה ביורוליג ואחר כך לבוא לליגה ולאכול את הפרקט.

הוא תמיד יחטוף סלים על הראש ויהיה נזק הגנתי. זה השחקן.
אבל כשאתה יודע להכיל את זה בתוך המסגרת של הקבוצה ולהנות ממה שהוא יודע לתת בצד השני- אפשר לנצח משחקים, גם איתו.

כשהשחקן ה-12 שלך בא ונותן כזה משחק מגיע לו פרגון. מספיק לטנף עליו באובססיה.
הוא לא ילמד לשמור ולא מחכים בתור גבוהים ישראלים טובים יותר להחליף אותו.
את תומר גינת תשאיר בדרייב אין לשיר ולרקוד עם השרמוטות מהפועל. ולהפסיד משחקים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 דצמבר 2019, 10:26

החציל האצטקי כתב:
שמוליק כתב:אתה רציני? ראית את המשחק היום? 33 נקודות זה שלו. מוריד כובע עם כתובית של לורפק אבל הרכות בהגנה מביאה שכמעט כל התקפה של גליל תעבור דרכו. הוא חטף על נחיריים כל כך הרבה נקודות (ולא מעט שלא השכילו להשחיל) שאני משתגע מהרעיון שיעלה לפרקט. הוא נוראי. כל מסירה לכוון שלו כשהוא לא לבד, זה איבוד. ביחיאת שמואל. תודה של ראית ולו פוזשן אחד במשחק.

לא נמאס לך להשמיץ אותו?
כמה גבוהים ישראלים אתה מכיר שמסוגלים בכלל להעמיד שורה סטטיסטית כזאת, מול קונוסים?

כן, הוא שומר מזעזע.
בחור שקט שנותן את המקסימום שיש לו. מוכן לא לשחק שנייה ביורוליג ואחר כך לבוא לליגה ולאכול את הפרקט.

אבל כשאתה יודע להכיל את זה בתוך המסגרת של הקבוצה ולהנות ממה שהוא יודע לתת בצד השני- אפשר לנצח משחקים, גם איתו.

כל מילה בסלע
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 דצמבר 2019, 10:35

מאה אחוז, חציל.
מעדיף אותו על שאר הגבוהים הישראלים על אף הגנתו החלשה. גבר לעניין, אינטלגנטי, קבוצתי, תמיד מופיע כשצריכים אותו בלי להתבכיין על דקות משחק.
חוץ מזה הוא שחקן טוב, בגלל זה הוא הגבוה המוביל בנבחרת.
חושבים פה על טי ג'יי קליין, אבל אם תשאלו את אוהדי חולון הם יגידו לכם שמדובר בילד מגודל שהוא חלק מהבעיה של חולון בחדר ההלבשה ( לא יודע עד כמה המידע הזה מדויק, אבל זה מה שהבנתי ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמוליק » 24 דצמבר 2019, 11:29

החציל האצטקי כתב:

לא נמאס לך להשמיץ אותו?

כן, הוא שומר מזעזע.

להשמיץ? אני לא מסוגל לראות אותו משחק. זה לא שאראס נטול יכולות הגנתיות אבל גאון התקפי שזוהי משימה לאומית להחביא אותו. זהו גייק-אני רוצה אבל לא מצליח לי-כהן.
אם כבר הזכרת קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אותי בכלל לא. הנזק שעשה אתמול היה עצום והמדד לא משקף קרדיט אבק ממנו. אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. האם העובדה שגינת אצל האדומים נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד ראוי להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה? אני לוקח אותו כבר עכשיו במקומו. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין זאת.
גייק כהן שחקן ישראלי סולידי בהיבט ההתקפי. לא מבריק, סולידי. לא לוקח זאת ממנו. בהגנה הוא לא ראוי!!
כשחקן שלם אתה רואה אותו נחוץ, אני רואה אותו כנטל.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 24 דצמבר 2019, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 11:44

שמוליק כתב:אם כבר קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. זה שגינת אצל האדומים לא נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה. 42 נק מדד לא יצליחו לטשטש את כל הנקודות שחטף אתמול. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין את זה.

