הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 14:26

אדם כתב:אם נסתכל נכון יש 20 30 שחקני על באנביאי ויש עוד כמה דרג ב וכל השאר פרווה .

זה משפט מההזויים ששמעתי. 20 - 30 שחקנים? זה רק מספר החשקנים שמשתתפים באולסטאר. קווין לאב לא היה באולסטר השנה. הוא דרג ב? דריק רוז הוא דרג ב'? גוראן דראגיץ' הוא דרג ב'? אולי תספר לי איך סמית' יותר טוב מלואל דנג? מניקולאס באטום? איך רנדל טוב מאנתוני דייויס?
אתה לחלוטין לא מחובר למציאות. פארגו שהיה שחקן 14-15 ב- NBA ונזרק משם הוא אחד משני השחקנים המובילים של מכבי. כמעט בכל קבוצת NBA יש 8 שחקנים שהיו יכולים להיות MVP של היורוליג אם היו משחקים באירופה. נבארו שהיה שחקן ספסל משלים ב- NBA היה MVP באירופה במשך שנים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2015, 14:31

yzafrir כתב:אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
3 דקות לסוף הרבע השלישי הפער עוד היה 10 , מהנקודה הזאת סמית' ירד לטיפול ופנר' התחילה לצמצם את הפער.
ז'לייקו הכניס את ספיחי שישמור על פארגו העייף והוא היחיד שהיה לו רגליים לעצור אותו אך מהרגע שסמית' ירד הוא קיבל עזרה של פרלדזיץ .
בהתקפה אובראוברדוביץ'עבר לשחק עם פרלדזיץ' כמין פוינט פאוורד שמתחיל את ההתקפה ועובר את החצי ראשון מה שביטל את שמירת הלחץ על בוגדנוביץ וגודלוק כי מי ששמר על פרלדזיץ זה סמית המדדה...
מכבי לא ניצלה בכלל את היכולת של נדל להוריד כדור ולעבור את השומר שלו , סמית עשה זאת פעם אחת או שתיים מעמדה 4 וזה הצליח .
וכמובן סופו סופו ושוב סופו שלא נוצל מספיק מתחת לסל . היהיה כמה התקפות רצופות שהכדור הלך אליו מתחת לסל והוא סחט עברות אבל הייתה לו בעיה בהגנה מה שהוציא אותו מהמשחק.
אלכסנדר עשה טעות בהגנה כשארבע שניות לסוף שעון נתן לבייליצה שלשה חופשית אבל מיד אחר כך תיקן עם עברה טובה שעצרה מתפרצת כשלמכבי היו פחות מארבע עברות קבוצתיות . לא ברור למה לא קיבל יותר דקות כרנדל מסובך בעברות וסמית מדדה .
את גודלוק עצרו כל הגארדים שלנו , גם יוגב גם פארגו גם היינס וגם לינהרט שמרו עליו מצויין .
כדי שפארגו יעשה נקודות על השומר שלו הוא חייב שיפתחו לו תצבע כי לעבור את השומר זה לא בעיה , לקלוע מעל המגדלים שלהם זה יותר קשה ושחקן כמו אלכסנדר שקולע מחצי מרחק תפור לכזה מצב.

בקיצור גיא לא הגיב לשינויים של אוברדוביץ ולא הפתיע עם שום שפן . שכר לימוד מה לעשות...

תשמע, אני עוקב אחריו כבר עשור בערך, ומעולם לא ראיתי אותו מוריד כדור ועובר את השומר... זה גם די קשה בהתחשב בזה
שהכדור די קטן...
נראה לי שעדיף שיתמיד בדברים שהוא טוב בהם, כמו תנועה על המגרש, הגנה גדולה ופורהנד רצחני

:dance4
:ass
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 15 אפריל 2015, 14:54

