15 אפריל 2015, 14:26
אדם כתב:אם נסתכל נכון יש 20 30 שחקני על באנביאי ויש עוד כמה דרג ב וכל השאר פרווה .
15 אפריל 2015, 14:31
yzafrir כתב:אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
3 דקות לסוף הרבע השלישי הפער עוד היה 10 , מהנקודה הזאת סמית' ירד לטיפול ופנר' התחילה לצמצם את הפער.
ז'לייקו הכניס את ספיחי שישמור על פארגו העייף והוא היחיד שהיה לו רגליים לעצור אותו אך מהרגע שסמית' ירד הוא קיבל עזרה של פרלדזיץ .
בהתקפה אובראוברדוביץ'עבר לשחק עם פרלדזיץ' כמין פוינט פאוורד שמתחיל את ההתקפה ועובר את החצי ראשון מה שביטל את שמירת הלחץ על בוגדנוביץ וגודלוק כי מי ששמר על פרלדזיץ זה סמית המדדה...
מכבי לא ניצלה בכלל את היכולת של נדל להוריד כדור ולעבור את השומר שלו , סמית עשה זאת פעם אחת או שתיים מעמדה 4 וזה הצליח .
וכמובן סופו סופו ושוב סופו שלא נוצל מספיק מתחת לסל . היהיה כמה התקפות רצופות שהכדור הלך אליו מתחת לסל והוא סחט עברות אבל הייתה לו בעיה בהגנה מה שהוציא אותו מהמשחק.
אלכסנדר עשה טעות בהגנה כשארבע שניות לסוף שעון נתן לבייליצה שלשה חופשית אבל מיד אחר כך תיקן עם עברה טובה שעצרה מתפרצת כשלמכבי היו פחות מארבע עברות קבוצתיות . לא ברור למה לא קיבל יותר דקות כרנדל מסובך בעברות וסמית מדדה .
את גודלוק עצרו כל הגארדים שלנו , גם יוגב גם פארגו גם היינס וגם לינהרט שמרו עליו מצויין .
כדי שפארגו יעשה נקודות על השומר שלו הוא חייב שיפתחו לו תצבע כי לעבור את השומר זה לא בעיה , לקלוע מעל המגדלים שלהם זה יותר קשה ושחקן כמו אלכסנדר שקולע מחצי מרחק תפור לכזה מצב.
בקיצור גיא לא הגיב לשינויים של אוברדוביץ ולא הפתיע עם שום שפן . שכר לימוד מה לעשות...
15 אפריל 2015, 14:54
jol9 כתב:yzafrir כתב:אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
3 דקות לסוף הרבע השלישי הפער עוד היה 10 , מהנקודה הזאת סמית' ירד לטיפול ופנר' התחילה לצמצם את הפער.
ז'לייקו הכניס את ספיחי שישמור על פארגו העייף והוא היחיד שהיה לו רגליים לעצור אותו אך מהרגע שסמית' ירד הוא קיבל עזרה של פרלדזיץ .
בהתקפה אובראוברדוביץ'עבר לשחק עם פרלדזיץ' כמין פוינט פאוורד שמתחיל את ההתקפה ועובר את החצי ראשון מה שביטל את שמירת הלחץ על בוגדנוביץ וגודלוק כי מי ששמר על פרלדזיץ זה סמית המדדה...
מכבי לא ניצלה בכלל את היכולת של נדל להוריד כדור ולעבור את השומר שלו , סמית עשה זאת פעם אחת או שתיים מעמדה 4 וזה הצליח .
וכמובן סופו סופו ושוב סופו שלא נוצל מספיק מתחת לסל . היהיה כמה התקפות רצופות שהכדור הלך אליו מתחת לסל והוא סחט עברות אבל הייתה לו בעיה בהגנה מה שהוציא אותו מהמשחק.
אלכסנדר עשה טעות בהגנה כשארבע שניות לסוף שעון נתן לבייליצה שלשה חופשית אבל מיד אחר כך תיקן עם עברה טובה שעצרה מתפרצת כשלמכבי היו פחות מארבע עברות קבוצתיות . לא ברור למה לא קיבל יותר דקות כרנדל מסובך בעברות וסמית מדדה .
את גודלוק עצרו כל הגארדים שלנו , גם יוגב גם פארגו גם היינס וגם לינהרט שמרו עליו מצויין .
