24 דצמבר 2019, 02:12
Bluesman כתב:מה שאני לא מבין לגבי גייק כהן, זה איך הוא לא ננעל בל3 חודשים בחדר כושר וחוזר עם מאסת שריר גבוהה יותר. הבחור הרבה יותר מדי חלש בפלג הגוף העליון לשחקן בעמדה 4-5. שנים. פשוט לא ברור
24 דצמבר 2019, 10:07
שמוליק כתב:אתה רציני? ראית את המשחק היום? 33 נקודות זה שלו. מוריד כובע עם כתובית של לורפק אבל הרכות בהגנה מביאה שכמעט כל התקפה של גליל תעבור דרכו. הוא חטף על נחיריים כל כך הרבה נקודות (ולא מעט שלא השכילו להשחיל) שאני משתגע מהרעיון שיעלה לפרקט. הוא נוראי. כל מסירה לכוון שלו כשהוא לא לבד, זה איבוד. ביחיאת שמואל. תודה של ראית ולו פוזשן אחד במשחק.
24 דצמבר 2019, 10:26
כל מילה בסלעהחציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אתה רציני? ראית את המשחק היום? 33 נקודות זה שלו. מוריד כובע עם כתובית של לורפק אבל הרכות בהגנה מביאה שכמעט כל התקפה של גליל תעבור דרכו. הוא חטף על נחיריים כל כך הרבה נקודות (ולא מעט שלא השכילו להשחיל) שאני משתגע מהרעיון שיעלה לפרקט. הוא נוראי. כל מסירה לכוון שלו כשהוא לא לבד, זה איבוד. ביחיאת שמואל. תודה של ראית ולו פוזשן אחד במשחק.
לא נמאס לך להשמיץ אותו?
כמה גבוהים ישראלים אתה מכיר שמסוגלים בכלל להעמיד שורה סטטיסטית כזאת, מול קונוסים?
לקלוע כאלה שלשות בקלאץ׳? לשחק באחריות בהתקפה?
כן, הוא שומר מזעזע.
אבל ברגע ששמים את זה בצד ומבינים שאין יותר טוב מזה מבחינת מה שמכבי צריכה.
בחור שקט שנותן את המקסימום שיש לו. מוכן לא לשחק שנייה ביורוליג ואחר כך לבוא לליגה ולאכול את הפרקט.
הוא תמיד יחטוף סלים על הראש ויהיה נזק הגנתי. זה השחקן.
אבל כשאתה יודע להכיל את זה בתוך המסגרת של הקבוצה ולהנות ממה שהוא יודע לתת בצד השני- אפשר לנצח משחקים, גם איתו.
כשהשחקן ה-12 שלך בא ונותן כזה משחק מגיע לו פרגון. מספיק לטנף עליו באובססיה.
הוא לא ילמד לשמור ולא מחכים בתור גבוהים ישראלים טובים יותר להחליף אותו.
את תומר גינת תשאיר בדרייב אין לשיר ולרקוד עם השרמוטות מהפועל. ולהפסיד משחקים.
24 דצמבר 2019, 10:35
24 דצמבר 2019, 11:29
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אתה רציני? ראית את המשחק היום? 33 נקודות זה שלו. מוריד כובע עם כתובית של לורפק אבל הרכות בהגנה מביאה שכמעט כל התקפה של גליל תעבור דרכו. הוא חטף על נחיריים כל כך הרבה נקודות (ולא מעט שלא השכילו להשחיל) שאני משתגע מהרעיון שיעלה לפרקט. הוא נוראי. כל מסירה לכוון שלו כשהוא לא לבד, זה איבוד. ביחיאת שמואל. תודה של ראית ולו פוזשן אחד במשחק.
לא נמאס לך להשמיץ אותו?
כמה גבוהים ישראלים אתה מכיר שמסוגלים בכלל להעמיד שורה סטטיסטית כזאת, מול קונוסים?
לקלוע כאלה שלשות בקלאץ׳? לשחק באחריות בהתקפה?