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
3 דקות לסוף הרבע השלישי הפער עוד היה 10 , מהנקודה הזאת סמית' ירד לטיפול ופנר' התחילה לצמצם את הפער.
ז'לייקו הכניס את ספיחי שישמור על פארגו העייף והוא היחיד שהיה לו רגליים לעצור אותו אך מהרגע שסמית' ירד הוא קיבל עזרה של פרלדזיץ .
בהתקפה אובראוברדוביץ'עבר לשחק עם פרלדזיץ' כמין פוינט פאוורד שמתחיל את ההתקפה ועובר את החצי ראשון מה שביטל את שמירת הלחץ על בוגדנוביץ וגודלוק כי מי ששמר על פרלדזיץ זה סמית המדדה...
מכבי לא ניצלה בכלל את היכולת של נדל להוריד כדור ולעבור את השומר שלו , סמית עשה זאת פעם אחת או שתיים מעמדה 4 וזה הצליח .
וכמובן סופו סופו ושוב סופו שלא נוצל מספיק מתחת לסל . היהיה כמה התקפות רצופות שהכדור הלך אליו מתחת לסל והוא סחט עברות אבל הייתה לו בעיה בהגנה מה שהוציא אותו מהמשחק.
אלכסנדר עשה טעות בהגנה כשארבע שניות לסוף שעון נתן לבייליצה שלשה חופשית אבל מיד אחר כך תיקן עם עברה טובה שעצרה מתפרצת כשלמכבי היו פחות מארבע עברות קבוצתיות . לא ברור למה לא קיבל יותר דקות כרנדל מסובך בעברות וסמית מדדה .
את גודלוק עצרו כל הגארדים שלנו , גם יוגב גם פארגו גם היינס וגם לינהרט שמרו עליו מצויין .
כדי שפארגו יעשה נקודות על השומר שלו הוא חייב שיפתחו לו תצבע כי לעבור את השומר זה לא בעיה , לקלוע מעל המגדלים שלהם זה יותר קשה ושחקן כמו אלכסנדר שקולע מחצי מרחק תפור לכזה מצב.

בקיצור גיא לא הגיב לשינויים של אוברדוביץ ולא הפתיע עם שום שפן . שכר לימוד מה לעשות...

תשמע, אני עוקב אחריו כבר עשור בערך, ומעולם לא ראיתי אותו מוריד כדור ועובר את השומר... זה גם די קשה בהתחשב בזה
שהכדור די קטן...
נראה לי שעדיף שיתמיד בדברים שהוא טוב בהם, כמו תנועה על המגרש, הגנה גדולה ופורהנד רצחני

יוני אני על סף יאוש ממך! עד אז- רוני תן לו באן!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 15:12

roy1000 כתב:
אדם כתב:אם נסתכל נכון יש 20 30 שחקני על באנביאי ויש עוד כמה דרג ב וכל השאר פרווה .

זה משפט מההזויים ששמעתי. 20 - 30 שחקנים? זה רק מספר החשקנים שמשתתפים באולסטאר. קווין לאב לא היה באולסטר השנה. הוא דרג ב? דריק רוז הוא דרג ב'? גוראן דראגיץ' הוא דרג ב'? אולי תספר לי איך סמית' יותר טוב מלואל דנג? מניקולאס באטום? איך רנדל טוב מאנתוני דייויס?
אתה לחלוטין לא מחובר למציאות. פארגו שהיה שחקן 14-15 ב- NBA ונזרק משם הוא אחד משני השחקנים המובילים של מכבי. כמעט בכל קבוצת NBA יש 8 שחקנים שהיו יכולים להיות MVP של היורוליג אם היו משחקים באירופה. נבארו שהיה שחקן ספסל משלים ב- NBA היה MVP באירופה במשך שנים.