כדי שפארגו יעשה נקודות על השומר שלו הוא חייב שיפתחו לו תצבע כי לעבור את השומר זה לא בעיה , לקלוע מעל המגדלים שלהם זה יותר קשה ושחקן כמו אלכסנדר שקולע מחצי מרחק תפור לכזה מצב.
בקיצור גיא לא הגיב לשינויים של אוברדוביץ ולא הפתיע עם שום שפן . שכר לימוד מה לעשות...
תשמע, אני עוקב אחריו כבר עשור בערך, ומעולם לא ראיתי אותו מוריד כדור ועובר את השומר... זה גם די קשה בהתחשב בזה
שהכדור די קטן...
נראה לי שעדיף שיתמיד בדברים שהוא טוב בהם, כמו תנועה על המגרש, הגנה גדולה ופורהנד רצחני
![]()
15 אפריל 2015, 15:12
roy1000 כתב:אדם כתב:אם נסתכל נכון יש 20 30 שחקני על באנביאי ויש עוד כמה דרג ב וכל השאר פרווה .
זה משפט מההזויים ששמעתי. 20 - 30 שחקנים? זה רק מספר החשקנים שמשתתפים באולסטאר. קווין לאב לא היה באולסטר השנה. הוא דרג ב? דריק רוז הוא דרג ב'? גוראן דראגיץ' הוא דרג ב'? אולי תספר לי איך סמית' יותר טוב מלואל דנג? מניקולאס באטום? איך רנדל טוב מאנתוני דייויס?
אתה לחלוטין לא מחובר למציאות. פארגו שהיה שחקן 14-15 ב- NBA ונזרק משם הוא אחד משני השחקנים המובילים של מכבי. כמעט בכל קבוצת NBA יש 8 שחקנים שהיו יכולים להיות MVP של היורוליג אם היו משחקים באירופה. נבארו שהיה שחקן ספסל משלים ב- NBA היה MVP באירופה במשך שנים.
15 אפריל 2015, 15:22
אדם כתב:כנראה שלא הבנת נכון את התגובה שלי וקפצת להסיק מסקנות ,ידעתי שכתבתי שמישו יעיר אבל חשבתי יבינו שזה בתור משפט ולא מדע מדויק,היתכוונתי להגיד שיש כמות מסוימת בנביאי של שחקני על ומתחת יש דרג ב וכל השאר ככה ככה .
לגבי מויפי ביורוליג אני אוהב שיש אנשים שבפה מחלקים תארים וקובעים ששחקן מהאנביאי בא ומשתין על אירופה ולוקח מויפי בפועל זה לא נכון ,הנה ווימס צילדרס סרחיו רודריגס ,רודי פרננדז ועוד טובים ואחרים ,רוב האירופאים שבורחים לאנביאי בגיל 22 21 ,לא יבינו מזה כדורסל ומזה לסחוב קבוצה ומזה להרגיש לחץ ומזה להיתמודד אם לחץ ואם רצון לזכות בתארים ולהיתמודד על תארים זה שונה לגמרי מסתם לשחק ,אני מקווה שהבנת תכוונה שלי ,גם מקל שאמר בשביל לשחק באנביאי 12 15 דקות זה אותו דבר כמו להיות שחקן של 30 דקות באירופה ,אני בטוח שעכשיו הוא מבין שזה לגמרי שונה ,הראש הגוף הכל מגיב שונה שאתה משחק והדברים עליך ויש מטרה במשחק ובעונה לבין סתם שאין לחץ ,לא סתם שחקן של 90 אחוז מחטיא מהקו בלחץ ושזה סתם הוא 90 אחוז .
אני לא מתלהב מהאנביאי ,רוב הקבוצות לא מוציאות בפועל את סך הפוטנציאל כי הכוכב הוא הכל יכול וזו השיטה והוא חייב לזרוק 30 זריקות ,אני רואה אנביאי הרבה גם בעונה סדירה גם בפליאוף ,כן בפליאוף מתחילה העונה ,אבל לבוא ולהגיד שיש בכל קבוצה 8 שחקנים שיכולים לבוא ולהיות MVP זה לא נכון ,ממש לא ,אם אתה מדבר על שחקנים כדוגמת דנג ובאטום ודארגיץ,אז גם פה יש לי מחלוקות וכמה מהם כן כמה מהם לא ,אם אתה מדברים איתי על כוכבים בסדר גודל של קרי פול אז סבבה אבל זה לא הענין.