מסנוור אותי שחקן ישראלי בעמדה 4 שעומד פנוי לשלשת קלאץ׳, מחטיא אותה, מקבל את הכדור חזרה אליו וקובר אותה בלי להסס.
לא מכיר הרבה ישראלים שיש להם בכלל את הבטחון לזרוק כאלה. הוא שחקן ליגה מעולה. זה כל מה שמבקשים ממנו, וזה מה שהוא נותן.

אני שונא את תומר גינת.
הוא נמוך, לא אתלט, לא קולע מספיק טוב, לא ריבאונדר מספיק טוב. שחקן ישראלי מעפן קלאסי.
לא רוצה לראות כאלה במכבי. מעדיף שחקן התקפה מצויין ושחקן הגנה גרוע משחקן בינוני שאי אפשר לסמוך עליו בכלום.

כן, אתמול חגגו על ג׳ייק כל המשחק. זה כמעט עלה בהפסד. בסוף הוא עשה מה שהיה צריך לעשות בשביל שננצח.

שמע, אני לא גרופי שלו. אם היה קיים שחקן ישראלי טוב יותר- הייתי אומר שאפשר להחליף אותו.
לדעתי אין כזה, והוא נכון מאוד במרקם החברתי והמקצועי במכבי.

כל הגולדן בויז האלה שגדלו בארץ וחושבים שהם טובים מספיק בשביל לשחק במכבי מגיעים לכאן, מתחילים להתמרמר, לזרוק זין ולבכות בתקשורת.
אתה רוצה עוד פרצוף כמו של משעור על הספסל? של דגן יבזורי? של מורן רוט? תביא את תומר גינת. תראה איך התקשורת תעשה ממנו קדוש מעונה.

ג׳ייק זה כמו פיצה מעדנות בפריזר.
זה לא טעים. אתה יודע שאתה יכול יותר טוב מזה. אבל בסוף כשאתה צריך אותו, עם כל החרא שכרוך בזה, אתה שמח שהוא שם.

תודה על המחמאה אח. :heart
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 24 דצמבר 2019, 11:46

החציל האצטקי כתב:
שמוליק כתב:אם כבר קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. זה שגינת אצל האדומים לא נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה. 42 נק מדד לא יצליחו לטשטש את כל הנקודות שחטף אתמול. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין את זה.

מסנוור אותי שחקן ישראלי בעמדה 4 שעומד פנוי לשלשת קלאץ׳, מחטיא אותה, מקבל את הכדור חזרה אליו וקובר אותה בלי להסס.
לא מכיר הרבה ישראלים שיש להם בכלל את הבטחון לזרוק כאלה. הוא שחקן ליגה מעולה. זה כל מה שמבקשים ממנו, וזה מה שהוא נותן.

אני שונא את תומר גינת.
הוא נמוך, לא אתלט, לא קולע מספיק טוב, לא ריבאונדר מספיק טוב. שחקן ישראלי מעפן קלאסי.
לא רוצה לראות כאלה במכבי. מעדיף שחקן התקפה מצויין ושחקן הגנה גרוע משחקן בינוני שאי אפשר לסמוך עליו בכלום.

כן, אתמול חגגו על ג׳ייק כל המשחק. זה כמעט עלה בהפסד. בסוף הוא עשה מה שהיה צריך לעשות בשביל שננצח.

שמע, אני לא גרופי שלו. אם היה קיים שחקן ישראלי טוב יותר- הייתי אומר שאפשר להחליף אותו.
לדעתי אין כזה, והוא נכון מאוד במרקם החברתי והמקצועי במכבי.

כל הגולדן בויז האלה שגדלו בארץ וחושבים שהם טובים מספיק בשביל לשחק במכבי מגיעים לכאן, מתחילים להתמרמר, לזרוק זין ולבכות בתקשורת.
אתה רוצה עוד פרצוף כמו של משעור על הספסל? של דגן יבזורי? של מורן רוט? תביא את תומר גינת. תראה איך התקשורת תעשה ממנו קדוש מעונה.