כנראה שלא הבנת נכון את התגובה שלי וקפצת להסיק מסקנות ,ידעתי שכתבתי שמישו יעיר אבל חשבתי יבינו שזה בתור משפט ולא מדע מדויק,היתכוונתי להגיד שיש כמות מסוימת בנביאי של שחקני על ומתחת יש דרג ב וכל השאר ככה ככה .
לגבי מויפי ביורוליג אני אוהב שיש אנשים שבפה מחלקים תארים וקובעים ששחקן מהאנביאי בא ומשתין על אירופה ולוקח מויפי בפועל זה לא נכון ,הנה ווימס צילדרס סרחיו רודריגס ,רודי פרננדז ועוד טובים ואחרים ,רוב האירופאים שבורחים לאנביאי בגיל 22 21 ,לא יבינו מזה כדורסל ומזה לסחוב קבוצה ומזה להרגיש לחץ ומזה להיתמודד אם לחץ ואם רצון לזכות בתארים ולהיתמודד על תארים זה שונה לגמרי מסתם לשחק ,אני מקווה שהבנת תכוונה שלי ,גם מקל שאמר בשביל לשחק באנביאי 12 15 דקות זה אותו דבר כמו להיות שחקן של 30 דקות באירופה ,אני בטוח שעכשיו הוא מבין שזה לגמרי שונה ,הראש הגוף הכל מגיב שונה שאתה משחק והדברים עליך ויש מטרה במשחק ובעונה לבין סתם שאין לחץ ,לא סתם שחקן של 90 אחוז מחטיא מהקו בלחץ ושזה סתם הוא 90 אחוז .
אני לא מתלהב מהאנביאי ,רוב הקבוצות לא מוציאות בפועל את סך הפוטנציאל כי הכוכב הוא הכל יכול וזו השיטה והוא חייב לזרוק 30 זריקות ,אני רואה אנביאי הרבה גם בעונה סדירה גם בפליאוף ,כן בפליאוף מתחילה העונה ,אבל לבוא ולהגיד שיש בכל קבוצה 8 שחקנים שיכולים לבוא ולהיות MVP זה לא נכון ,ממש לא ,אם אתה מדבר על שחקנים כדוגמת דנג ובאטום ודארגיץ,אז גם פה יש לי מחלוקות וכמה מהם כן כמה מהם לא ,אם אתה מדברים איתי על כוכבים בסדר גודל של קרי פול אז סבבה אבל זה לא הענין.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 15:22

אדם כתב:כנראה שלא הבנת נכון את התגובה שלי וקפצת להסיק מסקנות ,ידעתי שכתבתי שמישו יעיר אבל חשבתי יבינו שזה בתור משפט ולא מדע מדויק,היתכוונתי להגיד שיש כמות מסוימת בנביאי של שחקני על ומתחת יש דרג ב וכל השאר ככה ככה .
לגבי מויפי ביורוליג אני אוהב שיש אנשים שבפה מחלקים תארים וקובעים ששחקן מהאנביאי בא ומשתין על אירופה ולוקח מויפי בפועל זה לא נכון ,הנה ווימס צילדרס סרחיו רודריגס ,רודי פרננדז ועוד טובים ואחרים ,רוב האירופאים שבורחים לאנביאי בגיל 22 21 ,לא יבינו מזה כדורסל ומזה לסחוב קבוצה ומזה להרגיש לחץ ומזה להיתמודד אם לחץ ואם רצון לזכות בתארים ולהיתמודד על תארים זה שונה לגמרי מסתם לשחק ,אני מקווה שהבנת תכוונה שלי ,גם מקל שאמר בשביל לשחק באנביאי 12 15 דקות זה אותו דבר כמו להיות שחקן של 30 דקות באירופה ,אני בטוח שעכשיו הוא מבין שזה לגמרי שונה ,הראש הגוף הכל מגיב שונה שאתה משחק והדברים עליך ויש מטרה במשחק ובעונה לבין סתם שאין לחץ ,לא סתם שחקן של 90 אחוז מחטיא מהקו בלחץ ושזה סתם הוא 90 אחוז .
אני לא מתלהב מהאנביאי ,רוב הקבוצות לא מוציאות בפועל את סך הפוטנציאל כי הכוכב הוא הכל יכול וזו השיטה והוא חייב לזרוק 30 זריקות ,אני רואה אנביאי הרבה גם בעונה סדירה גם בפליאוף ,כן בפליאוף מתחילה העונה ,אבל לבוא ולהגיד שיש בכל קבוצה 8 שחקנים שיכולים לבוא ולהיות MVP זה לא נכון ,ממש לא ,אם אתה מדבר על שחקנים כדוגמת דנג ובאטום ודארגיץ,אז גם פה יש לי מחלוקות וכמה מהם כן כמה מהם לא ,אם אתה מדברים איתי על כוכבים בסדר גודל של קרי פול אז סבבה אבל זה לא הענין.

