שמוליק כתב:אם כבר קונוס, גם עליו הוא לא מסוגל לשמור. מסנוור אותך מדד 42 שהציג אתמול? אתה בטוח שגייק אוכל את הפרקט? כי אני חושב שהפרקט אוכל אותו. זה שגינת אצל האדומים לא נותן לך לגיטימציה לטנף עליו ולהוציא אותו רע כמועמד להחליף את ג'ייק-לורפק-כהן בעוה הבאה. 42 נק מדד לא יצליחו לטשטש את כל הנקודות שחטף אתמול. אגב, כמות הסלים שהוא מקבל על הראש נובעת בעיקר מאסטרטגיה של המאמנים שמכירים במגבלותיו ומשחקים עליו. חציל, או בשמו, יהושוע רוזין, עדיין לא הבין את זה.
מסנוור אותי שחקן ישראלי בעמדה 4 שעומד פנוי לשלשת קלאץ׳, מחטיא אותה, מקבל את הכדור חזרה אליו וקובר אותה בלי להסס.
לא מכיר הרבה ישראלים שיש להם בכלל את הבטחון לזרוק כאלה. הוא שחקן ליגה מעולה. זה כל מה שמבקשים ממנו, וזה מה שהוא נותן.
אני שונא את תומר גינת.
הוא נמוך, לא אתלט, לא קולע מספיק טוב, לא ריבאונדר מספיק טוב. שחקן ישראלי מעפן קלאסי.
לא רוצה לראות כאלה במכבי. מעדיף שחקן התקפה מצויין ושחקן הגנה גרוע משחקן בינוני שאי אפשר לסמוך עליו בכלום.
כן, אתמול חגגו על ג׳ייק כל המשחק. זה כמעט עלה בהפסד. בסוף הוא עשה מה שהיה צריך לעשות בשביל שננצח.
שמע, אני לא גרופי שלו. אם היה קיים שחקן ישראלי טוב יותר- הייתי אומר שאפשר להחליף אותו.
לדעתי אין כזה, והוא נכון מאוד במרקם החברתי והמקצועי במכבי.
כל הגולדן בויז האלה שגדלו בארץ וחושבים שהם טובים מספיק בשביל לשחק במכבי מגיעים לכאן, מתחילים להתמרמר, לזרוק זין ולבכות בתקשורת.
אתה רוצה עוד פרצוף כמו של משעור על הספסל? של דגן יבזורי? של מורן רוט? תביא את תומר גינת. תראה איך התקשורת תעשה ממנו קדוש מעונה.
ג׳ייק זה כמו פיצה מעדנות בפריזר.
זה לא טעים. אתה יודע שאתה יכול יותר טוב מזה. אבל בסוף כשאתה צריך אותו, עם כל החרא שכרוך בזה, אתה שמח שהוא שם.
תודה על המחמאה אח.