ג׳ייק זה כמו פיצה מעדנות בפריזר.
זה לא טעים. אתה יודע שאתה יכול יותר טוב מזה. אבל בסוף כשאתה צריך אותו, עם כל החרא שכרוך בזה, אתה שמח שהוא שם.

תודה על המחמאה אח. :heart

מה ששלך, שלך :)
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 24 דצמבר 2019, 11:50

אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.
שמוליק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 11:59

שמוליק כתב:אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.

הוא עבד קשה והרוויח מקום של שחקן ליגה בכיר בכבוד, אין ספק.
אבל נראה שהוא פוגש את התקרה שלו כאן כרגע.

במצבו הייתי יוצא לאירופה. בארץ הוא כבר לא יתקדם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 דצמבר 2019, 12:03

החציל האצטקי כתב:
שמוליק כתב:אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.

אבל באירופה צריך לשמור, והוא לא שומר הרבה יותר טוב מג'ייק כהן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 12:06

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:

אבל באירופה צריך לשמור, והוא לא שומר הרבה יותר טוב מג'ייק כהן

זו בדיוק הסיבה שהוא צריך לצאת.
בארץ עוטפים אותו ונותנים לו אשליה שהוא שחקן. הוא לא.
אני לא רואה אותו מגיע אפילו לקבוצת מרכז טבלה בצרפת/איטליה. אולי בליגה הגרמנית או היוונית.
אם הוא רוצה להגיע לרמות יותר גבוהות ולא סתם להתקע פה כ״סמל של הפועל״, שיקדם את עצמו.
סביר להניח שזה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 24 דצמבר 2019, 12:10

אשכרה עפתם על ג'ייק כהן ממשחק נגד גליל הא?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 24 דצמבר 2019, 12:13

קובי כתב:אשכרה עפתם על ג'ייק כהן ממשחק נגד גליל הא?

אתה אשכרה מאמין שאם אתה מתעצל לקרוא את האשכול, אנחנו נתמצת הכל במיוחד בשבילך? :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 12:18

קובי כתב:אשכרה עפתם על ג'ייק כהן ממשחק נגד גליל הא?

לא, לא. זה ממש לא רק הגליל.
ג׳ייק באנקר בליגה. באנקר.

הוא שלישי ביעילות במכבי בליגה. קולע באחוזים מעולים. הוא בעונת שיא עם 15.4 נק׳ מדד ב21.8 דק׳.
הוא נכס בליגה הזאת, ומגיע לו כבר קצת ריספקט.

הוא הרי כבשה שחורה בקבוצה הזאת. הוא משחק פה בעיקר כי הוא יהודון. בעולם אחר בלי חוקי מקומיים והתאזרחויות הוא היה יכול להיות ספרן.
והוא משחק טוב! מגיע לו ח״ח, לא רק שייטחנו כמה ההגנה שלו פח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי JWill55 » 24 דצמבר 2019, 13:57

חציל, כל מילה.

כהן שומר לא טוב, ובכללי שחקן הגנה בינוני ברמת הליגה וחלש ברמת היורוליג. ועדיין, בשקלול של משחק ההגנה וההתקפה שלו (שמוסיף לנו המון), התרומה הכוללת שלו היא חיובית, בטח בליגה ולא מעט פעמים גם ביורוליג.

אנשים כמו שמוליק ודומיו שנהנים לטנף עליו כאן (עם דגש על לטנף ולא לבקר), הם מסוג האנשים שחייבים להיתפס על שעיר לעזאזל, וג'ייק כהן הרך והלא אתלטי הוא מטרה נוחה. זה אפילו לא משנה מה הוא יעשה במהלך המשחק, הוא כבר סומן.