ווימס, רודריגס ורודי כולם היו שחקני קצה רוטציה או מחוץ לרוטציה (ובת'כלס נזרקו מהליגה) והם כוכבים גדולים באירופה. זו בדיוק הנקודה שלי. כנ"ל ג'ורדן פארמר. אני שמח שאתה לא מתלהב מה- NBA, אבל אבל מה שאתה אומר לא קשור למציאות. מירוטיץ' שהיה ה- MVP של היורוליג (פעמיים אם אני לא טועה) הוא בסה"כ שחקן 9-10 בשיקגו.

שחקנים כמו דנג, באטום ודראגיץ' היו קורעים את אירופה לחתיכות. להשוות שחקנים כאלה לדווין סמית' זה מצחיק. פערי הרמות היום הכי גדולים שהיו אי פעם כי באירופה אפילו לא משחקים חלק גדול מהשחקנים הכי טובים שהם לא ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 15:35

roy1000 כתב:
אדם כתב:כנראה שלא הבנת נכון את התגובה שלי וקפצת להסיק מסקנות ,ידעתי שכתבתי שמישו יעיר אבל חשבתי יבינו שזה בתור משפט ולא מדע מדויק,היתכוונתי להגיד שיש כמות מסוימת בנביאי של שחקני על ומתחת יש דרג ב וכל השאר ככה ככה .

ווימס, רודריגס ורודי כולם היו שחקני קצה רוטציה או מחוץ לרוטציה (ובת'כלס נזרקו מהליגה) והם כוכבים גדולים באירופה. זו בדיוק הנקודה שלי. כנ"ל ג'ורדן פארמר. אני שמח שאתה לא מתלהב מה- NBA, אבל אבל מה שאתה אומר לא קשור למציאות. מירוטיץ' שהיה ה- MVP של היורוליג (פעמיים אם אני לא טועה) הוא בסה"כ שחקן 9-10 בשיקגו.

שחקנים כמו דנג, באטום ודראגיץ' היו קורעים את אירופה לחתיכות. להשוות שחקנים כאלה לדווין סמית' זה מצחיק. פערי הרמות היום הכי גדולים שהיו אי פעם כי באירופה אפילו לא משחקים חלק גדול מהשחקנים הכי טובים שהם לא ב- NBA.

אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2015, 15:39

my man כתב:
jol9 כתב:

שהכדור די קטן...

יוני אני על סף יאוש ממך! עד אז- רוני תן לו באן!

זה היה מתבקש.... אי אפשר היה להתעלם מזה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 15:40

אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .

מאוד קשה לנחש באמת מה היה קורה אם דווין היה משחק מול לואל דנג. כאילו אנחנו לא ראינו ורואים משחקים של מכבי מול קבוצות NBA. באמת. קרסטיץ' הגיע אחרי שנפצע ונזרק מה- NBA, קירילנקו כבר שחקן גמור. רודריגז נזרק מה- NBA, כנ"ל רודי. בנו אודריך בשיאו היה קורע את אירופה. נבארו קרע את אירופה. כן.
את לואל דנג כבר ראינו בנבחרת בריטניה קולע 40 נקודות קלילות מול יריבים מאירופה. כנ"ל לגבי באטום.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2015, 15:48

roy1000 כתב:
אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .

מאוד קשה לנחש באמת מה היה קורה אם דווין היה משחק מול לואל דנג. כאילו אנחנו לא ראינו ורואים משחקים של מכבי מול קבוצות NBA. באמת. קרסטיץ' הגיע אחרי שנפצע ונזרק מה- NBA, קירילנקו כבר שחקן גמור. רודריגז נזרק מה- NBA, כנ"ל רודי. בנו אודריך בשיאו היה קורע את אירופה. נבארו קרע את אירופה. כן.
את לואל דנג כבר ראינו בנבחרת בריטניה קולע 40 נקודות קלילות מול יריבים מאירופה. כנ"ל לגבי באטום.