כן, הוא שומר מזעזע.
אבל ברגע ששמים את זה בצד ומבינים שאין יותר טוב מזה מבחינת מה שמכבי צריכה.
בחור שקט שנותן את המקסימום שיש לו. מוכן לא לשחק שנייה ביורוליג ואחר כך לבוא לליגה ולאכול את הפרקט.
הוא תמיד יחטוף סלים על הראש ויהיה נזק הגנתי. זה השחקן.
אבל כשאתה יודע להכיל את זה בתוך המסגרת של הקבוצה ולהנות ממה שהוא יודע לתת בצד השני- אפשר לנצח משחקים, גם איתו.
כשהשחקן ה-12 שלך בא ונותן כזה משחק מגיע לו פרגון. מספיק לטנף עליו באובססיה.
הוא לא ילמד לשמור ולא מחכים בתור גבוהים ישראלים טובים יותר להחליף אותו.
את תומר גינת תשאיר בדרייב אין לשיר ולרקוד עם השרמוטות מהפועל. ולהפסיד משחקים.
24 דצמבר 2019, 11:44
שמוליק כתב:אם כבר קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. זה שגינת אצל האדומים לא נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה. 42 נק מדד לא יצליחו לטשטש את כל הנקודות שחטף אתמול. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין את זה.
24 דצמבר 2019, 11:46
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אם כבר קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. זה שגינת אצל האדומים לא נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה. 42 נק מדד לא יצליחו לטשטש את כל הנקודות שחטף אתמול. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין את זה.
מסנוור אותי שחקן ישראלי בעמדה 4 שעומד פנוי לשלשת קלאץ׳, מחטיא אותה, מקבל את הכדור חזרה אליו וקובר אותה בלי להסס.
לא מכיר הרבה ישראלים שיש להם בכלל את הבטחון לזרוק כאלה. הוא שחקן ליגה מעולה. זה כל מה שמבקשים ממנו, וזה מה שהוא נותן.
אני שונא את תומר גינת.
הוא נמוך, לא אתלט, לא קולע מספיק טוב, לא ריבאונדר מספיק טוב. שחקן ישראלי מעפן קלאסי.
לא רוצה לראות כאלה במכבי. מעדיף שחקן התקפה מצויין ושחקן הגנה גרוע משחקן בינוני שאי אפשר לסמוך עליו בכלום.
כן, אתמול חגגו על ג׳ייק כל המשחק. זה כמעט עלה בהפסד. בסוף הוא עשה מה שהיה צריך לעשות בשביל שננצח.
שמע, אני לא גרופי שלו. אם היה קיים שחקן ישראלי טוב יותר- הייתי אומר שאפשר להחליף אותו.
לדעתי אין כזה, והוא נכון מאוד במרקם החברתי והמקצועי במכבי.
כל הגולדן בויז האלה שגדלו בארץ וחושבים שהם טובים מספיק בשביל לשחק במכבי מגיעים לכאן, מתחילים להתמרמר, לזרוק זין ולבכות בתקשורת.
אתה רוצה עוד פרצוף כמו של משעור על הספסל? של דגן יבזורי? של מורן רוט? תביא את תומר גינת. תראה איך התקשורת תעשה ממנו קדוש מעונה.
ג׳ייק זה כמו פיצה מעדנות בפריזר.
זה לא טעים. אתה יודע שאתה יכול יותר טוב מזה. אבל בסוף כשאתה צריך אותו, עם כל החרא שכרוך בזה, אתה שמח שהוא שם.
תודה על המחמאה אח.
24 דצמבר 2019, 11:50
24 דצמבר 2019, 11:59
שמוליק כתב:אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.
24 דצמבר 2019, 12:03
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.
הוא עבד קשה והרוויח מקום של שחקן ליגה בכיר בכבוד, אין ספק.
אבל נראה שהוא פוגש את התקרה שלו כאן כרגע.
במצבו הייתי יוצא לאירופה. בארץ הוא כבר לא יתקדם.