מי שכן פוקח את עיניו, רואה את הגבוה הישראלי הטוב בליגה - שחקן התקפה חכם, יעיל, מגוון וקבוצתי, שלא במקרה סיים בשנתיים האחרונות במקום השני בליגה במדד ה+/- העונתי ובמקום הראשון במדד +/- פר דקה, כל זה לצד סטטיסטיקה אישית יפה לשחקן רוטציה והתעלויות במשחקי הפלייאוף.

כנראה שיש כאן אנשים שמצפים שאת עמדת הגבוה החמישי, שמקבל שכר של כ-300 אלף דולר בעונה, יאייש סבן פוטר ישראלי שיהיה חיית צבע, קלעי שלשות טוב ושחקן הגנה מצוין. מזל שבמכבי קצת יותר מחוברים לקרקע ומבינים שבמצב השוק הישראלי ובתקציב הנוכחי, ג'ייק כהן הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים כגבוה חמישי.
JWill55

הודעהעל ידי שמוליק » 24 דצמבר 2019, 17:17

JWill55 כתב:חציל, כל מילה.

כהן שומר לא טוב, ובכללי שחקן הגנה בינוני ברמת הליגה וחלש ברמת היורוליג. ועדיין, בשקלול של משחק ההגנה וההתקפה שלו (שמוסיף לנו המון), התרומה הכוללת שלו היא חיובית, בטח בליגה ולא מעט פעמים גם ביורוליג.

אנשים כמו שמוליק ודומיו שנהנים לטנף עליו כאן (עם דגש על לטנף ולא לבקר), הם מסוג האנשים שחייבים להיתפס על שעיר לעזאזל, וג'ייק כהן הרך והלא אתלטי הוא מטרה נוחה. זה אפילו לא משנה מה הוא יעשה במהלך המשחק, הוא כבר סומן.

מי שכן פוקח את עיניו, רואה את הגבוה הישראלי הטוב בליגה - שחקן התקפה חכם, יעיל, מגוון וקבוצתי, שלא במקרה סיים בשנתיים האחרונות במקום השני בליגה במדד ה+/- העונתי ובמקום הראשון במדד +/- פר דקה, כל זה לצד סטטיסטיקה אישית יפה לשחקן רוטציה והתעלויות במשחקי הפלייאוף.

כנראה שיש כאן אנשים שמצפים שאת עמדת הגבוה החמישי, שמקבל שכר של כ-300 אלף דולר בעונה, יאייש סבן פוטר ישראלי שיהיה חיית צבע, קלעי שלשות טוב ושחקן הגנה מצוין. מזל שבמכבי קצת יותר מחוברים לקרקע ומבינים שבמצב השוק הישראלי ובתקציב הנוכחי, ג'ייק כהן הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים כגבוה חמישי.

המילה לטנף היא קשה. אולי בגלל שאין הבדל גדול בין המילה חמאה-חימה-חמלה-חלאה (כקורא מבחוץ עוד הייתי סבור שהאחרון הוא....אני) ולכן אגיב לך בצורה חיובית בלבד ללא זכר לטון שלילי ולו במילה:
1. צודק לגבי יכולתו ההתקפית. בנושא זה אתה תראה אותי משבח אותו אפילו במהלך המשחק אתמול בת'רד המשחק ואני עקבי והגון עם התגובות.
2. שוב אתה צודק שהפסקתי לבקר את גייק כי נואשתי מתצוגות ההגנה האיומות שלו ברמה של נחרד מלראות אותו עולה על הפרקט. בימים שביקרתי אותו עוד כוונתי שיחזק את עצמו כחלק מהכנה לעונה, מסת שריר, עבודה עם מאמן יעודי. זה ההפך מכן קרה, זה 1-^(כן) יקרה, הוא ימשיך לאכול (אופס, אשנה ל-לחטוף) 80% מהתקפות היריב על הראש שלו. יאניס יודע זאת ולכן נמנע לחלוטין מלהעיר לו מילה על תצוגות הגנתיות....ש"שמו הפרטי של וולטרס" קיימות.
3. האם כהן מתאמץ? מאוד. האם הוא חיובי? מאוד, האם הוא חלק חשוב ממרקם חברתי חיובי? כן!! האם התפוקה ההתקפית שלו סולידית? כן. האם הנזק שהוא מפיל על הקבוצה גדול משמעותית מהתועלת? מאוד. האם הוא צריך לחזור לאשדוד? כן, כן, כן.
שמוליק