לדעתי אתה מפריז ביכולתם של שחקני הNBA. זה לא שבאירופה משחקים ילדים מוגבלים. כוכב NBA שהיה מגיע לאירופה, בוודאי היה הופך לשחקן מוביל,
אבל בגלל הבדלי הסגנונות, לא תראה כאן שחקנים מנפקים 30-35 נקודות. זה פשוט לא קורה ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 15:58

jol9 כתב:לדעתי אתה מפריז ביכולתם של שחקני הNBA. זה לא שבאירופה משחקים ילדים מוגבלים. כוכב NBA שהיה מגיע לאירופה, בוודאי היה הופך לשחקן מוביל,
אבל בגלל הבדלי הסגנונות, לא תראה כאן שחקנים מנפקים 30-35 נקודות. זה פשוט לא קורה ביורוליג.

כמה נבארו קלע בשיאו? 20 נקודות למשחק? שחקן כמו באטום היה שולט ביורוליג ללא עוררין והיה ה- MVP בלי שום ספק. אני ממש לא מפריז ביכולות של שחקני NBA, כבר ראינו משחקים בין מכבי לקבוצות NBA ואנחנו יודעים מה פערי הרמות. נתתי לך דוגמא את מירוטיץ' שהיה השחקן הכי טוב באירופה והוא שחקן 9-10 בבולס. אתה יכול להסתכל על הקריירה של פארגו ב- NBA בשביל פרופורציות.

פערי הרמות מעולם לא היו כל כך גדולים כמו היום.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 16:26

roy1000 כתב:

זה לא ענין של ניחוים זה ענין של עונה ושל יציבות ,ברור שלדנג יש המון דברים והוא מגוון ,אני לא אעבור לעומק שחקן שחקן ואעייף אותך או אטריד ,אבל לא דראגיץ ולא בנו אודריך וגם לא ניקולה באטום שאני מאוד מכבד את האחרון אני פחות מעריך ולא מבין מה ההיפ אבל בסדר אבל אף אחד מהם לא היה מובטח או אפשר להגיד בודאות שבשיאם היו קורעים את אירופה על חלקם אפשר להיפך לומר בביטחון שהיו שחקנים טובים אבל לא היו קורעים את אירופה ,קירלנקו הגיע לפה גם לפני סיום לא מדבר על השנה אלא על הפעם הקודמת ,נבארו שחקן ענק אבל הוא לא קרע את אירופה מזה בשבילך לקרוע את אירופה?לאנפורד ועוד הרבה שחקנים קלעו כל ערב 30 נקודות והיו מלכי הסלים ביורוליג אז הם קרעו את אירופה?,למה פארקר לא קרע את אירופה?
לכל השחקנים שלא נתנו חותם יש לך הסברים במקום להיתיחס ולראות שלא כל אחד בא ומטייל פה ,לא קרסטיץ הענק לא קירלנקו הגדול שלפי דבריך הוא גמור אבל הוא עוד מקווה שנה הבאה לחתום באנביאי ולא הרכז הכי טוב באירופה לדעתי סרחיו רודריגז.
שמת לב שכל אלה ברגעי האמת נחנקו וכל הכסף ששולם להם בשביל שברגעים האלה הם יצמחו וסחבו ויעשו את ההבדל קרה להם ההיפך והם איבדו את העשתונות והלכו לפינה כמו הלפרין,מה שמוכיח לך שבפועל הדברים שונים ברגע האמת וגם במשך עונה ,על רודי כולם ציפו ודיברו שהוןא בא לקרוע את אירופה ,והוא דווקא יכל להמשיך באנביאי \,וגם סרחיו לא נזרק אם כל הכבוד .
בסיכום רוי ההבדל היחיד הוא שאתה אומר שכל האמריקאים למינהם וכל מיני אירופאים שכולם להסכמתנו שחקים טובים ,לדעתך הם יכבשו וישלטו את אירופה מה שלא קורה וובתאוריה אי אפשר לדעת מה היה אילו ואני חושב אחרת ,ראינו את ריאל עמוסת הכוכבים ,ואת צסקא והרבה קבוצות כאלה כדוגמת טאו ויטוריה ועוד שהיה להם כוכבים שבאו מהאנביאי ולא קרה בדיוק מה שציפו ,דווקא הקבוצות ניצחו מאשר הקבוצות אם הכוכבים,בסופו של דבר לא ראיתי שום שחקן מאז אנתוני פארקר שבאמת היה בלתי ניתן לעצירה ויכל מתי שרצה להישתלט על משחקים ,גם גי אר הולדן וגם מרכוס בראון היה להם יכולת פנומנלית .
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2015, 16:30

ראינו מה פארמר עשה פה ברבע עונה שלו במכבי , והוא לא נחשב ממש כוכב שם .