15 אפריל 2015, 15:35
roy1000 כתב:אדם כתב:כנראה שלא הבנת נכון את התגובה שלי וקפצת להסיק מסקנות ,ידעתי שכתבתי שמישו יעיר אבל חשבתי יבינו שזה בתור משפט ולא מדע מדויק,היתכוונתי להגיד שיש כמות מסוימת בנביאי של שחקני על ומתחת יש דרג ב וכל השאר ככה ככה .
לגבי מויפי ביורוליג אני אוהב שיש אנשים שבפה מחלקים תארים וקובעים ששחקן מהאנביאי בא ומשתין על אירופה ולוקח מויפי בפועל זה לא נכון ,הנה ווימס צילדרס סרחיו רודריגס ,רודי פרננדז ועוד טובים ואחרים ,רוב האירופאים שבורחים לאנביאי בגיל 22 21 ,לא יבינו מזה כדורסל ומזה לסחוב קבוצה ומזה להרגיש לחץ ומזה להיתמודד אם לחץ ואם רצון לזכות בתארים ולהיתמודד על תארים זה שונה לגמרי מסתם לשחק ,אני מקווה שהבנת תכוונה שלי ,גם מקל שאמר בשביל לשחק באנביאי 12 15 דקות זה אותו דבר כמו להיות שחקן של 30 דקות באירופה ,אני בטוח שעכשיו הוא מבין שזה לגמרי שונה ,הראש הגוף הכל מגיב שונה שאתה משחק והדברים עליך ויש מטרה במשחק ובעונה לבין סתם שאין לחץ ,לא סתם שחקן של 90 אחוז מחטיא מהקו בלחץ ושזה סתם הוא 90 אחוז .
אני לא מתלהב מהאנביאי ,רוב הקבוצות לא מוציאות בפועל את סך הפוטנציאל כי הכוכב הוא הכל יכול וזו השיטה והוא חייב לזרוק 30 זריקות ,אני רואה אנביאי הרבה גם בעונה סדירה גם בפליאוף ,כן בפליאוף מתחילה העונה ,אבל לבוא ולהגיד שיש בכל קבוצה 8 שחקנים שיכולים לבוא ולהיות MVP זה לא נכון ,ממש לא ,אם אתה מדבר על שחקנים כדוגמת דנג ובאטום ודארגיץ,אז גם פה יש לי מחלוקות וכמה מהם כן כמה מהם לא ,אם אתה מדברים איתי על כוכבים בסדר גודל של קרי פול אז סבבה אבל זה לא הענין.
ווימס, רודריגס ורודי כולם היו שחקני קצה רוטציה או מחוץ לרוטציה (ובת'כלס נזרקו מהליגה) והם כוכבים גדולים באירופה. זו בדיוק הנקודה שלי. כנ"ל ג'ורדן פארמר. אני שמח שאתה לא מתלהב מה- NBA, אבל אבל מה שאתה אומר לא קשור למציאות. מירוטיץ' שהיה ה- MVP של היורוליג (פעמיים אם אני לא טועה) הוא בסה"כ שחקן 9-10 בשיקגו.
שחקנים כמו דנג, באטום ודראגיץ' היו קורעים את אירופה לחתיכות. להשוות שחקנים כאלה לדווין סמית' זה מצחיק. פערי הרמות היום הכי גדולים שהיו אי פעם כי באירופה אפילו לא משחקים חלק גדול מהשחקנים הכי טובים שהם לא ב- NBA.
15 אפריל 2015, 15:39
my man כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:אחרי שצפיתי שוב במשחק אפשר ללמוד עוד הרבה דברים שאוברדוביץ עשה וגיא לא הגיב להם .
תשמע, אני עוקב אחריו כבר עשור בערך, ומעולם לא ראיתי אותו מוריד כדור ועובר את השומר... זה גם די קשה בהתחשב בזה
שהכדור די קטן...
נראה לי שעדיף שיתמיד בדברים שהוא טוב בהם, כמו תנועה על המגרש, הגנה גדולה ופורהנד רצחני
![]()
יוני אני על סף יאוש ממך! עד אז- רוני תן לו באן!
15 אפריל 2015, 15:40
אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .
15 אפריל 2015, 15:48
roy1000 כתב:אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .
מאוד קשה לנחש באמת מה היה קורה אם דווין היה משחק מול לואל דנג. כאילו אנחנו לא ראינו ורואים משחקים של מכבי מול קבוצות NBA. באמת. קרסטיץ' הגיע אחרי שנפצע ונזרק מה- NBA, קירילנקו כבר שחקן גמור. רודריגז נזרק מה- NBA, כנ"ל רודי. בנו אודריך בשיאו היה קורע את אירופה. נבארו קרע את אירופה. כן.