הודעהעל ידי JWill55 » 24 דצמבר 2019, 17:55

אז קודם כל, הודעה כמו זו שאינה טבולה בארס, היא הרבה יותר קריאה בעיניי. ועם זאת, כשאתה מעיד פעם אחר פעם שאתה לא מסוגל לראות שחקן כלשהו על הפרקט, זה די ברור שאתה מגיע טעון ולא אובייקטיבי ולכן גם דיון מקצועי איתך בנושא הספציפי של ג'ייק כהן זה די מיותר.

רק אסכם ואומר שאפשר לטעון שכהן עושה יותר נזק מתועלת (משמעותית, לדבריך, לא פחות), אפשר גם להביא מספרים מומצאים על ה80%, אבל בסוף כשיש פה שחקן שבמשך שנתיים, מעבר לסטטיסטיקה האישית הטובה שלו בליגה בכלל ובפלייאוף בפרט, הוא גם מוביל את הליגה במדד ה+/-, אז זה לכל הפחות מראה שכשהוא על הפרקט הוא מביא איתו אימפקט מקצועי חיובי, כלומר שהתועלת גדולה מהנזק.
JWill55

הודעהעל ידי Gevaudan » 24 דצמבר 2019, 20:09

לא יודע אם פורסם כאן, אבל הרי לכם מצטיין המחזור, ג'ייק כהן:
https://www.youtube.com/watch?v=ZyRQpGddHTo
Gevaudan

הודעהעל ידי שמוליק » 25 דצמבר 2019, 00:12

לא אביא לכם גיפים של האוזמן, אבל קבלו את הנתונים רק מהרבע הראשון:
8:46 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
6:31 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מגאלי
5:10 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
4:40 לסיום רבע ראשון: טילמן במתפרצת כשכהן לא נראה באזור (לא עבר עדיין את החצי)
2:31 לסיום רבע ראשון: גאלי מבטל את גייק וכתוצאה מהעזרה לחסרון שכהן יצר, אסיסט לטילמן
2:03 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
0:16 לסיום רבע ראשון: עמית גרשון פותח נתיב לצעד וחצי קל של סוסה כשללא מאמץ מיוחד נועל הנפיל גרשון (1:91) את כהן האימתני.
בחישוב מהיר לרבע זה: כהן אחראי ל 14 הנק מתוך ה 19 שגליל קלעה ברבע הראשון.
אז תמשיכו להיות סאקרים של דפי סטטיסטיקה ומדד.
שמוליק

הודעהעל ידי MTAbasket » 25 דצמבר 2019, 00:18

שמוליק כתב:לא אביא לכם גיפים של האוזמן, אבל קבלו את הנתונים רק מהרבע הראשון:
8:46 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
6:31 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מגאלי
5:10 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
4:40 לסיום רבע ראשון: טילמן במתפרצת כשכהן לא נראה באזור (לא עבר עדיין את החצי)
2:31 לסיום רבע ראשון: גאלי מבטל את גייק וכתוצאה מהעזרה לחסרון שכהן יצר, אסיסט לטילמן
2:03 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
0:16 לסיום רבע ראשון: עמית גרשון פותח נתיב לצעד וחצי קל של סוסה כשללא מאמץ מיוחד נועל הנפיל גרשון (1:91) את כהן האימתני.
בחישוב מהיר לרבע זה: כהן אחראי ל 14 הנק מתוך ה 19 שגליל קלעה ברבע הראשון.
אז תמשיכו להיות סאקרים של דפי סטטיסטיקה ומדד.

ההגנה שלו מתחת לכל ביקורת, לא מאמין שיש כאלה שרוצים שימשיך, למרות היכולת הטובה בהתקפה
MTAbasket

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־19 אורחים