יוני בהתחלה לא הבנתי למי אתה מתכוון עד שכתבת פורהנד ( לא ראיתי את ההדגשה ) וחשבתי שאתה רציני. :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 16:34

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לדעתי אתה מפריז ביכולתם של שחקני הNBA. זה לא שבאירופה משחקים ילדים מוגבלים. כוכב NBA שהיה מגיע לאירופה, בוודאי היה הופך לשחקן מוביל,

כמה נבארו קלע בשיאו? 20 נקודות למשחק? שחקן כמו באטום היה שולט ביורוליג ללא עוררין והיה ה- MVP בלי שום ספק. אני ממש לא מפריז ביכולות של שחקני NBA, כבר ראינו משחקים בין מכבי לקבוצות NBA ואנחנו יודעים מה פערי הרמות. נתתי לך דוגמא את מירוטיץ' שהיה השחקן הכי טוב באירופה והוא שחקן 9-10 בבולס. אתה יכול להסתכל על הקריירה של פארגו ב- NBA בשביל פרופורציות.

פערי הרמות מעולם לא היו כל כך גדולים כמו היום.

אני מחזק ומסכים איתו רוי אתה באמת מפריז והופך את האנביאי כאילו מי שנגע שם הוא אוטומטית שחקן שחקן וכבר בא לטייל באירופה מה שרחוק מהמציאות ומהמשחק עצמו ,אתה שם סטיסטיקה או מדבר במספרים כאילו ככה מנצחים ,אתה בא ואומר אם נבארו קלע 20 אז באטום בטוח 40 ודנג 50 זה לא ככה וזה לא מבטיח שום דבר ,במיוחד בשחקנים הנל וגם לא כל מה שהולך שם הולך פה ומסתדר באותו אופן .
לפי מה שאתה אומר נייט רובינסון היה קורע את אירופה וזה לא נכון,ארון ברוקס גם וזה לא נכון בוא לא נגיד לא נכון אבל לא מבטיח כלום ,ויש עוד מליוןן דוגמאות ,דווקא בלו יכל מאוד להצליח באנביאי מי יודע ,הנה וויל בינום שיחק הרבה מאוד בדטרויד בזמנו אז מה?ובאירופה לא עשה הרבה.
הצורה והסגנון של לקולע 40 נקודות לא קורת באירופה כי זה פשוט לא ככה ,השחקנים פה רובם ובקבוצות הגדולות לא לוקחים 25 30 זריקות כדי לקלוע 35 נקודות זו לא השיטה זו לא הדרך וזה לא אפשרי ,כל הסגנון באנביאי שונה ,אתה רוצה עוד דוגמאות פארמר וארויו היו שחקנים ששיחקו באנביאי ותרמו והכל טוב ויפה ובאירופה הם עוד שחקנים ,מי לדעתך סתם לידע כללי יותר טוב או מיאתה מעדיף סרחיו רודריגז ארויו או פארמר.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 16:36

לא אמרתי כלום על 40 ו- 50 נקודות למשחק. זה בלתי אפשרי ביורוליג.
נייט רובינסון היה קורע את אירופה לחתיכות. פארמר וארויו היו שחקנים שוליים ב- NBA וכוכבים גדולים באירופה. אני לא יודע על מה אתה מדבר. באמת שלא.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 16:40

yzafrir כתב:ראינו מה פארמר עשה פה ברבע עונה שלו במכבי , והוא לא נחשב ממש כוכב שם .