24 דצמבר 2019, 12:06
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אגב גולדן בויז, גינת ממש לא כזה. חצב את דרכו מלמטה. אני זוכר אותו אפס מאופס בנהריה. זה מצביע על אופי חזק. הוא לא לקח שחקן השנה בחסד. ההתקדמות שעשה לא פחות ממדהימה.
הוא עבד קשה והרוויח מקום של שחקן ליגה בכיר בכבוד, אין ספק.
אבל נראה שהוא פוגש את התקרה שלו כאן כרגע.
במצבו הייתי יוצא לאירופה. בארץ הוא כבר לא יתקדם.
אבל באירופה צריך לשמור, והוא לא שומר הרבה יותר טוב מג'ייק כהן
24 דצמבר 2019, 12:10
24 דצמבר 2019, 12:13
קובי כתב:אשכרה עפתם על ג'ייק כהן ממשחק נגד גליל הא?
24 דצמבר 2019, 12:18
קובי כתב:אשכרה עפתם על ג'ייק כהן ממשחק נגד גליל הא?
24 דצמבר 2019, 13:57
24 דצמבר 2019, 17:17
JWill55 כתב:חציל, כל מילה.
כהן שומר לא טוב, ובכללי שחקן הגנה בינוני ברמת הליגה וחלש ברמת היורוליג. ועדיין, בשקלול של משחק ההגנה וההתקפה שלו (שמוסיף לנו המון), התרומה הכוללת שלו היא חיובית, בטח בליגה ולא מעט פעמים גם ביורוליג.
אנשים כמו שמוליק ודומיו שנהנים לטנף עליו כאן (עם דגש על לטנף ולא לבקר), הם מסוג האנשים שחייבים להיתפס על שעיר לעזאזל, וג'ייק כהן הרך והלא אתלטי הוא מטרה נוחה. זה אפילו לא משנה מה הוא יעשה במהלך המשחק, הוא כבר סומן.
מי שכן פוקח את עיניו, רואה את הגבוה הישראלי הטוב בליגה - שחקן התקפה חכם, יעיל, מגוון וקבוצתי, שלא במקרה סיים בשנתיים האחרונות במקום השני בליגה במדד ה+/- העונתי ובמקום הראשון במדד +/- פר דקה, כל זה לצד סטטיסטיקה אישית יפה לשחקן רוטציה והתעלויות במשחקי הפלייאוף.
כנראה שיש כאן אנשים שמצפים שאת עמדת הגבוה החמישי, שמקבל שכר של כ-300 אלף דולר בעונה, יאייש סבן פוטר ישראלי שיהיה חיית צבע, קלעי שלשות טוב ושחקן הגנה מצוין. מזל שבמכבי קצת יותר מחוברים לקרקע ומבינים שבמצב השוק הישראלי ובתקציב הנוכחי, ג'ייק כהן הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים כגבוה חמישי.
24 דצמבר 2019, 17:55
24 דצמבר 2019, 20:09
25 דצמבר 2019, 00:12
25 דצמבר 2019, 00:18
שמוליק כתב:לא אביא לכם גיפים של האוזמן, אבל קבלו את הנתונים רק מהרבע הראשון:
8:46 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
6:31 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מגאלי
5:10 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
4:40 לסיום רבע ראשון: טילמן במתפרצת כשכהן לא נראה באזור (לא עבר עדיין את החצי)
2:31 לסיום רבע ראשון: גאלי מבטל את גייק וכתוצאה מהעזרה לחסרון שכהן יצר, אסיסט לטילמן
2:03 לסיום רבע ראשון: סל על הראש מוורנאדו
0:16 לסיום רבע ראשון: עמית גרשון פותח נתיב לצעד וחצי קל של סוסה כשללא מאמץ מיוחד נועל הנפיל גרשון (1:91) את כהן האימתני.
בחישוב מהיר לרבע זה: כהן אחראי ל 14 הנק מתוך ה 19 שגליל קלעה ברבע הראשון.
אז תמשיכו להיות סאקרים של דפי סטטיסטיקה ומדד.