את לואל דנג כבר ראינו בנבחרת בריטניה קולע 40 נקודות קלילות מול יריבים מאירופה. כנ"ל לגבי באטום.
15 אפריל 2015, 15:58
jol9 כתב:לדעתי אתה מפריז ביכולתם של שחקני הNBA. זה לא שבאירופה משחקים ילדים מוגבלים. כוכב NBA שהיה מגיע לאירופה, בוודאי היה הופך לשחקן מוביל,
אבל בגלל הבדלי הסגנונות, לא תראה כאן שחקנים מנפקים 30-35 נקודות. זה פשוט לא קורה ביורוליג.
15 אפריל 2015, 16:26
roy1000 כתב:אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .
מאוד קשה לנחש באמת מה היה קורה אם דווין היה משחק מול לואל דנג. כאילו אנחנו לא ראינו ורואים משחקים של מכבי מול קבוצות NBA. באמת. קרסטיץ' הגיע אחרי שנפצע ונזרק מה- NBA, קירילנקו כבר שחקן גמור. רודריגז נזרק מה- NBA, כנ"ל רודי. בנו אודריך בשיאו היה קורע את אירופה. נבארו קרע את אירופה. כן.
את לואל דנג כבר ראינו בנבחרת בריטניה קולע 40 נקודות קלילות מול יריבים מאירופה. כנ"ל לגבי באטום.
15 אפריל 2015, 16:30
15 אפריל 2015, 16:34
roy1000 כתב:jol9 כתב:לדעתי אתה מפריז ביכולתם של שחקני הNBA. זה לא שבאירופה משחקים ילדים מוגבלים. כוכב NBA שהיה מגיע לאירופה, בוודאי היה הופך לשחקן מוביל,
אבל בגלל הבדלי הסגנונות, לא תראה כאן שחקנים מנפקים 30-35 נקודות. זה פשוט לא קורה ביורוליג.
כמה נבארו קלע בשיאו? 20 נקודות למשחק? שחקן כמו באטום היה שולט ביורוליג ללא עוררין והיה ה- MVP בלי שום ספק. אני ממש לא מפריז ביכולות של שחקני NBA, כבר ראינו משחקים בין מכבי לקבוצות NBA ואנחנו יודעים מה פערי הרמות. נתתי לך דוגמא את מירוטיץ' שהיה השחקן הכי טוב באירופה והוא שחקן 9-10 בבולס. אתה יכול להסתכל על הקריירה של פארגו ב- NBA בשביל פרופורציות.
פערי הרמות מעולם לא היו כל כך גדולים כמו היום.
15 אפריל 2015, 16:36
15 אפריל 2015, 16:40
yzafrir כתב:ראינו מה פארמר עשה פה ברבע עונה שלו במכבי , והוא לא נחשב ממש כוכב שם .
יוני בהתחלה לא הבנתי למי אתה מתכוון עד שכתבת פורהנד ( לא ראיתי את ההדגשה ) וחשבתי שאתה רציני.
15 אפריל 2015, 18:45
roy1000 כתב:לא אמרתי כלום על 40 ו- 50 נקודות למשחק. זה בלתי אפשרי ביורוליג.
נייט רובינסון היה קורע את אירופה לחתיכות. פארמר וארויו היו שחקנים שוליים ב- NBA וכוכבים גדולים באירופה. אני לא יודע על מה אתה מדבר. באמת שלא.
15 אפריל 2015, 18:47
אדם כתב:מה הופך אותם לכוכבים האירופה??שקולעים 30 נקודות?איזה תארים הם לקחו מה הם הוכיחו?על סמך מה נייט רובינסון היה קורע את אירופה אין דברים כאלה לפי מה שאתה אומר זה לא הולך ככה.
משחקים כדורסל הרבה שחקנים מהדיליג יכולים לבוא ולתת כל שבוע 30 נקודות לאן זה מוביל את הקבוצות ,מה אתה אומר על מרכוס וויליאמס ??
אני חושבת שאיבדנו את הנושא שעליו לא הסכמנו אנחנו כבר סתם כותבים אני נהנה לקרוא אותך ולהיתכתב איתך אני רק חושב שאיבדנו את התוכן
15 אפריל 2015, 19:29