יוני בהתחלה לא הבנתי למי אתה מתכוון עד שכתבת פורהנד ( לא ראיתי את ההדגשה ) וחשבתי שאתה רציני. :D

אני ממש לא מבין מה פארמר עשה פה רבע עונה ,הוא מאוד קשה לייצר לעצמו ולחדור לסל והוא לא שחקן שיעשה את ההבדל גם בשנה שעברה או לפני שנתים ברגעים הקובעים המאמן שם אותו בצד,הוא שחקן טוב ואני מאוד אוהב אותו משום מה ורוצה שהוא יהיה פה בעיקר בגלל שהוא רכז ועושה משחק ויודע לנהל משחק אבל מי שמצפה שהוא יעשה את ההבדל וישנה הכל זה לא המצב, הוא יצטרך לידו גארד יוצר שיספק נקודות וישבור הגנות כי אם לא זה יהיה אותו מצב כמו אם פארגו ,הלוואי , תאמת אני כבר לא יודע מה להגיד אולי בסוף הסדרה נהיה יותר חכמים אבל אולי יהיה שווה בלי קשר לכסף שפארמר ופארגו יהיו פה ביחד ,אני מקווה שמשו מתחמם בגזרת פארמר ואני מקווה שפארגו יתן חותמת וסיבה להשאיר אותו ויצדיק את זה.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 15 אפריל 2015, 18:45

roy1000 כתב:לא אמרתי כלום על 40 ו- 50 נקודות למשחק. זה בלתי אפשרי ביורוליג.
נייט רובינסון היה קורע את אירופה לחתיכות. פארמר וארויו היו שחקנים שוליים ב- NBA וכוכבים גדולים באירופה. אני לא יודע על מה אתה מדבר. באמת שלא.

מה הופך אותם לכוכבים האירופה??שקולעים 30 נקודות?איזה תארים הם לקחו מה הם הוכיחו?על סמך מה נייט רובינסון היה קורע את אירופה אין דברים כאלה לפי מה שאתה אומר זה לא הולך ככה.
משחקים כדורסל הרבה שחקנים מהדיליג יכולים לבוא ולתת כל שבוע 30 נקודות לאן זה מוביל את הקבוצות ,מה אתה אומר על מרכוס וויליאמס ??
אני חושבת שאיבדנו את הנושא שעליו לא הסכמנו אנחנו כבר סתם כותבים אני נהנה לקרוא אותך ולהיתכתב איתך אני רק חושב שאיבדנו את התוכן
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 15 אפריל 2015, 18:47

אדם כתב:מה הופך אותם לכוכבים האירופה??שקולעים 30 נקודות?איזה תארים הם לקחו מה הם הוכיחו?על סמך מה נייט רובינסון היה קורע את אירופה אין דברים כאלה לפי מה שאתה אומר זה לא הולך ככה.
משחקים כדורסל הרבה שחקנים מהדיליג יכולים לבוא ולתת כל שבוע 30 נקודות לאן זה מוביל את הקבוצות ,מה אתה אומר על מרכוס וויליאמס ??
אני חושבת שאיבדנו את הנושא שעליו לא הסכמנו אנחנו כבר סתם כותבים אני נהנה לקרוא אותך ולהיתכתב איתך אני רק חושב שאיבדנו את התוכן

אני חושב שמיצינו את הדיון. לדעתי אתה פשוט מתעלם ממה שעשו פה שחקנים כמו פארמר ומירוטיץ' ואפילו פארגו, אבל לא נסכים על זה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 אפריל 2015, 19:29

אותי דווקא ההצלחה של מירוטיץ' מאוד מפתיעה , אפשר לקרוא לו שחקן 9-10 עד מחר אבל הוא שחקן של יותר מ -10 נקודות ב-20 דקות , זו תפוקה יוצאת מן הכלל לשחקן בשנה ראשונה . וזה דווקא שחקן שמכבי חיסלה במפגש האחרון בין הקבוצות בערך כמו את בוגדנוביץ' אתמול ...

פארקר היה כוכב באירופה ואחר כך שחקן חמישיה משמעותי בקבוצת פלייאוף ב-NBA מרחק סל אחד מסיבוב שני למרות ששיאו היה באירופה .

נבארו דווקא היה לא רע בכלל ב-NBA ובוודאי לא חזר כי זרקו אותו .

ברור ששחקן חמישיה ב-NBA יהיה כוכב באירופה אבל לא צריך להגזים לצד השני .
יוסי22

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים